Follow on Bloglovin

Veckans blogg - ingen ny omgång!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 
Det blir ingen ny omgång nu med tanke på att julkalendern kommer att börja om en vecka! Så veckans blogg drar igång igen den 30/12 så då får ni som inte vann denna gång en ny chans att synas med header i menyn! :D 

14 Kommentarer »


Bloggpaus..

Ledsen att göra er besvikna med det här bloggandet.. Det har gått åt helvete den senaste tiden men jag har helt enkelt inte haft lust, nästan tröttnat.. Och det gör de inte bättre att nu har jag skit mycket i skolan också, så för att slippa bli så stressad att jag blir o må dåligt & i princip går in i väggen så tar jag en bloggpaus jag vet inte hur länge den kommer hålla, om det är idag, en vecka eller bara några dagar. No ide.. Men jag måste faktiskt ta tag i alla uppgifter + ta hand om mig själv litegranna.. Har liksom 2 böcker att läsa en engelsk och en svensk, en film att se + svara på frågor till de på engelska, en specialpedagogik uppgift + en uppgift i vård. Samt att jag måste städa och tvätta till helgen då jag får besök av min kära mor, så det är en del att göra!
 
Men som sagt, jag återkommer när jag känner att jag orkar och har tid! Trodde de skulle bli mer tid till bloggen när jag flyttade hemifrån men icke sa nicke, tappade lusten att blogga mer när jag flytta haha.. :( Hoppas den kommer tillbaka! Jag har iaf tur att mamma kommer i helgen så då blir de skönt och tryggt. Men som sagt, ska försöka få lusten tillbaka + komma tillbaka som förut med massa inlägg osv! Peppa mig så kanske de går fortare! Ni får ha det så underbart så länge så hörs vi när jag är tillbaka, pusssis:love:
 

12 Kommentarer »


One tree Hill, bästa terapin

Balmodevisningen var hur bra som helst, alla var så himla fina och de som ordnat detta har varit super duktiga som fixat allt! :) Bilderna får ni imorgon! Kommer fortsätta kvällen framför oth, bästa terapin när man inte mår bra! Men jag uppdaterar förmodligen mer imorgon, puuuussss:love:

3 Kommentarer »


Dags att börja tänka på sig själv

Hej på er allesammans!
Det blev tyvärr ingen uppdatering igår p g a lite blandade känslor, känner mig ledsen, arg och besviken på samma gång. Sanningen kommer alltid fram på något sätt. Menmen, på ett sätt var de bra, för nu kan jag äntligen släppa allt, det är dags att börja tänka på mig själv. Tänker inte skriva ut vad det är i bloggen då det är alldeles för personligt och ärligt, jag känner mig äcklig och har sån ångest. Men som sagt, ska börja ta hand om mig själv fixa skolan och allt sånt där nu! Dumt att stanna kvar i det förflutna, man ska blicka framåt, vara positiv!
 
Men nog om det dåliga! Jag kom alldeles nyss hem från skolan, möttes av 2 paket utanför dörren vilket gjorde dagen en aning roligare! :D Så nu ska jag väl ta och fixa lite här hemma, ta någonting att äta sen fixa mig lite. Ska nämligen möta Ida kl halv 6 vid matöppet då vi ska iväg till skolan för att kolla på balmodevisning! :) Så jag uppdaterar mer senare! Vad hittar ni på idag?

3 Kommentarer »


Kort hår..

Hola pola på er!
Har inte uppdaterat tidigare p g a att jag har varit i skolan, klippt mig (vilket blev skapligt kort..) och sen drog jag hem till pappa och dom en sväng så har jag ätit där och kom hem för ett litet tag sen :) Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag och tänker inte göra det heller, ska ta ett bad nu & sen lägga mig framför oth standard hehe.. ;) Iaf så bjuder jag på två suuuuper söta bilder på mitt korta hår, haha kommer ta tid att vänja sig :(

11 Kommentarer »


School tomorrow!

Eftersom det är skola imorgon så kryper jag ner i sängen med glass och ser några oth avsnitt. Strunta i att se klart beck så det inte var någon bra av de så :) Imorgon efter skolan blire klippning också behövs verkligen kan jag säga! Och blir eventuellt till att färga håret också börjar få utväxt så är väl dags ;) Menmen, hörs imorn!

4 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

65 Kommentarer »


super söndag

Efter att ha legat i sängen heeeela dagen så ska jag nog ta tag i lite saker här hemma nu! Ska först ner till affären och handla lite granna, sen blir det att plocka undan, laga mat & så avslutar jag kvällen med lite mys framför beck! Blir nog en super Söndag trots allt hehe :) Hur avslutar ni dagen innan ny vecka bäst?

5 Kommentarer »


Tired girl

Godmorgon på er!
Det blev ingen uppdatering igår p g a att jag somnade kl 6 på morgonen och skulle vara i skolan kl 09:45.. Vi hade ju öppet hus från 10-13 så var där, tog lite blodsocker/HB-värde på folk, gjorde lite venprover som gick förvånansvärt bra för en gångs skull! Fått blod kanske 1 gång förut igår fick jag det hela tiden hehe ;) Anyway så när jag kom hem så var jag fruktansvärt trött vilket kanske är kanske förståligt(?) Så låg i sängen heeeeela dagen och kollade på oth avsnitt! Och det är även så jag kommer tillbringa denna dagen! Är så tråkigt höstväder så ska bara ta mig lite frukost & sen lägger jag mig ner i sängen igen och kollar oth hehe :) Vad ska ni göra idag?

1 Kommentarer »


Workieworkie

Sticker iväg till praktiken nu där de väntas höstfest, blir nog riktigt skoj! :) Får se om det blir mer uppdatering ikväll, med tanke på att jag slutar 22:00 så tror jag inte det.. Men hoppas ni får en toppen kväll! :)

1 Kommentarer »


Tänker inte låtsas

Hola på er! Det var ett tag sen jag uppdaterade nu och det har berott på att ärligt så har jag inte mått speciellt bra de senaste dagarna, har varit hos mamma och när jag kommer dit så får jag tid att tänka så har haft massa tankar i skallen hela veckan som jag var där.. Jag tänker inte låtsas att jag mår bra när jag inte gör det, jag tänker inte vara någon bloggare som bloggar om hur perfekt livet är när man egentligen bara vill gråta? Det är alltid lätt att se glad utåt, men vem vet egentligen hur man mår på insidan?
Det har gått i vågor den senaste veckan, humörsvängningar så jag vet inte vad, så det enda jag har gjort är att ha legat och kollat på OTH hela veckan typ, sen mysit massa med familjen där hemma i Dalarna! 
 
Jag kom iaf hem till min lägenhet i köping igår kväll och då tog jag bara mig något att äta och sen gick jag och la mig. Sen nu har jag nyss kommit hem igen då jag varit iväg med lite papper som skulle lämnas in idag! Så nu ska jag nog bara lägga mig och kolla på lite oth avsnitt och ta det lugnt! Sen lär jag duscha och fixa mig också då jag ska iväg till praktiken vid 17:00 eftersom jag ska med dom på höstfesten kommer nog bli riktigt kul hihi! :D 
Vad ska ni hitta på denna fredag?
 

Skänker även en tanke till anhöriga för André Eggen & Pontus Fredriksson som gick bort i en hemsk olycka igår, världen är för orättvis när ska detta ta slut..? Hoppas ni har de bra där uppe, vila i frid!
 

2 Kommentarer »


One tree Hill

Den dåliga uppdateringen beror på att min cp laddare till datorn fungerar när den vill.. Därför jag inte uppdaterat idag eller igår kväll. Nu har den precis börjat fungera så jag la över lite OTH avsnitt på ett usb, poppade popcorn och slog mig ner i soffan! Men uppdaterar senare när datorn laddat klart :) Hoppas ni får en toppen start på veckan!

16 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

66 Kommentarer »


Farsdag - bakmorgon!

Hej på er & grattis till alla pappor på farsdag idag! :D Jag har tillbringat min morgon till att baka då vi glömde köpa nå fika igår tills idag, så bakade lite muffins som vi ska fika sen så ska alex & hans pappa få sina presenter sen också hihi :) Iaf så blir de en lugn & skön söndag, får se om jag kanske lagar lite god mat också, alex pappa åker ju dock hem idag men blir lite mys ändå :) Hur firar ni farsdag?

8 Kommentarer »


The kids are all right

Myser ner mig i soffan nu med familjen framför The kids are all right och lite nyttigt godis hehe ;) nyttigt kan ju faktiskt också vara gott! :rolleyes: Köpte 2 utav varje, då har jag ju tills imorgon också smart som jag är! 

1 Kommentarer »


Middag till familjen!

Gokväll på er älskade läsare! Ligger nu i soffan med matkoma.. Lagade middag åt familjen som alltid när jag är här, tur jag tycker det är kul hihi :rolleyes: Så nu ligger jag här med datorn i knät samtidigt som jag kollar på Shrek den tredje som går på 5an :) Blir en myskväll idag, går ju massa filmer på tv'n så passar ju perfekt! :) 
Vad ska ni hitta på ikväll?


2 Kommentarer »


"Bloggjobb"

Hola på er! 
 
Har inte haft tid att uppdatera tidigare då jag haft fullt upp heeeela morgonen! Har hållt på och ska samla sponsorer till julkalendern, så det blir förmodligen en sådan! Har ni exempel på vad ni skulle vilja vinna så får ni gärna länka sidan i en kommentar! Så ja, jag har hållt på med det hela morgonen som sagt :) Kom iaf hem till mamma sent igår, vid halv 11-11 någon gång så då kolla jag film med låtsaspappa och sen slocka jag på soffan! 
 
Idag blir de bara lugnt, ska iväg och handla med mamma om ett tag blir god mat & lite mys ikväll hihi ;) Alex pappa är här också & stannar över natten! Anyway så känns de otroligt skönt att vara här hos mamma, glömma allt för ett tag behövs ibland! :) Menmen, nu ska jag bara tare lugnt ett tag, fixa lite med bloggen oså :) 
Hoppas ni får en fantastisk lördag sweeties! :love:

2 Kommentarer »


Julkalender i bloggen?

Jag har funderat på en sak ett bra tag.. & det är om jag kanske skulle ha en julkalender i bloggen, ni vet då det kommer upp en ny tävling + vinnare varje dag i december fram tills julafton? Men jag är väl mest tveksam på detta p g a att jag inte vet hur många som skulle delta i tävlingarna :( Måste ju bestämma mig snart eftersom jag måste höra av mig till företag osv.. Så nu frågar jag er, vad tycker NI

18 Kommentarer »


Korsarmband

Ni hittar armbandet HÄR
Just nu kostar det bara 59:-!

4 Kommentarer »


It's friday!

Vaknade nästan precis, så är heeeelt nyvaken just nu.. Hur trött som helst trots att jag fick sovmorgon idag, min lilla bebis lät mig sova :rolleyes: Iaf så får jag mitt höstlov idag också! Sköt ju upp det så att jag kunde ha praktik 3 veckor i sträck ist, så idag lämnar jag lägenheten tom i en vecka såååå skönt! :) Vilket betyder att idag ska jag städa och packa eftersom att jag åker direkt jag kommer hem från jobbet ikväll så blir inte så mycket uppdatering.. Sen har jag lite förberedda inlägg som jag förmodligen tidsinställer! Ha en toppen fredag nu!
 
Snöade ju lite igår morse när jag skulle iväg, dock försvann de lika snabbt & idag är de bara frost på marken :(

2 Kommentarer »


Helt slut

Gokväll fina ni! Kom hem för ett tag sen och tog tag i disken på en gång, annars blir den inte av ikväll haha.. Är så fruktansvärt trött också & ont i bihålorna eller vad de heter, håller förmodligen på att bli sjuk vilket ogillas :( :thumbdown: Menmen! Nu blir det att invänta ännu en twilight film som ska gå på tv, dom har ju tydligen twilight vecka hehe ;) & ska man se den nya filmen vill man ju fräscha upp minnet lite! Ska ni se den nya? Anyway så blir det att byta om nu & sen krypa ner framför tv'n, blir sängen tidigt sen också eftersom jag inte mår så bra + att jag ska upp ganska så tidigt imorgon, ska med en boende på hennes teater så blir kul :) 
Ha de bäst sålänge så uppdaterar jag mer imorgon :love:

13 Kommentarer »


Solen i ögonen

Godmorgon sötnosar! Vaknade med solen i ögonen idag vilket var ett mindre skönt sätt att vakna på haha.. Men iaf så klev jag upp för ett tag sen tog fram de jag ska äta idag ur frysen. Ja jag har all min mat i frysen, såsom korv, bacon och sådant. Jag bor ju själv och äter inte så mycket då så står de i kylen blir de bara gamalt, så kollar man i mitt kylskåp så skulle man tro att jag är fattig och inte har någon mat, men kollar man i mitt skafferi och i min frys så ändrar man nog helt åsikt då det är fullt haha ;) Iaf så har jag gjort iordning varm oboy & ostmacka som jag hade tänkt sätta mig framför OTH & äta, lite mysmorgon hehe :rolleyes: 
Hur startar ni eran morgon på bästa sätt?

4 Kommentarer »


Halv 8 hos mig

Slår mig ner framför halv 8 hos mig med god mat, blir ännu mer gott sen med glass osv hehe.. Tjockis kväll, helt forever alone!

5 Kommentarer »


Lat chey

Legat i sängen ett par timmar nu framför OTH. Tills jag nu kommer på att jag har ju faktiskt inte ätit något idag så kanske är dags att laga lite mat haha.. :rolleyes: Tog iaf ut katten en sväng tidigare vilket hon verkade tycka var otroligt spännande hehe ;) Anyway så blir de att tare lugnt och kolla twilight som går på tv ikv, sugen på något gott också så kanske blir någon god mat i min ensamhet, forever alone - hej Hare bäst sålänge!

4 Kommentarer »


Tired!

Det blev ingen mer uppdatering igår p g a att jag var så otroligt trött.. När jag kom hem från praktiken så tog jag mig bara ett varmt bad & sen somnade jag innan 10 haha! Vaknade igen vid 11 & förflyttade mig bara till sängen, så ja jag är skapligt trött idag trots att jag la mig så pass tidigt :o Menmen, nu har jag iaf kommit hem för ett litet tag sen! Hade praktik från 07:30-11:00 så svängde jag förbi pappa och hämtade en sele + koppel till katten så ska se vad hon tycker om de så hon får komma ut lite :) Annars blire bara lugnt idag! 
Vad ska ni hitta på?

3 Kommentarer »


Tävling - Vinn valfritt smycke

 
I samarbete med glitterboxen.se tävlar jag nu ut ett valfritt smycke för max 150:-
Man behöver INTE ha blogg för att delta!
 
FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:
 Gilla glitterboxen på facebook HÄR
 Gå in på glitterboxen.se & välj det smycket du vill vinna för max 150:-
 Kommentera detta inlägg med länk till det du vill vinna & glöm inte din mailadress om du vinner!
 
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
 Följa mig på bloglovin HÄRskriv då vilket nummer du blev
 Gilla min fanpage HÄRskriv då vad du heter på facebook
 Skriv ett inlägg där du länkar till tävlingen, länka då till inlägget i din kommentar
 
 Glöm inte att skriva om du gjort något av de extra
 
Tävlingen avslutas: 15/11
Tid: 23:59
 
 Grattis till Zahra som blev den lyckliga vinnaren!
Maila din adress + länk till smycket du ville vinna till [email protected]!

35 Kommentarer »


Done - fixa sig

Nu är jag äntligen klar med städningen och tvätten, var ner och hämtade den för ett tag sen och har även hunnit duscha samt ätit. Så nu ska jag bara fixa tvätten, diska upp de sista & fixa mig sen far jag iväg mot praktiken! :) Kör 15:00-20:00 idag och min lärare kommer även kl 15:00 för en liten halvtids bedömning! Menmen, blir mer uppdatering senare ikväll när jag kommit hem! & kommer även upp en tävling runt 15 tiden, så håll koll ;)

3 Kommentarer »


Tvätta & städa

Vaknade för ett tag sen och det var rent utsagt ett helvete att kliva upp.. Var så otroligt trött med tanke på att jag inte alls kunde somna igår kväll, alldeles för mycket tankar. Men hade iaf inget annat val än att tvinga upp mig själv med tanke på att jag har tvättid kl 10-13 så var ner och slängde i en maskin & nu har jag precis ätit frukost så ska ner snart igen för att hänga upp tvätten och sen blire att ta tag i städning av lägenheten :) 
Men uppdaterar mer när jag är klar med allt, lär sätta igång om jag ska hinna innan praktiken! 

2 Kommentarer »


Me, myself and I

 
Har precis tagit mig en kopp varm choklad med grädde i & de satt otroligt fint kan jag lova! Men nu ska jag fortsätta kvällen i soffan framför tv'n & beck med lite chips osv. Denna dag har inte varit speciellt bra så kvällen lär ju inte bli det heller, att inse att man förlorar något föralltid gör ont.. Anyway! Hoppas ni haft en toppen helg älskade followers, uppdaterar nog inte mer ikväll utan återkommer imorgon ist. Ha en awesome kväll hörrni:love:

11 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

72 Kommentarer »


Life is anything but easy

Som rubriken säger.. Jag skulle egentligen haft en liten städdag idag, tvättat, skura golv osv. men de fanns ingen ledig tvättid och tur var väl de egentligen, mitt humör försvann på 2 sek & jag mår rent utsagt skit.. Så tar det imorgon innan jag ska iväg till praktiken ist & fortsätter min dag i sängen framför OTH, nu vet ni också anledningen utifall de kommer bli dålig uppdatering idag.. Hoppas ni mår way mycket bättre än jag gör!
 
Kan inte ens fakea ett leende just nu..

6 Kommentarer »


Not a good night or morning

Godmorgon på er, sovit gott? De har inte jag kan jag lova er, vaknat flera gånger, täppt i näsan & mått allmänt kasst verkligen, bara jag inte håller på att bli sjuk :( Men för att kunna piggna till någorlunda iaf så lägger jag mig och startar min morgon med ett par One Tree Hill avsnitt. Uppdaterar er senare när jag är piggare!

3 Kommentarer »


Hatar tankar..

Tankar kan ju för tillfälle dra någon annanstans än att finnas i mitt huvud.. Fick ju reda på en del igår kväll som jag egentligen inte ville höra, speciellt inte utav den personen. Jag har aldrig tagit åt mig när andra har sagt exakt samma ord, men det här är annorlunda.. Så ja, blir en myskväll ikväll med mig själv, massa gott & pappa på burk som går på 4an. Men nu ska jag slå mig ner i soffan, tjocka och tycka synd om mig själv. 
Ha en toppen kväll alla :love:

5 Kommentarer »


Ändrat i designen!

 
 
Har ändrat lite i min design som ni kanske ser(?) Har funderat ett tag och velat haft 1 meny så har setat sen igår och fixat o donat för att få till det med headern och allt.. Var ju tvungen att ändra storleken på allt så att säga.. Men nu är det klart iaf så tänkte testa ett tag och se hur jag trivs med de haha ;) Men iaf, vad tycker ni?

5 Kommentarer »


Hemma + min gårkväll!

Tjo på er alla! 
Nu är jag äntligen hemma igen, super trött verkligen.. Men har varit en händelserik dag! Var lite panik när man kom dit imorse p g a att det hade hänt en sak, sen när vi skulle gå och tända ljus på kyrkogården så hade de börjat brinna i en ljusgrej så brandkåren fick komma osv, kaos helt enkelt.. :( Menmen, blev iaf bowling med pappa, Linda, Robban & Krille igår + någon cider riktigt trevligt faktiskt! Dock inte lika trevligt när jag skulle upp till praktiken imorse, tur ipren finns säger jag bara..! :rolleyes: 
 
Men nu ska jag iaf städa undan lite här hemma + göra iordning lite käk! Sen blir det mys resten av kvällen, fick ledigt imorgon för att jag ska vara med på höstfesten ist så blir myskväll framför film med lite gottis :) 
Vad ska ni hitta på ikväll?

2 Kommentarer »


Working suturday

 
Godmorgon på er!
Får bli ett lite snabbt inlägg nu då jag har lite bråttom! Iaf så ska jag iväg till praktiken nu, jobb 9-16 idag så.. Får dock självklart lite skuldkänslor av att lämna min lilla pluttis hemma själv så pass länge :( Men hon brukar sova under tiden jag är borta så blir hon super glad när jag kommer hem så får kura gärnet då! ;) Menmen, får berätta vad jag gjorde igår när jag kommer hem sen, har inga raster heller så kommer inte bli någon uppdatering förrän vid 16 tiden.. Men nu lär jag rusa, annars kommer jag försent!! Ha en toppen lördag allesammans!:D

1 Kommentarer »


Många frågor om vinnaren..

Nu gör jag ett inlägg om detta p g a att jag får så pass många frågor angående vinnaren av smyckestävlingen.
 
Iaf så utser jag alltid vinnaren i tid som de står i inlägget (om inte internet krånglar eller jag ligger dödssjuk) men ni förstår(?) Är inte som andra som kan dröja på tävlingarna osv, tycker själv det är cpdrygt om man deltar i en tävling som det inte står avslutningsdatum i. Så jag skriver ALLTID både datum OCH tid för att ni ska veta det. Och jag meddelar även alltid deltagarna när tävlingen är avslutad genom att kommentera era bloggar. Men jag har varit dålig på det här att det faktiskt är ni som inte har blogg som deltar också & då blir det ju svårt för er att veta :( Men jag ska bli bättre på att skriva ut det när jag har någon tävling, & då kommer jag att skriva ut det på min fanpage så för er som är med & tävlar och inte har blogg, gilla den så skriver jag ut där när jag dragit vinnare i mina tävlingar, blir de bra? :) Men som sagt, vinnaren kan ni hitta i tävlingsinlägget !
 
Kan även ta upp varför jag skriver ut vinnaren i tävlingsinlägget & det är därför att jag tycker det är ganska onödigt att göra ett NYTT inlägg endast för att berätta en vinnare av en tävling, vinnaren kan lika bra utses i själva tävlingsinlägget, tycker själv det är bättre + att det har fungerat under alla tävlingar som jag har haft :) Menmen! 
 
Klicka på bilderna/länkarna för att komma till respektive
 
Tävlingsinlägget (där ni kan se vinnaren utav tävlingen)
 
Min fanpage (så ni även kan se när vinnaren har utsetts där)

1 Kommentarer »


Friday again!

Då var det fredag igen, jag som tycker att de nyss var fredag(?) Veckorna går helt enkelt för fort fram! Anyway så vaknade jag alldeles nyss, blev en myskväll med mamma & syster igår, hyrde film, åt god mat oså! Dock orkade vi bara kolla på en av filmerna sen slocka vi haha.. Så får se om vi ser den andra filmen idag :) Är iaf ledig idag så blir att umgås med mamma & syster innan dom ska fara hemåt, så får se vad vi hittar på! Men nu ska jag iaf kila ut i köket och göra iordning mig någonting att äta till frukost! Ha en toppen dag alla!

4 Kommentarer »


Full fart all day long

PUH.. Nu är vi äntligen hemma! Varit ute och åkt sen kl 12 typ.. Menmen, mycket bra & behövligt har inhandlats bland annat ett nytt skönt duntäcke, nya kuddöverdrag till soffan & lite smått och gott. Nöjd är jag iaf :D Så nu blir de väl först att ta de lite lugnt och sen fixa lite granna :) Blir även mys med mamma & syster ikväll eftersom att dom åker hem imorgon, så ska väl se någon film, äta god mat & tjocka lite hehe ;) Vad hittar ni på ikv?

2 Kommentarer »


Happy day

Hola på er!
Vaknat ännu? Tror nog iaf dom flesta är vakna nu, ni som har höstlov lär ju ta vara på dagarna, eller? ;) Jag har iaf varit vaken sen halv6-6 körde ju förmiddag idag igen, fast idag blev de lite längre då det var städ idag också så 06:30-11:00 var tiden, men fick gå lite tidigare eftersom de gick så fort när vi var 2 ! :) Iaf så har jag ätit frukost för ett tag sen & håller nu på att kopiera över One Tree Hill säsongerna 1-7 från skiva till datorn, men ska ta en paus & gå ut med Diddi sen in och fixa mig för att sedan åka iväg en sväng med syster & mamma :) 
Vad ska ni hitta på för kul idag? 

8 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.