Follow on Bloglovin

Gmx - Gör mig hel

Hur otroligt fin är inte denna video/låt?! Släpptes för endast 30 min sen!
Äkta kärlek

7 Kommentarer »


Bad days'

Hola på er finisar!

Verkligen förlåt för den otroligt kassa uppdateringen, men jag har mått dåligt (varit sjuk + annat..) så jag har inte alls haft orken eller ens lusten till att uppdatera :( Orkar väl egentligen inte uppdatera nu heller, men gör det ändå då jag har så otroligt tråkigt + att bloggen oftast kan få mig att komma på andra tankar! Blir iaf en myskväll för mig med massa filmer oså, ska nog ta mig en promenad & köpa lite popcorn ifall jag orkar också :)

Hoppas ni haft det världsbäst iaf & förstår den dåliga uppdateringen!
pusspuss

8 Kommentarer »


Myskväll'

Som den sjukling jag är så beställde jag hem lite kinamat för att ladda upp för en filmkväll! Så nu blir det The Vow, romantisk drama så några tårar kommer nog fällas med tanke på vad den handlar om! :( men den verkar bra, så den är nog värd tårarna :rolleyes:

22 Kommentarer »


Min helg!

Hola people!

Förlåt för den urkassa uppdateringen verkligen.. Men ni kommer förstå varför, för här kommer de jag gjort i helgen = ingen tid för blogg eller dator över huvudtaget ;)

Fredag:
Var först i skolan till kanske 12-halv1 sen stack jag hem & chilla lite oså, hade egentligen INGA planer från början, men sånt ändras snabbt när det är yran :D Iaf så blev det att dra med tjejgänget + Simon & Marcus hem till Sus för att grilla lite, äta efterrätt osv, SUPER TREVLIGT verkligen :D Sen senare mot kvällen så drog vi ner till yran & kolla lite på tivolit oså, dock så blev det super tråkigt på kvällen så jag stack hem runt 12 redan haha..
Lördag:
Vaknade upp mellan 9-10 kanske då jag tog de lugnt först för att sedan börja fixa mig lite, drog ner på stan tills 1 med syster & hennes pojkvän kollade runt lite på marknaden sen drog vi och kollade på å-racet som alla studenter kör! Dom klär ut sig, bygger egna båtar & åker genom köpingsån ;) Var skit roligt att se på vill jag lova! & alla kasta ägg, spruta ketchup och ja allt, var kaos haha :D
Sen mötte jag upp Felizia & dom och kolla på dansuppvisningarna på stan & shit va Felizia, Linnea, Ida & deras grupp var duktig! Dom dansar Ragga dancehall kolla videon här neranför, dom var grymma! :D
Sen senare mot kvällen så blev de fix, käka oså så mötte jag upp alla dom där igen så drog vi på lite ferre & sedan ut på tivolit och åkte lite karuseller oså :D Fick dock inga bilder från kvällen :(
Söndag:
Drog med Ronja & Richard till tivolit runt 1 för att tagga lite godisregn haha! Till & med vuxna slogs typ, GGAAH?! :o Men var kul att stå & kolla på ;) Så blev de att gå och chilla där, åka lite karuseller, köra sån där klo för att hoppas på att man skulle få upp nå gosedjur oså men med min otur så gick det inte haha :( Plus att jag pallade bara typ åka en gång & gå runt en liten stund för jag var lite bakis + sjuk ingen bra kombination hehe :rolleyes:
Hoppas ni hade en toppenhelg!
- Det hade iaf jag bortsett ifrån en del saker!:love:

5 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


90 Kommentarer »


Tips - Myggarmband

Vet att jag tipsat om dessa förut, men vem vill inte slippa myggen?! ;)

Är du också trött på kliande myggbett?
Armband för hela familjen som håller myggen borta, perfekt till grillkvällarna,
campingen eller festivalen. Använd som armband, ankelband eller häng i bilen
för att hålla myggen borta. Gjorda av ren naturlig citronellaolja och lavendelextrakt.
Innehåller inte några kemiska komponenter, helt ofarliga och giftfria armband!
Leveras i en försluten förpackning. När de inte används så bör de förvaras i
den medföljande påsen för framtida bruk. Mått: 24 x 1.8 cm

Dom har även erbjudande:
Köp 4 och få 1 extra
Köp 6 och få 2 extra
Köp 10 eller mer, och få 5 extra

Armbanden kommer ifrån Uffessakerochting,
ni kommer direkt till dessa genom att klicka HÄR :D

Dessutom är det fri frakt ;)


1 Kommentarer »


Sliten tjej..

Sliten tjej här.. Har inte uppdaterat på hela helgen eftersom det varit köpingsyran och då har jag inte setat inne vid datorn ens, förklarar närmare vad det är lite senare plus bilder från helgen :) ingen lust alls att uppdatera egentligen mår så illa haha.. Nu blir det fan en powernap!

6 Kommentarer »


Inte tycka synd om sig själv!

Hola boys and girls!

Jag kom för ett tag sen hem ifrån skolan, chill att sluta 1 timme & 20 min innan man egentligen slutar, speciellt på en fredag ;) & nu tar jag de bara chill men ska väl ta mig någonting att käka nu då jag är super hungrig haha.. Sen vänta på att syster ska komma så jag kan byta navelsmycke & sen blir det ner på stan i den härliga värmen för att kolla in yran & åka lite karusell osv :D Blir nog toppen skulle jag tro! Får ju inte ligga inne & tycka synd om mig för att jag inte är helt kry hehe.. ;) Hoppas ni får en toppen helt ni med :D :love:

Vad ska ni hitta på förresten?


23 Kommentarer »


Sick..

Gokväll glada som sura!

Har blivit att jag valt bort bloggen idag då jag mått skit hela dagen verkligen.. Tog mig till skolan & kämpa mig igenom den och nu mår jag sämre än någonsin :( Ont i halsen, snorig, ögonen rinner när dom känner för de, tryck mot tinningen & lock för örorna + ont i ryggen samt hela kroppen på det?! Kan ju knappt röra mig :( Menmen ska sluta klaga! Imorgon äre ju helg & det är köpingsyran i helgen så blir fest, karuseller & ba njuta av livet :D

Nu ska jag iaf hoppa in i en dusch, raka benen osv så jag kan ha shorts imorgon! Dock får vi väl se hur de blir med den saken då jag kommer blända alla med mina vita ben haha.. :rolleyes: Men går jag med byxor hela tiden så blir dom aldrig bruna så fuck alla som blir bländade haha ;) Nej nu blire dusch osv sen lägga sig och kolla på tv'n!
Hoppas ni haft en underbar dag med 30+ som jag haft:love:


29 Kommentarer »


PAKET!

Fick hem ett paket idag ifrån http://skalhuset.se/ som jag beställde igår sjukt snabb leverans ju?! :D
Rekommenderar det super mycket då det är toppen priser + snabb leverans!!

Snygga skal va? ;)



Den rosa bumpern hittar ni HÄR för endast 59:-
& USA skalet hittar ni HÄR för 99:-!

21 Kommentarer »


You can't decide what feelings you have'

Gokväll älsklingar:love:

Förlåt för den sugiga uppdateringen idag, men med tanke på hur vädret har varit så äre la inte så konstigt hehe? ;) Drog iaf till m & vi drack nån öl, dunka musik & stekte på som fan i den underbara solen som låg på 30+ idag?! :D Sen drog jag hem igen, chilla lite sen drog jag ut och gick ett tag, hann lagom komma in så ringer Zandra & frågar om jag ska med ut och åka en sväng så kom alldeles nyss hem :)

Har iaf varit en toppen dag förutom vissa saker & jag hoppas ni med haft en awesome dag & stekit lika mycket som mig :D Nu är jag hur trött som helst & har både ont i halsen & huvudet så de skriker om det.. Så ska ta och bädda ner mig & försöka få lite skönhetssömn så att jag orkar upp imorgon! :)
Hare bäst babes, blog you tomorrow!


12 Kommentarer »


Frågestund! - AVSLUTAD

Får sjukt många frågor hela tiden så kände att det var dags för en frågestund!
Så alla ni som har frågor, passa på att ställa dom nu! Svarar om 1-2 veckor :)



Ni hittar svaren på frågestunden HÄR!

25 Kommentarer »


Underbart väder!

Tjobre motherfuckers! Hih skoja bara ;)

Har nyss kommit hem ifrån skolan & satan va varmt det är ute! Är så himla jävla awesome väder så det är sjukt ! & det är nu man får lite ångest av att bo i lägenhet då det känns lite fult att gå ut på gården och sola i bikini haha :( Men får passa på att sola som attans hemma hos mamma & sen kanske slösa lite cash på solarium! Som sagt, tänker inte vara vit när jag drar till turkiet ;) Ska la iaf försöka fixa ett nytt navelsmycke nu då jag fått nog! Vill att de ska läka & eftersom jag är nickelallergisk så kan jag inte ha kirurgiskt stål som jag har nu, så blir att byta till titan! Då om jag har tur så läker det tills vi ska åka :D

Vad hittar ni på denna underbara dag?:love:
DAGENS OUTFIT:


17 Kommentarer »


Sängen väntar + besöksrekord!

Gokväll mina fina!:love:

Har nyss tagit ett bad & kollat lite på tv osv, var otroligt skönt efter att ha varit ute och gått ett bra tag! Iaf så ska jag nog ta och gå och lägga mig nu, är hur trött som helst & har varit det sen kl 9 fan haha :o Ovanligt för att vara jag :rolleyes: & sen en sak till som gör mig super glad faktiskt, statistiken har bara stigit & stigit ikväll! :D Har haft 1500+ nästan 1600 unika besökare idag & har ingen aning om vart dom kommer ifrån :o Sure jag ligger 1a på mesta aktiva men de kan la inte vara enda anledningen..? Iaf välkomna hit & hoppas ni stannar! :D


19 Kommentarer »


Behövligt

Blev en Kvällspromenad, är ju trots allt bästa medicinen mot bad feelings, + hög musik såklart!

 

15 Kommentarer »


Börjat packa'

Känslan nu när man tagit fram resväskan & börjat packa lite smått är ju helt gudomlig! Känns verkligen att det snart är dax för resan till Side i Turkiet så himla underbart! :D Åker ju till mamma om 2 veckor ungefär & då ska ALLT vara packat och klart eftersom att min låtsaspappa skjutsar mig & min syster till arlanda & då lämnar jag resväskan här hos pappa så tar dom med sig den! ÅÅH LÄNGAT NÅ ENORMT MYCKET!:love:

35 Kommentarer »


Svar på tal

Vart har du köpt ditt halsband i för affär?

SVAR
- Jag fick faktiskt det utav mitt ex & det är köpt på Guldstaden tror jag :)
Kan säga att jag älskar det, har på mig de natt som dag :rolleyes:


Vad har du gjort för tatueringar innan?

SVAR
- 2 hjärtan för mamma & pappa & sen skrivit RA på handleden som står för Ronja & Adrian (mina syskon)
Bor du på landet?

SVAR
- Nej jag bor inte på landet, bor i Köping som är en liten stad :)
Även några frågor som jag får VARJE dag..

Gör du länkbyten?

SVAR
- Nej det gör jag inte då jag anser att det är inte de min blogg är till för + att det är ju inte så roligt att läsa en blogg som endast består av att man länkar massa andra bloggar.

Gör du bloglovinbyten?

SVAR
- Ja det gör jag, men är väldigt petnoga då folk bara tar bort på en gång. Så den som vill göra ett bloglovinbyte lär skriva vilket nummer den blev & fortsätter de att folk bara tar bort så kommer jag sluta med detta!

Har du gjort din design själv?
SVAR
- Ja jag har gjort min design själv & alla designer jag har då jag ser det mer personligt :)

Gör du designers åt andra?

SVAR
- Nej det gör jag inte, tjänar ingenting på det & så ser jag inte mig som speciellt välutbildad i det haha!

21 Kommentarer »


Mattenationella avklarat!

Hola på er!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i skolan & gjort mattenationella HELA dagen :o Eller ah, från halv 10 till halv 1 typ haha.. ;) Drygt & lovar att det var det svåraste jag någonsin har gjort.. Fy helvete!! Menmen, nu är det gjort iaf så nu ska jag inte tänka matte på ett bra tag :rolleyes: Blev iaf att ta på sig mysoutfit idag då jag inte orkade bry mig när vi ändå ska sitta med prov hela dagen, så blev mjukisbyxor, linne, kepa & no makeup! :D

9 Kommentarer »


Popcorn, chips och tv!

Måndags mys framför big brother :D

30 Kommentarer »


Smoothie!

Gokväll på er snyggingar!

Nu har jag äntligen börjat komma ikapp med bloggen igen, svarat på alla 26 sidor kommentarer fast ramlar in fler hela tiden haha :rolleyes: Så har jag ätit & nyss druckit lite smoothie också, skapligt gott! Ikväll blir det nog iaf bara mys & tagga inför imorgon då vi har nationella i matte :o Känns inte bra asså :( Funderar också på att gå & köpa lite popcorn & en liten dricka eller något för att tagga upp för imorgon! Visar sig helt enkelt :D

Vad ska ni hitta på ikväll?:love:

19 Kommentarer »


Summer!

17 Kommentarer »


New - väska + shorts!

Detta inlägg skulle jag egentligen ha skrivit förra helgen men eftersom att min dator pajja så sket det sig så blir lite sent, men vad gör det ? :D Bättre sent än aldrig som man brukar säga ;)

Fick iaf ett par byxor utav moster, men eftersom att hon är otroligt smal + att dom var utsvängda (vilket jag inte gillar..) så blev det att klippa av dom till shorts! & ni kanske förstår varför hehe? Dom satt lite tight upptill vid låren oså & utsvängda och för stora där nere så när jag klippte av dom så satt dom som en smäck! :D Sen när jag använt dom lite så kommer de ju flätas upp typ(?) & se lite slitna ut så dom kommer bli GRYMMA

Sen fick jag också en väska utav mamma, den är dock fejk men hur snygg som helst ändå! & det blir ju toppen nu när jag ska utomlands och grejer, att ha en liten väska som jag kan ha på stan i Turkiet :D Har ju annars bara stora "handväskor" så blir drygt om man ska shoppa med en sån & ha liksom typ mobil & plånbok i bara haha! Väskan kommer nog kännas lite onödigt stor då ;) Så denna blir helt perfekt!:love:

8 Kommentarer »


Heeeeetttt

Hola på er!
Saknat mig? - klart ni har ;)

Haha, skoja bara :D Iaf så är jag back on track igen då jag fått en lånedator nu som fungerar utmärkt! Samt lämnat in min för att bli 1000kr fattigare.. :( But that's life! Får bara hoppas jag inte har sån otur att jag råkar ha sönder lånedatorn också haha :o.. Menmen iaf, super hett ute idag, hela 21°C ute! Hur awesome! :D Synd att man bor i lägenhet, annars hade jag gått ut och lagt mig för att sola :thumpdown: Men ska iaf ta igen lite bloggning, kommentarer osv nu så jag återkommer lite senare med massa bilder som ska upp :D

Vad ska ni hitta på idag?


image description

6 Kommentarer »


I'm back!

0 Kommentarer »


Imorgon är jag tillbaka!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska sova, ligger just nu och kollar på american horror story och hoppas på att kunna sova ikväll haha :rolleyes: & sen säga förlåt för uppdateringen men jag förvarna er faktiskt hehe ;) Men imorgon är jag tillbaka som vanligt igen då jag lämnar in min dator då samt får en lånedator så blir awesome!! :) Hoppas ni haft en awesome långhelg iaf, min har varit lugn och skön för det mesta :love:

2 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



125 Kommentarer »


Jordgubbar

Gokväll!
Förlåt för den kassa uppdateringen men jag har haft annat för mig hela dagen.. Bland annat ritat på min tredje tatuering kommer bli hur snyggt som helst ;) sen kom jag hem för inte så länge sedan och har fixat lite jordgubbar, så satans gott!! :D så nu blir se bara mys resten av kvällen :)

Vad hittar ni på för något?:love:

57 Kommentarer »


Agerat hemmafru!



Gokväll mina fina!

H
ar nyss ätit då jag tidigare ställde mig & agerade hemmafru i familjen & lagade värsta måltiden hih :D Dock så glömde jag ställa fram salladen innan jag tog kort.. Men kan lova att den var otroligt fin ;) & nu ska jag svara på lite kommentarer samtidigt som jag smälter maten & sen blir det film med massa gott! Fast dock så känner jag mig otroligt utanför haha.. :( Syster har pojkvän här, mamma har ju sin sambo, deras kompis är här med sin flickvän & min bror hänger med deras 2 döttrar, så jag sitter här som tredje hjulet haha :( That's life!

Vad hittar ni på för skoj ikväll ? :):love:

28 Kommentarer »


New stuffs'



Fått lite nya saker av mami snäll som hon är :rolleyes: En jätte fin blå blues, ett sött vitt linne & 1 concealer samt 1 fondation behövliga saker & det vita linnet är ju hur sött som helst nu till sommaren & den blåa bluesen är ju så himla snygg, håller ni inte med ?;)

13 Kommentarer »


Godmorgon - frukost



Godmorgon mina fina!
J
ag sitter just nu och kollar tv & har ätit frukost nyss osv, skapligt gott kan jag lova hih.. ;) Ska väl strax följa med min låtsaspappa ut & hjälpa han att lyfta upp en båt på en kärra också & sen ska jag nog försöka fortsätta svara på alla dessa kommentarer, haha fortfarande typ 24-25 sidor obesvarade :o Men alltid kul att se alla dessa fina kommentarer :D Kan nog bli liiite uppdatering ändå då jag lagt beslag på syrrans dator haha ;)

Hoppas ni får en toppen fredag!
Några planer för dagen?:love:

5 Kommentarer »


Icke godkända kommentarer..

Försöker ta igen lite obesvarade kommentarer sådär på kvällen, hunnit med lite men är en HEL DEL kvar..
Kommer ta tid att svara på alla och kommer inte orka alla nu heller haha :rolleyes: men nu vet ni iaf varför de tar sådan tid på ett svar :)

6 Kommentarer »


1000 kr fattigare..


Kom till mamma för ett tag sen & har precis käkat lite oså, kassler & strips muuums:rolleyes: & tänkte iaf bara uppdatera lite snabbt & säga att jag vet inte hur uppdateringen blir nu under helgen oså p g a att min dator är trasig & jag blir 1000kr fattigare då jag ska lämna in den på måndag :( Men ska försöka uppdatera lite från mobilen oså & sen får jag en låne dator på måndag så de blir toppen! :D
Men nu vet ni så ni slipper klaga OM de skulle bli kass uppdatering haha ;)

13 Kommentarer »


På bussen

Sitter nu på bussen och kom precis till skinnskatteberg så har väl ca halva vägen kvar att åka haha.. Tur musik finns :rolleyes:

5 Kommentarer »


Packa osv'

Nu är jag hyffsat vaken för att uppdatera, har käkat frukost osv & bara chillat framför datorn, vanlig morgon en ledig dag haha ;) Har nyss pratat med mamma också och ska åka dit med 12:40 bussen så jag lär väl typ börja packa och klä på mig oså nu så att jag hinner! :) Skönt att komma dit & komma bort ett tag..

Vad ska ni hitta på såhär på långhelgen?

4 Kommentarer »


Godmorgon !

Vaknade precis, lyckades somna bort från allting igår så himla trött haha.. Men återkommer när jag vaknat till lite!

3 Kommentarer »


Jag som gammal..?

Testade det här oldify & tycker det är skapligt kul faktiskt, för tänk om det stämmer att man ser ut sådär när man blir gammal? :o (skämt å sido) Isf tycker jag la inte att jag ser speciellt ugly ut hahah ;) Fast dock rätt sliten..

Har ni testat detta någon gång ? :D

6 Kommentarer »


Ny design, igen...

I brist på annat så satte jag mig och knåpade ihop en ny design, igen... ;) Är en sån person som tröttnar lätt.. Men nu har jag en rosa design & det är mer jag så denna behåller jag nog ett tag nu :D

FÖRE:


EFTER:


Själv är jag ganska nöjd :rolleyes:

14 Kommentarer »


Döda mig..

7 Kommentarer »


Kvällspromenad

Kvällspromenad för att rensa tankarna, denna dag har verkligen inte varit bra..:(

9 Kommentarer »


Cp dator..

Usch.. Vi sket i att skruva isär datorn osv då garantin försvinner så nu skiter jag i datorn då den knappt går att använda så får jag lämna in den imorgon.. :( Fyfan, sån ångest nu att jag lyckades spilla äcklig jävla fruktsoppa, sånt lyckas man bara med om man är riktigt klantig ;( Aja.. Får iaf låna pappas dator snäll som han är!
& en sak gjorde mig glad när jag kom hem iaf, hade fått hem 4 biobiljetter så nu blire glo bio som bara den :D

14 Kommentarer »


Laga datorn..

Kom hem för ett tag sen och har stängt av datorn, tagit fram kartongen osv och pappa läser på internet om MacBook så vi kan laga min jäkla dator .. Tänker aldrig betala 1000kr för att rengöra lite :o och en jävla knapp cpar så får damp så fort jag skriver.. Så går de om man är klumpig och spiller fruktsoppa :(

Återkommer när allt är fixat iaf!!
Och ni kan ju hålla tummarna att vi inte har sönder den helt haha.. :rolleyes:

7 Kommentarer »


Underbar känsla!



Gokväll mina fina!

Kom hem till Köping igen för ett tag sen och kan säga att det var faktiskt skönt att komma hem, speciellt nu när man kommer hem & får en rejäl överraskning när man öppnar dörren, Linda & pappa har nämligen fixat fint på mitt rum under helgen hih :D Tack så super duper mycket :love: Så nu har jag precis badat & ska byta om till myskläder, fixa lite och sedan blir det nog faktiskt att lägga sig i min skönt renbäddade säng då jag är super duper trött!

Är också en del irriterad då jag lyckades spilla fruktsoppa på ena sidan av min dator så bindestreck/golvstreck knappen fungerar inte alls och pil upp, shift och enter knapparna är helt sega & det är ju dom man använder mest, klumpiga jag :( Hoppas det blir bättre och inte sämre så jag måste betala bara...
Håller tummar & tår att allt funkar imorgon!!

24 Kommentarer »


Bruten nagel :-(

Sitter på bussen tillbaka till Köping nu och duktiga jag märkte i bilen Påväg till Fagersta att min nagel gått av :( Aja that's life! Frusen som jag är har jag iaf bestämt att jag ska hoppa i ett varmt jävla bad när jag kommer hem, underbart! :D

19 Kommentarer »


Insta

Aldrig förstått mig på instagram förut men nu äntligen förstår jag mig på det och det är skit kul ju :D

så följ mig, linnhahne! :love:

 

32 Kommentarer »


monday



Godmorgon snyggingar!

Jag vakna för ett tag sen & har fixat frukost till mamma & låtsaspappa och nu sitter jag här och dricker lite fruktsoppa och lyssnar på Godmorgon tv på 4an, blev ju hemma från skolan idag då jag inte åkte hem ifrån mamma igår så de är skönt att få umgås med dom en dag till så åker jag hem idag ist :) Nej, nu ska jag nog försöka få byta kanal eller slå på någon film eller något, detta tittar jag på motvilligt haha ;)
Hoppas ni får en underbar start på veckan!:love:

13 Kommentarer »


Bakat

Gokväll mina fina!

Jag fick helt plötsligt för mig att baka lite såhär på kvällen & fick genast med mig Richard min systers pojkvän som hjälpte mig lite, så blev chokladbollar & sockerkaka, super gott verkligen :rolleyes: Blev inte heller att åka hem till pappa idag, utan blir kvar hos mamma en natt till & åker hem imorgon ist, så fruktansvärt ont i kroppen så kände inte alls för att sitta på en buss i 1 timme & 40 min hem :( Hoppas verkligen de är bättre imorgon!

Vad har ni gjort ikväll? & i helgen över huvudtaget? :)

45 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



168 Kommentarer »


-

14 Kommentarer »


Svar på tal - Mitt barn?

SVAR:

- Hej Zahra!
Nej HAN är inte mitt barn eller min bror, utan det är min lilla kusin Noah på 10 veckor :)



20 Kommentarer »


Sunday'

Godmorgon snyggingar!

Jag vaknade för en liten stund sen & sitter nu i soffan och bara softar rejält, ska väl ta och göra mig något att äta snart också, packa och lite sånt så att det är klart eftersom jag åker hem till pappa idag igen :) Tror nog också vi ska sticka till moster en sväng när vi vaknat till oså, så då får jag snosa bebis en sista gång innan jag åker hem :rolleyes: Jag älskar verkligen den där lilla killen:love:
Men ska käka lite frukost nu så jag uppdaterar mer senare!

Hoppas ni haft en toppen helg!
Har ni gjort något kul/speciellt? eller har ni bara slappat?


9 Kommentarer »


Karl NOAH Mattias Benisé

Hade en del filmer också men måste få in dom på datorn först!






45 Kommentarer »


Home - outfit/facelook

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på dop & kan lova att det var jätte fint hih :D Kommer upp bilder snart håller på att fixa med dom lite oså så ;) Nu är jag iaf huuuur trött som helst & hungrig också men tur som man har så beställer vi pizza nu, tjockt men gott :rolleyes: Aja, här är outfit/facelook från idag så kommer resten av bilderna snart :D

19 Kommentarer »


Fix till dop'

Godmorgon på er!

Eller godmorgon kanske det inte är haha.. ;) Jag vaknade runt halv 10 men har haft fullt upp hela morgonen, duschat osv & nu är jag jätte stressad men gör ett inlägg iaf! Har brottom då vi ska på dop som börjar kl 1 & jag sitter här med blött hår & chilladress & vi ska åka om ca HÖGST 50minuter?! Duktig Linn haha.. :o Men iaf så vet jag inte hur uppdateringen idag blir, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt från mobilen!

Nej nu lär jag börja fixa mig så jag hinner! Kanske ska säga att det är min lilla kusin Noah som ska döpas också så blir mycket gos med bebis idag :D ÄLSKAR bebisar :rolleyes: :love: Men här är outfit/facelook från IGÅR iaf!
Hoppas ni får en toppen dag babes, puss! 



10 Kommentarer »


Myser<3

32 Kommentarer »


Påväg till mamma och dom!

Sitter nu på bussen och är påväg hem till mamma och familjen där, som jag längtat! :love: mindre skönt är att bussen är proppfull så satte mig där man ställer vagnar oså haha :( tur musik finns! Men återkommer med outfit och facelook när jag kommer till mamma!

24 Kommentarer »


Rensar + chillar'

Hejsan alla underbara läsare!

Kom hem för ett par timmar sen men har setat & kollat runt lite på datorn osv.. Bytte iaf om till min chilladress direkt när jag kom hem då det spöregnade när jag cyklade hem så var dyngsur haha :(
Men jag klagar inte då min chilladress är den skönaste som finns :D

Iaf så håller jag på att rensa lite kommentarer nu, visste att jag skulle ångra mig med att godkänna alla haha ! Men jag gör det mest för att se hur det ligger till med mest aktiva listan om man måste godkänna kommentarer eller om man kan ta bort dom, undrat det länge & därför undersöker jag det nu ;)

Vad har ni för er då? :love:

50 Kommentarer »


Lunchar

Sitter och lunchar med Susanna och pratar lite :) uppdaterar mer när jag är hemma!

36 Kommentarer »


Psykolog - EMDR behandling

Som jag sa så skulle jag berätta om vad det var för möte som jag gick på osv & ja man kan väl inte säga att det var något roligt möte precis som man kunde hoppats på men iaf.. Tror nog att dom flesta som läser min blogg inte vet vad jag varit med om & det är ju inte så konstigt då jag valt att inte skriva om det eftersom då får man väl förmodligen en massa kommentarer som "försöker du locka till dig läsare eller?" eller liknande typ
"du söker bara sympati & uppmärksamhet" ja ni fattar vad jag menar?

Så därför har jag helt enkelt struntat i det :) Men iaf, jag har inte tänkt nå speciellt på allting förut utan det har hunnit ikapp mig nu & jag har varit väldigt depprimerad många gånger på senaste & för ca 3-4 veckor sedan så berättade jag för mamma att jag inte alls mådde bra & jag valde att höra av mig till BUP angående att få testa prata med en psykolog.

Så det var de mötet jag var på idag & vi prata lite allmänt & om hur vi skulle göra osv & vi kom fram till att jag skulle testa på EMDR - behandling som hon förklara den för mig så är det typ som.. Asså man är inte hypnotiserad för man är fortfarande i medvetande men ALLT jobbigt händer typ igen fast det inte händer, förstår ni? Allt spelas om igen & det känns verkligen som att det sker om igen fast det faktiskt inte gör det. Känns faktiskt som att det kommer bli väldigt drygt.. Men hon nämnde en tjej som gjort detta som varit med om samma som mig & hon mår tydligen bättre så det är helt klart värt ett försök!

Är det någon av mina läsare som gjort en EMDR-behandling?
Eller gått på EMDR-terapi kanske man ska kalla det!

40 Kommentarer »


Paket hih!

Tjoo allihopa!

Nu är jag hemma igen, berättar mer om vad det var för möte strax ska fixa lite först! :) Btw, bara jag som älskar att få paket? :rolleyes: Själv hade jag fått ett när jag kom hem :D Var med i en tävling & vann 2 iphoneskal, tack hih ! :love:

36 Kommentarer »


Tips till en framgångsrik blogg!

Jag säger fel i videon men orkade inte spela in om igen..
Ska iaf vara att jag är kvar i gruppen jag är ägare av & inte är med i haha.. ;)

bloggtrafik.nu
blogstart.se
BLOGG GRUPPEN

36 Kommentarer »


Whitening Boost toothpaste

Brilliantsmile har nu fått in en ny produkt som heter Whitening Boost toothpaste vilket är en intensivkur för snabb borttagning av ytliga missfärgningar och beläggningar, den har inte någon skadlig slipverkan. Denna tandkräm löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser. Den används morgon och kväll 2 veckor i sträck!

 

Den kostar endast 98kr & ni kan köpa den HÄR


Ni kan ju ignorera att jag klippt ut lite slarvigt hehe.. ;)

20 Kommentarer »


In school + videoblogg

Godmorgon på er!

Sitter just nu i skolan & vi håller på med någon gruppuppgift i medicinen som är skit dryg.. Men ska iaf försöka få klart det här så fort som möjligt, tänkte bara uppdatera er lite snabbt :D Bjuder sålänge på en videoblogg som egentligen skulle upp igår men var på så dåligt humör så blev inget haha.. ;) Så ni får tänka i "igårtid" haha :D

30 Kommentarer »


Svar på tal - röker jag?

SVAR
- Nej jag brukar inte röka, har aldrig rökt & kommer aldrig röka så förstår egentligen inte vart denna fråga kommer ifrån med tanke på att det står i inlägget att jag följer med HENNE ut när HON röker,
menmen svaret är nej iaf ;)

42 Kommentarer »


Besöksrekord igår! :-D

Tack underbara ni! Jag hade besöksrekord igår på hela 1374 unika & fick hur många fina kommentarer som helst! Vet inte vart alla kommer ifrån men ni ska bara veta hur glad jag blir iiih :D

58 Kommentarer »


New nails'

Nu är jag äntligen hemma igen & nya naglar har jag också, super nöjd är jag! :D Tack så hemskt mycket zandrie hih! :rolleeys: Iaf så ska jag väl svara på era fina kommentarer nu & vänta på maten oså, inte ätit något idag ju haha ! :) Sen blir de försöka plugga lite till naturkunskapsprovet imorgon! Vad ska ni hitta på idag?

Visst blev dom fina?:rolleyes::love:
första gången hon prova med glitter så hon är grym ;)

60 Kommentarer »


Waiting for Zandra'

Hola sweeties !

Sitter nu i skolan & har egentligen slutat men väntar på Zandra då jag ska med henne hem så ska hon få fixa mina naglar :D Ska bli så skönt att få nya fräscha & första gången jag testar på riktiga också, kommer självklart bild senare! ;) Snällt av henne iaf att hon vill fixa :rolleyes: En annan sak som är awesome är att jag också fick A på min etikuppgift, hur bra som helst ju :D Här är dagens outfit sålänge återkommer när jag kommer hem!

25 Kommentarer »


A long day'

Gokväll snyggingar!

Det har varit en lång dag idag så jag hade faktiskt tänkt att gå & lägga mig nu, vaknade vid 20 i 10 typ & sen dess har de varit full fart så är skapligt trött nu vilket är ovanligt haha.. :rolleyes: Iaf så har jag tagit mig ett skönt bad & kollat lite på tv, borde egentligen platta håret innan jag går & lägger mig då jag annars kommer vakna upp & vara krulltott haha ;) Så får nog försöka orka platta igenom det lite snabbt! Sen blir de krypa ner i min renbäddade & underbart sköna säng, lovely :D:love: Hoppas ni haft en toppen helg & sover gott inatt, pussis!


26 Kommentarer »


Fotografering med Catherine'

Fina Catherine
Jag
Jag & Catherine

35 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


168 Kommentarer »


Njuter i solen

Jag och Catherine drog till stan och tjocka lite kebab och sitter nu och njuter i solen med en glass och väntar på tåget :) fotade innan också så kommer förmodligen komma upp massa bilder senare när Catherine skickat bilderna! Men jag återkommer när jag kommer hem igen, nu ska jag fortsätta njuta haha ;)

65 Kommentarer »


Frulle

Mysfrukost med Catherine framför Wallander :)

95 Kommentarer »


Mätt som en plätt

Gokväll babes!

Har alldeles nyss käkat med Catherine & nu sitter man här mätt som en plätt i soffan & kollar på sing a long trevligt trevligt :) Har varit en mysdag och vi har inte gjort ett piss faktiskt, bara setat vid datorn & kollat på lite filmer typ, men skönt med såna dagar också ;) Så nu blire mys resten av kvällen framför tv'n!

Vad har ni gjort idag? & vad ska ni göra resten av kvällen?

133 Kommentarer »


Music - Lämna honom'

135 Kommentarer »


Frukost framför Wallander'

Godmorgon mina fina!

Sitter nu & kollar på Wallander med Catherine & har precis käkat frukost, så nu är jag mätt & belåten hih :) Har bara tagit det lugnt nu på morgonen, suttit vid datorn & pratat lite granna. Också ganska ironiskt att det skulle snöa idag, men när man vaknar så skiner solen haha.. ;) Dock blåser det ute nu vilket är mindre bra :( Aja, blir nog iaf en mys dag skulle jag tro, framför en massa filmer om man inte får ändrade planer :D

Vad ska ni hitta på idag?:love:


116 Kommentarer »


Designhjälp - dela upp menyn


Gå in på Design - Redigera Stilmall


Bläddra ner under #side & klistra där in

#box {
margin-top: -34px;
margin-bottom: 33px;
width: 212px;
padding: 10px 10px 10px 10px;
background: #FFFFFF;
border: 1px solid #FFFFFF;
}
+ ta bort background i #side



SPARA stilmallen & gå sedan in på kodmallar & bläddra ner till de stycket ni vill "rama in" i en box & klista in<div id="box"> i början & </div></br> på slutet!

Fortsätt så i alla delar du ska dela in, senast skrivet, kategorier osvosv.
Gör så i ALLA kodmallar & spara, sen var de klart!

15 Kommentarer »


Tjejkväll'

Gokväll finisar!

Sitter nu i soffan & kollar på mean girls med Catherine, har nyss även fixat hennes blogg, så klicka på hennes namn så kommer ni in till den.. ;) Annars så har vi goffat tacos & sitter nu och tjockar godis osv, that's life :rolleyes:
Blir iaf en riktig tjejkväll med mycket tjockande & filmkollande!
Hoppas ni har en lika underbar kväll som jag !:love:





145 Kommentarer »


FREDAG + outfit/facelook

image description
Tjuuu alla!

Inte kunnat uppdatera tidigare då jag varit i skolan, åkte buss till arboga, handla & vänta på att Catherines bror skulle skjutsa hem oss till henne, så vi kom hit för kanske 1.5 timme sen bara :) & kan lova att det ligger mitt ute i ingenstans haha.. ;) Sitter iaf med Catherine ute just nu då den tösen röker & ska väl fixa med lite bilder & fixa en blogg åt henne osv, blir awesome! :D Men återkommer lite senare, ska fixa lite nu hih:love:

Bjuder på dagens outfit/facelook sålänge ;)


95 Kommentarer »


Dåligt humör..

Kolla vilken snygg ikon jag precis gjorde, börjar lära mig hih :rolleyes:
Iaf så ligger jag nu i sängen & är inte alls på humör.. Så ledsen, besviken, sårad & ja alla dåliga känslor man kan ha på samma gång så inget är väl bra just nu.. :( Ååh.. Jag som varit så jävla glad & lycklig dom senaste dagarna, sen kommer allt och skiter sig.. Tur jag ska hem till Catherine imorgon för lite tjejmys med tacos osv så man kan få prata ut oså:love: Men jag ska inte hålla på att klaga till er, inte sådant ni vill läsa så!

Annars så har jag tjockat glass som jag hittade i frysen & ska strax slå på Big Brother men funderar först på om jag kanske ska gå ut i köket & laga iordning någonting att äta! Börjar bli hungrig så ska nog ta mig lite kvällsmat haha.. ;) Sen blir det BB, välja kläder tills imorgon & packa! Vad ska ni hitta på i helgen?



187 Kommentarer »


Designhjälp - Runda hörn i sidomenyn

Gå in på Design - Redigera stilmall


För rundade hörn så kopierar du denna kod

-moz-border-radius: 15px;
border-radius: 30p
-moz-border-radius: 15px;
border-radius: 30px;
& klistrar in den längst ner i #side


SPARA!
Skulle du vilja ha rundade kanter i hela bloggen så klistrar du bara in den koden under #header & #content. Sen får ni bestämma själva hur runt ni vill ha, det justerar ni på siffrorna som står.

140 Kommentarer »


Städa - boooorrriiiingg

Hola på er alla mina sötnosar!

Kom nyss hem ifrån skolan, kan ju säga att det är inte kul att vara ute just nu då jag tror jag börjar bli pollenallergiker :( Gör så fruktansvärt ont i näsan, rinna i ögonen & rinna i näsan när jag är ute ;( Jag som var så jävla lycklig förut att jag inte var det & tyckte synd om dom som var de och knappt kunde vara ute, nåja..

Iaf så ska jag nog ta och städa lite granna nu innan jag slår mig ner. Ser verkligen inte ut som att det är en tjej som bor här inne haha.. Ser verkligen hemskt ut :rolleyes: Men jag återkommer efter det! Pussis sålänge:love:

87 Kommentarer »


Myskväll'

Gokväll älsklingar!

Jag har nyss krypit ner i sängen med en skål popcorn & ett glas cola framför tv'n, underbart! Så nu ska jag bara tare lugnt ett tag för att sedan försöka sova så man orkar upp till nationella i engelska imorgon.. Usch känns som de kommer gå uselt, har så himla svårt med engelska :( Men håller tummarna! Hoppas ni haft en toppen dag iaf & att ni får en toppen torsdag imorgon, sov så gott sötisar! puss:love:


103 Kommentarer »


Valborg!

Min valborg firades hemma hos Linnea med massa roligt folk! Vart en helt okej & lyckad kväll faktiskt & var verkligen otroligt kul att träffa & umgås med det där gänget igen, saknat det!
Men låter bilder visa kvällen ist!
Vad gjorde ni på valborg?


Fina Julia


Linnea - ägarn av festen!


Linnea & Jag


Emma, Beata, Ida & Rasmus


Felizia & Ida


Felizia


Jag & Felizia

202 Kommentarer »


Valborgsoutfit'

Tjo på er!

Nu är jag hemma & tillgänglig att uppdatera igen :D Kom iaf hem för kanske 2 timmar sen, var ju till BUP direkt efter skolan så :) Aja iaf så blir det en dag att ta igen en massa bloggning! & inläggen kommer till mestadels bestå av bilder, men det gillar ni väl? ;) Vet ju att jag själv gillar mycket bilder hih !
Så börjar med valborgs-outfiten!




78 Kommentarer »


Frukost med 11VO

Hola!

Blev ingen uppdatering igår då jag inte mådde nå bra så drog med Felizia till stan & käka och snacka lite sen hem till henne och kolla film, riktigt bakismys :)
Nu sitter jag iaf på vården och vi har stekt omelett så ska vara social här så återkommer jag om Valborg och massa bilder när jag kommer hem! Hoppas ni hade en toppen Valborg och helg :D

 

57 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.