Follow on Bloglovin

Klickat hem!

Klickat hem dessa 2 super snygga skor för endast 276;- sammanlagt med frakt & allt, hur grymt är inte det?! :D Ifall ni också vill ha chans till att köpa nelly shoes för endast 129;- paret så kommentera eran mailadress här under så bjuder jag in er ;)


0 Kommentarer »


New in!

Detta köpte jag i Västerås i tisdags!


Stickad tröja - Gina - 199;-
T-shirt - Vero moda - 160;-
Blå tröja - Rut m.fl. - 159;-
String - Gina - 3 för 149;-
BH-topp - Bik bok - 129;-
Jeans - Gina - 599;- 
(gjorde sig inte bra på bild så tog från ginas hemsida.)
Sen fick de bli lite små behövligt också.

0 Kommentarer »


Matte

Den person dom kom på att sätta matte i slutet av en dag på en fredag som slutar 20 över 3 kan ju inte haft många hjärnceller i skallen! Tur man slutar om 30 min iaf..

0 Kommentarer »


Godmorgon!

Godmorgon beautys!

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen och har precis plattat håret osv & tänkte ta mig tid att göra ett snabbt inlägg innan jag fixar klart mig :) Ber iaf om ursäkt för den kassa bloggningen, men jag har inte mått bra.. Tänker inte gå in på varför eftersom det är mitt privatliv osv menmen! Ska iaf försöka ta tag i bloggningen nu igen :) Har ju lovat er bilder på det jag shoppade och allt ju ;) Aja, måste fixa klart mig nu annars kommer jag komma försent till skolan haha, börjar 10! Efter skolan blire hem & packa och sen sticka iväg till mamma, awesome! Ha en underbar fredag♥

0 Kommentarer »


Fuck the world

20120830-181417.jpg

0 Kommentarer »


Hemmmaaa

Hola amigos!

Nu är jag äntligen hemma igen! Var i skolan tills halv 4 & drog sen direkt till stan med Ida för att käka & sen kom Linnea & gjorde oss sällskap också, trevligt trevligt :) Vart iaf mycket prat & sen kolla vi runt lite på stan & satte oss och snacka en stund. Sen följde Ida med mig hem en stund för att hjälpa mig rensa garderoben, vart inte speciellt mycket men lite iaf hehe ;) & nu har hon precis dragit! Ska iaf snart käka & sen fixa upp bilder på de jag shoppade igår också, så uppdaterar snart igen! :D PEACE

0 Kommentarer »


Lunchar

Sitter och lunchar med Ida och Linnea, tacotallrik sitter inte fel ;)

0 Kommentarer »


Uppdaterar imorgon

Gokväll på er!
Uppdateringen har varit sämst idag, men var först i skolan och sen direkt efter så drog jag med Felizia och Linnea till Västerås för lite shopping! :) så har varit där fram tills nu på kvällen.. Är iaf super trött och orkar inte uppdatera nu så blir förmodligen imorgon om jag har någon blogglust då haha.. ;) fick med mig lite hem iaf så kommer komma upp bilder på de sen! Nu ska jag lägga mig och slå på en film. Hare bäst sålängeee, puss!!

0 Kommentarer »


Uppdateringen

Sorry för den otroligt kassa uppdateringen idag, eller ah vilken uppdatering..? Inte gjort ett enda inlägg haha! men jag har helt enkelt inte orkat :( hade värsta blogghumöret när jag cykla hem från skolan sen försvann de putsveck! Iaf så har jag bara chillat idag, kröp ner i min chilladress tidigare och la mig och kolla på film. Lyckades ju självklart somna också runt 7 och vakna upp halv 11 haha ;) det suger rent ut sagt för nu kan jag inte somna hur mycket jag än försöker :( Aja, ska mysa vidare med min gulliga nalle och räkna får eller nå, hoppas ni haft en bra start på veckan!

20120828-013227.jpg

0 Kommentarer »


Party @ my place

Då var det ju det där med gårkvällen.. Idag får jag ångest av att bara tänka på det menmen.. Börja iaf med att Ida kom hit runt 7 någon gång så låna jag hennes plattång eftersom att Linda tagit med både plattången & hårblåsen när dom drog iväg till solmyra, så då fick Ida vara min räddare i nöden! :) Så fixa mig osv, så börja vi dricka lite smått så kom börja dom andra komma efter 8 någon gång. Var väl några stycken här och vi drack & snacka så hade det ganska trevligt faktiskt! :D

Dock så blev det lite mycket av de goda, drama osv men det hör väl festen till..(?) Äsch, har iaf sjuk ångest idag, sen har jag sovit hela dagen och nu ligger jag ner i sängen med datorn för att det gör alldeles för ont för att sitta.. Men då vet jag tills nästa gång att min kropp tål inte så mycket haha.. ;) (om det ens blir en nästa gång, nu för tillfället vill jag inte ens kolla på alkohol haha..) Aja, drog iväg till donken vid 12 för alla blev hungriga och kom hem runt 1-2 & slockna på en gång.. Vad gjorde ni igår?

Dessa bilder är dom enda som är värda att visa, resten av bilderna var fyllebilder, suddiga & jävliga så är inte ens något att se haha.. ;)








0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


0 Kommentarer »


Sliten

Fyfan asså..  Gårdagen blev bara för mycket, har sån ångest idag. Men ja, roligt hade man väl iaf! Tänkte bara uppdatera er så att ni vet att jag lever haha.. ;) Precis tryckt i mig lite pizza & ska ta och hoppa in i ett bad & sen slå på en film trorja så att jag kanske kan känna mig lite människa, sen så ska jag uppdatera er om gårdagen med bilder osv. Men detta blir iaf en ångestdag så jag kommer ligga i sängen hela dagen haha! & jag som annars aldrig brukar bli bakis *peppar peppar* :(

0 Kommentarer »


musiken på högsta volym

Nu ska jag precis ta och göra iordning lite mat för att sedan fixa spellistan tills ikväll, dammsuga & städa mitt rum & sen duscha o fixa mig och allt sådant, I feel that tonight gonna be a good night! ;)

0 Kommentarer »


Gårdagen

Sådär, nu har jag ätit frukost & hunnit vakna till lite, men nu är jag trött pga att jag är så jävla mätt ist haha.. ;) Vi tar väl gårdagen på en gång då!

Börja med att jag & Ida stack iväg till Felizia där Linnea & Sebastian var, vi snacka lite sen vart de bestämt att vi skulle iväg och bowla, så vi drog väl ut vid en sådär halv 9 någon gång, tog ut pengar & så går vi och bokar bana till kl 10. Fram tills dess gick vi ba runt och snacka lite, mötte Elin oså. Sen blev de bowling i 1 timme! :) Efter det så kom Jonatan & Wille dit för dom skulle bowla men blev inte de utan dom starta med att dricka ist hah.. Sa iaf hej till dom & sen drog vi iväg!

Då alla ville hem förutom jag & Linnea så drog vi och hämta våra cyklar hos Felizia och sen tillbaka till bowlingen & umgicks med Wille & Jonatan tills dom stängde, då blev de standard -> Donken ;) & har nog aldrig tagit så långt att gå dit alltså haha.. Tog fan 50 jävla minuter ist för 10 som de brukar ta! :o Menmen, hade iaf en jätte trevlig kväll förutom en del som blev lite ja.. Men resten var kul & trevligt iaf, kom hem runt halv3-3 kanske & somna vid en 4 imorse, bra fredag! :D

Vad gjorde ni igår?





0 Kommentarer »


Trött as hell

Godmorgon sötisar!
Vakna typ för ett tag sen, varför förstår jag inte för jag somna typ inte förrän 4 inatt.. Iaf så blev de inte så mycket mer uppdatering igår då jag drog ut med ett par kompisar, berättar om gårdagen strax med lite bilder också, ska bara vakna till ;)

20120825-101829.jpg

0 Kommentarer »


Lönebesked

Som jag sa i tidigare inlägg så fick jag mitt lönebesked idag, bra start på helgen kan man ju säga! :D Man blir ju lite sådär extra glad när man ser summan & har något att se fram emot liksom ;) Så på måndag så är de cash is king på mitt konto!! Ska då även försöka se om tjejerna fått lön då också så kanske man kan ta sig en shoppingrunda :) Skönt att jag sommarjobba, annars skulle jag varit fattig ännu en månad.. ;)

0 Kommentarer »


dagens outfit

HOLA PÅ ER! :D 

Känner att detta är en bra dag, haft en helt okej dag i skolan, det är helg & jag har fått mitt lönebesked. Känns även som denna helg kommer bli grym! :D Iaf så ska jag ta mig någonting att äta strax, sen ska jag snacka med tjejerna om vad vi ska göra idag om det blir dricka eller om vi spar oss tills imorgon ;) Men något ska vi iaf hitta på, så långt är allt bestämt! Men ni får dagens outfit sålänge så uppdaterar jag senare! :D

0 Kommentarer »


Bedtime

Gokväll på er!

Kom typ alldeles nyss in, blev ändrade planer så jag drog ut med Linnea en sväng till donken ist för lite prat oså :) Så satt väl där ett tag i kanske sisådär 2 timmar, ett bra tag men går fort när man har roligt haha.. ;) Pratade lite om helgen också hur det blir oså men bestämde att vi skulle höras mer imorgon om det, party är bestämt iaf! Aja, ska nog ta och lägga mig och slå på en film nu så att jag orkar upp imorgon, börjar 10 så har iaf sovmorgon skönt nog ! :) Men ni får sova så gott, peace out♥

0 Kommentarer »


Chiiiill

Haft en riktig chill eftermiddag kan jag ju säga, efter förra inlägget så kollade jag bara min fb oså & sen kröp jag under täcket & slog på The hungergames jag är lite efter så har inte sett filmen förrän nu hehe.. ;) Men den var riktigt bra kan jag säga till er andra som heller inte sett den än :D Iaf så blir det väl att vänta på maten nu & sen kanske hoppa in i ett bad & se om det går nå bra på tv ikväll :) Började ju att både regna & åska tidigare så mysdagar är perfekt då! Vad har ni hittat på idag?

0 Kommentarer »


food

Skapligt mätt jag är nu asså.. Kom hem runt halv 1 kanske & det första jag gjorde när jag kom in var självklart att gå till kylskåpet haha.. ;) Så har precis lagat lite mat & käkat oså & sen har jag även kollat på lite godsaker som ska köpas in till helgen *fniss* så nu ligger jag här i min säng, like always och bara läääängtar tills helgen! Blir iaf bara chill idag, är så fruktansvärt trött.. Skolan tar kål på en :(

 

0 Kommentarer »


In school

Hej på er sötisar!

Sitter just nu i skolan & har lunch, men struntar i att äta då jag inte är hungrig, väntar också på Catherine och alla dom där för dom är iväg & köper en liten present till vår lärare som ska sluta som sagt :) Fick inte plats i bilen så stannade i skolan. Iaf så slutar jag vid 12:20 idag eftersom lärarna ska på nå möte, men de gör inte mig något, skulle egentligen slutat halv 4 så, ibland har man tur ;) Men uppdaterar mer när jag kommer hem, peace out!

0 Kommentarer »


kroppen får lida

Gokväll fina ni! 

Vaknade för en stund sen då jag lyckades somna till haha.. Började spöregna & jag var cptrött så poff så sov jag.. ;) Iaf så är ju bara frågan då hur jag ska kunna sova inatt? Fast borde nog inte bli något problem med tanke på att jag fortfarande är i princip lika trött haha :) Så blir väl iaf att byta om strax och lägga sig för att slå på någon film eller nå, börjar 08:15 imorgon så för att orka upp behöver jag nog sömnen haha.. ;) Aja, ni får sova så gott får bli ett godnatt inlägg det här eftersom jag är way för trött för att orka uppdatera.. pussss på er♥

0 Kommentarer »


Svar på tal - hur funkar spotlife

Fick en fråga igår kväll som jag hade tänkt att svara på här i bloggen, tänkte om fler undrade över svaret :D

SVAR
-
 Ja jag tycker spotlife fungerar hur bra som helst! & ja faktiskt så är det bättre än blogg.se.. Ser redan nu hur mina besökare har stigit efter att ha bytt från blogg.se, så ärligt så tror jag nog att jag stannar här! :D 

0 Kommentarer »


Iväg på möte

Kom hem för ett tag sen men hann i princip hem och vända haha.. Ska nämligen på ett möte kl 16:00 så lär cykla iväg igen alldeles strax :) Håller verkligen alla tummar & tår nu att det går vägen för annars vet jag inte vad jag gör :/ Håll tummarna för mig nu ni också, tänker tyvärr inte ta upp något vad de handlar om i bloggen ännu men önska mig lycka till iaf tycker jag! :') Jag uppdaterar mer när jag kommer hem igen, pusss :)

0 Kommentarer »


Iväg på möte

Kom hem för ett tag sen men hann i princip hem och vända haha.. Ska nämligen på ett möte kl 16:00 så lär cykla iväg igen alldeles strax :) Håller verkligen alla tummar & tår nu att det går vägen för annars vet jag inte vad jag gör :/ Håll tummarna för mig nu ni också, tänker tyvärr inte ta upp något vad de handlar om i bloggen ännu men önska mig lycka till iaf tycker jag! :') Jag uppdaterar mer när jag kommer hem igen, pusss :)

0 Kommentarer »


Fika

Fikar just nu med klassen för att ta avsked av en lärare som ska sluta för ett annat jobb, självklart över en lektion, så jävla chill haha ;) dock skapligt trött idag, men de är en annan femma..

0 Kommentarer »


Godmorgon

godmorgon på er!
Har just nu etik och skapligt chill lektion, kollar på film hehe ;) skruva den som backham tur de är en någorlunda bra film haha :) Aja, update you later!

0 Kommentarer »


Fiskbensfläta

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha varit och umgåts med Felizia, Elin & Linnea. Var på latte först för dom fika och så snacka vi lite oså, sen skulle Linnea hem för att fira sin mamma så vi bestämde att gå ut och gå vid 7 ist, så drog med Felizia hem & sen mötte vi dom vid 7 och gick ullvirundan, riktigt skönt faktiskt dock lite drygt med deras takt & mina korta ben haha.. ;) aja, ska väl strax hoppa in i ett bad/dusch osv & imorgon har jag sovmorgon, skööönt!

Btw, kolla vilken snygg fiskbensfläta felizia gjorde på mig & lägg märke till hur långt hår jag har, haha stolt att de äntligen växer hehe.. (a) 

0 Kommentarer »


Ut en sväng

Sticker ut en sväng för att träffa ett par kompisar, visar er dagens outfit sålänge, dock har jag precis bytt till linne då det blev skapligt varmt nu på slutet av dagen haha.. ;) 

0 Kommentarer »


Chill lektion

Så jävla chill lektion, älskar våra vård lektioner, ligger nästan alltid i sängarna här då ;) nu har vi Helena också, bästa läraren! Så vi har käkat macka och massa godsaker så nu ligger vi i sängarna och går igenom de som skrevs igår, hur awesome! :D

20120821-145412.jpg

0 Kommentarer »


Dagens schema

Godmorgon på er!

Sitter just nu i skolan & har specialpedagogik, någon ny kurs som börjat & verkar faktiskt som att de kommer vara något intressant, är iaf en skön dag idag, bara vård ämnen hela dagen ;) förutom idrotten som tränger sig in haha.. Vi har tydligen bad idag också, men fick aldrig nå sms igår från läraren då mitt bestsms inte fungerat och då ska man tydligen jogga och de vägrar jag :( Aja, nu ska jag fixa uppgiften vi fick, här är dagens schema!

0 Kommentarer »


Efterrätt

Alldeles nyss tjockat i mig lax & potatis, otroligt gott & till efterrätt tryckte jag i mig en båtglass - ännu godare ;) Har tvingat mig själv att hålla mig vaken sen jag kom hem ifrån skolan & lyckats så tror nog det är någon som kommer somna riktigt fort ikväll haha.. Men först måste jag göra lite jobbigt som att hämta tvätten, hänga in de i garderoben & bädda rent i sängen, men då har jag de skönaste till sist - ett varmt bad/dusch ;) Sen blir det nog en tidig kväll för mig, skolan tröttar verkligen ut en haha.. :')

0 Kommentarer »


Trivs

Jag trivs faktiskt riktigt bra på spotlife så jag tror jag stannar där ett tag & så får vi se om jag byter tillbaka eller inte men för tillfället så bloggar jag HÄÄÄÄÄÄR iaf ! :D

3 Kommentarer »


Norlie & KKV

Har ju helt glömt bort att lägga upp videosarna från när vi kolla på Norlie & KKV dom var grymma att se på verkligen & fick ju dom 3 sista filmerna av Ida i helgen så här har ni dom ;) Btw, förvånad över hur bra ljud det blev när man filmade! Men lägg märke till att 3 av videosarna blev suddiga när ida skickade över dom till mig.. Den ena filmade jag ju själv & den blev ju bra filmad, vet inte varför dom andra 3 blev knas. 

0 Kommentarer »


Första riktiga dagen gjord!

Då var första riktiga skoldagen gjord & kan ju säga att den faktiskt var rättså seg.. Får skylla på att det är måndag ;) Iaf så slutade jag vid halv 2 idag, drog iväg och köpte nudlar & gjorde iordning när jag kom hem tills jag kom på att jag inte alls var sugen på det och slängde allt igen haha.. & nyss har jag varit nere i tvättstugan och stoppat i en maskin för att städa lite på rummet o allt sånt, kan behövas! :')

Tänkte iaf bara göra en snabb update innan jag ska fortsätta städa & sen ner och hänga upp
tvätten så uppdaterar jag lite senare igen, försökte göra uppdatera från mobilen tidigare men mottagningen inne i skolan är ju cp så jag hade inte tålamod nog att vänta hehe.. :D

0 Kommentarer »


Back to school!

Godmorgon !

Vaknade precis & tänkte göra en snabb update innan jag börjar fixa mig lite, back to school idag (på riktigt) & jag är inte taggad för matte som första lektion.. Tur att man slutar så tidigt som 2 iaf ;) Aja, börjar vid kvart över 8 så lär ta och börja fixa mig om jag ska hinna utan att komma försent! Hoppas ni får en super dag & ni som börjar 1an, lycka till :D

0 Kommentarer »


Disturbia

Gokväll på er!

Tänkte precis ta & lägga mig för att kolla på disturbia som går på 5:an nu & försöka somna till den eller något, är fortfarande huuur trött som helst trots att jag lyckades somna till tidigare.. :o Men är skola imorgon så är väl lika bra haha ;) Lär nog boka tvättid imorgon också & städa på mitt rum för nu ser de fan förjävligt ut, man skulle nog inte kunna tro att en tjej bodde här haha :') Menmen, hoppas ni haft en toppen helg, får bli sista inlägget för idag så hörs vi imorgon! pussss på er

0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3 
 


0 Kommentarer »


Gårdagen!

Tänkte ta och berätta lite granna om gårdagen, blev iaf en super lyckad kväll med underbara människor! Sandra & Adrian kom och hämtade mig runt halv 9 så drog vi till donken för att Sandra skulle käka och sen vidare till Västerås & skulle försöka hitta hem till Rasmus som hade festen.. Haha, tur man har gps på mobilen asså ;) Iaf så drack vi, spela ölspel osv, prata osvosv & hade det allmänt trevligt helt enkelt :) Men tycker bilderna kan få tala för sig själv!










0 Kommentarer »


The tall man

Bakis som jag är kryper jag ner i sängen framför thrillern the tall man, brukar aldrig bli bakis men lyckats blivit de denna gången haha.. Uppdaterar er senare iaf med bilder och berättar om gårdagen :)

0 Kommentarer »


Testbloggar på spotlife idag

Blogg.se har självklart börjat sega utav helvete igen och ko fan kommer upp titt som tätt.. Så idag har jag bestämt mig för en prövodag att blogga på spotlife, så under dagen kommer ni hitta mig HÄÄÄÄÄR ! :D 
 
FUCK YOU JÄVLA KOSSA!

4 Kommentarer »


Min kväll:

Har nästan precis duschat & direkt efter det ätit så nu är jag proppmätt, kött & potatisgratäng, min favoritmat ;) så nu sitter jag här i min mysdress & ska strax ta och blåsa/platta håret för att sedan iväg och köpa en dricka för ikväll kör vi på västerås & inflyttningsfest! :D Så Adrian & Sandra kommer & hämtar mig vid 9 så lär vara klar då hehe ;) Hoppas iaf på en lyckad kväll med underbara människor! Verkligen saknat att umgås med dessa 

2 Kommentarer »


Film

Trött som jag är slår jag på en film för att försöka piggna till ( eller så somnar jag om haha..)

3 Kommentarer »


Godmorning!

Godmorgon sötisar! 
 
Blev ingen uppdatering igår då jag helt enkelt inte hade någon lust, första skoldagen & satt inte vid datorn någonting då förrän jag kom hem men då orkade jag inte uppdatera haha :) Första dagen var väl ingenting speciellt, lite information, fick böcker osv & så hämtade jag ut min dator som varit på lagning som jag inte haft på tuuuusen månader, saknat den fan :rolleyes: Fint & nytt tangentbort har sötnosen fått också ;)
 
Iaf så efter skolan så drog jag hem osv tog de lugnt, sen runt 7 någon gång så kom Adrian & Sandra och hämta mig för att vi ska på beachrocken för att kolla på NORLIE & KKV satan va grymma dom var ;) medans vi var där kom Rasmus och Ida också, så kan ju säga att jag kände mig skapligt som 3dje hjulet haha.. :( Menmen, som sagt så var dom grymma iaf & beachrocken som är mer för småungar var helt klart värd att dra på! :D
Vad gjorde ni igår?
 

Ni får ursäkta kvalitén på bilderna men när man zoomar så blir de inte lika bra :(
Kommer också videos senare på dom, min mobil dog så hann bara filma en låt så dom andra 2-3 filmerna finns på Idas mobil så ska be henne skicka dom till mig direkt hon vaknar haha.. ;) så kommer dom upp senare!

4 Kommentarer »


feelings right now

 

2 Kommentarer »


Sängdags skola imorn

Nu blir det faktiskt sängen för mig, tillbringat några timmar hemma hos Felizia med henne & Elin, färga håret, noppra ögonbryna, tjocka pizza osv så nu känner man sig liiiite redo för skolan som börjar imorgon :D Skönt med lite rutiner igen ;) Aja, nu ska jag soooovaaa så jag orkar upp imorn, börjar fkng 08:15 första dagen, natti på er!

7 Kommentarer »


On my way home!

Nu är jag påväg hem igen, satt mig precis på bussen och kan ju lova att det var betydligt mycket skönare än att stå ute.. Så jävla varmt!! Tur bussen har AC ;) När jag kommer hem blir det iaf bara att hämta nyckeln sen dra ner på stan och lämna ett papper på banken (om jag orkar) och sen hem till Felizia för att fräscha upp sig inför skolan imorgon! Så uppdaterar mer ikväll sen :)

2 Kommentarer »


Svar på tal - Vitt där headern ska va?

 
SVAR - 
Åh va roligt att höra, gör mig verkligen jätte glad ! :rolleyes: & nu till själva svaret.. Jag har en header & har alltid haft det? :o Måste isf vara blogg.se som dampar, för för mig syns headern och har gjort de hela tiden.. Är det vitt för någon annan där min header ska vara? Såhär ser de ut för mig:

6 Kommentarer »


En rejäl frukost

Godmorgon på er alla fina!
 
Vaknade för ett tag sen & har precis slängt i mig en rejäl frukost så nu sitter jag här och är proppmätt haha.. Idag blire iaf att tare lugnt sen senare på eftermiddagen så blir det att åka hemåt igen & ska försöka få Felizia att färga håret på mig & fixa lite osv inför skolan imorgon ;) Har faktiskt längtat tills skolan ska börja, ska bli skönt med rutiner hih! Nej nu ska jag fixa med lite bilder på datorn & kolla lite busstider oså :) Vad ska ni göra idag?

3 Kommentarer »


Trött tjej

Har precis käkat och mätt som jag är gjorde mig ännu tröttare, så nu har jag myst ner i soffan framför ghost whisper, älskar de programmet! Förvånar mig inte om jag lyckas somna, så trött är jag haha!! :rolleyes:

9 Kommentarer »


Sol underbara sol!

Tjolahopp!
Setat ute i solen en liten stund & bättrat brännan ytterstlite haha.. ;) Jag tycker faktiskt det är jätte tråkigt att sitta ute i solen & bara ligga still, ingen aning om varför.. Har väl antagligen inget tålamod för det haha :rolleyes: Iaf så ska jag nog börja med maten om ett litet tag & ikväll blir de räkor & mys med la family! 

6 Kommentarer »


Frukoost

 
Godmorgon allesammans!
 
Vaknade runt halv10-10 idag & har setat uppe sen dess för att hålla på med blogg osv.. Fixade en ny blogg på en annan bloggportal & fixa allt sånt där utifall de skulle bli så att blogg.se börjar dampa igen :) Måste ju ha en liten reservblogg  ;) Iaf så har jag nyss käkat frukost & tagit disken så ska nog snart fixa i ordning lite frukost åt mamma så hon har något att vakna till, jag är en snäll dotter jag :rolleyes: Idag blir det nog bara lugnt & umgås med familjen, åker hem imorgon eftersom att skolan börjar på fredag igen :) Vad har ni för planer för idag då?

3 Kommentarer »


Min kväll + fundering'

Gokväll på er!
 
Kom hem för en liten stund sen då jag var iväg och handla lite med mamma & nu sitter jag bara här i soffan & väntar på att tiden ska gå för att påbörja en filmkväll med mamma & syster:love: Har också funderat hela dagen på om man ska byta blogg? Fortsätter blogg.se att lagga så byter jag tillbaka till min gamla blogg på nattstad :) Äsch får se hur de blir! Gjorde iaf iordning den bloggen utifall jag kommer byta, blogg.se har ju fungerat bra idag men man vet ju inte hur de blir sen haha, har ju krånglat cp mycket hur länge som helst, kan ju inte bara vara jag som tröttnat på det? Aja, vad ska ni hitta på ikväll då?

5 Kommentarer »


Haha sjuk snubbe..

Asså tror jag fick sjukaste meddelandet på fb idag(?) Var någon snubbe som la till mig som vän & jag acceptera för att se vem det var. Då får jag detta som meddelande:
Asså seriöst, hur sjuk får man vara?? Denna kille kan ju inte ha något liv på riktigt ;)

8 Kommentarer »


En liten ändring i designen

FÖRE
 
EFTER
 

Satte dit små fåglar bredvid rubriken, fick idén från http://hannalovisasol.se/ och tyckte de var så snyggt så hoppas de var okej att jag gjorde likadant, annars får du säga till! :D Förövrigt så tycker jag ni ska klicka in på hennes blogg då den faktiskt är super bra, värt ett klick ;)

0 Kommentarer »


Godmorgon

Godmorgon på er!
 
Vaknade runt kl 1, så ja det är morgon för mig hehe.. ;) Iaf så kunde jag inte somna igår p g a lite saker.. Därav tiden jag vaknade eftersom jag inte somna förrän 4-halv5 någon gång imorse plus vakna flera gånger så ja.. Skulle egentligen med mamma till Ludvika vid 8 imorse också men det var jag way för trött för att ens orka! Menmen.. Fick dock somna både ledsen och arg. Aja nog om det.. Nyss lagat lite mat & käkat iaf & nu ska jag väl bara försöka ta igen lite bloggning tror jag :) Vad ska ni göra idag då? Några planer?

0 Kommentarer »


Blod, svett & tårar

Tycker rubriken förklarar min helg hyffsat bra!
 
FREDAGEN - 
Umgicks med Ida, Linnea & Felizia, drog till donken & avslutade kvällen framför en kass film hemma hos Felizia, inte speciellt mycket hände alltså. Kom hem runt 1-halv2 på natten & la mig på en gång för jag var fruktansvärt trött.
 
LÖRDAGEN -
Börja med att jag vakna runt en 10-11 någon gång, skrev & prata med Felizia om det hände någonting speciellt osv, sen vid 3 så kom de fram att vi skulle hem till Linnea för att äta lite Tacos & dricka lite med för att sedan åka vidare till Arboga. Drog dit med Felizia & Elin vid 6, åt och drack lite sen kom Adrian & Mattias dit & inte långt där efter så drog vi vidare till Arboga, var medeltidsdagarna så var ju lite röj där. Tog oss in på krogen & dansa osv fram tills 2 då dom stängde sen skulle vi på efterfest men han som skulle ha den var för seg så vi valde att dra hem ist :) Kom hem runt 4 dock somna jag inte förrän någon timme efter det haha.. Var iaf en awesome kväll/natt med dom bästa! :D
 

4 Kommentarer »


Flyr från verkligheten'

Nu har uppdateringen varit sådär kass igen & förlåt för det, men i helgen har jag inte orkat eller hunnit uppdatera + ingen lust för bloggen + att blogg.se segar huuuur mycket som helst?! Börjar seriöst lacka på det och har också letat lite efter andra bloggportaler som inte laggar men ingen aning om vilken.. Vet ni någon så får ni gärna tipsa om det! :) Är iaf hemma hos mamma nu, kände för att fly från verkligheten ett tag nu innan skolan, känner att jag inte mår riktigt bra så behöver min mamma nu..:love: Sen börjar skolan på fredag så de ska faktiskt bli riktigt skönt! :) Ska väl iaf strax ta mig någonting att äta, göra ett inlägg & berätta om min galna helg och så ska ni självklart få lite bilder från helgen, så de kommer upp strax! :D 
 
Osminkad & söt chey...

4 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

59 Kommentarer »


Morning people!

Godmorgon på er!
 
Vaknade för en liten stund sen, vakna först upp vid halv 9 av någon konstig anledning så valde att gå och lägga mig för att somna om igen & vakna upp för kanske 30min sen :) Iaf så blev de att umgås med Felizia, IdaLinnea igår kväll, drog en sväng till donken sen slutade som alla våra kvällar utan planer med en filmkväll hos Felizia ;) Såg The Dictator och jag lovar att jag inte sett en kassare film, usch säger jag bara.. Förstod inte alls innebörden med den & så himla dålig & tråkig!! Dom som säger att den är bra kan ju gå och ta sig någonstans ;) Nu ska jag väl iaf tare lite lugnt bara så får vi se vad denna dag har att erbjuda. Ska ni hitta på nå kul? :)

6 Kommentarer »


Back on track?

Tjooo på er!
Det var ett bra tag sen nu(?) :o Haha.. Jag har ju jobbat i 3 veckors tid och inte alls kännt att jag haft tid för bloggen.. Jobbade ju från 9-halv4 varje dag & fick inte ha mobilen annat än på lunchrasten som är i 30 min så hann inte uppdatera på det viset heller + att jag är för lat för att fixa tidsinställda så blev lite uppehåll.. :/ (kan ju avslöja också att jag egentligen inte orkat blogga också, haft sån bloggtorka så jag vet inte vad!! :o) Har väl egentligen inte den största lusten att börja blogga nu heller men jag ska försöka, faktiskt en del som skrivit både på bloggen & facebook att dom vill att jag ska börja blogga igen ;) Så ja, lovar inget, men ska försöka!!
 
Har iaf nyss vaknat, somnade till en sväng efter att jag ätit & kommit hem från sista dagen på jobbet osv. Kommer verkligen sakna all personal & dom boende, var på ett korttidsboende för dom som inte visste det :) Har verkligen trivits & haft det jätte bra där! Och kunde efter 3 veckor stolt lämna det med att jag blev uppskriven (så dom har mig uppskriven typ för vikariat osv) & med sommarjobb för nästa sommar! Känns ganska skönt såhär nästan 1 år i förväg ;) Dom gillade mig verkligen på avdelningen så synd nog är ju de att jag är under 18, annars hade jag fått vikariat redan nu :rolleyes: 
 
Känner att detta blir ett väldigt långt inlägg, men blir väl så när man inte uppdaterat på ett tag haha.. Ikväll blir de iaf att umgås med Felizia & lite folk :) Skulle egentligen ha åkt till mamma men tar de på måndag ist då hon & min låtsaspappa ville ut med husvagnen över helgen & min syster & hennes pojkvän skulle vakta huset så passar de bättre på måndag :) Så blir nog bara en lugn helg (tror jag ;)) Vad har ni för planer för helgen? :) 

3 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

70 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.