Follow on Bloglovin

Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

76 Kommentarer »


Svar på frågor angående fotograferingen!

Har fått en del frågor angående fotograferingen jag var på & jag orkar inte gå in på var och ens blogg för att svara samma till alla haha.. Så här har ni frågor & svar på de! :D

 
Vad var det för fotografering du gjorde? - En vanlig fotografering bara för skojs skull, han som fotade mig kom fram till mig när jag var och handla med mamma förut & frågade om jag ville så :D

Har du typ vart modell? - Japp, jag stod modell där ja! ;)
 
Kommer bilderna komma upp på bloggen sen? - Ja, jag kommer visa er en del bilder här på bloggen när jag väl fått dom. Ni fick ju en liten sneak peak bild, men kommer mer! ;)
 
Är det dina egna kläder? - Byxorna jag hade var mina, sen lånade jag kläder som han hade. Var inte så förberedd på att bli fotograferad just den helgen eftersom jag inte planerat det hehe.. 

Har någon stailat dig? - Nej fixade mig helt hemma, mamma hjälpte med lite ögonskugga, annars fixade jag mig själv :)
 

23 Kommentarer »


Första dagen avklarad!

Nu är jag hemma igen efter första dagen på mitt sommarjobb! Riktigt skönt att vara hemma faktiskt, kände mig ganska mycket i vägen idag, men brukar väl vara så första dagen haha.. :rolleyes: Personalen & dom som bodde där var iaf jätte trevligt så det var ju tur iaf :D Nu ska jag väl iaf snart ta mig någonting att äta, svara på lite frågor/kommentarer osv. Vad hittar ni på denna regniga måndag? Eller ni kanske har sol? :)

4 Kommentarer »


Hard working girl!

Första dagen går la ganska bra, dock lite stressigt då dom har sjuk personal men de funkar! Har en liten rast nu så passar på att uppdatera lite snabbt, får nämligen inte ha någon mobil egentligen så kommer bli dålig uppdatering.. För er som undrar (fått en del frågor) så har jag sommarjobb på ett äldreboende/korttidsboende i 3 veckor :) går ju vård och omsorg så vi har garanterat sommarjobb, super bra! Men uppdaterar mer när jag kommer hem igen, hare bra sålänge!

1 Kommentarer »


Back to reality!

Godmorgon på er! Idag är det back to reality som gäller, börjar jobba och ska göra det i 3 veckor framöver. Sen är jag ledig i ca 4 dagar och sen börjar skolan igen! :) kan ju inte säga att detta sommarlov varit speciellt värt förutom första veckan då vi var i Turkiet haha! Alla jag umgås med har ju jobbat så :( så ska faktiskt bli skönt att börja jobba så jag har något att göra om dagarna! :) nej nu ska jag äta frukost och sen fixa lite i lugn och ro, börjar 9 så. Hoppas ni får en underbar dag! Puss:love:

4 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

58 Kommentarer »


Sneak peak!

Lyckades somna till tidigare, så himla trött efter att ha stått & blivit fotad i ca 4 timmar, det tar på krafterna! Iaf så har jag inte fått alla bilder än utan bara några, så bjuder på en liten sneak peak ;)

18 Kommentarer »


Trött efter...

4timmars fotograferande, men bilderna blev bra. Av dom jag såg iaf ;) ska bli så kul att se dom på dator sen :D är iaf påväg hem nu så uppdaterar när jag är hemma!

6 Kommentarer »


Älskade väder!

Morning!
Nu är jag vaken & försöker tagga till, har jordens mensvärk så inte så lätt.. Men tog iprén så går det inte över snart skjuter jag någon :) Ska väl iaf äta frukost soon & försöka få upp mamma ur sängen & sen ska jag börja fixa mig oså, helt underbart väder ute också så blir nog fina bilder ute om jag inte får solen i ögonen haha.. ;) Ska iaf bli jätte kul :D Vad har ni för planer idag?

6 Kommentarer »


Upp tidigt imorgon!

Går och lägger mig för att orka upp imorgon, ska vara i Ludvika kl 12 för att bli fotad, som jag sett fram emot de :D

2 Kommentarer »


Food

Är nog rätt duktig på det jag gör ändå hehe ;) nu blire iaf mat framför Wallander, mys!

2 Kommentarer »


Lagar mat

Med tanke på regnet så struntade vi i att grilla, blev ist som vanligt att jag ställer mig och lagar mat åt familjen. Får väl ta de som en komplimang att man är duktig på att laga mat ;)

1 Kommentarer »


Tröttdag

Fysatan va trött jag är, det är helt sinnes!! Lyckades somna på soffan runt 12, vakna vid 2 och råkade somna om igen i 1-2timmar haha.. Aja bara missat hela dagen i princip, tur de inte var mycket att missa då det började regna .. :( är iaf påväg till affären nu med mamma för att handla lite käk :) Så uppdaterar er senare när jag kommit hem oså, hare bäst sålänge!

5 Kommentarer »


Frukost!

+ jordgubbsoboy. Muuums ;)

7 Kommentarer »


Låt solen hålla i sig!

Godmorgon på er!
Underbart väder ute idag & jätte varmt, bara att hoppas att de håller i sig såhär hela dagen så man kanske kan sola lite granna sen :D Vaknade iaf runt 6 imorse och kunde inte somna om igen (?) Inte kul vill jag lova.. Men kanske lika bra så jag kommer in i att lägga mig tidigt eftersom jag börjar jobba på måndag :) Blev iaf ingen filmkväll igår utan 2 kompisar till mamma & Alex kom hit och drack lite och prata & ikväll om vädret håller så blir det förmodligen grillning :D Vad ska ni hitta på idag?

1 Kommentarer »


Finally here!

Äntligen är jag hemma hos mamma, så himla skönt! Kom fram vid 20 över 3 men har kollat lite på loppis med mamma & hitta en jätte snygg tröja, visar sen :D och sen har jag kollat på husvagnen dom köpt också, så himla fin! Så nu har jag tid att blogga lite granna ;) Blir iaf mys med mamma & Alex ikväll framför någon film som vanligt när jag kommer hit :rolleyes: Vad ska ni hitta på ikväll? Nå kul? :D

6 Kommentarer »


Packa & dona'

Godmorgon på er! Jag vaknade för ett tag sen och har nyss käkat lite frukost (börjar bli duktig på det där, åt ALDRIG frukost förut, iaf inte innan skolan hehe :rolleyes: ) & smsa lite med mamma nyss oså för sticker dit idag. Var tydligen inte mammahelg som jag trodde :o Men lär åka dit iaf för jag vill komma bort innan jag ska börja jobba + att jag måste hämta min medicin! :) Aja, ska packa & dona lite nu så återkommer jag efter det :-) Pussis!

1 Kommentarer »


Home !

Nu är jag hemma igen, eller kom hem för ett tag sen men iaf! Var iaf på stan & snacka lite med Linnea & Felizia,  & sen har jag umgåtts med Felizia hela kvällen, käkat, kollat film & snackat lite bara, riktigt trevligt & otroligt kul att umgås med dom igen eftersom båda jobbar så de har inte blivit av denna sommaren :( & så äre enda helgen dom är lediga nu i helgen och då har jag mamma helg, allt passar bra eller haha.. ;) Ska väl alldeles strax byta om iaf och slå på någon film på datorn som jag kan somna till :) Vad har ni gjort idag/ikväll?

2 Kommentarer »


Stan

Stack iväg till stan med lelle och Felizia för lite girltalk! Uppdaterar mer när jag kommer hem :)

3 Kommentarer »


Tjejfilmer - dom jag såg igår'

 
BESKRIVNING AV ALLA FILMER + TRAILERS
 
Sleepover - Handlar om Julie som ska ha ett pjamasparty. Med hennes 3 vänner blir dom utmanade på en hel natts tipspromenad av skolans populäraste tjejer. Dom bryter Julies mammas regler mot att lämna huset & dom blir med i ett livs äventyr. 5/5 TOAST'S
 
Angus, thongs and perfect snogging - Georgia Nicolson är 14 år och bor med sina två hopplösa föräldrar och en urjobbig lillasyster på 3 år. Dessutom måste hon bära basker till skolan. Hon skulle mycket hellre vilja vara blond, och ha både en mindre näsa och en pojkvän. Från hennes underbara dagboksanteckningar får man reda på mycket om den bergochdalbaneliknande konsten att vara tonåring, inklusive hur de går till när man lär sig kyssas. 4/5 TOAST'S
 
Sorority wars - Katie och Sara har varit vänner sedan barndomen. De börjar på college tillsammans där Katie är en uppskattad arv kandidat för Delta kvinnoförening, som var med och grundade decennier sedan av sin mor Lutie och Summer vars egen dotter Gwen nu leder Delta på campus. Händelser inträffar under löfte om veckan för att orsaka en spricka mellan Katie och deltan, som lämnar Sara som ett Delta löfte och Katie ute i kylan. Men Katie går med i rivalen Kappa kvinnoförening och rivaliteten delar inte bara Katie och Sara utan till de som grundade Delta också. 5/5 TOAST'S
 
27 dresses - Jane är den ständiga brudtärnan vars egen lycka inte tycks finnas i sikte. När yngre systern Tess står brud med Janes chef, som Jane dessutom är hemligt förälskad i bestämmer hon sig för att gå till botten med varför hon alltid blir brudtärna och aldrig brud. 5/5 TOAST'S
 
Picture this - Mandy, en helt vanlig tjej i high school blir bjuden på fest av skolans populäraste kille Drew som hon varit hemligt förälskad i sen 7e klass. Det enda problemet är att hon har en överbeskyddande pappa som ger henne utegångsförbud och Dres's exflickvän som vill göra det svårt för Mandy. Men Mandy kommer snart inse vad som egentligen är viktigt i livet. 5/5 TOAST'S 

10 Kommentarer »


Godmorgon people!

Vaknade för kanske 1 timme sen och har bara legat i sängen framför datorn sen dess - som varje morgon hehe.. ;) Somnade iaf riktigt skönt igår, med ett leende på läpparna :rolleyes: Tänk att 1 människa och några ord i ett sms kan göra så mycket:love: Iaf så ska jag väl strax gå och käka lite frukost & sen blire förmodligen datorn hela dagen idag igen, åskar ute så.. :( GE OSS SOL!!! 

2 Kommentarer »


Trött chey

Slår på sista filmen nu att somna till, alla tjejfilmer jag sett nu ikväll har helt klart varit 5/5 TOAST'S skriver imorgon vilka det är jag såg och berättar lite om dom :) nu ska jag försöka sova, super trött!! Godnatt :love:

2 Kommentarer »


Tjejfilms kvällen fortsätter!

Tog mig nyss en paus i filmkollandet och tog mig ett varmt skumbad, så himla skönt! Så nu har jag krypt ner i min chilladress och är redo för ännu mer tjejfilmer! Längesen jag kollade på det så glömt hur bra dom är! :o :D

5 Kommentarer »


Tjejfilm maratooon!

Tänkte ha ett litet tjejfilmmaraton idag/ikväll, kollat på 2 filmer nu Sorority wars & Sleepover riktigt bra filmer faktiskt kan jag lova! 5/5 TOAST'S! Alltså helt klart värda att se ;) Ska väl se om jag hittar nå mer bra filmer att fortsätta mitt maraton med! Har ni nå tips på bra tjejfilmer? Skriv dom isf :D 

9 Kommentarer »


Breakfast

Hola på er!
Vaknade runt 9 och har nyss ätit frukost, var super fint väder imorse men nu är de mulet & tycker just att jag hörde lite muller utifrån? Denna sommar suger verkligen hästdase.. Och jag har en stark känsla av att de kommer bli super fint väder när jag väl börjat jobba & måste sitta inne, känns som de kommer vara strålande sol & as varmt ute då, skulle vara så tippat haha :( Blir nog iaf som vanligt att sitta inne idag och glo film eller något, måste egentligen städa rummet också men den orken finns verkligen inte, sååå tråkigt :rolleyes: ;) 
Vad ska ni hitta på idag?

6 Kommentarer »


Nattinatti!

4 Kommentarer »


timat!

Jag lär ju vara världs bäst på att timea saker, gick ut och gick runt en 8 & kom in precis till wallander filmen som jag skulle se kl halv 10, duktigt Linn ;) Har iaf precis myst ner i min chilladress och funderar på om jag kanske ska ta mig nå kvällsmat eller något eller om jag ska tigga åt mig sista påsen popcorn (popcorn beroende chey) :rolleyes:
Vad hittar ni på ikväll då?

3 Kommentarer »


I brist på annat..

Drar jag ut och går ullvirundan, får motion, fördriver tiden + att jag rensar tankarna samtidigt kan de bli bättre? :)

1 Kommentarer »


Lack chey..

Detta underbara väder syns utanför mitt fönster nu & har gjort det hela dagen men jag har inte varit ut någonting?! Fyfan, hatar när alla ens vänner jobbar hela sommaren så man inte har något att göra :( Tänker ju inte precis dra iväg & sola och bada som någon jävla foreveralone haha.. cutcut asså :( Aja, om ca en vecka slipper jag vara sysslolös för då börjar jag jobba i 3 veckor framåt! Ska fan bli skönt att få någonting att göra! :D

6 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

102 Kommentarer »


Vädret sucks

Blääää, vädret är lika kasst idag, vad äre här för sommar?! Eller de typ regnar fram och tillbaks hela tiden, ena sekunden spöregnar de, andra sekunden skiner solen halft.. Ajaaa, trött & lat som jag är lägger jag mig iaf och slår på en film, sen ska jag nog försöka (om jag orkar) gå ut och gå ikväll, måste börja röra på mig lite iaf.. :rolleyes: 

4 Kommentarer »


Godmorgon!

3 Kommentarer »


Confused..

Går och lägger mig, denna kväll så har känslorna tagit över helt. Vet varken ut eller in och jag är trött på att känna så, trött på att inte veta hur jag ska beté mig..

3 Kommentarer »


Ska nog klara mig

Blää.. Legat & sovit och kollat film hela dagen typ men satan va skönt de varit. God mat fick man också såhär dagen efter, ungsbakad potatis & kött ;) Iaf så orkade jag mig ner till kiosken nyss för att köpa något gott, så nu ska jag nog iaf klara mig ikväll (tror jag..) Tröstäta heeelllaaaaa kvällen lång !

2 Kommentarer »


Mår som man förtjänar..

Fy i helvete vad jag mår dåligt.. Hade ju egentligen planerat en filmkväll igår men den slutade med en spontan utgång med Jennifer! Men jag hade riktigt kul så det var ju bra iaf :D Kom hem runt en 20 i 4 kanske (?) Men nu dagen efter är inget kul, aldrig haft en jävla bakfylla nån gång, bara känt mig lite trött dagarna efter förut men idag jävlar slog de till & jag vill typ gräva ner mig någonstans.. :( Aja, låter bilderna tala för sig själv!
 
VARNING bilderna är otroligt "nyktra"

3 Kommentarer »


Boringggg

Asså bläää, detta är nog den tråkigaste dag eeever! Finns ingenting att göra, folket jobbar eller ska göra annat så här sitter jag som vanligt.. Får väl helt enkelt ta en filmkväll ikväll igen då! Lär ju vara lite skräckfilmer ikväll med tanke på att det är fredag den 13ee! Så kommer jag väl inte kunna sova ikväll ist haha.. ;) Iaf så har jag käkat för en stund sen & sitter nu och lyssnar på lite musik oså, funderar på att sjunga lite också! 
Vad hittar ni på ikväll?

9 Kommentarer »


New in!

Fick ju som sagt 2 klädesplagg utav min syssling igår, 1 par ybersnygga byxor (ser orangea ut men dom är typ korallrosa) en super söt topp! Älskar verkligen byxorna & dom satt perfekt på mig! :D
 

5 Kommentarer »


Liiiteee besviken..

Blää, är en del besviken nu då hon som skulle fota mig skrev i sista sekund typ att vi måste skjuta på fotograferingen p g a att hon fått oväntat besök. Inte konstigt att man blir besviken då när man nästan är klar & sett fram emot de osv.. Får väl hoppas att hon bara skjuter fram det till typ kvällen eller någonting, men med tanke på att det är fredag den 13de och med min otur så lär det väl inte bli så.. Men man kan alltid hålla tummarna och hoppas! :) Har iaf myst ner i min chilladress sålänge, så skööönt! 

1 Kommentarer »


Fixar mig!

Håller på och fixar mig för fullt, eller för fullt vet jag inte men ah.. Börjar iaf bli lite nervös nu inför fotograferingen, men de ska nog gå bra & kommer bli så himla kul att bli fotad av någon som verkligen kan sin sak! :D Kommer självklart lägga upp bilder här på bloggen sen också ;)

6 Kommentarer »


Kommer bli en bra dag!

Godmorgon på er sunshines!
 
Vaknade runt en 8 idag, (inte en aning om varför..?) Men hade iaf ställt kl på 10 då jag måste upp, äta, duscha, fixa mig och allt sådant för kl 14 ska jag möta upp en tjej här i Köping som ville fota mig så får jag 15 bilder som tack, super kul verkligen! :D Så nu äre 2 som vill fota mig, en i Köping & en i Ludvika:rolleyes: Så himla kul att bli tillfrågad eftersom jag aldrig blivit de förut & nu är det 2 som frågat mig, super glad! :D
 
Men iaf så blev de ganska kass uppdatering igår p g a att jag var upptagen i princip hela dagen, vaknade rättså sent, åt frukost, chilla lite och sen drog jag ut & gick ullvirundan med Felizia Elin super roligt eftersom jag inte träffat någon av dom på hela sommaren :( Men iaf så följde jag med Felizia hem sen så vi kolla film, prata lite oså, alltid kul att umgås med henne, speciellt när man alltid får med sig något snyggt hem ;) Denna gång fick jag en super söt topp & ett par SUPER snygga helt nya byxor, de tackar man inte nej till :rolleyes: Nej nu ska jag sluta babbla & ta och göra iordning mig lite frukost! :) Hoppas ni också får en toppen dag, puss:love:

4 Kommentarer »


Sticker ut och går'

3 Kommentarer »


Inge trött..

Usch, drygaste som finns måste ju vara när man vill sova men inte kan? Skulle inte tagit en powernap på 2 timmar :( har iaf satt på sho bre för andra gången nu för att försöka somna till den, hatar att somna till en ny film så.. :) Aja godnatt på er, uppdaterar mer imorgon :love:

2 Kommentarer »


Filmkväll för hela slanten'

Efter att ha tagit en 2 timmars powernap & ett bad så har jag krupit ner i min sköna chilladress & inväntar nu pizza sen blire filmkväll för hela slanten! :D Massa thriller/skräck så frågan är hur jag ska kunna sova inatt haha.. ;) Äsch, får ligga & krama om min nalle så blire bra!:rolleyes:

2 Kommentarer »


Vackert väder på kvällen'

Gud valde att ge oss fint väder på kvällen men inte resten av dagen som varit(?) Nästa gång kan vi gärna få såhär hela dagen så man kan bättra på brännan lite, börjar bli blek & jag är för pank för att fuska!

4 Kommentarer »


Home again!

Nu är jag äntligen hemma igen, usch stressade som satan men hann dit med hela 7 min kvar till min tid.. Duktiga jag ;) Iaf så var jag där angående nytt p-piller recept, typ det enda dryga med p-piller att man måste gå dit och beställa nytt recept typ var 3dje månad.. *pust..* Men nu är jag äntligen hemma iaf & ska väl ta mig någonting att äta då jag inte gjort det idag sen blire nog bara chill inne, like always ;) Vad ska ni hitta på?
 

1 Kommentarer »


Dålig uppdatering

Sorry men har varit upptagen därav bloggningen, men uppdaterar mer när jag kommer hem, måste typ springa hem till Jennifer och hämta min cykel och sen cykla i räserfart ner till um, ska vara där kvart över så har liiite bråttom!

0 Kommentarer »


Jävla kossa

Hola på er people!
 
Försökte uppdatera för en stund sen men den jävla kossan ställde sig i vägen.. Ta och fixa allt krångel nu jävla blogg.se!!! Iaf så har jag för en stund sen käkat frukost & nu har jag precis duschat så tänkte ta och lägga mig i sängen en stund för att tänka lite granna, sånt behövs också.. Men jag uppdaterar förmodligen senare! Hare bäst sålänge:love:

10 Kommentarer »


Wallander mys

Gokväll !
 
Har bara tagit det lugnt hela kvällen & nu ligger jag i sängen och kollar på Wallander - fotografen åskar ute också så är ganska läskigt då jag är lite rädd för de haha .. :( Har alltid varit de men det har blivit bättre som tur är! Nej nu ska jag fortsätta mysa här i min ensamhet, hoppas ni haft en toppen start på veckan! Pusss:love:

6 Kommentarer »


Hur underbara är inte dessa klänningar?!

6 Kommentarer »


Mötet gick super!

Mötet gick super bra! & super snabbt för den delen också haha.. ;) Finns iaf stora hopp, ska dock inte hoppas för mycket så jag blir besviken om det inte går igenom, men lite kan man allt hoppas :rolleyes: Tänker tyvärr inte ta upp i bloggen vad mötet och de handlade om än förrän jag vet lite mer! Så ni får allt vänta och ha lite tålamod :D Nu ska jag väl iaf bara chilla & strax laga mat till alla ungar här hemma, dom vuxna jobbar ju så.. 
Vad ska ni göra idag? :D
 

2 Kommentarer »


Outfit/facelook - Möte!

Blir en snabb update då jag måste sticka iväg nu, precis fixat klart mig så nu blir det möte! 
Håller tummar & tår att det går till väga..

4 Kommentarer »


Myyys

Sovit hela dagen så är ganska så omöjligt att sova nu så myser framför filmen boot camp med syster och hennes pojkvän :) inte så mysigt för mig kanske men ah.. ;)

3 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

53 Kommentarer »


Bilder från power meet!

Blev som sagt inte så många och inga på själva bilarna, men som sagt, kul hade jag! ;)

4 Kommentarer »


I'm awake!

Godmorgon på er!
 
Om man kan säga det vid 20 i 4 på eftermiddagen..? Vakna iaf runt 3 och har nyss käkat "frukost" samt lagt in lite bilder på datorn ifrån helgen, blev inte så många men några blev de allt :D Skapligt sliten är man iaf så blir bara en lugn dag idag! Pank är jag också.. 4 kr kvar av studiebidraget efter helgen, vart tog pengarna vägen?! Aja, kul har jag då fan haft iaf, som fan med en massa trevligt nytt folk awesome! :D Vad har ni gjort i helgen?
 
 

1 Kommentarer »


Godmorgon/godnatt

Äntligen hemma efter en awesome kväll/natt/morgon i Västerås med Jennifer, trött så de skriker om de så nu blir de fan att avnjuta min underbara skönhetssömn! Godnatt på er allihopa!:love:

2 Kommentarer »


Sliten tjej..

Gomorgon på er!
 
Mår ni bra? Mår väl lite halvt haha.. Liiite sliten är jag men inte lika sliten som jag förhoppningsvis kommer vara imorgon för ikväll äre på't igen bara ;) Hade ganska trevligt igår ändå, träffa massa folk & hade det allmänt trevligt, dock kom vi dit alldeles för tidigt :( Men ikväll åker vi nog bil ist för att gå runt & då äre lättare att dricka också ;) Blir nog bättre ikväll! Men nu ska jag nog iaf gå upp och käka frukost & piggna till lite, puss sålänge!:love:

0 Kommentarer »


Stressad, hurryhurry!

Gaaschhh, skapligt stressad jag känner mig nu & ändå sätter jag mig framför datorn & bloggar?! Haha aya.. Har iaf varit på stan & fixat lite granna så nu har jag precis kommit hem & lär in i dusch för att sedan fixa mig, ska vara hos Jennifer kl 5 så är lite brådis!! :o Uppdaterar snabbt med outfit/facelook sen , pusspuss!!

4 Kommentarer »


Tonight gonna be a good night!

Gick upp vid en halv 9 för att ringa ett samtal och efter det så var jag så otroligt trött så jag gick och la mig igen haha! :rolleyes: Men nu har jag vaknat & ätit frukost och är lite piggare :D Måste ju vara pigg tills ikväll ;) Känner att det kommer bli helt awesome! Ska iaf tare lite lugnt nu & försöka fixa lite tills ikväll! 
Vad ska ni hitta på ikväll? Festa, umgås med flick/pojkvännen, umgås med familj eller bara mysa? :D 

3 Kommentarer »


Cyberbully!

Filmen var verkligen grym men ändå helt hemsk.. Men den är verkligen nyttig att kolla på eftersom att det i filmen faktiskt sker i verkligheten också. Mina tårar spruta verkligen i vissa scener, så hemskt ;( Ta åt er av denna film!
 
Här har ni hela filmen! 
 

2 Kommentarer »


Film mys!

Har precis tagit ett varmt bad & myser nu ner framför Cyberbully hört att den ska vara bra så ! :D 
Skriver sen om hur den var oså! 

5 Kommentarer »


Hemma!

Gokväll fina ni! 
 
Nu är jag hemma i Köping efter att ha varit borta i 3 veckor, 1 vecka i turkiet & 2 veckor hos mamma varit otroligt skönt kan jag lova!! :D Har iaf nyss käkat, packat upp lite o sånt och ska nu bara ta de lugnt med lite filmer resten av kvällen, super skönt! Imorgon blire fixa lite på dagen, & sen på kvällen blire party & powermeet med Jennifer ska bli super ;) Kommer bli gal1!! Nej nu ska jag ta och svara på mina kommentarer, är en del haha.. 
Ha en fin kväll babes:love:
 
Bild från tidigare idag, syns väl i mina ögon hur bra jag mår nu? hih

1 Kommentarer »


Älskar vädret!☀

2 Kommentarer »


Alla dessa rubriker..

Godmorgon på er!
 
Blev väckt för en stund sen av min fina hund som skulle upp och hoppa på mig & slicka mig i ansiktet osv, kanske inte bästa sättet att vakna på menmen.. ;) Sitter nu i soffan iaf & har funderat på ett tag om jag ska rensa gamla inlägg, vill ha nystart nu i mitt liv & då tycker jag bloggen också ska få det.. Typ rensa fram till Juni/Juli men det finns ju fortfarande så sjukt mycket man vill ha kvar? Gamla minnen oså.. :( Aja, får se hur jag gör med den saken! Iaf så ska jag väl ta mig lite frukost & mysa ner i soffan nu och vakna till lite, så återkommer sen :) puss:love:

4 Kommentarer »


nighty beauties!

Gokväll mina fina!
 
Åh vilken bra dag detta varit, mår så himla bra just nu, älskar mitt liv inte mått såhär bra på alldeles för länge.. Jag måste verkligen börja ta vara på allt, ta vara på mig själv och göra allt för att JAG ska må bra & inte följa alla krav från andra. Att ha varit här hos mamma ett tag nu har fått mig att må så himla bra, då får jag komma ifrån allting ett tag & bara slappna av och bry mig om mig själv och sånt jag mår bra av. Imorgon bär det av hemåt till Köping igen men jag ska ha en sån himla kul helg med härligt folk & dricka :D :love:
 
Nu ska jag iaf slå mig ner i soffan framför tv'n tills jag blir trött, maila lite om modellandet & se när det blir av och allting, GASCH va jag mår bra just nu:love::love: Puss på er alla fina läsare, hoppas ni mår lika bra som jag!

6 Kommentarer »


Mor & dotter mys!

Nu blir det film & mys med mamma, bara jag och hon hemma ikväll så blir mor & dotter mys!:love:

4 Kommentarer »


BRA DAG!

Ååååh, nu är jag så glad så jag vet inte vad, det börjar verkligen gå framåt nu & jag lever bara livet som jag borde börjat med för länge sen! :D Var iväg till stan en snabbis med mamma, hittade knappt någonting blev hårfärg, skärmskydd & en liten pjamas till min kusin! & när vi står inne på dollar storeså kommer det fram en okänd kille till mig tar hand och presenterar sig för mig & frågar om jag stått modell förut, jag ba "nää".. & så fråga han om jag ville de osv och så gav han mig sitt kort och sa att han hoppas att jag hör av mig !! :D:rolleyes: 
 
Så ska ringa upp honom sen, så himla kul att bli tillfrågad!! 
Jag älskar verkligen mitt liv nu bara bra saker som händer! 

3 Kommentarer »


Outfit!

Sticker iväg in till stan med mami för att kolla runt lite!
Dagens outfit

5 Kommentarer »


A new day!

Godmorgon beautifuls!
 
Blev en riktig sovmorgon idag skönt nog, vaknar ju varje dag runt 9 utan att jag vet varför, spelar ingen roll hur sent jag lägger mig vaknar ändå runt 9 :o Men idag fick jag turen att sova till halv 11 så himla skönt! :rolleyes: Iaf så har jag hunnit ringa ett samtal men skulle ringa tillbaka på fredag igen & nu ska jag bara kolla på lite tv, svara på kommentarer & dricka lite te så att jag vaknar till :) Vad ska ni göra idag då?

2 Kommentarer »


God mat & mys!

Gokväll fina ni!
 
Har nyss käkat lite mat & kollat lite på strul men ska byta över & kolla på Ghost whisper nu då jag tycker det är mycket bättre ;) Älskar det programmet, så himla spännande :rolleyes: Någon som håller med mig? Iaf så har jag haft en super dag samt planerat helgen lite. Blir party & power meet med Jennifer, life starts now! ;) 
 
 

10 Kommentarer »


Sol, underbara sol!

Har legat ute i den underbara solen & bara varit ute i bikini i princip hela dagen & gud så skönt det har varit, 20+ grader & knappt några moln :D Såna här dagar vill man ha mer av, regnat så fruktansvärt mycket nu på sistone :(

12 Kommentarer »


Tävling - Vinn bloggdesign!

I samarbete med Kimidori tävlar jag nu ut en avancerad bloggdesign!
 
FÖR ATT VARA MED SKA DU:
Kommentera detta inlägg att du är med och glöm inte din mail om du vinner
 
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
Följa mig på bloglovin HÄR skriv då vilket nummer du blev
Gilla min blogg på facebook HÄR glöm då inte att skriva vad du heter på facebook
Skriv ett blogginlägg där du länkar hit & till kimidori länka då inlägget i samma kommentar
 
Glöm inte att skriva om du gjort något av de extra
 
Tävlingen avslutas: 13/7
Tid: 23:59
 
 
Vinnaren blev Lisa, kontaktar dig under dagen. Grattis!
För er som inte vann så har denna tjej också gjort 2 gratis designers som ni kan använda, vill ni ha 2 menyer så klickar ni HÄR & om ni vill ha en meny så klickar ni HÄR :D 

 

24 Kommentarer »


Godmorgon!

Godmorgon mina fina!
 
Underbarare väder ute idag vilket får upp humöret ännu mer! Igår var det fint men det bara blåste :( Idag blåser det inget & knappt några moln heller så idag jävlar ska jag lägga mig ute i solen & se om man kan bättra på brännan lite ;) Har iaf ätit frukost framför The stig helmer story med mamma nu på morgonen super mysigt! Inte heller kunnat uppdatera förrän nu då vårat internet får fnatt när jag kommer hit & slutar funka ibland :( Nej nu ska jag upp & dra på mig bikinin & lägga mig i solen, hoppas ni har en lika underbar dag som mig :D 

2 Kommentarer »


Natti!

Gokväll mina fina!
 
Haft en underbart skön & soft dag idag, bara tagit det lugnt & nu på kvällen så har jag mysit med familjen helt underbart:love: Sover bredvid min fina bror inatt också, enda killen som inte sviker hehe..;) Kollade på lite film & nu ligger han här bredvid och sussar så sött, min fina älskar dig så! Har faktiskt varit riktigt glad nu på kvällen också, börjar kanske komma ett litet ljus trots allt! :) Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som jag! Nu ska jag ta och lägga mig så att jag får min skönhetssömn, imorgon är en ny dag! Puss på er alla fina:love:
 
Min fina bror får stå för bilden!

4 Kommentarer »


NY DESIGN TRYCK F5

Åhhh, jag är så överlycklig just nu, fått ny design och det är första designen som jag verkligen är helt kär i, så fin :rolleyes: Fick denna underbara design utav fina ElinTack så mycket :love: För er som gillar designen kommer älska tävlingen som kommer upp imorgon ;)

9 Kommentarer »


Försöka piggna till

Bläää, jag är verkligen helt död har varit ständigt trött sen igår trots att jag somnar hyfsat om nätterna(?) Har iaf varit iväg till affären och köpt lite gott nu samt hyrt 2 filmer så blir lite mys, passade också på att köpa red bull för att försöka kvickna till lite! ;) Aja, ska kika runt lite nu och sen ner och mysa, uppdaterar mer senare! :D 
Vad har ni gjort idag?

6 Kommentarer »


Videos från Turkiet Side !

 

4 Kommentarer »


Underbart ute!

Godmorgon mina fina!
 
Hur mår ni? Jag mår hyfsat förutom att jag är hur trött som helst konstigt nog?! Har varit hur trött som helst i flera dagar utan anledning, får ju den sömn jag behöver(?) Äh skitsamma, iaf så är vädret underbart idag, så om vädret fortsätter hålla som de står så lägger jag mig nog i solen i ett par timmar & bättrar på brännan, en brun kropp är ju en snygg kropp ;) Har ni lika fint väder hos er? :D 

6 Kommentarer »


-

2 Kommentarer »


A cup of tee

Gokväll på er godingar!
 
Har bara myst hela dagen & det är precis det jag kommer fortsätta med också, framför tv'n! Har druckit en kopp te också så är helt varm i kroppen, skööönt! Så nu ska jag bara svara på lite kommentarer & sedan slå mitt arsle i soffan! :)
Vad gör ni för mys ?

6 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

77 Kommentarer »


Chillsöndag!

Fortsätter mitt chillmys framför Ghost Whisper & resten av alla bra tvprogram, damn it jag är bra på att chilla :rolleyes:
Kan även säga att det som är gott kan faktiskt också vara nyttigt!;)

3 Kommentarer »


Bring it on!

Söndagar är och förblir chilldagar & tur har man att de går bra filmer på tv ;)
Bring it on - fight to the finish på 6an right now!

2 Kommentarer »


Start your morning

Godmorgon på er !
 
Sitter just nu & dricker en berocca bästa starten på dagen hehe.. ;) Har även lagat lite mat & kollat på någon film på tv så bara mysit skapligt! :) Nu ska jag väl dricka upp min berocca för att sedan tare lite lugnt i soffan framför bloggen, ikväll kör jag igång veckans blogg igen också ;) Hoppas lika många som förut kommer delta! 
Vad ska ni hitta på idag då?
 

3 Kommentarer »


You only live once

Gokväll mina fina!
 
Blev inte att åka båt någonstans utan jag stannade hemma ist, kan säga att dagen varit lite upp och ner men nu på kvällen/natten så har de blivit bättre, tur man har vänner kan jag ju säga! :) Iaf så lyssnar jag på lite musik oså nu men ska väl ta och slå mig ner i soffan för att kolla lite tv innan jag lägger mig! Hoppas ni har haft en toppen dag/kväll, mina dagar blir nog bara bättre härdanefter, dags att börja leva livet till fullo, är ju bara 17! Mycket kvar att göra i livet :D
You Only Live Once!:love:

2 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.