Follow on Bloglovin

Ärenden


Godmorgon bästa ni
Vaknade för ett tag sen då jag gick ut med hunden, mamma hade ju med sig lilla Diddi igår när hon kom hihi :) Så nu har jag precis ätit en rejäl frukost & ska ta och hoppa in i en dusch nu för att sedan åka iväg med mamma och fixa lite saker, bland annat stänga ner mitt gamla bankkonto eftersom jag har bytt till banken här i köping :) Anyway, lär hoppa in i en dusch nu så att vi hinner allting innan jag börjar kl 15:00 men uppdaterar er senare! Snott mammas internet nu så nu kan jag uppdatera igen + att imorgon börjar mitt funka igen så blir toppen! ;) Hoppas ni får en awesome dag, pusssiis :love:

4 Kommentarer »


-

3 Kommentarer »


Fixa och dona

Hola senoritas och senioras
Jobbade som sagt morgon idag (06:30-09:00) och de gick super faktiskt, dock otroligt trött nu och även lite illamående, men blev lite bättre efter att jag fått i mig nudlar :) Iaf så har jag precis varit och hämtat parkeringstillstånd åt mamma så hon slipper böter, så nu ska jag väl plocka undan lite här hemma så de är fint när hon och syster kommer! Menmen, nu lär jag sätta fart, måste ju se Ghost whisperer som börjar kl 5 också, så hinner inte annars hehe! Men hare bäst sålänge, pussiiissss:love:

Ser super liten ut på bilden, I know ehee..

3 Kommentarer »


Hard working girl

 
Gokväll på er fina ni!
Förmodar att de flesta av er har höstlov just nu? Skönt för er! Jag har skjutit upp mitt höstlov tills v46 ist p g a min praktik. Jobbar 3 veckor i sträck ist för att jobba 1 vecka, vara ledig 1 & sen jobba 2 till. Blir så konstigt om man ska göra bra intryck på praktiken också, så kör 3 på raken & har mitt höstlov efteråt ist, går lika bra :) Sett att det är många som undrar vart jag praktiserar också & jag är på ett gruppboende för utvecklingsstörda, med dom som är med i "i en annan del av köping" om det är någon av er som har sett de programmet(?) Iaf så är det en super bra praktikplats, alla är suuuuuper gulliga verkligen & jag stormtrivs! :D
 
Anyway, jobbat 15-20 idag som hela förra veckan & imorgon blir de annorlunda då jag kör 06:30-09:00 ist, men är väl skönt att ha hela dagen sen då med tanke på att mamma & syster förmodligen kommer imorgon! :) Skönt att slippa vara ensam ett tag, är så tyst förutom min lilla misse när hon busar hehe ;) Även sett att det kommit hur mycket snö som helst där mamma bor (i Dalarna), här var de PYTTE lite imorse som smälte bort på en gång :( 
Har ni fått någon snö? Nej nu ska jag kolla klart på filmen som går på tv11, uppdaterar er förmodligen mer imorgon! pussis:love:

3 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

83 Kommentarer »


Kvällens partyoutfit

 
Silverglittrig tröja - Vinyl Clothing // Jeans - Gina Tricot // Klackar - Nelly.com & smycken ofc!

16 Kommentarer »


Kvällens naglar

Då var kvällens naglar fixade! Eftersom temat är silver&marinblått så fick de bli silverglittriga naglar! ;) Så ska bara vänta tills jag är helt säker på att de torkat så ska jag ta och börja med maten sen hoppa in i en dusch osv :)

5 Kommentarer »


Nap

Tar mig en powernap med min lilla bebis blev helt slut efter städningen, så lägger mig framför tv'n så jag är pigg sen och orkar fixa allt! :D update you later!

4 Kommentarer »


Helg igen då!

Då var de helg igen, måste säga att veckorna går fruktansvärt fort! Som sagt så har uppdateringen sugit pga praktiken och sen mitt internet, får uppdatera från mobilen och de är ju inte alltid lika kul med mobilupdate :( menmen, ska försöka! Iaf så slöar jag i soffan just nu framför en film för att tagga upp för städningen som jag måste ta tag i, ser ut som ett bombnedslag här hemma :rolleyes: Så dagen består av städning, sen ikväll blir de 18års fest för 2 fina vänner! Då kanske man kan passa på att glömma lite dåliga tankar, kommer bli en toppen kväll, de känns! :D Hoppas ni får en toppen lördag! puss:love:

3 Kommentarer »


Dålig uppdatering ett tag framöver

Som rubriken så kommer uppdateringen inte vara på topp de närmsta dagarna, delar ju internet från min mobil och de är slut för månaden så går svin segt och de tålamodet har inte jag, sen har jag inte chans att mobilblogga hela tiden heller eftersom jag har praktik och där lägger jag undan mobilen :) menmen, börjar min morgon framför en gång i phuket, så ska fortsätta se på den nu och mysa lite med min bebis. Ha en toppen dag alla!:love:

25 Kommentarer »


Stressigt värre

Nu har jag varit duktig måste jag säga! Har hunnit med hur mycket som helst sen jag skrev de förra inlägget, ätit frukost, städat lägenheten, varit på möte på banken, en sväng till skolan för att hämta ut min dator + byta adress, hämtat ut medicin & ätit lunch.. Skapligt mycket enligt mig iaf haha :o Sen när jag kom hem så fick jag ett ganska så oroväckande brev, så väntar nu på ett samtal för att höra hur de ligger till. Så ska jag väl bara diska snart & sen sticka iväg till praktiken :)
 
För övrigt så känner jag mig skapligt stressad just nu, har skyndat mig från plats till plats enda sen imorse känns de som, full fart hela tiden. Sen vet jag inte hur dom som lagar datorerna tänker egentligen haha.. Dom har bytt ut skärm, batteri & tangentbord (igen). Tangenbordet bytte dom ju ut förra gången då jag spillde fruktsoppa i den & nu har dom bytt det igen? Är ju bara några veckor emellan haha.. Och dom har ju i princip bytt ut hela datorn förutom innehållet, hade det inte varit enklare att ge mig en helt ny dator? ;) Aja, glad att jag fått den som ny till utseende iaf! Menmen, jag återkommer igen senare när jag är hemma igen om det inte blir några mobilbloggar, we will see! Ha en underbar dag i vilket fall, puss! :love:

9 Kommentarer »


Monday morning!

Vaknade vid ca 9 tiden på det värsta sättet man kan tänka sig att vakna.. Vaknade av nå jäkla svetsljud & lukten då?! Jo den går inte att beskriva.. Stinker svets i hela min lägenhet, UÄRK.. Menmen, har precis tagit mig en dusch iaf & sen krupit ner i min mysdress så ska ta och göra iordning lite frukost nu & sen plocka undan lite här hemma innan jag ska ner till banken vid 12 :) Sen vid 15:00 så ska jag vara på praktiken, spännande!
Ni andra får väl ha en underbar dag i skolan eller på jobbet hehe ;)

3 Kommentarer »


I knew it

Avslutar min söndag med varma mackor framför Beck, älskar att de har börjat på söndagar igen! Imorgon blir de iaf möte på banken och sen iväg på praktik som börjar imorgon och 3 veckor framåt! Skönt att slippa skolan ett tag hehe ;) Hoppas ni får ett toppen avslut på helgen! Puss:love:

4 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

87 Kommentarer »


Känslor kan ta sig nånstans

Just nu känner jag mig bara så besviken, arg, ledsen, irriterad och ja alla de där känslorna på samma gång, allt förutom glad.. Har nyligen kollar på nån hemsk film också, tog bara en paus och åt lite så nu blir de ännu en thriller. Så får min söndag se ut, ligga deprimerad i soffan framför massa filmer! Hoppas ni får en bättre söndag än vad jag kommer ha pusss

4 Kommentarer »


Lyxfrukost

 
Godmorgon! 
Vaknade runt en 10 av att mamma ringde, har sovit uselt inatt så katten vägrat sova utan ville bara busa :( Är seriöst som att ha en liten bebis, vaknar ständigt på nätterna & ska busa.. Menmen! Gjorde iaf iordning en lite lyxfrukost för mig själv framför tv'n & sen har jag bara setat vid datorn :) Blir iaf en lugn söndag idag! 
Vad ska ni hitta på?

5 Kommentarer »


Myskväll

Har precis kommit hem, blev hembjuden till pappa och dom för lite hemmagjord pizza så stannade jag och såg början av körslaget. Men nu har jag iaf kommit hem & mysit ner mig i soffan med min lilla skål godis framför tv'n, ännu en myskväll för mig själv hehe.. :rolleyes: Så ska väl ta och tända lite ljus nu & sen krypa under en filt! 
Vad hittar ni på ikväll?
 
Förövrigt så fick jag en otroligt förvånande fråga höll ärligt på att tappa hakan när jag läste kommentaren haha.. Visste inte heller riktigt vad jag skulle svara.. Menmen, här neranför har ni både fråga & svar!

14 Kommentarer »


Paket

Fick hem ett paket från brilliantsmile igår som jag nu hämtat ut, i paketet befann sig 2st Remin Evo gel som kommer komma in på lager v.43, 2st whitening boost toothpaste & 2st whiteningEVO rese- munskölj (klicka på länkarna för mer info om dom 2 sist nämnda produkterna). 
 
& nu en fråga till er kära läsare!
Jag hade tänkt tävla ut en Remin Evo gel till er läsare och tänkte fråga vad ni tyckte om det? Skulle ni vilja ha chans att vinna en sådan? Startar då tävlingen när den pågående är avslutad! Låter de som en bra idé?
 
Lite info om Remin Evo gel:
Remin Evo gel by Brilliantsmile återmineraliserar tandemaljen med upp till 70%, minskar ilningar, skyddar mot karies och ökar tandytans jämnhet. Innehåller nanostrukterande hydroxyapatit- den uppbyggande mineralen i tandemaljen. Nanostrukterande hydroxyapatitkristaller återbygger och reparerar tandemaljen och skyddar därmed utsatta tandnerver, vilket dramatiskt minskar smärta ohc ilningar i tänderna. 

5 Kommentarer »


Min lägenhet

Detta är min lägenhet just nu, det ska upp lite saker på den ena hyllan, ovanför soffan ska de upp en annan större tavla & i köket så är det helt nyrenoverat så dom har inte hunnit måla klart, (därav de fula röret) hehe.. ;) 
Men vad tycks då? Fint huh? :rolleyes:
 
 
 

21 Kommentarer »


Myslördag

Nu har jag myst ner mig i min mysdress framför bröderna lejonhjärta som går på tv (barnkanalen hehe.. :rolleyes: ) Börjar även få lite kli på lilla Ruffsa som river hela lägenheten inklusive mig jag är helt sönderriven så svider på hela kroppen haha :( Längtar tills hon blir lite större & börjar förstå när jag säger åt henne vad hon får och inte får göra, nu gör hon bara tvärtemot & ska göra dumheter, hon märker ju när jag blir arg haha ;) Är som att ha en liten bebis! 
 
Har även fixat klart inlägget med bilderna på lägenheten, så de kommer komma upp idag! Struntar dock i före bilderna, blev för mycket :) Menmen, nu ska jag fortsätta mysa ner mig framför filmen & fortsätta hoppas att det är bra på tv'n hela dagen/kvällen. För idag ska jag inte röra mig ur fläcken (förhoppningsvis) utan tar mig en riktig myslördag! Vad ska ni hitta på idag då? 

2 Kommentarer »


Godmorgon lördag!

Godmorgon på er älskade läsare!

Vaknade för ett tag sen och min mage verkar inte alls må bra idag, vaknade jätte tidigt imorse och hade jätte ont :( Nu har jag inte lika ont och hoppas på att de går över helt! Iaf så startar jag morgonen framför nickelodeon med te ur min stooooora kopp! Hur startar ni eran morgon på bästa sätt?

3 Kommentarer »


100% mysfaktor

Tänt ljus & har precis poppat popcorn så nu sitter jag här bänkad i soffan och väntar på xfactor. Känner mig skapligt forever alone dock, menmen! Tänker iaf inte röra mig ur fläcken ikv :) fredagsmys:love:

11 Kommentarer »


Slut chey

Efter denna dag som bestått utav städ & tvätt så kan jag nu lova att jag är skapligt slut som människa.. Haha är så otroligt trött :( Så blir iaf en lugn kväll inne idag, går väl förmodligen några filmer på tv'n så myser nog ner mig i soffan framför den tonight hihi! Förövrigt så tänker jag ta mig ett varmt bad nu, känner mig äcklig efter att ha skurat o hållt på, ganska förståeligt huh? ;) Sen ska jag fixa bilderna på lägenheten så de kommer förmodligen komma upp nu under helgen :D Ha nu en awesome fredag allesammans!

1 Kommentarer »


Skolfoto

Fick hem mina skolfoton igår & ja, första skolfotot jag är nöjd med fan! Kan inte komma ihåg sist jag var nöjd med ett skolfoto höhö.. ;) Ett varsitt svartvitt till mamma & pappa + klassfotot! 

7 Kommentarer »


Skjut mig

Vad jobbigt allt ska vara, gaaah!!! Har iaf varit på möte nu, gick väl hyfsat, lämna in några papper så nu äre bara att lämna in elen också så var den delen klar. Sen var jag till banken också, bokade även samtidigt tid för att byta till köpings bank eftersom jag bor här, blir så fruktansvärt krångligt annars. Menmen, nu ska jag sluta klaga! Ska ta mig någonting att äta & sen sätta igång med städningen så den blir gjort någon gång :) Vad ska ni hitta på i helgen då? Familjemys? mys med pojk/flickvän? eller fest kanske? ;) 
I vilket fall som helst så önskar jag er en awesome helg! :D

3 Kommentarer »


Thursday night

Gokväll på er älskade läsare
Sitter för tillfället & kollar på tv samtidigt som jag pratar med en vän som jag inte sett på åratal, känns otroligt skönt eftersom att hon förstår mig så pass bra.. Just nu när jag känner en besvikelse pga en sak och känna att jag kan prata med henne och att hon förstår mig, de känns otroligt bra:love:
 
För övrigt så blir det sängen hyfsat tidigt idag trots att jag är ledig imorgon, har ju möte kl 10 så :) Sen har jag varit ner och tagit tvättid tills imorgon också, så mellan 1-4 så blire tvätta & städa! Pappa var ju här tidigare också och satte upp en hylla, en tavla & även bytte ben på min säng, så imorgon blir det att fixa lite här hemma :) Får se om jag uppdaterar mer idag, annars uppdaterar jag imorgon :) 
 

4 Kommentarer »


Svar på frågestunden

Vad är det bästa med att vara just dig? :D 
Oj jag vet faktiskt inte haha.. Känner mig ju egoistisk om jag svarar på den frågan höhö ;) Men kan väl säga att jag är väldigt omtänksam av mig & även enligt många andra väldigt mogen för min ålder (antar att de är en bra sak) hehe(?)
 
Vad har du för framtidsplaner? :)
- Jag vill flytta till storstan & bli polis! Det har iaf varit planen nu ett tag, annars har jag även funderat på att börja på akuten också något som skulle vara kul & intressant! Annars så äre väl typ skaffa barn innan 30 (helst innan 25) & leva lycklig som alla andra även vill höhö! :D 
 
Vad är det bästa/mest positiva med att ha ADHD, enligt dig?
Oj jag vet faktiskt inte.. Tycker nog egentligen inte att något är positivt med det med tanke på att jag har haft det otroligt jobbigt med min ADHD. Utan medicinen så har jag det otroligt jobbigt, så kan tyvärr inte komma på något positivt just nu.. 
 
Vad fick dig att välja Vård & Omsorgsprogrammet?
Det var nog just för att jag tycker att det är otroligt intressant & jag har alltid brytt mig mycket om andra människor. Oftast mer än mig själv till och med.. Så tyckte den linjen passade mig :)
 
Säg en dröm du har! :)
Oj va svårt.. Har nog faktiskt ingen riktig dröm, ingen jag kan komma på nu iaf! 
 
Vad heter du i mellan namn?
Marlene :)
 
Vad gör du på fritiden?
Umgås med vänner & datorn typ :)
 
Hur gammal är du? 
17 :)
 
Där du bor nu, hur länge har du bott där?
I lite mer än 2 år, flyttade hit när jag skulle börja 9an.
 
Har du några syskon?
Ja, jag har 2 syskon, en bror & en syster :)
 
Vad gör dig lycklig/ger ett leende på dina läppar?
När saker går bra i livet, mina vänner & familjen :love:
 
Kan du ta kort på din lägenhet sen när den är klar? 
Ja absolut, det hade jag redan tänkt på från början också så hehe ;) Kommer före & efter bilder sen!
 
Men oj va roligt!! Var?? Hur stor?? Hyra?? Bo själv??....
Ja det ska faktiskt bli jätte roligt hehe! 
  Jag kommer fortfarande att bo i Köping. 
  Det är en 1a på 41.7 kvadrat. 
  Hyran låg på 3400 någonting men blev 3515 med hemförsäkring 
  & ja, jag kommer bo själv & de kommer gå super bra! :) 
 
Bor du själv eller med partner?
Jag bor själv :)
 
Hur har du fått en lägenhet av?
Jag har valt lägenhet själv, men fått hjälp för att göra de möjligt.

Är det studentboende du har eller vad för lägenhet flyttar du till?
Nej det är inte studentboende, flyttat till en vanlig 1a. 

Vad kostar hyran och elen?
Hyran går på 3515, elen vet jag inte ännu då den inte ingår i hyran utan den blir på olika summor beroende på hur mycket el jag använder i månaden.

Har du fått en etta?
- Ja jag bor i en etta. 

Vart i stockholm har du fått lägenhet?
Stockholm? Vart har du fått de ifrån haha..? Jag har inte flyttat till stockholm utan bor kvar i lilla Köping ;)

Vem har hjälpt dej med att få en lägenhet med att betala hyran i början?
Jag får hjälp av soc, alltså ekonomisk hjälp med hyra, mat och allt vad man nu behöver. Jag tänker dock inte gå in på varför eftersom det är alldeles för privat. 
 
Hur stor är lägenheten eller rummet?
Lägenheten ligger på 41.7 kvadrat. 
 
Har du köpt den själv? 
Jag har inte köpt lägenheten utan jag hyr den :)
 
Var ligger den? 
- I köping höhö, inte flyttat härifrån utan bara till eget från pappa :)
 
Vad fick dig att börja blogga?
Från första början var de väl bara en kul grej, men jag har alltid tyckt om att skriva. Så då passar ju bloggning perfekt! :D 
 
Har du haft en blogg innan den här? :D
Jag har haft huuuur många bloggar som helst haha.. Men den här är den som jag har haft längst & alltid kommit tillbaka till! Annars så har jag nog testat på alla bloggportaler som finns tror jag eftersom jag har sådan beslutsångest ibland hehe.. ;)
 
Vem har designat din blogg? 
Det har Elin gjort (klicka på namnet för att komma till hennes blogg) super duktig tjej verkligen & kan rekomendera henne till er som är ute efter en ny design! :D 
 
5 hiss & 5 diss :)
- Oj tycker sånt här är jätte svårt haha.. Men ska försöka! 
5 hiss:
- Att jag flyttat till egen lägenhet
- Att jag har världens underbaraste familj
- Mina underbara vänner
- Att jag tog tag i en del saker
- Att det är mindre än ett år tills jag blir 18 höhö.. :rolleyes:
5 diss
- Falska personer
- Folk som lockar till sig läsare genom att t.ex skriva "Bild på mitt ass wohooo" osvosv, patetiskt.
- Människor som aldrig hör av sig
- Engelska & matte i skolan, (just för att jag suger på det haha..)
- Kallt & äckligt höstväder, it sucks!
 
Vilket land va du senast och va på semester i?
Min senaste (& även första) gång jag var på semester så var det i Side som ligger i Turkiet, miss that!
 
Vad är det bästa som har hänt dig i hela ditt liv? 
Oj.. Det första jag blir att tänka på är nog när jag träffade Marcus. 
 
Favoritfilm?
Favoritfilm har jag nog faktiskt ingen då jag tycker massa filmer är otroligt bra! 

Snyggaste kändisen?
Jag vet faktiskt inte.. Lucas i OTH kanske haha ;) 
 
Vilken musiksmak gillar du? :)
Jag har faktiskt ingen speciell musiksmak, utan jag gillar all möjlig musik faktiskt! :D (dock inte rock & sådant skit hahah.. ;))
 

Vilken är den snyggaste killen du vet? :D 
Den första jag blir att tänka på är faktiskt Marcus Lundström hehh.. ;)
 
Vet du var roten ur pi är? ;)
Ärligt så suger jag på matte & nu när jag sitter och svarar på frågorna så kan jag tyvärr inte komma på det haha.. :rolleyes:
 
Om du fick åka till ditt drömmande, vart skulle de då bli?
Om du menar drömland så Tunisien eller Thailand, otroligt fint i båda länderna! :)
 
Om du får en kille och en tjej till barn, vad skulle de då heta? 
-
 Lucas & Melissa! 
 
Om du hade blivit president/kunglig, vad hade du då gjort för lagar och vilka lagar hade du tagit bort?
- Gaaasch vilken svår fråga, men ska försöka svara.. Först hade jag ju självklart förbjudit mobbning och allt sådant & hade blivit hårdare på straff till mord osv. Sen hade jag nog bytt åldersgräns på systemet till 18, tagit bort åldersgränsen på energidricka & sen inte släppt in så många invandrare i landet (ta inte illa upp nu, jag har inget emot invandrare som faktiskt kommer hit och sköter sig osv, men börjar bli alldeles för mycket nu och brotten ökar, just därför) hade gjort en massa mer men kan inte komma på något för tillfället, svårt att komma på bara såhär på en gång hehe ;)
 
Vad använder du för smink? 
Mascara & ibland concealer under ögonen för att inte se så trött ut :)
 
Rosa eller grå?
Rosa helt klart! :rolleyes:
 

6 Kommentarer »


Då var de officiellt

Då var det officiellt nu har dom äntligen satt mitt namn på dörren, så nu känns det verkligen lite extra att det är mitt när det inte står någon annans namn på dörren hehe ;) woopwoop!

4 Kommentarer »


Tur i oturen

Som rubriken lyder så har jag lite tur i oturen före första så mådde jag rent ut sagt skiiiit imorse & orkade nästan inte ens gå upp, råkade till och med somna om och vakna 10 i 8 & så börjar man kvart över 8. Duktigt värre! Men efter lunch så blev det lite bättre & nu känner jag mig bra *pepparpeppar* Lite tur har man iaf haft eftersom man är ledig imorgon & får en dag extra helg, aweeeesome! :D 
 
Nu är iaf pappa här och ska skruva upp en hylla, sen blire att gå ner och boka tvättid tills imorgon då jag passar på att tvätta och städa när jag ändå är ledig, sen kanske ner och köpa nå gott på affären hehe.. ;) Ska även försöka få upp svaren på frågestunden idag! Blir för övrigt en ganska lugn dag för mig. Vad ska ni hitta på?

3 Kommentarer »


Aula skrivning

Då var de dags för äcklig aulaskrivning, tur att man fick sluta efter den skönt nog ;) Men önska mig lycka till nu! Puusssss:love:

0 Kommentarer »


Pancakes

Har precis tryckt i mig en pannkaka för att försöka äta någonting. Men fick bara i mig en sen sa det stopp, hatar att må dåligt :( Huvudvärken sitter fortfarande i, har mensvärk från helvete & en del tankar som snurrar i huvudet så denna dag/kväll har inte varit speciellt bra.. Ska iaf dricka upp mitt te & sen ta min bebis och lägga mig, hoppas hon inte härjar fram till 1 inatt också bara.. Hoppas på en bättre dag imorgon! Pussss
 

6 Kommentarer »


håller på att bli sjuk(?)

Fyfannnn.. Asså jag mår så kasst, sån huvudvärk & känner mig så hängig, orkar nästan inte göra någonting :( Efter att jag skrivit förra inlägget så la jag mig på soffan och somna direkt.. Så jag och missen har legat & sovit ett par timmar. Vaknade väl runt 5, kollade på greys anatomy och sen tog jag hand om disken + tvättade spisen duktig som jag är höhö :rolleyes: Sen nu har jag precis tvingat mig ner till affären och köpte lite gottis tills aula skrivningen imorgon! 

 

Blir väl en tidig kväll för mig skulle jag gissa på, om jag fortsätter må som jag mår nu. It sucks. Måste bara vänta på Pappa & Linda som ska komma hit en sväng sen med lite saker till mig, dom har varit på ikea så dom skulle köpa mer lite saker snälla som dom är :) Så ska dom sätta upp en hylla, men sen blir det nog sängen för mig direkt när dom har gått. Nu ska jag iaf lägga mig på soffan ett tag & tare lugnt. Hoppas ni mår bättre än mig, pusss

6 Kommentarer »


Hemmaaaaa

Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis myst lite med min lilla misse som varit själv hemma idag, får ju skuldkänslor av att lämna min lilla bebis :( Iaf så har jag också hunnit ringa ett samtal om en grej som skulle ändras så nu sitter jag vrååååååål hungrig i soffan så ska ta och laga iordning någonting att äta :) Men återkommer lite senare! Vad ska ni hitta på idag?

6 Kommentarer »


Jävulsk huvudvärk

Har ni sovit gott? Det har inte jag kan jag ju lova.. Vet inte varför men kunde absolut inte somna igår & låg vaken till omkring 1-2 någon gång :( & nu idag vaknade jag upp med en jävulsk huvudvärk som kom från ingenstans.. Men nu är iaf första natten själv gjord i lägenheten & de kändes väl bra förutom sömnen då förstås haha.. :( Men nu lär jag rusa iväg, ska hämta nycklarna till lägenheten för dom byter lås idag & sen iväg till skolan!
Hoppas ni får en toppen dag bästa läsare!

3 Kommentarer »


Sängen kallar

Tar med mig min älskade misse och kryper mer i sängen nu för att slå på en film att somna till :) Sovmorgon imorgon skönt nog så får lite extra sömn hehe ;) Så godnatt med er och sov gott när ni väl ska de höhö! Pussss:love:

4 Kommentarer »


Me myself and I

Gokväll fina läsare
Tog tag i disken när jag kom hem, tog någonting att äta + ringde samtal som jag sa att jag skulle så nu sitter jag här i soffan som jag har gjort sedan dess. Så otroligt skönt med tystnaden!! Iaf så ska jag försöka komma på vad jag ska äta för något till kvällsmat & sedan vänta in american pie för att mysa ner i soffan med mig själv, lite tråkigt but what to do ;) Vad har ni gjort idag?

3 Kommentarer »


Tävling - Vinn ett smycke

I samarbete med http://www.parati.se/ tävlar jag nu ut ett av dessa smycken (du väljer vilket!)
Man behöver INTE ha blogg för att delta!
 
FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:
 Gilla parati på facebook HÄR
 Kommentera detta inlägg att du är med & glöm inte din mailadress om du vinner!
 
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA SKA DU:
 Följa mig på bloglovin HÄR skriv då vilket nummer du blev
 Gilla min fanpage HÄR skriv då vad du heter på facebook
 Skriva ett inlägg där du länkar till tävlingen, länka då även till inlägget i din kommentar
 
 Glöm inte att skriva om du gjort något av de extra
 

Tävlingen avslutas:
 26/10
Tid: 23:59
 
 Grattis till Liselotte som blev vinnaren av de vackra ugglehalsbandet, grattis! 

Har kontaktat dig så checka din mail!
 
 

101 Kommentarer »


Home alone

Nu är jag äntligen hemma igen från en jobbig dag i skolan.. Gasch, prov & grejer, tur de känns som jag kommer få E iaf hehe.. ;) Iaf så kom jag hem till en tom lägenhet nu, mamma åkte hem tidigare så nu är man helt ensam, förutom min lilla misse då hihi :rolleyes: Men de ska bli skönt att verkligen få känna att jag har mitt eget, så otroligt glad att jag fick den här hjälpen! Iaf så ska jag ringa ett samtal nu & sen göra iordning någonting att käka så blire ba att chilla sen! :) Vad ska ni hitta på idag?

4 Kommentarer »


I'm back!

Nu var det några dagar sen hööh.. Men som sagt så har jag flyttat och hållt på så jag har inte orkat blogga osv, sen har ju mamma varit hos mig så har myst och umgåtts med henne nu! Flyttade iaf i fredags och har en super fin lägenhet! Kommer självklart komma upp bilder sen, ska bara ha upp någon hylla till oså :D 
 
Aja, ska in på etik alldeles strax, men tänkte bara uppdatera er lite snabbt! Uppdaterar mer när jag kommer hem & då kommer även en awesome tävling att komma upp nice va? :D Måste även be Elin att fixa min header, den har försvunnit på något wierd sätt(?) hon skulle fixat igår men blev inte så & är inge kul att uppdatera utan header så hoppas hon fixar de idag! Ha det bäst sålänge :love:

0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

90 Kommentarer »


Hemligheten + frågestund

Nu kommer det många av er undrat över hehe... ;) De jag hållt inne nu i flera veckor & som äntligen blivit aktuellt! Jag ska flytta till egen lägenhet :D Som jag längtat efter detta! Fick lägenhet i Tisdags och flyttar imorgon så tar en liten bloggpaus tills allt är klart & jag är inflyttad! Måste ju packa allt oså så.. Sålänge startar jag en liten frågestund så svarar jag när jag är tillbaka! Så ge mig massa frågor nu så jag har att göra sen ;)

Svarar självklart 100% ärligt på ALLT!

Svaren hittar ni HÄÄÄR!

38 Kommentarer »


Dejta sängen

Gokväll på er älskade bloggläsare
Skulle egentligen ha gått och lagt mig för länge sen.. Skulle ju bli en tidig kväll men nej det blev visst inte så, fastnade framför Grey's anatomy sen har jag bara setat framför datorn :) Nu blir det iaf sängen med tanke på att jag ska möta Catherine kl 07:45 imorgon bitti eftersom vi ska simma & livrädda, vi gjorde inte det när dom andra gjorde det så blir att ta tag i det nu så man har de gjort! Imorgon får ni även reda på "hemligheten" ;) 
Godnatt på er & sov gott!

9 Kommentarer »


Varm oboy och ostmacka

Nu har jag hållt på och fixat ett tag och har precis gjort iordning varm oboy och ostmacka och slagit mig ner framför tv'n! Blir sängen hyfsat tidigt idag också eftersom jag ska upp lite tidigare imorgon :) Hoppas ni har en super kväll alla:love:

4 Kommentarer »


Duktiga jag..

Känner mig fruktansvärt duktig som än en gång lyckas somna.. Somnade även mitt i filmen, precis som inatt så måste sätta om den ännu en gång haha :( Den är ju så bra så måste se klart den ;) Iaf så ska jag väl ta tag i lite saker nu, först mysa ner i min chilladress & sen fixa de som måste fixas! Har ni haft en bra dag?

5 Kommentarer »


Johan Falk

Trött som jag är så la jag mig under täcket framför Johan Falk, är svin kallt i mitt rum också, glömde stänga fönstret när jag drog imorse :( måste egentligen göra annat också men de fryser jag för mycket för och är för trött för så film först sen fixar jag de hihi :D update you later!

2 Kommentarer »


Moovie

Precis gjort nudlar och satt mig i soffan framför någon film som går på tv, tände lite ljus också för stämningen hehe ;) anyway, smått irriterad och ingen aning om varför, därav bloggningen plus att jag somna tidigare haha.. :rolleyes: men uppdaterar mer imorgon, puss!

3 Kommentarer »


GLAD CHEY!

Säger som min facebook status just nu! Jag är så jävla glad :D Mötet kunde inte ha gått bättre & nu är saker och ting på gång, nu behöver ni inte vänta längre, allt är klart & påskrivet men ni får allt vänta tills i helgen innan ni får veta någonting, eller så kanske jag avslöjar mig tidigare får se :rolleyes: Men nu är det på riktigt!

9 Kommentarer »


Springtest

Hatt för tillfället springtest på idrotten, men ja jag går haha.. ;) världens sämsta kondition :rolleyes: ska iaf klara rundan på mindre än 20 min, annars räknas de som jag har kondition som en 80 åring, och gissar väl på att jag kommer få de hehe ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2465027/images/2012/pic_5073db4fe087c30295a246b8.jpg" class="image">

5 Kommentarer »


En dag att se fram emot

Gokväll på er 
Har nog precis kollat klart på den sjukaste filmen jag någonsin sett haha.. Disaster movie någon mer som sett den? Den var verkligen otroligt sjuk men faktiskt bra på något sätt haha.. ;) Aja iaf så hade jag tänkt lägga mig & försöka sova nu så jag orkar upp imorgon, har ju en dag att se fram emot :D Men hoppas ni haft en toppen start på veckan så hörs vi imorgon, puss på er underbara niiii

3 Kommentarer »


Happy girl!

Såhääääääääääääär glad är jag just nu!! :D Fått in 2 otroligt roliga möten imorgon så jag håller verkligen tummarna nu att det blir bra också, ni kan ju hålla tummarna för mig trots att ni inte vet :rolleyes: Jag kommer tyvärr inte säga vad det är för möte eller gå ut med något av det förrän allt är klart & fixat, så ni får vara nyfikna ett tag till ;) IIHHH, jag ser verkligen fram emot det här & hoppas verkligen på det allra bästa!! Tänker dock inte hoppas på för mycket så det blir att jag blir besviken sen ist :( Hoppas ni håller tummarna för mig sötisar

16 Kommentarer »


Irriterad chey!

Irriterad chey.se skulle man typ kunna säga just nu gaaah!! Hade otroligt svårt att ta mig upp imorse & kom inte upp förrän vid 20 i 8 och måste cykla till skolan vid 10 i 8 om jag ska kunna komma i tid, var alltså himla trött.. Så när jag precis är färdigfixad så får jag syn på mina mattegrejer (har matte på morgonen) & kommer på att nej justfan, jag har ingen jävla matte kunde fan ha sovit MINST 1 timme till :( 
 
& den här natten har ju varit åt helvete på de också.. Eller ah alla dom senaste nätterna har varit kassa, drömmer mardrömmar hela tiden & saker jag verkligen fruktar så inatt vakna jag 2 gånger trorja, en gång vid typ 3 och en vid 5 eller nå vetefan vad de är för period :( Anyway, ska sluta klaga på er haha! Ska ist ta och svara på lite kommentarer & softa lite innan jag gör ännu ett försök att dra till skolan :) 
Hoppas ni får en toppen start på veckan!

4 Kommentarer »


New day tomorrow

Gokväll på er mina fina 
 
Har precis kollat klart på någon film som gick på 11an & tänkte gå och lägga mig nu, otroligt trött & det är ju som sagt en ny dag imorgon, skoldag dessutom så måste ju orka upp! :) Skönt iaf att man har kort dag imorn & slutar redan vid 2 hehe.. ;) Aja, hoppas ni haft en underbar helg iaf så uppdaterar jag mer imorgon, antingen på morgonen eller efter skolan, beror på när jag hinner :) puss & godnatt :love:

0 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
 

162 Kommentarer »


Min lilla bebis!

Jag har inte nämt det men vi fick iaf kattungar hemma hos mamma för ja nu är det ju flera veckor sedan för alla är ju borta förutom en liten missebebis som är MIN! :D Jag bara längtar tills jag kan ta hem henne min plutt:love: Hon är ju så otroligt fin också & heter Ruffsa

9 Kommentarer »


Före & Efter

5 Kommentarer »


Försöker vakna till

Godmorgon på er :love:
Har myst upp mig i våran stora fåtölj som vi fick hem igår, så himla skön! Somnade innan 11 igår också så kan ju säga att jag var skapligt trött, sovit nästan 12 timmar i sträck haha! :o iaf så ska jag bara vakna till lite sen ta och färga håret, utväxten måste bort! :) Men uppdaterar er senare, pussss!

3 Kommentarer »


Mys

Lagat mat och fixat mys åt familjen, mys lördag på hög nivå! Sen blir de krypa ner i soffan framför kommissarie späck med massa gott :)

4 Kommentarer »


Resultatet av naglarna

8 Kommentarer »


Nagelpill

Sätter mig och pillar lite med mina naglar, visar resultat sen! :D

1 Kommentarer »


Myseeer

Jag tvärslocknde verkligen igår efter xfactor så därför blev det ingen uppdatering haha.. Satte på sjätte sinnet men hann till första pausen sen slockna jag :rolleyes: Iaf så tyckte jag nog att rätt grupp åkte ut, NJOY var duktiga, men hade dom kört låten dom körde i duellen först så hade dom ju gått vidare utan problemes! :) 
Tyckte ni rätt åkte ur? 
 
Har iaf myst med min pluttis bebis alldeles nyss & snart kommer Alex pappa hit så ska väl vara lite social med dom, blir att laga mat om ett tag också så lär vi åka in till affären för att handla sallad till maten tills ikväll. Självklart jag som står för maten ikväll som alltid när jag kommer hit ;) Tur jag tycker det är kul hihi.. 
 
Vad ska ni hitta på för kuligt idag? 

9 Kommentarer »


Mys framför x-factor

Myser framför xfactor och satan va duktiga alla är! Men håller iaf helt klart på Awa & Manda, har jag gjort från början så ;) sen är ju Malcolm riktigt grym också! Vilka/vilken håller ni på? :D

4 Kommentarer »


Äntligen!

Äntligen sitter jag på bussen hem till mamma och la family där! Som jag saknat dom haha, låter som en liten unge :rolleyes: Ska iaf bli otroligt skönt med en lugn helg hemma hos mamma, känns som jag behöver slappna av nu och inte oroa mig så mycket och de gör jag allra bäst i Dalarna! Uppdaterar er när jag är hos mami, pusssss! :love:

2 Kommentarer »


Plugg i badet

La mig precis i ett bad med svenska blocket för att plugga till morgondagens prov, usch känns som de kommer gå kasst :(

5 Kommentarer »


Jag idag

Stickad tröja - Gina // Jeans - HM

1 Kommentarer »


Min dag!

Nu är jag äntligen hemma igen & hur trött som helst är jag också.. Men kanske är förståeligt efter en hel dag på Body worlds & Tom tits hihi :rolleyes: Iaf så har jag haft en super dag med min underbara klass & Body worlds var otroligt intressant, sjukt bara & man kan inte få in att det faktiskt är riktiga människor som donerat sina kroppar.. :o Sen var de så himla sorgligt, folk som donerat sina foster som dött också och sen var det en tjej som var gravid i 8onde månaden som dog och då dog hennes bebis också så den låg kvar i magen som man fick se ;( Jag som älskar bebisar
 
Var iaf så sjukt sorgligt men ändå sjukt coolt att se! Var foster från 5:e veckan upp till 36e veckan, en liten pluttis hade till och med fått hår på huvudet :( Anyway! Fick se massa inre organ också, dock fick man inte röra eller ta kort med tanke på att man ska ha respekt! Aja, sen blev de iaf att äta & sist kolla på Tom tits, åkte därifrån runt 2 kanske och är ju en bit så kom nyss hem och har fixat med bilderna :) Så här har ni en del! 

2 Kommentarer »


Body world & tom tits

Då var man framme i Södertälje och tom tits! Blir först en guide inne på body world för att sedan dra in på tom tits, awesome! :D får tyvärr inte ta några bilder inne på body world med tanke på att det är döda kroppar och organ så är väl pga att man ska ha respekt för de döda typ. Men blir nog en del bilder från dagen och inne på tom tits iaf :D update you later, pussss!:love:

0 Kommentarer »


Nattinatti

La mig precis i min nybäddade säng, och med tanke på att jag nyss badat också så kan jag försäkra er om att jag ligger skapligt skönt! Nu blir de iaf att somna till scrubs för att orka upp imorgon :) ska ju iväg med klassen på body world och tom tits, kommer bli grymt :D sov så gott allesammans natti:love:

4 Kommentarer »


Kaoss

Gokväll på er mina fina läsare
 
Varit en ganska så jobbig dag, är hur trött som helst nu haha.. Iaf mycket kaos om morgondagen & massa trams ifrån våran klass :( Iaf så får man väl hoppas de löser sig imorgon! Iaf så har jag precis tagit upp tvätten & ska ta och bädda rent min säng nu innan jag tar och hoppar ner i ett bad. Har egentligen ingen ork till något av de och vill bara lägga mig och sova haha.. Men måste man så måste man.. ;) 
 
Ser ut som jag har rött hår, frääänt ;)

3 Kommentarer »


Nytt in

Nagellack - KICKS - 39:-
Nagellacksborttagning - KICKS - 39:-
Stickad tröja - HM - 149:-
Skor - NELLY - 120:-

1 Kommentarer »


Veckan som gått

Tänkte ta en liten snabb rep om vad som hände under veckan som jag inte uppdaterade:
 
Det hände inte så mycket förra veckan mer än skolan varje dag, haft 2 prov, redovisningar osv. Sen har jag varit på möte som jag hoppas ska hjälpa mig att bli av med min ångest & stress, ska nämligen testa på KBT igen och hoppas denna tjejen är bättre än förra gången jag testade på det.. :) Annars har de bara varit lugnt i veckan, har ju som sagt inte mått så bra så då har de inte känts som att jag vill göra någonting heller..
 
Sen i helgen hände väl lite mer, i fredags blev jag tvingad till Arboga hem till kära Caty på lite fest, eller ah var hon, jag, Olivia & Malin som träffades, drack lite och hade de allmänt trevligt! En super kväll till en början men lite strul på slutet så blev en tidig hemgång :) Sen i lördags så tog jag de bara lugnt, var sliten från fredagen & åt bara en massa plus kolla på film osv, en lugn dag/kväll alltså! Sen i söndags blev också även en lugn dag, eller drog med Ronja & hennes pojkvän över till Big inn för att kolla lite, så hitta en jättefin stickad tröja sen även ett snyggt nagelack och nagelacksborttagning :) 
 
Ja hände väl inte speciellt mycket förra veckan under tiden som jag inte uppdaterade som ni ser men det kanske är förståeligt när man inte mått någe bra hehe.. Aja, här har ni några bilder från helgen så kommer de upp vad som är nytt i garderoben i ett annat inlägg :) puss på er sålänge:love:

1 Kommentarer »


Dagens outfit

Tröja - Bik Bok(?) // Byxor - Ellos // Skor - Nelly

8 Kommentarer »


Godmorgon onsdag!

Jag förstår egentligen inte vad jag gör uppe vid den här tiden när jag egentligen börjar 09:15 i vanliga fall hade jag ju typ gått upp vid halv 9 ?! Men antar att jag får en liten vuxen poäng med tanke på att jag endast är uppe vid denna tiden p g a att jag nyss varit ner och stoppat i en tvättmaskin.. Var akut på tvättfronten för mig så jag hinner lagom ner och hänga upp den innan jag ska vidare till skolan sen :) Men nu ska jag iaf försöka äta min risifrutti som står & väntar på mig i kylskåpet! Hoppas ni får en toppen dag alla!

Ser alltid lika risig ut på morgonen haha!

2 Kommentarer »


Detta sög ju

Det var ett tag sen hörrni... Och så börjar man detta fina inlägg med en så peppande rubrik huh..? ;) Men tro mig, det finns en anledning! Är så att igår så lämnade jag in min dator ÄNNU en gång på lagning p g a att den balla ur totalt? :( Cp äckel macbook säger jag bara! Så nu har jag lånedator IGEN.. Men de ännu mer sugiga är ju att ALLA mina bilder och ALLA mina skolarbeten var jag så dum nog att jag kopierat ut de på skrivbordet och kom inte in på datorn ens så kunde inte kopiera över de till min dropbox så är allt borta när jag får tillbaka datorn så vetefan vad jag gör alltså.. :(
 
Aja anyway! Ska försöka börja uppdatera nu igen! Tror jag kommit in i någon slags höstdepprission eller liknande(?) Ledsen fram och tillbaka osv.. Därav anledningen till att jag inte uppdaterat, har inte varit peppad alls till det och är det egentligen inte nu heller men jag ska försöka! Allt ska nog bli bra när jag väl får allt klart som ska bli klart, kommer bli awesome! :D Aja, vi hörs lite senare, nu har ni fått ett inlägg iaf ;)

8 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.