Follow on Bloglovin

Alla dessa rubriker..

Godmorgon på er!
 
Blev väckt för en stund sen av min fina hund som skulle upp och hoppa på mig & slicka mig i ansiktet osv, kanske inte bästa sättet att vakna på menmen.. ;) Sitter nu i soffan iaf & har funderat på ett tag om jag ska rensa gamla inlägg, vill ha nystart nu i mitt liv & då tycker jag bloggen också ska få det.. Typ rensa fram till Juni/Juli men det finns ju fortfarande så sjukt mycket man vill ha kvar? Gamla minnen oså.. :( Aja, får se hur jag gör med den saken! Iaf så ska jag väl ta mig lite frukost & mysa ner i soffan nu och vakna till lite, så återkommer sen :) puss:love:


Kommentarer
mira lindberg

mys

2012-07-05 @ 10:51:27
URL: http://miralindberg.blogg.se/
Sara - Ensamstående mamma

Jag kände samma sak med min blogg förut.. Jag var så nära på att ta bort hela bloggen, bara för att kunna starta om på nytt och blogga lite mer oprivat och inte låta sonen var en så stor del av bloggen. Men till slut bestämde jag mig för att låsa bloggen typ en vecka och rensa, rensa, rensa. De inläggen jag ville ha kvar sparade jag ner i dokument på datorn :)

2012-07-05 @ 11:27:59
URL: http://dolphin.blogg.se
Fanny -Mina val, mina problem

Söta tofflor :-)

2012-07-07 @ 13:03:19
URL: http://sskyttefanny.blogg.se
julia

gud vilken snygg hoodie! vart har du köpt den? :-d

2012-07-08 @ 15:41:41
URL: http://jujjee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.
Trackback