Follow on Bloglovin

Morning!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen bredvid min underbara älskling Somnade grymt fort igår men det beror på att jag ligger så himla skönt bredvid honom & sover bäst bredvid honom hihi :rolleyes::love: Så nu ligger vi här i sängen & fick nyss en liten krabat som kröp ner under täcket haha, sötisarna håller på och härjar nu & skriker hehe, syskonkärlek ;) Ska väl ner & äta frukost strax sen senare lär jag svara på alla kommentarer, såg att jag fått en del när jag loggade in älskar kommentarer! Så fortsätt i den stilen! :')

2 sötisar som inte ville va med på bild :(


Kommentarer
mymic

svar: haha sweet :) förlåt för ett så sent svar bara, har inte kunnat vara inne på bloggen så mycket >_< Men nu är jag tillbaka 110% och kommer uppdatera flitigt :) kramar <3 merp!

2012-02-08 @ 11:02:02
URL: http://mymic.blogg.se/
Bella

Jättefin blogg! :D

2012-02-08 @ 11:42:35
URL: http://belliiis.blogg.se/
amelia seeholm

Har du tumblr? Isåfall kan du kika in på min blogg och ner till tumblr inlägget och börja följa mig! :) Om du även vill kan du lämna en kommentar om vad din tumblr heter så kikar jag in på den och börjar följa den! :) Snygg blogg btw!

2012-02-08 @ 11:45:16
URL: http://ameliaseeholm.blogg.se/
denise

Här är det bara bra ! Sjdå? :)

2012-02-08 @ 12:30:21
URL: http://wertyu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.
Trackback