Follow on Bloglovin

Paltkoma..

Godkväll på er alla fina!

Har alldeles nyss ätit & kan lova att det var fruktansvärt gott! Fast nu har man skaplig paltkoma haha.. Men det vare värt ;) Iaf så blir det mys med familjen resten av kvällen, kolla på film & bara njuta! & imorgon fyller min älskade mor år, så då blir det fika & lite främmande! :D Myspys hih ! Så ska jag försöka övningsköra också :) Hoppas ni också haft en toppen dag & får en toppen kväll! 

Vad gör ni ikv förresten?
image description

5 Kommentarer »


Årets första grillning!

 

6 Kommentarer »


Mot Dalarna !

6 Kommentarer »


Ny header!

2 Kommentarer »


Lördag 31mars

Har ni sovit gott? - Jag har väl sovit hyfsat, saknar närheten..

Iaf så vaknade jag för ett tag sen och har suttit och knåpat ihop en ny liten header som kommer att komma upp senare! :) Men först & främst så ska jag käka lite frukost o sånt, åker till mamma sen också vid 1440 sååå skönt hih ! :rolleyes: Iaf så är jag jätte nöjd med min nya design och kommer bli ännu mer nöjd när min nya header är öppe! Nej nu ska jag kila och käka frukost oså, så återkommer efter det! :) Ha en fin dag alla :love:

Bild från i förrgår
(mina armar ser typ helt skruvade ut haha..)

1 Kommentarer »


Bedtime(?)

Gokväll på er glada som sura
Har setat och kollat på tv osv och haft en allmänt lugn kväll vilket vad behövligt.. Imorgon åker jag nog förmodligen till mamma som ska bli skapligt skönt, det är dit jag åker när jag mår dåligt.. Menmen, tror det blir sängen nu iaf så detta blir sista inlägget för ikväll! Hoppas ni hade en bra start på helgen, sov gott:love:

 

4 Kommentarer »


NY DESIGN!

Jag själv blev skapligt nöjd iaf!

12 Kommentarer »


Just a bad day'

Godkväll på er sötnosar!
Som ni kanske förstått så mår jag inte speciellt bra p g a massa anledningar.. Att bli anklagad för något som jag själv vet inte är sant och att sen personen man älskar mest av allt inte tror en tar hårt kan jag lova..
Att folk ska göra allt för att förstöra när allt börjar bli bra :(
Aja.. Precis käkat iaf och håller på med en ny design till bloggen så ska fortsätta på den så återkommer jag senare !

 

1 Kommentarer »


Life sucks right now..

2 Kommentarer »


Inväntar BB

Marabou cookies, juice och BB förgyller min kväll! Måste egentligen plugga också men vafan är för lat för de haha..!

2 Kommentarer »


a smile doesn't always mean that you are happy inside☆
Btw, är med & tävlar om en sjukt fin mjukisdress inne på fina Hannas blogg!
Tävlingen avslutas ikväll så kika in & tävla du också, klicka HÄR för att komma dit :D

4 Kommentarer »


Tips?!

Erkänn att skalet är grymt snyggt btw? ;)
dock dåliga cambilder haha..

6 Kommentarer »


Hemma igen!

Hej på er!

Kom nyss hem typ och har precis fixat mig lite nudlar, är så fruktansvärt hungrig när jag kommer hem från skolan, men det är väl inte så konstigt med tanke på den äckliga skolmaten.. ;) aja hörs sen!

6 Kommentarer »


Försöka ta sig till skolan

Godmorgon på er!

Tänkte göra ett litet snabbt inlägg nu på morgonen, ska iaf försöka ta mig iväg till skolan utan tårar idag.. Grät tidigare imorse så hoppas på att kunna hålla mig under dagen. Man får försöka tänka på att du förmodligen mår bättre där du är nu

Såhär ser jag ut idag iaf försöker lägga ett leende på läpparna..

 

4 Kommentarer »


Testinlägg

Tänkte testa göra ett inlägg från mobilen nu när jag skaffat blogg.se appen! :D

Blir iaf mys nu på slutet av kvällen, ska invänta BB, tjocka choklad och kakor och se om det finns något gott i kylskåpet haha ;) hoppas ni haft en toppen dag och får ett toppen avslut!

Puss på er❤

1 Kommentarer »


Dålig uppdatering p g a ..

Hej på er alla!

Förlåt för den kassa uppdateringen idag men jag har en anledning, en riktigt hemsk en.. En kompis till mig gick bort idag.. Jag har inte träffat han på länge p g a flytten till Köping & att han var med om en bilolycka, men umgicks med han riktigt mycket då jag bodde hos min mamma i Smedjebacken.. :( Han hade suttit i rullstol i kanske 1.5 år nu men var på bättringsvägarna som jag förstod det, sen nu i veckan tror jag(?) Så blev han sjuk, han fick feber & blev förkyld, vet dock inte om det var de som gjorde så att han dog(?) Spelar nog inte så stor roll HUR han dog faktiskt..

Iaf så har jag varit väldigt rörd hela dagen.. Fick ju reda på detta genom facebook så började störtböla inne på svenskan, tillslut drog jag därifrån till Felizia, min syssling som också umgicks med mig och han mycket förut.. Satt & snacka och grät osv sen drog jag hem så har jag bara varit hemma oså.. Iaf så där är anledningen till uppdateringen idag! Orkade ju knappt välja vinnarna till tävlingarna här på bloggen :'(

Men jag tror nog han har det bättre där han är nu! Med tanke på hur hans liv hade sett ut, att sitta i en rullstol och knappt kunna göra någonting, eller knappt.. Han kunde inte göra någonting, han bara satt där & det är inte den Anton som jag lärde känna så tror faktiskt han mår "bättre" nu eller vad man ska säga.. Skänker alla mina tankar till hans familj & måste bara säga att livet är bra orättvist ibland, 17 år är alldeles för ungt, du hade långt kvar..
Vila i frid Anton! :love:

Ser helt förstörd ut haha..


10 Kommentarer »


Wihooo!

Fick hem min iphone idag + ett skal till den, fick ett till paket också men det är mammas födelsedagspresent så det kan jag inte visa tyvärr ;) Är iaf skapligt nöjd & nu kan jag blogga via mobilen:rolleyes:

6 Kommentarer »


Ni har väl inte glömt?!


Klicka HÄR för att tävla om presentkort på JojjoDesign drar 2 vinnare!
JojjoDesign designar bloggar osv super duktig tjej!
Klicka HÄR för att tävla om valfri silverängel!
En silverängel är som ni ser på bilden ett super fint halsband som betyder olika saker!

11 Kommentarer »


SUUUR!

Fyfan, jag vakna för ett tag sen, tog upp mobilen för att kolla på klockan & då ser jag något som förstörde hela min morgon.. "Endast nödsamtal" står det på skärmen, vilket betyder att mitt nummer har stängts av nu.. Ååååh om inte mamma låter mig komma & hämta min iphone hos henne idag så kommer jag vara utan mobil till FREDAG KVÄLL aldrig i mitt liv, känner mig ju typ naken utan mobil haha :( Låter säker jätte töntig, men jag måste ha mobil..
Nej nu ska jag börja fixa mig, börjar 0920 så.. Ha en bra dag alla, de ska jag FÖRSÖKA att ha :(
puss på er :love:

11 Kommentarer »


Not a good day'

Usch, denna dag känns verkligen inte okej.. Har ont i huvudet, yr & satans trött assåå.. Fast ett plus är ju att min mobil kommer imorgon, men då blir det 2 minus ist och det är att mitt nummer förmodligen stängs av imorgon eller på onsdag & jag får inte mobilen förrän på fredagen eftersom att de skickas till mamma så ja.. Utan mobil 2 dagar :( Nej nu ska jag sluta klaga, läsa lite bloggar & liknande! Hoppas ni haft en toppen dag sötisar!

14 Kommentarer »


Rysningar i hela kroppen?!

5 Kommentarer »


Off to school!

Nu har jag precis fixat klart mig så nu bär det av till skolan!
Vaknade typ 2 timmar tidigare än vad jag egentligen börjar idag, så ovärt & egentligen så behöver jag inte cykla förrän om en kvart typ, men orkar inte sitta här hemma & häcka när jag är klar redan haha ;) Men hörs senare!

Ha en bra dag:love:

6 Kommentarer »


Lycklig!

Gokväll älsklingar!

Jag är så himla lycklig just nu, finns så mycket anledningar till det framför allt så har jag världens finaste familj, jag är kär och jag har dom finaste vännerna! Plus att min låtsaspappa ringde nyss & sa att jag kan använda min mobil på en gång när jag får den så slipper vänta tills mitt nuvarande nummer stängs av & att dom skickar mobilerna imorgon:D Nu blir det iaf mysfaktor på hög nivå! Tänt lite ljus, värmt kycklingvingar & satt på mig min chilladress
NU  Big Brother!

7 Kommentarer »


Home in koping town!

Hola people!

Kom hem för en liten stund sen till Köping igen ifrån mamma, har ju varit där i helgen & är så skönt att komma dit & bara kunna slappna av hih ! :) Iaf så har jag nyss käkat och lite sånt och nu ligger jag i sängen hur trött som helst med datorn i knät & funderar till och med på att göra en ny bloggdesign(?) Men det tror jag nog inte att jag orkar just nu haha ;) Får väl se om jag ens orkar hålla mig vaken till Big Brother ?! Men det måste jag!

Aja, har haft en toppen helg iaf, som sagt as skönt att vara hos mamma och bara ta det lugnt & inte behöva tänka alls faktiskt, man är så avslappnad där :rolleyes: Så kommer man hem & allting blir stressigt igen..
Menmen hoppas ni haft en toppen helg ni också ! Puss på er :):love:

9 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



65 Kommentarer »


Mornmorn!

Godmorgon på er!

Vaknade för ett tag sen & har fixat en massa för att vi ska kunna beställa våra iphone's idag! :D Är hur exalterad som helst & längtar tills jag har den i handen :rolleyes: Anyway, ska väl hjälpa mamma och dom nu och fixa lite här hemma för att bror min ska ha lite kalas med några klasskompisar, ruuligt! :D Hoppas ni får en bra dag!



Btw.
Provar på ännu en chans att vinna ett dösnyggt iphoneskal, behövs ju nu när jag får min i veckan :rolleyes:
Men denna gång tävlar jag om detta skal här under, klicka på bilden för att komma till tävlingen ;)

14 Kommentarer »


Sååå snygg!!

Denna ska beställas innan utomlandsresan till Turkiet ;)
Finns på gina hih!

13 Kommentarer »


Nu är det vår!

Tog på mig mysdressen, satte upp håret & stack med mamma & låtsaspappa för att köpa mjukglass!
Nu känns det verkligen att våren är här, så skönt hih ! :D


8 Kommentarer »


Med & tävlar!

Testar på chansen nu när jag precis beställt mig en iphone 4S ;)
Är iaf med & tävlar om detta uber snygga skal inne hos eemma.se!
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

2 Kommentarer »


Godmorgon!

Blev ingen uppdatering igår då jag glömde bort bloggen helt haha! :o Sen orkade jag inte, var i skolan, hem och packa & äta sen träffa M lite innan jag skulle åka hem till mamma :) Har iaf nyss tjockat i mig en panpizza till frukost & ska väl ta och försöka uppdatera min mobil strax! Har också kollat på någon prinsessfilm på disney haha ;)
Btw, vill ni veta en urgullig sak ? :rolleyes: När jag kom till mamma så möttes jag av kattungar som vi fick i tisdag, ur gulliga!!

6 Kommentarer »


Fuck beachen 2012!


19 Kommentarer »


Pluggdag'

Hola sweeties!

Blev ingen mer uppdatering igår eftersom att jag lyckades somna vid halv 7 & vakna igen vid kvart i 12 haha.. Duktigt I know ;) Iaf så har jag nyss kommit hem ifrån skolan & hade tänkt att sätta igång och skriva klart min bokanalys & sjukdomsreferatet som vi haft på svenskan & sen om jag orkar så ska jag försöka plugga lite matte, men det är bara om jag orkar haha :rolleyes: Men uppdaterar nog senare, ska ta tag i det här nu, puss sålänge!

12 Kommentarer »


Hudvård, Hårvård & Parfym!


Har ni någon gång kollat in på eleven någon gång? Annars så måste ni verkligen göra det! Där kan ni hitta ALLT som har med skönhet att göra! Bland annat hårvård, hudvård & parfymer! Tänkte tipsa om lite saker här nu! :D
Varför inte lukta gott ifall du ska på t.ex fest eller piffa upp dig framför pojkvännen? ;)
Eleven har en massa olika parfymer som luktar himmelskt & inte alls till dyra priser!
Alla dom här har jag provat förutom den röda förpackningen & dom luktar verkligen himmelskt!
 
Klicka HÄR för att komma till parfymerna!


Alla vill väl ha en vacker & len hud, right?
Isf kan jag tipsa om dessa produkter för ansiktet t.ex!
Det är en ansiksborste, ansiksrengöring & en cleansing milk för ansiktet!
 
Klicka HÄR för att komma till hudvården!


Eller vill du ha vackert & skimrande hår?
Isf kan jag tipsa om dessa 2 produkter från Björn Axén!
Har du färgat hår så borde du köpa schampot som håller kvar den fina färgen,
eller har du slitet och "dött" hår så tycker jag du ska köpa Björn Axén's repairing!
 
Klicka HÄR för att komma till hårvården!

Tyckte ni detta tips var bra? & kommer ni ta åt er utav det? :D
Säg gärna vad ni tyckte!

23 Kommentarer »


Lunchat'

Hej på er sötnosar!

Blev ingen mer uppdatering igår då jag umgicks lite med Marcus oså! Sen idag så har jag varit hemma ifrån skolan & så blev det att duscha och dra och luncha med Marcus på Café Latte :) Sen gotta vi oss med varsin glass i solen efteråt också, super skönt! ;) Nu ska jag väl iaf ta och försöka orka städa snart & sen plugga lite, behövs!

Vad ska ni hitta på idag?


18 Kommentarer »


Paket hih!♥

Detta underbart vackra halsband väntade på mig när jag kom hem från skolan idag!
Kommer från glittersten hihi :rolleyes:


49 Kommentarer »


English

Plugghäst, eller?

11 Kommentarer »


Cola & Big Brother'

Gokväll mina fina!

Sitter just nu och kollar på Big Brother eller ah, är ju reklam nu, ovanligt..? ;) Bara jag som tycker det är reklam jämt nu för tiden? Anyway, drog iväg tidigare och köpte en cola snacka om gott asså, iskall cola, finns det något bättre?! :rolleyes: Aja, känns som det blev ett litet onödigt inlägg men vafan, nu ska jag kolla klart på BB & sen lägga mig och sova, glömt att träna på dom latinska orden på medicinen också skulle göra testet imorgon ist.. Så får göra det innan också!

Hare bäst sötisar, pussis :love:



26 Kommentarer »


Jag bloggar för MIN skull

Jag har tänkt på en sak..
Varför lägga ner så mycket tid på bloggen som jag gör? Jag bloggar ju ändå för min skull & ingen annans? Jag vet inte hur många timmar om dagen som jag faktiskt lägger ner på min blogg, sitter från att jag kommer hem ifrån skolan tills jag går och lägger mig och det kan ju vara allt annat än bra..? :thumbdown:

Jag bloggar för min skull som sagt, & då vill jag ha äkta läsare & äkta kommentarer inte ha en massa svars kommentarer osv? Ja ni fattar väl..? Så nu har jag bestämt mig! Tänker sluta håller på och sprida min blogg överallt, och kommentera massa bloggar. Vill ha en statistik på personer som faktiskt läser min blogg & inte kikar in för att skriva en svars kommentar.. Självklart kommer jag att svara på alla kommentarer som jag får, men jag kommer inte publicera några svarskommentarer, dom kommer finnas så jag ser dom men inte publicerade. Jag måste skaffa mig ett liv..

43 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

98 Kommentarer »


Trött

Hola alla!

Kom nyss hem, slutade dock vid kvart i 2 men drog till stan & drog en pizza och lite snack med Catherine efter skolan så därför uppdaterar jag inte förrän nu :) Iaf så hade jag tänkt att bara chilla lite nu, dra veckans blogg vinnarna & sen kanske sova lite(?) Skulle vara skapligt skönt! :rolleyes: Men måste egentligen städa, men vem orkar det liksom? :( Är iaf cp trött & orkar knappt sitta vid datorn vafan haha! Aja, brb svara på comments!

23 Kommentarer »


Sovmorgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit sådär.. Alltså inte alls bra :(

Aja iaf ! Har sovmorgon idag, eller ah har typ det varenda dag förutom torsdagar & fredagar ;) Aaaaas skönt! Börjar inte förrän 0930 så då har jag tid att blogga nu på morgonen, brukar ju annars varken orka eller hinna det.. Menmen, nyss plattat håret iaf & tagit bort gammalt smink (ja, jag sover i smink) och nu ska jag försöka välja kläder, det har jag alltid svårt med på morgonen haha :rolleyes: Har ni med det? Måste försöka träna pyttelite på dom latinska orden jag har i medicin också, vi ska kunna vad alla organ i matspjälkningssystemet heter på latin haha :( Och ett lycka till skulle vara bra nu faktiskt :rolleyes: Btw, väljer veckans blogg vinnarna senare idag också! Hann ju inte igår :(
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare! Pussis





25 Kommentarer »


Svar på tal - vart gör jag mina ikoner

Fick denna fråga tidigare idag & självklart svarar jag, för som sagt är inte självisk ;)

SVAR:
- Jag gör mina ikoner på pizap.com eller fotoflexer.com. Och vissa gör jag i pages (ett skriv program på mac, typ som word) och då printar jag bara det jag gjort & klipper ut de på typ picnik, lite fantasi lär man ju ha ibland ;) Men det blir ju bra resultat, eller håller ni inte med? :D Hoppas du & många fler blev nöjd över svaret! :)
Här är några av mina ikoner jag gjort:











Men kom ihåg, jag har copyright på både bilder & ikoner jag gjort, så försök inte kopiera någon av dessa! ;)

66 Kommentarer »


Opsii

Gokväll på er!

Råkade somna tidigare, därför jag inte uppdaterat hehe, så kan de gå ;) Dock vet jag inte huuur jag ska kunna somna senare ikv nu..? :o Aja iaf så har jag nyss ätit varmamackor muuumsigt värre vill jag lova! & nu ska jag ta och svara på lite kommentarer samt fixa ett "svar på tal" inlägg om vart jag gör mina ikoner hih ! :D
Så återkommer om ett tag! pussis sålänge:love:

76 Kommentarer »


My day'

Hola sweeties!

Nu måste väl alla vara vakna va? ;) Iaf så har jag nyss tagit mig en skön dusch, så nu känner jag mig ren och fräsch, dock blev jag otroligt trött, men det blir jag alltid av ett varmt bad eller varm dusch :rolleyes: Blir ni också det? Men nu ska jag nog inte göra så mycket, ska nog ta det lugnt en stund, sen sätta igång & städa & plugga lär ju vara taggad inför skolan imorgon haha :( Aja, ska sluta babbla, hoppas ni får en toppen dag! :D

170 Kommentarer »


A new day, another drama'

Kolla vilken snygg ikon jag lyckades göra nu på morgonen, laddade ju hem lite typsnitt igår så denna ikon lyckades jag göra i pages på datorn bara, how awesome isn't that?! :D

Aja, vaknade för ett tag sen iaf, eller har vaknat fram & tillbaks sen kl 6 imorse typ?! Känns ju lite sådär.. Men ska väl iaf gå upp och ta mig nå frukost nu för jag är sviiiin hungrig kan jag lova er haha! Men jag återkommer när jag ätit oså, kl är ju bara barnet typ.. Dom flesta av er är väl inte ens vakna nu haha..? ;)
Bjuder på en söt bild på mig hih


64 Kommentarer »


70 Kommentarer »


Olika typsnitt!

Har setat och laddat ner massa olika typsnitt så nu kanske jag kan göra mer snygga ikoner oså :D
Alla kommer ifrån dafont.com



40 Kommentarer »


Kyckling ris & curry, jummie!

Hej på er!

Jag har nyss käkat & ligger nu lika lat som alltid framför datorn i sängen haha! Men finns inte så mycket annat att göra i denna tråkiga stad ;) Hoppas väl iaf på att man kommer på något att göra, annars blir det väl film & godis framför tv'n, syster kom ju hem med en stor godispåse, så får väl utnyttja det lite haha :D Eller? :rolleyes:


Aja, har väl inte så mycket att skriva, så ska väl fortsätta tråka framför datorn, kanske plugga lite latinska ord, har ju ett litet test på dom på måndag i medicin :( Ska veta vad alla matspjälkningsorgan heter på latin, och kan lova att det inte är lätt :( Kan typ bara Anus & Rektum haha, kass jag är :rolleyes: Nej nu ska jag sluta babbla!

Vad ska ni göra ikv?



52 Kommentarer »


Tävling - Vinn valfri silverängel från Gili design!


I samarbete med silverbiten.se tävlar jag nu ut en silverängel från Gili design i valfri färg.
Man behöver inte ha blogg för att delta!

FÖR ATT VARA MED SKA DU:
Gilla silverbiten.se på facebook HÄR
Gå in HÄR & välja vilken silverängel du vill vinna
Skriv en kommentar här där du länkar till den ängel du valt, vad du heter på facebook & din mail

FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
Följa mig på bloglovin HÄR skriv då vilket nummer du blev
Gilla min blogg på facebook HÄR
Skriva om tävlingen på din blogg/facebook länka då inlägget i samma kommentar

Glöm INTE att skriva i kommentaren om du gjort något av de extra

Tävlingen avslutas: 27/3
Tid: 23:59


Grattis till Sara som blev den lyckliga vinnaren av detta fina halsband!
Kontakta mig på [email protected]!

23 Kommentarer »


Designhjälp - skugga runt bloggen!

Fick en fråga hur jag gjort så jag får en skugga runt bloggen, & självklart hjälper jag, såhär gör man!

Gå in på Design - Redigera stilmall

Kopiera denna text
-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;
-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;

Klistra in den längst ner under #header, #side & #content så får du en skugga runt hela bloggen, vill du bara ha det runt sidomenyn t.ex så klistrar du bara in den under #side!

SPARA! Eller förhandsgranska om du vill se hur det blev först.

Hoppas detta tips hjälpte er sötisar, puss!

92 Kommentarer »


Godmorgon på er!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag har väl sovit hyffsat, sover bäst med M:love:

Men syster fick duga inatt iaf, dock är hon en hejjare på att vända på täcket & hålla på så att man knappt får något själv haha ;) Menmen! Har nyss ätit frukost iaf och nu ligger jag bara i sängen & chillar framför datorn! Kanske blir en sväng ner på stan idag med syster, men det visar sig! Annars har jag inga planer för idag, ni som följer bloggen vet väl att
jag hatar att planera saker, ingenting går ju ändå som man vill haha.. ;) Håller ni inte med?
Nej nu ska jag mysa vidare, vi hörs senare! Funderar på att slänga upp en tävling då också, vill ni de? :D
Älskar min mysdress, den är såååå skön!
Fast ni kan ju ignorera mitt stökiga rum haha :rolleyes:

86 Kommentarer »


Rubriker finns för att?

Gokväll på er alla söta !

Jag har nyss käkat, potatisgratäng & fläskfilé skapligt gott kan jag lova ;) Och nu ska jag väl bara ta det lugnt framför datan trorja, kolla om det är nå bra på tv kanske & sen lägga mig tidigt tror jag :) Finns ju inget annat att göra så haha.. Alla festar ju typ, jävla alkisar ;) Förresten, ni glömmer väl inte tävlingarna som jag har igång?
Klicka på bilderna för att komma till den tävling ni vill delta i!

Hare bäst! :love:


64 Kommentarer »


"ny" mobil

Var och införskaffade mig en "ny" mobil igår btw! Ny är den väl inte, utan begagnad men bara 5 månader gammal, funkar hur bra som helst, garanti till slutet på juli & jag fick den för ynka 350 kr, så det är klart att man köper den? ;)

Denna mobil blev det! Någon av er som har den?



106 Kommentarer »


Copycat..?

Haha, måste ju säga att jag fick syn på en väldigt kul sak nyss, en tjej som typ kopierat av mitt tävlings inlägg haha?.. Jag blir inte sur eller något, bara kul och visar väl att mina inlägg är bra oså? ;) Lite kul äre väl haha?
 
Mitt inlägg publicerat för 10 dagar sedan

 
Hennes inlägg, publicerat idag

 
Ser ni några likheter haha? ;)

63 Kommentarer »


Tillbaks..(?)

Hej på er!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något men jag har inte orkat helt enkelt.. I förrgår så plugga jag ju lite granna + orkade inte blogga & igår så satt jag inte vid datorn på hela dagen förutom i skolan där vi använder den då.. Så blev en liten bloggpaus för mig hehe ;) Men nu tror jag att jag är tillbaks iaf ! :) Nu har jag iaf kommit hem ifrån skolan för ett tag sen samt hunnit äta lite, fick sluta 1 timme tidigare än vad jag egentligen sluta idag så hehe ;) How awesome?! :D Aja, nu ska jag svara på "lite" kommentarer oså, återkommer senare!

33 Kommentarer »


En fråga till er..

Godmorgon sweeties!

Jag har en liten fråga till er.. Har någon av er spelat poker någon gång?
Själv har jag bara spelat poker på såna här spelautomater på typ en kryssning eller med polare hemma liksom haha och då har det ju inte varit speciellt seriöst med riktiga pengar heller.. ;) Men jag har aldrig provat på att spela på internet.. Har ni det? Antar att jag aldrig har spelat på nätet för att jag är mindreårig och för feg för att bli lurad hehe :rolleyes: Fast man hör ju folk som vinner flera tusen på det! Har ni blivit lurade någon gång? Elr är internet poker något man kan lita på?:D

Vågar ni spela på internet för riktiga pengar, eller är ni lika fega som jag?;)



74 Kommentarer »


Dålig uppdatering idag + outfit/facelook!

Hola på er!

Jag kom hem för ett tag sen & har käkat lite oså nyss samt kollat på lite smycken hehe.. Iaf så måste jag tyvärr låta bloggen vara idag p g a att jag måste ta tag i mitt "riktiga" liv.. Känner att jag har lagt ner alldeles för mycket tid på bloggen så nu tar jag en paus idag kanske bloggar senare om jag hinner! Ligger så mycket efter i skolan och allt så :(

Men här är outfit/facelook för idag iaf!
Fråga inte vad jag gör för min på facelook bilden haha!

80 Kommentarer »


In school!

Tjooo everybody!

Sitter just nu utanför klassrummet & väntar på att etiken ska börja, har cp lång lektion också :( Men tur att vår lärare ger oss rast på 15min i mitten för hon själv inte orkar att sitta så länge också haha :rolleyes: Slutar iaf kl 14:00 skööööönt Dock mindre skönt att vi har vegvecka i skolan så det är vegitarisk mat :( & fick cp ont i magen av gröten, hatar skolmaten! Är jag ensam om det? Aja, nu ska jag vara social med dom här haha! Hare bäst sålänge :D

21 Kommentarer »


Knas bror

Dom här rubrikerna gillar jag inte alls, men erkänn min rubrik var fett cool denna gång? haha ;)
Iaf så förlåt för att jag inte bloggat något, men har helt enkelt gjort annat så la bloggen åt sidan för kvällen! Har ju inte alltid tid med den hehe.. Har ju faktiskt också ett liv eller..? Nej usch vad jag babblar!
Iaf så måste jag egentligen hämta tvätten men orkar inte, jag måste duscha men orkar inte, jag måste städa men orkar inte, jag måste borsta tänderna men orkar inte. Jag är la en lat jävel.. Nej nu ska jag svara på alla kommentarer & sen gå och lägga mig så jag får en fet sömn behövs med alla tankar som snurrar..!
Sov gott på er! :love:



27 Kommentarer »


Ny klänning hih !

99 Kommentarer »


Tävling - Vinn presentkort på jojjodesign!

I samarbete med JojjoDesign tävlar jag nu ut två presentkort på 100 kronor som vinnarna kan köpa bloggdesign, header, ikoner, skyltar och kodning för. Jag drar alltså två vinnare !
 
FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:
Göra ett inlägg i din blogg där du länkar till JojjoDesign & skriver en motivering till varför just du ska vinna.
Länka till inlägget i en kommentar och glöm inte din mail!

FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
Följa mig på bloglovin HÄR, skriv då vilket nummer du blev som följare
Gilla min blogg på facebook HÄR skriv då vad du heter på facebook

Glöm INTE att skriva i kommentaren om du gjort något av det extra.

 
Tävlingen avslutas: 27/3
Tid: 23:59
 
Grattis till Sara & Elvira som blev dom lyckliga vinnarna!
Kontakta mig på [email protected]!

5 Kommentarer »


iiih glad!

Hej på er glada som sura!

Just nu är jag verkligen överlycklig! Kom hem ifrån skolan & hade fått en klänning på posten som jag köpt & vet ni?! Den satt perfekt! :D:D Iiih! Trodde först den skulle vara för liten för var storlek XS & jag har egentligen S men den satt som en smäck på mig :rolleyes: Hih lägger upp bild på den och hur den sitter på mig i nästa inlägg! :D

Iaf så har jag nyss kommit hem ifrån skolan som jag skrev här ovanför & så har jag sattit upp tvättid oså så att jag har nå rena kläder tills imorgon haha ;) Så blir väl en tvätt & städ dag, samt bloggdag som alltid haha ;) Aja, ska svara på kommentarer, fixa lite inlägg & planera när den första tävlingen ska komma upp idag, så brb! :D

Jag idag

73 Kommentarer »


Detta förtjänade jag!

Gokväll mina fina!

Jag har nyss tagit mig ett välförtjänt bad! Efter 5 veckor utan det så kände jag att nu var de dags! ;) Jag som älskar att bada hihi  Iaf så har jag nu mysit mig ner i min mysdress som jag införskaffade mig idag, riktigt skön vill jag lova! :) Så ska väl bara gå och göra iordning mig nå kvällsmat som jag kan tugga på framför tv'n och sen mysa ner mig i sängen sååååå skönt! :rolleyes: Dock skönare om man slapp vara ensam.. :( Menmen, hare gött!

110 Kommentarer »


Detta gillas väl? ;)

Ni kanske inte visste det, men jag har planerat en del tävlingar som ska upp på bloggen, som jag gjort iordning och lagt i utkast för att bara behöva publicera dom sen ;) Dessa är dom som jag kommit på hittills, men tror nog det blir ännu fler faktiskt! Men det gör väl ingenting? För ni gillar väl tävlingar, eller? ;)
Lovar er att det är super tävlingar & ni kommer inte bli besvikna!

96 Kommentarer »


Hur du lägger in en "copyright logga"

Fick en fråga angående hur man sätter in en "copyright logga" så tänkte visa hur ni gör hih!

1. Gör en bild som du vill använda, som min 
Du gör den i t.ex paint, photoshop osv. Min är gjort på picnik.com

2. Spara bilden på din dator & ladda upp den på din blogg i den storlek du vill ha. Kopiera sedan bildadressen.

3. Gå in på kodmallar och bläddra ner dit du vill ha den, om du vill ha som mig så bläddrar du ner till
-> <font size="4"><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} Kommentarer </a></font> stycker där "kommentarer" finns alltså.
4. Kopiera sedan
<br>   <img src="Länken till din bild"></br> & klistra in de under stycket kommentarer.



5. SPARA!

Repitera detta i Framsida, Arkiv & Kategori
<font size="4"><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} Kommentarer </a></font>

96 Kommentarer »


Måndag avklarad!

Hej på er!

Förlåt för den urkassa bloggningen, inte gjort ett enda inlägg idag.. Men vart så stressigt imorse för min cykelnyckel var inte hemma så skulle jag till BUP kl 0900 & sen tillbaks till skolan tills då jag börja 0930 så blev ju lite knivigt.. Hade ju hunnit om jag hade haft cykeln :( Menmen, min lärare är snäll & hon visste ju att jag skulle bort så :rolleyes:
Nu ska jag iaf ta & svara på lite kommentarer och sen ringa till transportstyrelsen för att ta reda på lite om lämplighetsintyg & massa sånt som man behöver för att få vara ute och övningsköra hehe! Ska försöka fixa handledarkursen och sånt på påsklovet så att man får det gjort, inte så lång tid kvar så hih ! :D
Men jag återkommer lite senare! Ska fixa lite inlägg som ska uppe idag också så det bara är att publicera ;)

91 Kommentarer »


Dusch, sen sängen!

Gokväll!

Nu har jag precis kollat klart på BB och fyfan va tråkigt det var att Hanna drog, asså tror nog allt kommer bli tråkigt nu :( Om inte Rodney stannar förstås, då blir det nog kul! :D Iaf så ska jag nog ta mig en dusch nu, blåsa & platta håret och sen gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon! Så detta blir sista inlägget för ikv :)
Hoppas ni haft en toppen helg & att ni får en toppen vecka! :)

85 Kommentarer »


Home again!

Gokväll mina fina!

Nu är jag hemma i Köping igen och har hållt på att meddela alla som varit med i veckans blogg att den är avslutad osv, så känner mig skapligt slut i fingrarna efter att ha kommenterat hela 169 bloggar haha ;) Iaf så ska jag väl svara klart på kommentarer jag fått också och sen hoppa in i en dusch innan BB börjar! :)

Justja.. Till saken jag skulle berätta för er, jag har blivit anmäld, av bruden som hängde ut ipadressen osv. Till både polisen & blogg.se, blogg.se svarade mig angående det osv och sa att jag inte alls behöver oroa mig för jag har inte brytit mot deras regler, men förstår fortfarande inte varför hon anmälde mig till blogg.se? :s Jag har inte gjort NÅGOT emot deras regler, antar att det var endast för att jag anmälde hennes blogg dit? & hon fick en varning av dom! & till polisen, sure, jag kallade henne för fitta & äckel men det kommer hon inte komma långt på eftersom hon hängt ut min ipadress också, så är inte ett dugg orolig över det, utan tycker mer det är ganska ironiskt haha..
Aja, nu tänker jag skita i henne. Ni ska inte få höra mer om denna brud hih ! :D

Men jag uppdaterar mer senare! Ska fixa lite, puss på er:love:

124 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

138 Kommentarer »


Övningskört & kilar snart hemåt!

Hej på er sötisar!

Nu ska ni få ett glatt inlägg innan ett till negativt kommer, fått reda på ännu en till sak bruden gjort.. Men nog om det, tar det senare, är verkligen en sjuk sak så ni har någonting att se fram emot att läsa haha ;)
Iaf så har jag nyss kommit in, tog en lite övningskörningstur gick faktiskt super bra! :thumbup: Bättre än förra gången faktiskt hih :rolleyes: Iaf så ska jag strax ta och fara till bussen för att åka hem till Köping igen.. Bussen går 1642 så lär väl åka om ca 40min så återkommer jag då igen! :-) Hoppas ni haft en toppen helg iaf!


73 Kommentarer »


Copyright logga!

Har tillfört en liten ny grej i designen nu då jag fått en liten flipp hehe..
Märkt att det är folk, eller ah en person som snott en ikon från mig alltså en "outfit/facelook" ikon och eftersom JAG har gjort den så är det inte okej att ta den utan att fråga. Så jag mailade denna brud och bad henne ta bort den, men då börjar hon tjaffsa om att jag inte har bevis på att den är min & att det inte står att man inte får ta bilder osvosv, men vafan.
Man frågar väl ändå för i helvete?! Tycker detta är väldigt respektlöst faktiskt!!
Detta är samma person som hängde ut min ipadress. Dock har hon tagit bort inlägget nu..

Så nu har jag tillfört en copyright logga på min blogg! Som ser ut såhär:

Egentligen tycker jag inte att man ska behöva ha en sån här på sin blogg, tycker folk ska respektera att man inte tar andras bilder ändå! Men denna gäller iaf bilder som är Tagna & Gjorda av MIG. Såna som jag inte gjort eller tagit skiter jag fullständigt i om ni kopierar och tar över till er blogg, got it? GOOD! :thumbup:

Här under alla inlägg hittar ni denna från och med nu.

87 Kommentarer »


Morgonhumöret sjönk snabbt.

Godmorgon på er.

Detta bli förmodligen ett aggrisivt inlägg, för är så äckligt jävla förbannad just nu. En liten jävla fitta har hängt ut min ipadress?! Fine, det är tjaffs mellan oss, men det är förfan olagligt att hänga ut en ipadress & det vet ALLA! ÅÅÅÅÅHHHH detta förstörde hela min morgon kan jag lova, orkade inte ens bry mig om att jag åt den onyttigaste frukosten någonsin! Men nu har jag fan anmält den jävla bloggen till blogg.se och även fler har gjort det, äckel!


63 Kommentarer »


Welcome back honey!

Minns ni dom där glassarna som fanns förut? Solero shots lime? :D Dom har iaf kommit tillbaks nu fast i
Calippo shots strawberry&lemon! Ni kanske har sett det? Iaf så var detta min favvoglass förut så är överlycklig att den har kommit tillbaks :rolleyes: Var RIKTIGT god faktiskt! :D Verkligen något ni måste smaka om ni inte gjort de ;)
So welcome back honey, I'll never let you go 

Vilken är er favvoglass?

104 Kommentarer »


Inspiration - hair!

100 Kommentarer »


Tulpaner'

118 Kommentarer »


Fin morgon!

Hola people!

Gud vilket fint väder det är idag, solen skiner & det är klarblå himel, har ni det hos er också hih ? Har iaf nyss ätit frukost, te & macka, super gott hih ! & nu sitter jag och kollar på Disney XD med min lillebror, par i kungar hehe ;) Någon av er som brukar se på disney osv? Kommer nog aldrig växa ifrån det hihi..

Iaf så blir det tydligen inge Falun idag förmodligen, blir nog imorgon förmiddag ist! Så ska försöka få med mamma till moster så att jag får träffa min lillakusin, måste ju få träffa den lille nu när jag är här :rolleyes: Sen försöka få med min låtsaspappa ut på en övningskörningstur! :D Annars tror jag inte att jag har så mycket mer planerat inför idag, gillar inte att planera så;)

Vad ska ni hitta på idag sweeties?


70 Kommentarer »


Lördag 10 mars


Har alldeles nyss vaknat typ & känns nästan som jag skulle kunna sova ännu längre haha.. Men då sover jag bort hela dagen så det vill jag inte :) Iaf så hände det lite fööör mycket igår.. Därför jag slutade blogga, mådde verkligen inte bra :( Menmen, var skönt att bara få somna och komma in i drömmarnas värld igår iaf! :rolleyes:
Nu ska jag väl alldeles strax pallra mig ner & käka frukost & sen skulle vi tydligen åka till falun idag också för att hämta någonting till min säng, någon av mina läsare som bor i falun? :D Aja, uppdaterar er mer senare, pussis!



91 Kommentarer »


Bloggen går kasst känns de som..

Usch va det känns som bloggen går kasst för tillfället.. Måste vara för uppbrottet mellan mig och min pojkvän.. Har verkligen mått kasst efter det och har då inte heller orkat bry mig om bloggningen :( Men jag har iaf försökt!
Nu blir det iaf att se om det finns något gott som jag kan tugga på framför BB som börjar om ca 10 min :) Så blir det tvmys hela kvällen! Ska försöka blogga bättre osv imorgon, det lovar jag iaf! Hoppas ni förstår, men det tror jag nog

Vad hittar ni på nu på kvällen?


63 Kommentarer »


Hos mami nu!

Gokväll sötisar!

H
ar nu kommit hem till mamma & gud så skönt det är ! Känslan av att komma hit är underbar :rolleyes: Så nu har jag iaf satt mig ner i soffan & ska väl strax ta & äta kött, köttgalen som jag är ;) Btw, kom och tänka på en sak.. Varit super dålig på att blogga på sistone, & DAMN va besökarna sjunker då?! :o Men nu under helgen så blir det mycket uppdatering iaf, vill jag lova! Och kan göra er glada genom att säga att jag planerat en massa olika tävlingar som kommer komma upp ;)
Men ska sätta mig och prata med mamma nu så återkommer senare, puss! :D




116 Kommentarer »


Hola!

Har nyss kommit hem ifrån skolan, eller ja från sjukhuset då eftersom vi hade studiebesök :) Var ändå rätt intressant, men fan va jag hoppas på att jag slipper gör något av de där skiten någon gång i mitt liv, usch ;) Iaf så hade jag tänkt att ta och packa nu inför resan hem till min mor! Ska verkligen bli skönt att komma dit, längtat hela veckan!
Bjuder på outfit/facelook sålänge! puss:love:




Fråga mig inte vad jag gör för min haha.. Orkade inte bry mig!

102 Kommentarer »


Godmorgon!


Jag vaknade alldeles nyss & har samma problem nu som varje morgon.. vilka kläder ska jag ha på mig?
Bara jag som har det problemet på mornarna innan skolan haha? :D Tror nog inte det, usch hatar kläder ! Iaf så ska jag väl försöka välja kläder nu iaf, sen kila till skolan, börjar 0815. Ha 2 lektioner & sen kila och käka med ett par tjejkompisar innan studiebesöket på sjukhuset där vi ska kolla på endoskopier hahah, fräscht va? ;)

Hoppas ni får en underbar dag alla fina!

50 Kommentarer »


Big brother!

Tjockat i mig en panpizza & sitter nu bänkad framför tv'n och kollar på BB!
Satans kul med jackass vecka alltså ;)

58 Kommentarer »


Awesome tävling!

Vill ni veta en sak? VAVAVA?! :D
Jag har kirrat en AWESOME tävling åt er som kommer komma upp i helgen, det gillar ni va? ;) Lovar er att ni kommer älska den bokstavligen! Dock är jag lite avis på den som kommer vinna eftersom jag själv vill ha prylen haha.. ;)

Aja, har precis duschat iaf, så är svart runt hela ögonen nu så ska in och tvätta av sminket oså! Sen blire väl att chilla framför datorn oså i väntan på att BB ska börja, brukar ni följa det? :) Jag tycker det är grymt hih ! Sen blir det väl att försöka komma i säng i tid så att man orkar upp imorgon, skönt iaf att man slutar 1 timme tidigare imorn ;)

Hur avslutar ni eran kväll?

83 Kommentarer »


En dusch kanske..?

Hola sweeties!

S
itter nu och funderar på om man kanske ska ta och hoppa in i en dusch? Skulle vara fruktansvärt skönt faktiskt! :) Fast skulle ju vara skönare med ett bad :( Inte badat på evigheter eftersom jag tagit hål i naveln & jag som älskar att bada! Det är ju det bästa som finns, håller ni inte med? ;) Nej usch, ska ta mitt smutsiga arsel & skutta in i duschen nu så jag blir ren och fin! Så att jag kan hoppa ner i min chilladress sen och bara mysa sönder resten av kvällen :D

Är en riktig mysmänniska hih :rolleyes:



69 Kommentarer »


Roses are beautiful'


112 Kommentarer »


Äcklig dag..

Hej på er!

N
u är jag äntligen hemma ifrån skolan igen & måste bara säga att jag är på ett sånt dåligt humör så det finns inte..
Besviken, arg, ledsen, sårad
ja allt det på samma gång ;( Men jag försöker hålla ett leende på läpparna iaf..

Aja, dagen i skolan gick hyffsat fort & nu äre bara fredag kvar & sen far jag hem till min älskade mamma, ska bli så skönt att komma bort! Älskar att komma dit för där får jag vara ifred & kunna tänka ordentligt! Men men, ska försöka bli på lite bättre humör nu så att ni kan få ett gladare inlägg senare! :) Mycket som händer nu, men jag försöker!

Hoppas ni haft en bra dag babes!:love:

77 Kommentarer »


NEW DESIGN tryck f5!

Då var den nya designen klar, gjorde en liten snabb ny header också ;)
Så vad tycker ni ? :D Jag själv är iaf super nöjd! ;)

FÖRE


EFTER

122 Kommentarer »


Knåpat ihop en ny design

Jag knåpade precis ihop en ny design som jag själv diggar otroligt mycket!
Men har ändå sådan beslutsångest över vilken jag ska ha :(
Så nu frågar jag ER ska jag ha den jag har eller den på bilden här som jag nyss gjorde? :D
klicka på bilden för att se helheten

101 Kommentarer »


Jag är förjävla snygg !

Att vara normal är tråkigt!


51 Kommentarer »


Hemma igen!

Så var man hemma ifrån skolan igen då! Ännu en dag som farit förbi, redan onsdag liksom?! Veckan har ju gått ganska snabbt ändå hehe ;) Iaf så ligger jag nu i sängen & latar mig, funderar på att byta om till chilladressen för det är ju så mycket skönare när man kommit hem från en skoldag, håller ni inte med? :D Sen funderar jag också på om jag ska göra om min blogg till en riktig tjejig blogg, bara rosa osv. As snyggt ju! ;) Men visar sig om jag orkar!!

Nej nu känner jag att jag bara babblar haha! Vi hörs sen :)



110 Kommentarer »


Roligt i skolan!

Sitter nu i skolan & har etik ja vad ska man säga om det..? Haha usch gillar det verkligen inte :( Pratar massa ord och shit, who care's liksom?! :D Iaf så har vi bara svenska kvar efter det här och då slutar vi, blir iväg och köpa nå skor som mamma skulle ha & sedan sticka hem igen, skönt att sluta vid 14:00 iaf ;) Hörs sen puss!


49 Kommentarer »


Kvällens låt!

115 Kommentarer »


Tävling - Vinn valfritt smycke!


I samarbete med glittersten.se startar jag nu en tävling där du kan vinna valfritt smycke!
Du behöver inte ha blogg för att delta.

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:
Gilla glittersten på facebook HÄR
Gå in HÄR och välj det smycket du vill vinna
Skriv i en kommentar här där du länkar till smycket du vill vinna, din mail & vad du heter på facebook

FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
Följa mig på bloglovin HÄR skriv då vilket nummer du blev
Gilla mig på facebook HÄR
Skriv om tävlingen i din blogg/facebook där ni länkar hit

Glöm inte att skriva i kommentaren om ni gjorde något av det extra


Tävlingen avslutas: 16/3
Tid: 23:59



Grattis till Maria som blev vinnaren av ett vackert halsband, har mailat dig!

52 Kommentarer »


Paket! wiiihoo :D

Fick ju som sagt hem paket idag, och det kom ifrån denta.se en ny tandblekningsshop som ska öppna på internet! :D
I paketet fanns iaf 2 tandblekningspennor som räcker till 60 tandblekningar styck, how awesome?! :D
Kanske ska ta och tävla ut en penna i bloggen? ;)

98 Kommentarer »


Fuck school..

Tjooo !

K
om nyss hem ifrån skolan & ursäkta mitt språk nu men FUCK va tiden har gårr förjävla sakta idag?! Helt sjukt ju.. Bara jag som tyckt det? Aldrig varit med om att en dag kan gå såhär sakta?! Nej inte okej! :thumbdown: Men iaf så blev det ju lite bättre när jag kom hem då eftersom att jag såg att ett paket landat i brevlådan ;) Visar i nästa inlägg för först ska jag äta, håller på att svälta ihjäl hehe...

62 Kommentarer »


Brb school!

Precis fixat klart mig osvosv, så nu sticker jag iväg till skolan! Får se om jag hinner uppdatera därifrån, annars återkommer jag runt halv 3 någon gång! :) Here is the outfit for today!

58 Kommentarer »


Utväxten gone!

Kände att det var lite akut så var tvungen att dra och köpa hårfärg ;)
Checka skillnaden! Haha kritvit hårbotten först :o

69 Kommentarer »


Videoblogg - lika seriös som alltid!

Haha fail på slutet, lyckas inte stänga av ;)
Btw, snygg stillbild huh?


117 Kommentarer »


Svar på tal-




SVAR:
-
För att jag anser inte att jag har speciellt buskiga ögonbryn & mina har redan "form" eller vad man ska säga..
Så varför utstå smärta när man egentligen inte behöver? ;)

143 Kommentarer »


home from school + outfit/facelook!

Hola everybody!

S
orry för att jag inte har uppdaterat tidigare, men har varit i skolan & imorse blev de lite brådis för var självklart jätte trött efter lovet haha.. ;) Iaf så kom jag alldeles nyss hem, tryckt i mig en risifrutti & nu ska jag svara på kommentarer innan jag tar och börjar fixa på mitt rum, sagt det i flera dagar nu men inte blivit av haha, lat jag är :blush: Aja, får se hur de blir med uppdateringen idag eftersom jag verkligen måste fixa rummet så det blir gjort, hörs sen iaf!


78 Kommentarer »


Svar på frågestunden!

Det blev en hel drös med frågor faktiskt, riktigt kul! :D
En del var dock likadana, men eftersom jag lovat att länka alla som frågar så tog jag dom iaf!
Hoppas ni får dom svar ni velat ha!


caarroos:

Har du nån pojkvän?
- Nej det har jag inte sen lite mer än 1 vecka tillbaks..

Robin bloggkungen:
Stämmer det att lin är kåt dygnet runt ??
-
Haha nej, det skulle väl vara förjävla drygt ;)

Samuel:
Vad vill du bli när du gått ur skolan?
-
Jag vill bli polis, men eftersom man lär vara 23 för att söka in där, så fåre bli något inom vården först!

Mathilda:
Vad har du för favvoskor?
-
Det beror på tillfället, fest så är det klackskor, vardag så äre tygskor & vinter så äre uggs!

Patricia:
Vad var det för tabletter du åt?
Om någon ska bjuda dig på middag, vad vill du helst äta då?
Vad gör du helst en lördagskväll?
-
Tabletterna jag åt/äter var/är: Ritalin som är min ADHD medicin, Metoprolol som är till för att bromsa ner hjärtat lite, p-piller, komplett som innehåller alla vitaminer eftersom jag inte kan äta grönsaker, och sen omega 3 :)
- Oj.. Jag vet faktiskt inte vad jag helst skulle vilja äta, beror nog helt på vad jag är sugen på!
- Vad jag helst gör på en lördagskväll beror helt på vilket humör jag är på, så fest eller mys hemma!

Amanda:
Vad skulle du göra sluta blogga HELT eller inte sminka dig mer?
-
Oj, den frågan var svår haha.. Asså bloggen är ju som en hobby för mig, älskar den verkligen haha.. & jag sminkar mig ju knappt om jag inte ska på fest eller liknande.. Asså jag vet inte haha :o Nu ställde du mig i en svår sits så jag passar på den ;)

Sara:
Är du allergisk mot något?
-
Njae, inte precis.. Men är överkänslig mot all nickel som finns :)

Anonym:
Vad har hänt mellan dig och Marcus?
-
Det tog slut, vet inte vad mer jag ska säga?
Men hoppas på att det löser sig igen eftersom han betyder allt för mig bokstavligen.


Bella änd adelia:
Hur gammal e du?
-
Jag är 16, men fyller 17 i sommar. Alltså född 95 :)

Elinemargareta:
Skostorlek?
Hårfärg?
Favorit affär?
-
35-37 beroende på skon :blush:
- Min originala är blond men nu har jag chokladbrunt
-
Oj.. Finns många bra men trore blir HM & Gina :)

Emmas:
Vilka bloggar följer du?
-
Hm, oj.. Har nästan slutat följa bloggar haha, men brukar väl läsa mina vänners bloggar oså, sen din ;) & sen kan jag kolla in ibland på kissies, dessies, paow, hugo rosas osv. Dom där storbloggarna :)

Nikolina:
Vad är det hemskaste som har hänt dig?
-
Måste vara när jag vart utsatt för våldtäkt..

Selma:
Hur många läsare hade du igår?
-
Då du skrev frågan, dagen innan det så hade jag 828, men igår hade jag 758 :)

Kitiwara:
Hur många unika besökare har du per dag?
-
700+ :)

Lovia D:
Varför vill du bli polis?
Vad tycker du om min blogg?
-
Jag vill bli polis eftersom att jag älskar när det är spännande och händer mycket!
- Inte läst din blogg innan så kan tyvärr inte svara på det..

Victoria:
Vad fick dig att skaffa en blogg?
-
Jag skaffade blogg eftersom att jag alltid älskat att skriva! Då tyckte jag att blogga passa mig perfekt ;)

Nike:
Vilka är dina tips, FÖRUTOM att blogga mycket, för att komma upp på aktivlistan?
-
Kommentera andras bloggar!

Therese:
Vem är din bästavän och hur blev ni vänner?
Är du kär?
Hur kom det sig att du började blogga?
-
Jag har ingen speciell bästavän, men har många nära vänner!
- Jag är dödskär..
- Som jag svara ovanför också, jag älskar att skriva, så blogga passar perfekt :D

Snyggaste bloggerskan:
Om du skulle få äga en av alla storbloggares bloggar vilken blogg skulle du välja och varför?
-
Oj haha.. Ärligt så vill jag inte äga någon storbloggares blogg, men om jag måste välja så skulle det nog få bli dessies eftersom att hon är den enda utav alla dom där som jag ser upp till, för mig är hon äkta på något sätt! :)

Anonym:
Berätta om ditt kärleksliv!
-
Hm.. Vet inte vad jag ska berätta haha? Menmen var tillsammans med Marcus i över 15 månader & han är den bästa jag någonsin träffat, dock tog de slut för lite mer än en vecka sen vilket jag har skaplig ångest för eftersom jag är dökär i honom verkligen.. Hm vad mer kan man berätta? För övrigt är jag singel men håller tummar & tår på att jag någon dag får tillbaks min babe så att jag kan känna mig trygg och lycklig igen!

Har träffat en del men aldrig känt såhär för någon innan, blivit sårad av massa så har även svårt att lita på killar. Men kan säga såhär, Marcus är den ENDA killen jag litat/litar på. Ja vad mer kan man säga? Ni får väl ställa påföljdsfrågor om det var något ni ville veta om just denna sak som jag inte tog upp! :)

Ida:
I vilken stad bor du?
-
Jag bor i den tråkiga lilla staden Köping haha!

Flipson:
Du och din kille gjorde slut förut va? Har ni försökt fixat erat förhållande igen?
Är dina föräldrar skilda?
-
Ja det gjorde vi. Vi har gjort slut en del gånger och lyckats fixat det då så jag hoppas vi kan fixa det denna gången också! Har som sagt bara gått ca 1 vecka, så det är inte så länge sen ännu.. Men som sagt, håller tummar & tår!
- Ja det är dom!

Mellowmaniakk:
Favoritbloggar?
-
Jag har faktiskt ingen favoritblogg för tillfället! :)

Robert:
HELT ÄRLIGT, vad tycker du om MIN sida? robertkarlsen.se
-
Aldrig varit in där förut så ingen aning.. Klickade in lite snabbt nyss men sa mig inget..

Fanny:
Favoritprogram/serier?
-
Hm, ÄLSKAR serier som är som andra avenyn, One tree hill osv! Mycket drama oså ;)

Bexx:
Har du ljugit någon gång i din blogg isåfall varför?
Vad tycker du ser snyggt ut på killar?
Vad tycker du ser snyggt ut på tjejer?
Favoritpryl och plagg?
-
Nej jag har aldrig ljugit i min blogg, finner ingen anledning till det!
- Vad menaru med de hehe..?
- Samma här, vad menaru haha? (yes i know är trög!)
- Oj.. Har nog ingen direkt favoritpryl, men plagg är väl beroende på humöret oså, mjukis eller jeans! :)

Felicia:
Har du kille?
-
Kolla fråga 1 ;)

Emma:
Vad är det bästa du vet med bloggar?
Varför bloggar du och vad är det roliga med det?
-
Hm , jag vet faktiskt inte haha, men att man är sig själv & inte provicerar!
- Som sagt för att jag älskar att skriva och antar att det är de som är de roliga med det också? ;)

Cynthia:
Hur får du många läsare på din blogg?
Vem är din favorit kändis?
Vad ska du göra på sommarlovet?
-
Jadu haha.. Antar att det är för att jag sprider min blogg, kommenterar andras bloggar & uppdaterar mycket!
- Jag har ingen favorit kändis hehe!
- Åka utomlands, umgås med polare, sommarjobba & bara njuuuuta ;)

Tatjana:
Hur känns det i din mammas nya hus nu då? alltså när du är hos henne?
-
Jo det känns super bra hih, eget rum där ju och det är så mycket större än det förra, dubbelt så stort faktiskt, så trivs bra ;)

Carro:
Favorit årstid och ämne i skolan?
Snyggaste kändis kille?
-
Sommar helt klart! & sen är nog vård mitt favoritämne ;)
- Oj haha ;o brukar inte kolla kändiskillarna så vet inte ;)

Michaela:
Hur gammal är du?
Vad tycker du gränsen går vid ungkärlek?
Tycker du att du själv är snygg&het&sexy?
-
Som sagt 16 fyller 17!
- Hm.. Jag tycker då inte man ska ha sex förrän man är 15 iaf & sen en liten puss spelar väl ingen roll om man så skulle vara 10 bast ! :)
- Oj vilken fråga haha! Det vet jag väl inte, beror på dagen oså. Finns nog dagar jag kan tycka jag ser bra ut ;)

Mimmi:
Hur ofta får du en hater kommentar?
-
Hm jadu.. Jag brukar inte riktigt få hatkommentarer, men visst händer det att jag får klag-kommentarer ifrån avundsjuka människor! Men just någon hatkommentar har jag nog inte fått! :)

Josephine:
Jag tycker att din blogg är sjukt bra.
Hur länge har du haft din blogg?
Och vad är det bästa med att blogga?
Först & främst, tack så mycket va glad jag blir ! :D
- Jag har haft blogg sjukt länge.. Den här också faktiskt, men har bloggat på en MASSA andra ställen! Så denna blogg började jag blogga på igen i januari någon gång :)
- Det bästa med att blogga måste nog vara alla sjukt gulliga kommentarer & läsare hih ! & sen att jag får skriva PRECIS vad jag vill också i min blogg, utan att någon ska kunna säga något om det egentligen ;)

Linnea Bern:
Hur kommer det sig att du går VO om du drömmer om att bli polis? Hade inte samhäll varit en bättre linje för det yrket?
-
Jag går VO för att jag gillar att jobba med människor, för att man får jobb direkt efter skolan & för att jag HATAR plugg vilket jag hade fått i samhäll oså. Och sen spelar det faktiskt ingen roll vilken linje man går för att bli polis, bara man läser de ämnen man behöver eftersom man ska in på högskola sen ! :)

Hanna Andersson:
Vilka är dina favoritaffärer?
Vad önskar du dig mest av allt?
Vilket är ditt favoritkläderplagg?
-
HM, Gina & JC!
- Just nu? Att allt löser sig med mitt x..
- Beror på humör, mjukis ibland, jeans ibland.

Frida:
Kommer du göra länkbyten med alla som vill eller hur blir det med det?
-
Det är inte bestämt ännu, så det visar sig! Men jag kanske lär tänka då också att jag kommer inte tjäna speciellt mycket på det om jag skulle göra det med någon som har typ 50läsare så har jag typ 700 mer.. ;D

Linnéa Lindell:
Hur lång är du?
Hur många unika har du?
Vilket program använder du till dina designer?
-
Vet inte riktigt nu, men sist var jag 154-155 så jag är kort :blush:
- 700+
- Jag använder inget program hehe.. Endast när jag gör ikonerna på sidan, då använder jag fotoflexer.com!

147 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!





169 Kommentarer »


Bakis...

Blääää.. Asså tar typ livet av mig, känner mig helt seg, slö & mår illa fram o tillbaks. Fan för bakfylla :( Har iaf legat i sängen sen 12 & bara sappat på olika bloggar och fram o tillbaks till fb, blir nog inte så mycket mer o göra idag haha ;) Egentligen måste jag städa oså, men funderar på att ta tag i det imorgon ist! För måste tvätta också. Hahah orkar inte ;( Nej usch, nu ska jag sluta klaga, ska ta mig en uppfriskande dusch & bara hålla käften hah! :D

Hoppas ni haft en underbar helg!
bakispics

140 Kommentarer »


Bild ovanför kommentarsfältet

Tjoo alla!
Fick en fråga angående hur man fixar en bild ovanför kommentarsfältet, så ska visa det nu! :D



Börja med att göra en bild som du ska ha, gå sedan in på skapa, bild & ladda upp din bild i storleken du vill ha. Tryck sen på bilden så den kommer upp & kopiera bildlänken.

Gå sedan in på kodmallar -> inläggssida bläddra ner tills du kommer till där de står såhär:
<strong>Kommentera inlägget här:</strong> <br /> <br /> Det är de som du ska byta ut!

Kopiera sedan denna text :
<img src="länken till din bild"> där det står "länken till din bild" klistrar du in bildlänken som du precis laddat upp, byt ut de som stod innan & tryck på spara så ska de vara klart! :D

98 Kommentarer »


ändrade planer.

Godmorgon på er, eller ha godmiddag typ(?)

I
af så blev det ändrade planer igår kväll, därför slutade jag huxflux uppdatera, en kompis skrev nämligen & skulle ha med mig på fest, så blev bara att sätta eld i baken & börja fixa sig heh ;) Men de var trevligt! :) Nu har jag iaf nyss kommit hem, käkat osvosv så nu ska jag svara på alla kommentarer.. Har ramlat in fööör många haha :( Men jag älskar kommentarer, så det är bara kul sötnosar! :D Men jag återkommer snart, sålänge får ni en bild på mig från igår ;)

Vad hittade ni på igår?


115 Kommentarer »


Nytt i designen!








Plus att jag lagt in min videofy i vänstra sidomenyn så ni kan se mina videobloggar osv hela tiden! :D


173 Kommentarer »


Tråkigt folk!

Ååååh jag är sugen på att göra någonting?! Typ bowla eller något, men nej alla jävlar ligger hemma och är bakis.. Duktiga jag som låter bli haha ;) Så blir väl ännu en innekväll framför tv'n! Kanske ska ta och fixa lite på rummet? Låter som en bra idé hehe! Tända lite ljus och mysa med mig själv, kanske ska bli tsm med mig själv? Så blire!
älskar mig själv!
:love:

Haha nej usch vilket flummigt inlägg! Visar att jag har rättså tråkigt va? (;
JUSTJAAA!
angående videon där jag sjöng, många skrev att jag borde ta upp toner & att det låter hest, I got you answer, jag är nämligen förkyld och har varit de i mer än 2 veckor haha, så därför sjunger jag tyst, tar inte höga toner & rösten skär sig! Lägger upp en ny när jag är heeeelt frisk! Där fick ni svar på det hih :D Och sen fick en kommentar om att det inte alls lät bra uppskattar då om man skriver VAD som inte låter bra så jag kan utveckla, tack & tack för mig,
ha en awesome kväll pussis! :D

153 Kommentarer »


Sjunger bubbly!



121 Kommentarer »


Wiho, ny säng! :D

ÄNTLIGEN så har vi hämtat min nya säng, fick den av en klasskompis som skulle skänka bort den. Tror hon hade fått en ny så hur awesome och snällt var inte det? ;) Plus att jag fick lite kläder också, brukar ni ärva kläder ?
Iaf så har jag precis bäddat rent & testligger nu sängen & satan va skön den är! :D Väntar bara på att vi ska bära ut min gamla säng (som var 2 90sängar) så jag kan fixa iordning och städa på mitt rum! :rolleyes: hihi!
Super fint väder är det också, kan de bli bättre?! :D jo de kan de faktiskt, jag skulle kunnat haft han.. Aja..

Vad hittar ni på idag sötisar?

129 Kommentarer »


Fin dag!

Godmorgon på er denna vackra lördag!

S
olen skiner för fullt idag också & jag får såna härliga vårfeelings & sommarfeelings!
Iaf så vakna jag för ett tag sen och har druckit lite te & tagit min medicin så nu ska jag väl göra som varje morgon, svara på kommentarer, läsa bloggar & kolla fb haha, standard morgonrutin ;) Träningsvärk i benen har jag också, not nice.. Sprang ju på gymmet för ett tag sen, men endast 1.5km så märks hur jävla otränad jag är, pinsamt hehe.. :blush:

Hoppas ni får en finfin dag, kisses!



75 Kommentarer »


Trött chey!

Gokväll älsklingar!
U
sch va tiden är konstig idag, tycker det känns som kl är närmare typ 12-1? är jag ensam om att känna att tiden går sjuuukligt sakta idag? :( Iaf så sitter jag och kollar på BB som förövrigt snart är slut så blir väl att hålla på med bloggen, fb & sen gå och lägga sig o glo på någon film eller något, är ju en ny dag imorgon också! :) plus att jag får hämta min nya säng imorgon förmiddag! Så vill vara pigg då, ska bli så skönt att få en 120 säng :D
Har förtillfället satt ihop 2 90sängar, är ju som en dubbelsäng. & till lilla mig liksom, behöver inte det hih!

Hoppas ni haft en underbar dag & får en fortsatt underbar helg!:love:



113 Kommentarer »


Chillar

Gokväll mina fina!

S
itter nu i soffan & har precis tjockat i mig tacos & åt för fort så har ont i magen haha :( Men inte så kostigt så hungrig som jag var, så det är klart man slänger i sig maten liksom, eller? :rolleyes: Iaf så kollar jag på the voice som går på tv nu, och det är faktiskt bra! Så tipsar er om att slå på 4an nu på en gång ;) Nej nu ska jag chilla vidare i min chilladress!
Ha en awesome kväll alla underbara!



139 Kommentarer »


Tröttnade lika fort som jag börja haha..

Som rubriken så tröttnade jag på att radera kommentarer lika fort som jag börja, så skiter it & fortsätter publicera ist haha.. ;) Blir för mycket att radera annars & ja, det är ju såklart roligare med en högre siffra i kommentarsfälten trots att dom inte har med inlägget alls att göra hih :rolleyes: Så nu vet ni det, jag fortsätter publicera ALLA kommentarer !:D

Just nu sitter jag iaf i sängen & chillar, är hur trött som helst & har huvudvärk, not nice på en fredag :( Aja, blir nog en innekväll iaf, med tacos & mys framför tv'n & bloggen. Skönt det också ! :D

Vad hittar ni på ikväll?

155 Kommentarer »


Angående länkbyten'

Som rubriken lyder..

Jag får fleeeera frågor varje dag om jag vill göra ett länkbyte med dom osv, och jag har sagt att jag inte gör sådant. Eftersom jag har en del besökare så äre inte så kul att se länkbyten hela tiden..
Men nu har jag tänkt & tänkte fråga er om vad ni tycker om min idé!

Tänkte såhär, att om jag ska göra länkbyten så vill jag egentligen att man har 700+ läsare eftersom jag själv har det och då tjänar man mer på det.. MEN jag vill inte vara så negativ, så vad tycker ni om att jag kör länkbyten med ALLA som vill? Spelar ingen roll hur många läsare man har. Så lägger jag upp 6 bloggar åt gången med header & länk. Alltså lägger upp det för ALLA som länkar mig. Väljer alltså inte bara ut 6 st,
men lägger upp 6 bloggar i vardera länkbytesinlägg! :)
Som sagt, jag har 700+ läsare & ligger 2a på mest aktiva!:D

Så vad tycker ni om detta? Att jag har typ ett länkbytesinlägg varje fredag eller något? :)
Låter det som en bra idé för er? MARIOTETEN bestämmer!

Rösta i omröstningen här neranför:
 

33 Kommentarer »


Bomby design'

Tjoooo sweeties!

T
änkte ta och tipsa om en smyckes-sida som kommer att öppna i april! Det är nämligen en kompis till mig som gått och blivit egenföretagare, hur ballt? ;) Iaf så skulle hon bli super glad om ni gillade hennes sida Bomby Design på facebook! Och det förstår jag! Man lär ju vara ute i tid om man ska öppna en egen webshop! Så nu tycker jag att alla ni pallrar er in på hennes facebook sida och gillar! Där kommer hon också skriva ut massa erbjudanden också :D
Vill ni veta ännu en till awesome grej? Smyckerna kommer vara hur balla & snygga som helt till sjukt BILLIGT pris ;)

Klicka på bilden för att komma till Bomby Design & gilla! :D

11 Kommentarer »


Raderat en del kommentarer.

Har hållt på och suttit och raderat en del onödiga kommentarer, såsom "chatt" & "svar" kommentarer! Visst, det är hur roligt som helst att ha en massa kommentarer, som jag hade nästan 100 kommentarer på varje inlägg! Men sen när man går in på dom, hur fint ser de då ut när hälften av dom består av "svar" & "chatter" med andra bloggare ;)? Så nu är dom flesta kommentarerna borta, har dock flera hundra kommentarer till att radera men tog en paus hehe!

Men vad tycker ni?
70-120 kommentarer per inlägg som är chattrelaterade osv
eller ca 20 kommentarer som handlar om inlägget och inte är "svar" eller "chatt" ;)?

22 Kommentarer »


LOVE IT!

Godmorgon!

J
ag vaknade för en stund sen och har nyss ätit frukost oså, samt tagit min medicin :) Dock är jag otroligt trött haha.. Men iaf så väntar jag på att Lina ska svara för att vi ska kunna åka dit & hämta min nya säng, satan va skönt de ska bli :D Så ska nog fixa en del på mitt rum idag då också, ska bli så skönt att få iordning på allting! :D Men nu ska jag kolla runt lite oså, så återkommer jag lite senare! ;) Hoppas ni får en underbar helg alla söta läsare, ni förtjänar det!!

Lika vackert väder idag som igår :love:

15 Kommentarer »


BB!

Nu blir det mys framför BB!
Följer ni det?

38 Kommentarer »


Home!

Hej på er!
N
u är jag hemma från dansen igen! Testade bara på Ragga & damn va svårt det var! Sen kom jag på också att det är ju mitt i terminen, så tror nog inte det är någon vits att betala 700kr för en halv termin liksom :( Så struntar i det!

Iaf så blir det att svara på en MASSA kommentarer nu och sen ta mig en dusch! Så vi hörs efter det :)

22 Kommentarer »


Frågestund!

Nu har ni chansen att fråga vad ni vill allt ni undrat över! Kommer svara ärligt på ALLT! :)
Frågestunden avslutas på söndag kväll (4/3)

AVSLUTAD! - Ni hittar svaren HÄR

38 Kommentarer »


Såhär slutade omröstningen!

Så kommer upp en frågestund kl 1700 :D
Hoppas på massa frågor då ;)

19 Kommentarer »


Drog & tränade - tills de inte funkade mer haha..

Hola på er!

S
tack iväg och skulle träna, tills jag märkte att det inte gick speciellt bra med en navelpiercing som är 2.5 vecka gammal :( Så fick dra hem igen! För nu jävlar ska jag rasa i vikt, magen ska tamejfan bort!

Fick dessa 3 saker gjorda iaf:

Powerwalka/jogga 1.5km
Benpress 25kg 3x10
Bröst 3x10 minns int kg.

Det fick jag gjort sen sa navelpiercingen nej :( Tur är väl det att man ska dansa i 2timmar sen då! :D Tror nog det kommer gå bättre faktiskt, är ju lite annorlunda ;) För nu jävlar måste jag komma igång med träningen så jag kan få den kropp jag vill ha till beachen12, bättre sent än aldrig ju :rolleyes:! Så nu blire leva på vatten, frukt & gå varje dag :D

Fast mage, fasta lår & fast rumpa NÄSTA!

18 Kommentarer »


Vårkänslor!<3

Kolla va fint väder det är ute & INGEN snööö wiihooo :D

40 Kommentarer »


Ska jag ha frågestund?!

Nu kör vi, marioteten väljer!
Jag får otroligt mycket frågor VARJE dag verkligen & skulle ni ist vilja att jag har en frågestund så ni får svar på ALLA era frågor samtidigt? För asså det händer att jag får samma frågor flera gånger om..

Så rösta nu! Isåfall startar jag frågestunden ikväll till söndagkväll!


17 Kommentarer »


mmmmm marabou..

Godmorgon på er!
Och ja, fråga inte om rubriken, jag hatar rubriker..

Iaf så vakna jag för en stund sen & har precis ätit frukost oså, fattar inte varför jag ska vakna så tidigt för, hate it :( Iaf så hoppas jag på att jag får hem en 120 säng idag så att jag kan fixa och städa på mitt rum så att det ser bra ut! För att sedan förmodligen umgås med fina tjejer & i kväll så blir det att testa på dans, how awesome! :D

Vad ska ni hitta på idag?


22 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.