Follow on Bloglovin

Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

122 Kommentarer »


Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men de senaste dagarna har inte varit bra, känt mig arg 24/7 typ och vet inte varför.. :( men nu blir det iaf x-factor med den godaste glassen ever, godare än BJ till och med ;) de ska nog få mig på humör! Men nu vet ni iaf, återkommer helt när jag är på humör och allt är bra igen.

23 Kommentarer »


Bedtime

Säger nu godnatt med ett ganska så äckligt humör. Jag kan inte förstå mig på hur vissa människor tänker över huvudtaget och ja vetefan va jag ska säga.. Som tur är har jag min underbara mamma som är där för mig i vått och tort, jag älskar dig:love: Menmen, lägger mig och sover nu i hopp om att få bra besked på telefon imorgon! Hoppas ni haft en toppen helg mina fina bloggläsare pussss<3

10 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

91 Kommentarer »


Hem till köping!

Nu bär de av hem till Köping igen efter en helg hos mami och familjen här! Dock dryg bussresa men ska nog klara mig med de goda jag köpte ;) Bästa låtsaspappa lyckades fixa min laddare också så kan uppdatera som vanligt sen plus att jag slipper lämna in skiten i skolan haha.. Menmen, uppdaterar när jag kommer hem! Pussssss:love:

10 Kommentarer »


Tummen ner..

Åh så irriterad jag är just nu, min laddare till datorn har gett upp och vägrar funka & jag har bara 10% batteri kvar.. :( :thumbdown: Så ja, vet inte hur uppdateringen kommer bli, uppdaterar väl från mobilen eller nå! Min låtsaspappa skulle kolla på laddaren senare så får hoppas han kan fixa den så datorn funkar imorgon iaf! 
Ha en super fin kväll nu allesammans!
 

4 Kommentarer »


Så jäääkla trött..

Fy helvete vad trött jag är asså.. Blev en lite längre tupplur än väntat & nu vakna jag upp hur trött som helst samt ont i huvudet :( Menmen, bara att pallra sig upp & iväg till Ludvika för att hämta den där tv'n + tvbänken! Men när jag kommer hem igen så sätter jag inte min fot utanför dörren ikväll haha, ska bara mysa med allt gott jag & mamma köpte tills ikväll ;) Så jävla tjocka när jag är här.. 

2 Kommentarer »


Powernap

Mätt som satan efter att ha ätit, så lägger mig och tar en powernap med mamma innan vi ska iväg och hämta tv osv!

1 Kommentarer »


Ärenden

In till Smedjebacken för att fixa lite granna med mamma, uppdaterar mer när jag kommer hem! :)

2 Kommentarer »


Mysmorgon

Vaknade för ett tag sen & har precis ätit frukost och nu ligger jag i soffan & myser med vår lilla hund hihi :) Är fortfarande super trött men orkar inte sova bort dagen.. Ska ner till Smedjebacken sen idag också för min bror behövde ny kula till sitt örhänge. Sen ska vi till Ludvika också för att hämta en tv & en tvbänk, annars blir de nog bara lugnt idag! :) Vad ska ni hitta på?

3 Kommentarer »


Nu säger söta jag godnatt!

4 Kommentarer »


Fredagsmys med la famila

Nu blire film sen blir de fan sängen tidigt idag också, förstår inte hur jag kan vara så trött.. :o önskar er en bra fredag och helg iaf! :)

2 Kommentarer »


Så glad just nu!

6 Kommentarer »


Gårdagen

Igår fyllde ju som sagt min kusin Neoh 5 år lillkillen är inte så liten längre och börjar bli stor! :) Iaf så blev han överlycklig över sin present & har fått sms utav moster nu dagen efter att hon får inte ens av honom spindelmanndräkten som vi köpte åt honom & det känns ju ändå skönt att höra hehe ;) Var iaf jätte trevligt, fika osv & fick änligen mysa med min lilla pluttisbebis :love:
 

2 Kommentarer »


Right now

Sitter & ska fixa lite inlägg som ska upp under dagen, fixar alltid inlägg i förväg för att då har jag ju några & det behöver inte bli dålig uppdatering, oftast iaf hehe.. ;) Ett tips till er som känner er dåliga på att uppdatera! 

0 Kommentarer »


Mysfrukost!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och har precis dukat fram lite frukost åt mig och mamma, riktigt mysigt! Så nu ska jag väl äta & kolla på efter 10! Uppdaterar efter de :)

2 Kommentarer »


Mor & dotter

Nu blir det mor och dotter mys, var hos kusinen tidigare och firade han och tur som de var så blev han super glad över presenten :D fick även träffa min lilla bebis igen:love: (alltså min minsta kusin) nu har jag och mamma iaf precis ätit och nu blir de mysa ner med lite gotte framför tusenbröderna sen blir de nog en tidig kväll, trötta som vi är! Hoppas ni haft en toppen dag för de har jag haft! Pussss♥

2 Kommentarer »


Känner mig stressaaaad..

Gaaaah känner mig stressad som faaaan fick ju sluta tidigare och skippa engelskan eftersom att jag skulle till mamma så kom hem runt kanske 10 över 2, så har hunnit äta och packa på en fkng halvtimme?! Plus tagit mig till bussen, är fan rekord! (kom till bussen 20 i 3) Har ju studiedag imorgon så passar på att åka till mamma en dag tidigare, as skönt ;) Menmen, uppdaterar er senare!

9 Kommentarer »


Leksaksaffären

Stack iväg på lunchen för att köpa födelsedagspresent åt min lilla kusin som blir 5 år, och tycker verkligen de är svin svårt :( han kommer bli jätte besviken om han får något han inte vill ha ju.. Det enda jag vet är att han gillar spider man, aja ska leta så wish me good luck :)

5 Kommentarer »


Skola & möte

Hola senoritas & ni andra...
 
Inte kunnat uppdatera tidigare då jag inte orkat uppdatera i skolan & sen direkt efter skolan så var jag iväg på ett möte så kom hem för inte så länge sen :) Mötet gick väl hyfsat tycker jag.. Hon sa att hon skulle ringa imorgon så får väl hoppas att de blir bra! Iaf så ska jag väl bara ta de chill, se klart på filmen jag påbörjade igår & sen vänta på mat osv.. Sista dagen för veckan imorgon också, studiedag på fredag hehe! ;) Men jag uppdaterar mer senare, här har ni dagens outfit/facelook sålänge! 
 

4 Kommentarer »


I'm totally in love



27 Kommentarer »


Outfit/facelook




5 Kommentarer »


Idrott

Sitter just nu och har idrott, eller ah jag är inte med så sitter uppe i gymmet och håller på med något konditionsprogram. Är ju förkyld och vill inte anstränga mig då så orientering i skogen var inte speciellt lockande haha ;) Slutar iaf om ca 20 min så blir att byta om (måste bara ombytta trots att vi inte är med för att få närvaro) och sen äre lunch, äcklig oxpytt :( Dagen är iaf chill sen eftersom vi bara har vårdlektioner idag! :D Nä nu ska jag göra klart den här skiten, hörs later!

4 Kommentarer »


Nybadad - sängdags

Nu är jag nybadad, tvättat ansiktet, blåst håret osv & bytit om till en stor t-shirt som jag alltid sover i skönast så hihi :rolleyes: Så nu ska jag ta och lägga mig för att kolla på The perfect man och sen sova :) Är fortfarande trött trots att jag sov tidigare haha.. Aja, hoppas ni haft en toppen dag så hörs vi imorn! :love:

4 Kommentarer »


Trött cheeey

Duktiga jag lyckades somna mitt i filmen & vakna upp för kanske en halv timme sen haha.. Så har precis käkat kvällsmat & ska bara ta mig ett bad/dusch och sen blire att gå och lägga sig igen :) trött chey eh ja.. Men det är väl bra antar jag, ju mer jag sover desto snabbare blir jag väl frisk? ;) Aja, uppdaterar efter att jag duschat osvosv!

2 Kommentarer »


Carriers

Ssatte precis på en andra film, redan sett en (brake så vill ni se en helt meningslös film se den ;) nu kollar jag iaf på carriers handlade om något virus så den borde väl vara bra :) update you later!

2 Kommentarer »


Lugn dag

Då var man hemma igen, otroligt skönt med kort dag.. Iaf så blir det en lugn dag idag, har ju godis kvar sen igår och filmer jag inte sett ännu så passar perfekt för att kunna bli frisk ;) Men först ska jag nog kila ut i köket & se om det finns någonting att äta! Vad ska ni hitta på idag? :) 

1 Kommentarer »


Dagens outfit

Godmorgon på er :love:
Ska försöka ta mig iväg till skolan trots att jag mår i princip värre idag än igår menmen.. Finns det något jag hatar så är det att missa saker i skolan så jag hamnar efter :( T o m pappa fråga om jag ska vara hemma, minns inte när han fråga de förut så ser väl inte så pigg ut heller kan jag tänka mig.. :rolleyes: Men som pappa sa får väl dra hem om jag blir att må sämre :) Hoppas ni får en underbar dag!





6 Kommentarer »


A new day tomorrow

Får bli ett godnatt inlägg nu, har precis kollat klart på Beck & nu har jag så ont i halsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Svullen är jag också :( & varken halstabletter eller te hjälper så frågan är ju vad jag gjort för att förtjäna denna skit?! Iaf så tänkte jag gå och lägga mig nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon (vilket är tveksamt..) Men uppdaterar självklart imorgon! :) Ni lär ju t o m se på bilden hur dålig jag ser ut haha.. sliten
Men ni får sova så gott sen & hoppas ni haft en underbar helg fina ni, puss

0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 


119 Kommentarer »


Ska nog klara mig ikväll!

Var iväg tidigare och köpte lite godis + halstabletter, dock fick pappa sticka iväg nyss och köpa strepsils ist eftersom att wicks inte alls är lika bra & verkade inte hjälpa mer än som godis haha :( Är ju 18 års åldersgräns på att köpa strepsils i affär (sjukt konstigt..) så kunde ju inte köpa de på en gång :) Men nu har jag iaf både godis, halstabletter & red bull så ska nog klara mig finfint ikväll ;) Men nu ska jag iaf krypa ner i min chilladress & ta mig någonting att äta till kvällsmat, uppdaterar er senare!


4 Kommentarer »


-

Jag hade slutat prata
jag var så van och stänga av
du frågade vem som förstört mig
och jag gav dig inget svar
jag tog allting för givet
det var något fel på mig
jag måste varit någon annan
innan jag kände dig

1 Kommentarer »


Svar på tal - positivt/negativt med medicin för ADHD

Fick en fråga angående vad som är positivt & negativt med att äta medicin för ADHD & självklart kan jag svara på den frågan! Jag tycker faktiskt ingenting är negativt med att äta medicin för det, medicinen har förändrat mitt liv helt & ärligt, jag skulle inte kunna leva utan den det låter kanske löjligt, men så pass bra har medicinen varit för mig! Mitt liv var ett helvete förut, framförallt i skolan. Med medicinen klara jag upp 7IGn från julen av 9an tills då vi gick ur på sommaren. Jag mår bättre av medicinen
 
Hoppas du fick ett så bra svar som möjligt! :) & ifall du/ni undrar så äter jag ritalin!

0 Kommentarer »


Det är okej att bryta ihop

Fuck det här, går och försvinner ett tag.

4 Kommentarer »


Söndaaag


Då var söndagen här & helgen snart slut, vaknade iaf för kanske en timme sen och har käkat lite frukost osv samt myst ner i min chilladress. Mår inte speciellt bra, fruktansvärt trött & sen har jag så ont i halsen så jag vill typ börja gråta varje gång jag sväljer :( Somnat innan 12 hela helgen också så någonting är väl på gång.. Men ska ta och fixa lite inlägg osv nu så uppdaterar lite senare! Pussis:love:

0 Kommentarer »


Blandade känslor..


2 Kommentarer »


Välförtjänt

Då har man ätit och tagit sig ett välförtjänt bad efter att ha städat i ca 3 timmar.. Så nu har jag precis myst ner i min chilladress i soffan och ska kolla på körslaget :) blev en riktig myshelg ehe ;) vad hittar ni på ikväll?

2 Kommentarer »


ÄNTLIGEN KLAR!

Åhhhh, jag är ÄNTLIGEN KLAR med den jävla städningen, kan lova att det var stökigare i grunden än vad jag trodde, känner mig riktigt äcklig.. Aja, tog iaf före & efterbilder och blev en hel skillnad hehe.. ;) Nu ska jag käka så uppdaterar efter det!

9 Kommentarer »


UEÄK

Nu är jag hemma igen, eller ah har varit det ett tag hehe.. ;) Men har lagat mat osv så har inte haft tid att blogga! Iaf så ska jag väl kanske ta tag i att städa mitt rum lite & rensa lite eftersom att min syster är här så brukar ju hon vilja ha det jag inte har användning för längre hehe.. ;) & även om jag inte orkar så måste jag verkligen både torka & damsuga golvena, dom är riktigt äckliga nu.. :( *UEÄK* Aja, återkommer väl förmodligen med ett dåligt humör efter jag gjort detta.. ;) Hare bra sålängeee bästa ni puss:love:

1 Kommentarer »


Femme

Varit på stan med syster och kollar ilägg osv, hoppas det blir lite bättre nu! Men är iaf påväg hem nu så uppdaterar mer då! :)

0 Kommentarer »


Godmorgon lördag!

Hur är det med er idag? sovit gott? Jag vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, sov faktiskt ganska bra inatt bredvid syster, närhetsberoende som jag är hihi :rolleyes: Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, kanske drar med syster ner till stan. Måste köpa nå tunt ilägg till pumpsen jag fick igår, dom var pyttelite för stora så med ett ilägg ska det nog bli super! :) Vad ska ni hitta på idag?
 
Smink utsmetat därav bilden ehe :rolleyes:

0 Kommentarer »


Nytt in!

Mina älsklingar har äntligen kommit! + en parfym eftersom min snart är slut :D

7 Kommentarer »


Några nya ikoner

Har setat och försökt lära mig photoshop lite & har än sålänge knåpat ihop dessa ikoner! :D Det är COPYRIGHT på ALLA mina bilder & ikoner som jag gjort/tagit så ingen idé att ni försöker ta någon av dessa!




Not so bad for the first time huh? ;)

4 Kommentarer »


Hemma & det är fredaaaag!!

Äntligen hemma från skolan & ÄNTLIGEN fredag säger jag! :D Var en otroligt dryg dag i skolan idag så känns skapligt skönt att vara hemma nu.. Vi hade sovmorgon till 10 & endast 4 lektioner men känns som vi haft de dubbla.. Dom 2 sista lektionerna förstörde allt.. Dryg engelska lektion as hell, trodde den skulle bli chill eftersom vi hade vikari men nejnej, den blev typ värre?! & matten var dryg den också för jag var skapligt trött :( Tur man hade vikarie där med som var ung & som också ville hem så slutade tidigare.. ;) 
 
Nu ska jag väl iaf bara ta det lugnt, kanske städa om jag orkar, syster kommer ju idag så måste iaf bädda rent i sängen oså. Dock så ser de lika stökigt ut samma dag när Ronja kommer hit, den ungen är fenomenal på att stöka till vill jag lova.. Menmen, inget planerat till ikväll, blir nog bara mys med dom här hemma hemmagjord pizza o lite sånt :) Vad ska ni hitta på idag?


3 Kommentarer »


Bingo

Har aldrig testat att spela bingo på nätet förut och visste egentligen inte att det fanns heller hehe.. Men minns att jag älskade bingo när jag var liten. Ibland spelade man ju t o m bingo på barnkalas. Tycker egentligen att bingo är riktigt roligt faktiskt och speciellt när man vinner, right? ;) Den bingo man spelade som barn var ju den här typen av bingo: http://se.jackpotjoy.com/games/klassisk-bingo och inte den man ser på tv.
 
Brukar någon av er spela bingo på nätet eller hemma i tv-soffan? uppesittarkväll dagen innan julafton är ju en klassiker :)

0 Kommentarer »


Friday!!!

Godmorgon på er :love:
 
Som jag skrev igår så skulle jag upp tidigare för att hinna duscha idag, så har legat och vela sen kl 7 & tänkte att jag verkligen inte orkade.. Sen vid 8 kände jag i mitt hår & kände verkligen att jag var tvungen :( Så nu har jag iaf kommit ur duschen precis! Har myst ner mig under täcket nu också eftersom det är så kallt :rolleyes: Menmen, nu ska jag ta och blåsa håret så man inte kommer sent till skolan sen! Dock 1.5 timme tills jag börjar, men jag är tjej you know ;) Hoppas ni får en underbar fredag underbara ni!

1 Kommentarer »


Trötter

Usch va trött jag är & ändå är kl bara halv 10?! :o Sån brukar inte jag vara, brukar ALDRIG somna innan kl 12 förut.. Menmen, är väl kanske bra så jag får riktig sömn någon gång ;) Iaf så måste jag egentligen duscha, tvätta bort smink, tvätta ansiktet och smörja in ansiktet men det orkas inte heller.. Skulle jag duscha så skulle jag somna med blött hår = krulltott imorgon så ska försöka orka gå upp tidigare imorgon för att duscha och allt sådant, börjar ju inte förrän 10 så :) Menmen, godnatt på er älskade bloggläsare, pusssisss!


0 Kommentarer »


klassfoto

3 Kommentarer »


Home from school

Hola mina fina bloggläsare!
 
Kom precis innanför dörren, lång dag i skolan idag :( Drog iaf till stan direkt vi sluta och satte in pengar på mammas kort så hon kunde hämta ut mina skor & parfymen som har kommit nu hih :D Så imorgon så får jag mina älsklingar :rolleyes: Till något mindre roligt, hade skolfoto idag seriöst det finns nog ingenting värre, blir aldrig bra på sådana haha.. Ska iaf äta nu och sen fixa lite inlägg så uppdaterar jag senare ! :D Pussis

2 Kommentarer »


Sängdags


 
Denna satt jag och gjorde i photoshop nyss & den ikonen blev väl inte så dålig hihih ? :rolleyes: Iaf så tänkte jag tjock som jag är gå & lägga mig framför en film nu och tjocka chips & energidryck och sen sova så att jag orkar upp imorgon för att fixa mig, har ju skolfoto haha :( Men uppdaterar mer imorgon, ska upp tidigt för att välja kläder & fixa mig osv! :) Men hoppas ni haft en toppen dag, puss:love:
 
gif maker

3 Kommentarer »


Myskväll

Usch och fy vad mätt jag är just nu.. Åt nyss & är skapligt mätt, fast dock mer äcklad av smaken jag har i munnen.. Var massa lök över maten (pillade bort hehehe) & ja för er som inte vet så hatar jag lök & äter det inte för då spyr jag :) Så ni kan ju bara tänka er hur jag känner mig nu hahaha.. Aja, blir nog iaf lite myskväll ikv, fixat massa filmer & ska nog snart dra till affären för att köpa något gott, fett tjock ehehehe.. ;) 

2 Kommentarer »


Glatt sms

Fick ett otroligt glatt sms igår nämligen från posten & mina skor har kommit! :D Dock så är de ju vid mamma dom kommer så får dom inte förrän helgen :( Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;)

0 Kommentarer »


Lång dag..

Nu är jag äntligen hemma från skolan igen! Gasch otroligt lång dag :( Iaf så är jag på bättre humör idag och ska försöka att uppdatera bättre! :) Håller iaf på att ladda ner nya photoshop nu för att man kan testa det i 30 dagar så why not liksom?! Har ju ingenting att förlora precis ;) Aja, ska ta och fixa lite med olika saker så uppdaterar jag senare! Hoppas ni haft en bra dag än sålänge!:love:

1 Kommentarer »


Dålig dag

Den här dagen har rent utsagt varit åt helvete, vaknade & blev på dåligt humör DIREKT & kan säga att de har hållt i hela dagen & håller fortfarande i.. Så ja, bloggningen kommer förmodligen suga kuk idag pga mitt humör. Pallar inte blogga när jag är lack, ge mig en slagpåse så blir nog allt bra!
 
Rätt duktig på fakeleenden ;)

1 Kommentarer »


Truth

2 Kommentarer »


Bedtime

Godnatt

2 Kommentarer »


Hur man uttalar mitt efternamn

Orkade inte göra om videon så ni får ta den som den blev hehe ;)
 

1 Kommentarer »


Så mycket orkade jag städa..

Ingenting vill säga.. Jag är för slö asså, det är helt sjukt! Skulle ju städa & tvätta som sagt, tvätta var inga problem, hängde upp skiten för en stund sen, men städa gick ju åt helvete haha.. Datorn tog platsen ;) Nej men asså jag är alldeles för slö.. Så blir nog inge städa utan bara ta hand om tvätten när den är helt klar :rolleyes: Hade jag bott själv hade det varit en helt annan sak, då hade de varit rent aaaaall the time;) 
 
Någon mer än jag som är kass på att städa..?

4 Kommentarer »


Svar på tal

Fått några frågor som jag tänkte ta mig tid att svara på! 

 
 
SVAR
Får denna fråga ganska så ofta när det kommer upp en bild då jag har tröjan på mig & måste tyvärr göra er besvikna & säga att den är köpt när jag var i Turkiet.. ;) Så vet tyvärr inte vart den finns i Sverige :(
 

SVAR
- Nej jag får inga pengar från bloggen för tillfället :)
 

SVAR
- Jag använder mig av min Iphone 4S när jag tar bilder!
 
SVAR
- Jobbade på ett korttidsboende! :D

 

2 Kommentarer »


Lååång dag

Nu är jag äntligen hemma ifrån skolan igen! Denna dag har gått riktigt segt tycker jag och känns som att klockan är mycket fastän den bara är halv 3 :o Kan nog bero på att jag är cp trött idag haha.. Iaf så var jag ner i tvättstugan direkt när jag kom hem & slängde i en maskin, tog med mina sängkläder också så det blir rent och skönt :D Sen ska jag nu försöka få orken till att städa & damsuga på mitt rum (hate it när jag inte måste..
 
Fick bli en lätt outfit idag iaf så den är inte ens värd att visa.. Min rosa all star hoodie & ett par leggins ;) Var ju så otroligt trött imorse så orka inte fixa mig alls typ, platta inte ens håret helt.. Nej nu ska jag sätta igång så jag blir klar någon gång ! Uppdaterar när jag städat klart. Pussis sålänge

3 Kommentarer »


Måndag och skola igen

Wihooo typ.. Eller inte ;) orkade knappt gå upp imorse så är skapligt trött.. Tur man slutar tidigt iaf! :)

0 Kommentarer »


Ganska bra på det där med fake leenden.

Otroligt trött (och irriterad) tjej drar sig in på toan för att tvätta ansiktet & borsta tänderna och sen hoppa i säng ja funderar faktiskt på att bokstavligen hoppa i sängen (jk, då går ju sängfan sönder) slå på en film och försöka sova. Är en ny dag imorgon & måste orka upp till skolan osv. Måste egentligen platta håret innan, men det är jag nästan för sur för att orka. Kanske tvingar mig själv eller nå.. Nej usch det här håller inte, bloggar imorgon ist då mitt humör förmodligen är högre! Godnatt på er sura som glada

2 Kommentarer »


X factor

Bullar & mjölk framför x factor, mys på hög nivå! ;)

1 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 


101 Kommentarer »


Modellbilder

Här har ni 6st av alla bilder som togs när jag stod modell!
Vad tycker ni? :D 

7 Kommentarer »


Nytt in från helgen!

Nu är jag hemma igen & de blev lite nytt, dock bara behövliga saker! Men det har iaf blivit lite nytt i helgen, de från nu sen fick jag en plattång som jag önskat mig av mamma i fredags & sen fick jag lite vevay produkter utav henne idag :D Har även klickat hem en parfym nu också! Detta är nytt iaf! Tog bilden på plattången från google

1 Kommentarer »


Mot Ludvika

Sticker iväg till Ludvika med mamma och bror för att kolla lite granna! bland annat shoppa nudlar hehe..:rolleyes: uppdaterar mer när jag kommer hem igen!

0 Kommentarer »


Morning sunday!

Godmorgon på er!
 
Har alldeles nyss vaknat & sitter och småkollar lite på Godmorgon tv :) Har sovit hyfsat bra inatt iaf, dom timmarna Diddi våran hund inte har legat och sparkat på mig haha.. ;) Var iaf mys på morgonen när sötan la huvudet på min hals och sov hih :rolleyes: Nej nu ska jag ta mig lite frukost & sen fixa lite inlägg oså! 
Ni får stå ut med att mina ögon inte är med, utsmetat smink hehe...

0 Kommentarer »


Så trött..

Är så otroligt trött nu så jag vettetusan vart jag ska ta vägen haha.. Slår väl mot mig eftersom jag tvinga mig själv att vara upp till 4 igår ;) Men tar igen de genom att slå igen datorn & lägga mig nu för att försöka sova! Lär ändå orka upp imorgon eftersom vi ska in till Ludvika en sväng så då kan de ju vara bra o vara lite pigg :rolleyes:
Men ni får sova så gott sen så uppdaterar jag mer imorgon, pusssis♥

2 Kommentarer »


Myskväll

Har haft en riktig myskväll med familjen, försökte uppdatera tidigare från mobilen, men vårat internet ville absolut inte samarbeta :( Men nu funkar de som vanligt igen! Har iaf nyss tjockat i mig massa chips, popcorn & glass framför The hungergames så otroligt bra film!! & nu sitter jag här och tare bara lugnt like always ;) Men ska nog ta mig någon kvällsmat nu & sen mysa ner i soffan igen med la family!
Hoppas ni också haft en super kväll, party som hemmakväll W/E ;)

2 Kommentarer »


Trött dag

Detta är en skapligt trött dag.. Fick främmande tidigare av min låtsaspappas mamma & hennes sambo så vi fikade lite oså. Sen när dom åkt så gick jag in & kollade på Lucky Luke med min lillebror och slockade direkt haha! Sen har mamma försökt att säga åt mig tuuusen gånger att de va mat men jag har inte tagit in de för jag varit som en zombie så fick äta efter dom haha.. ;) Skulle egentligen åkt till Ludvika idag också men de tar vi imorgon ist! :)
 
Minns ni btw när jag fotograferades förut? Var ett tag sen men iaf, nu har jag äntligen fått alla bilderna! :D Så dom kommer nog komma upp här på bloggen lite senare också, lovade ju er som sagt att lägga upp de när jag hade alla ;) Men nu ska jag tare lugnt ett tag oså, update you later, puss

3 Kommentarer »


New design!

Nu byter jag tillbaka hit till blogg.se, kände nästan på mig att spotlife inte var någonting för mig haha ;) Iaf så satt jag uppe länge inatt eftersom att Elin höll på att fixa min nya design & jag blev suuuper nöjd! :D She did it again! Vad tycker ni om den nya designen? 
 

4 Kommentarer »


Linns nya design

Hej! Det är jag, elin, som gjort Linns nya design! Mer än design bloggar jag även om mode, vardag, tankar & massa annat skoj! Följ mig på bloglovin för att inte missa mina tävlingar.
 

1 Kommentarer »


My new nails'

Såg att de råka bli lite missförstånd på förra inlägget om att jag höll på att fixa naglarna hehe.. Det är inte mina naglack & jag målade inte naglarna bara utan jag var hos Zandra en klasskompis så gjorde hon naglar på mig, så fel de kan bli hehe.. ;) Jag blev iaf jätte nöjd. Här har ni resultatet!

Före/Efter

2 Kommentarer »


Nagelfix

Håller på och fixar naglarna och blir skiiiit snyggt kan jag lova :D visar självklart resultat sen ;)

0 Kommentarer »


Nyyyaaa skor!

Var iväg & köpte ett par skor direkt när jag kom hem, hittade dom på en köp & sälj sida & dog för dom direkt! Dom är inte använda utomhus eller något så dom är ju i princip nya :D Vem skulle säga nej till dessa snyggingar för endast 100;- liksom? Inte jag iaf ;)

0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

0 Kommentarer »


Döda mig..

Satan i helvete vad trött jag är.. Har sovit fram tills nu och kan lova att jag skulle ha kunnat sova natten ut haha :( Menmen, var tvungen att gå upp eftersom att vi ska åka mot bussen alldeles strax för att fara hem mot Köping igen, så uppdaterar när jag är hemma igen! :)

20120902-160347.jpg

0 Kommentarer »


Sunday

Godmorgon på er! 

Eller godmorgon kanske det inte är om man har varit vaken ett tag haha.. ;) Iaf så blev de ingen uppdatering igår då jag helt enkelt inte orkade.. Min blogglust går i en bergo-dalbana för tillfället, helt plötsligt kan den försvinna och jag känner att jag orkar inte ens kolla bloggen haha.. Sen tröttnar jag så lätt på alla bloggsidor & vill egentligen testa på en annan som jag bloggat på förut nu igen men känns som jag byter för ofta då så jag stannar här :( Aja, ska väl ta & ta hand om disken nu för att vara lite snäll mot min älskade mamma & sen börja med maten om ett tag :) Vad ska ni hitta på idag? 

0 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.