Follow on Bloglovin

Drar mig ut på sjön!

Drar mig ut på sjön för lite mys, kommer hem sen ikväll igen så hörs då! :D

6 Kommentarer »


Vad jag köpte i Turkiet.

Bilderna är i ganska dålig kvalite, men man ser iaf vad det är hehe.. ;)
Converse tröja - ca 30 lira
Björn borg strumpor - Gratis när vi köpte skor
6 björn borg trosor - 6 par för 25 lira (100 svenska kronor)
Adidas väska - 20 lira
Adidas shorts - 15 lira
Ray ban solbrillor - 20 lira(?)minns inte riktigt
LV plånbok - 20 lira
Lacost skor - 45 lira
Converse skor - 35 lira tror jag..
Örhängen jag fick av pappas sambos son
Navelpiercing - 18 lira (mindre rosa i verkligheten)

8 Kommentarer »


Turkiet Side del 5 - photo of me

11 Kommentarer »


Laddar upp videos från Turkiet!

Håller just nu på & laddar upp lite videos från Turkiet på Videofyme!
Dock blir det minus en film då den tydligen var för stor :( 

5 Kommentarer »


Morning saturday!

Morning sweeties! Sovit gott? Det har jag gjort när jag väl kunde somna så att säga.. ;) Blä, var så fruktansvärt arg inatt så var tvungen att lugna mig lite innan jag kunde somna, låt aldrig en tjej somna arg you know ;) Nu har jag iaf nyss ätit frukost & kollar nu på Disney Channel haha :rolleyes: Får väl se vad som händer idag, kanske kilar in till Ludvikafesten ikväll, BYZ & Youngblood är där så :D Vad ska ni göra idag?

4 Kommentarer »


Soffan inatt!

Har nu kollat på skräckfilm alldeles själv, ( eller ah, thriller men same shit :rolleyes: ) Mamma & låtsaspappa gick och la sig i mitten typ så fick kolla klart själv & jag som är så fruktansvärt känslig haha :( Men filmen var grym iaf, kollade på Försvunnen då det inte blev något imorse, men grym var den! Så den rekommenderar jag :) Men soffan känns rättså skön efter att ha kollat själv EHE.. ;) Vad har ni hittat på ikväll?:love:

2 Kommentarer »


New in!

Jag är så himla lycklig just nu! Var på loppis tidigare med mamma (Nu tänker ni säkert "usch jävla lodis" eller liknande, men skit på er man kan hitta i nya saker & hyffsat nya saker där också för jätte billigt ;)) Iaf så hitta jag 2 saker jag letat efter så himla länge.. Ett par klackskor & en shortsdress, shortsdressen har jag letat efter fruktansvärt länge men den har alltid varit slut på HM när jag kommit dit :( & klackskorna har varit alldeles för dyra typ 500-600kr, dyrt för mig med endast studiebidrag som ekonomi.. :rolleyes: Sen blev de lite extra på vägen, detta har jag iaf köpt/fått!
Trust skylt 10:-
Kofta 40:-
Tröja (ny) 65:-
Linne 30:-
Shortsdress 30:-
Klackskor 100:-

4 Kommentarer »


Turkiet Side del 4

11 Kommentarer »


Slömorgon

Godmorgon på er! Äntligen en dag som jag fick sova ut har vaknat vid 9 vet inte hur länge nu, men idag sov jag allt till kvart över 11 otroligt skönt! Så nu har jag precis käkat frukost & ska snart slå på filmen vi aldrig hann se igår, vi har ju hyrt den så får helt enkelt bli mitt på dagen ;) Lite slö blir jag hos mamma :rolleyes:
Hoppas ni får en underbar dag!:love:

1 Kommentarer »


Familjemys!

Gokväll på er! Haft en bra dag? Min dag har varit helt okej, lugn & skön som de ska va! Har nyss tjockat i mig lite pizza med ångest om att jag missar Kapten Röd & Takida ikväll :( Dom ska tydligen vara på cityfestivalen i Västerås och jag är inte där.. Menmen, hoppas på fler tillfällen! Ska väl strax slå på en film Försvunnen med familjen minus syster & så blire lite mys som varje kväll! Love to be here :love: 
Kommer bort från alla problem och beskymmer då.. Vad hittar ni på en fin kväll som denna? :D

2 Kommentarer »


Turkiet Side del 3

12 Kommentarer »


Lovely day!

Har legat ute i solen en liten stund till den valde att gå i moln.. Men gud så skönt det var, dock inte som i turkiet :( Haha ;) Så valde iaf att gå in & göra iordning lite jordgubbar med grädde, super sommarkänslor & så himla gott! Jag är helt tokig i jordgubbar, grädde & socker, så himla gott :rolleyes: Har ni lika underbart väder ?

2 Kommentarer »


Nytt i designen

Fixat lite nytt i designen, ny bakgrund & ny header som ni sett innan!
Vad tycker ni? själv blev jag ganska nöjd! :D
 
FÖRE - (bilden är från när jag precis gjorde den)
 
EFTER

2 Kommentarer »


God frukost !

Har nyss ätit frukost & sitter nu framför datorn som varje morgon och bara tar de lugnt - bloggar osv! :) Känner att jag måste komma igång med bloggen nu igen, är ju som sagt som en hobby för mig, så himla kul! :rolleyes: Så nu ska jag försöka komma igång på riktigt & uppdatera mycket osv :D Varit lite dåligt på sistone, men blir väl så när man ligger i , då tröttnar man väl :( Men nu j*vlar! :D Aja, blir nog iaf lugnt idag tror jag, solen är framme dock kallt.. Men man kanske tar och lägger sig i solen en sväng om de fortsätter så! Vad ska ni göra idag?
 
Kanske inte så nyttigt & bra till frukost, men fruktansvärt gott ;)

0 Kommentarer »


True words

1 Kommentarer »


Svar på tal - vart bikinin är köpt

Fått många frågor om vart min USA bikini är köpt någonstans & den kommer från Gina & kostar 79:- delen! :D
Den är grymt snygg, right? ;)

4 Kommentarer »


Turkiet Side del 2

0 Kommentarer »


En sväng till Ludvikaaa

Tar mig en sväng med mamma till Ludvika, hon skulle hämta nå bilgrejer & jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att bara sitta hemma så kan lika bra följa med! Vi stannar säkert nån mer stans så ;)
 
Facelook for todaaayyy!

3 Kommentarer »


Mysmorgon

Godmorgon ! 
 
Vaknade ganska tidigt idag, redan runt halv 9 & har bara haft mysmorgon sen dess, ätit frukost framför en dag i phuket osv. Sådana mornar behövs! :) Så nu gör jag inte så mycket, otroligt trött så kanske ska lägga sig en stund (?) Har ändå inget bättre för mig haha.. ;) Blir nog bara en lugn dag idag, brukar bli så hos mamma då jag kan slappna av på riktigt här hemma, så otroligt skönt!! Vad ska ni hitta på idag?

3 Kommentarer »


Svar på tal - Min navelpiercing

 
Fick denna fråga tidigare så självklart kan jag svara på den! 
 
Såhär ser min piercing ut nu - den jag har i
 
Det är fortfarande lite rött där ovanför som ni ser, dock mindre rött nu (bilden togs för någon dag sedan) Men ja som ni ser så har jag bytt, har faktiskt bytt 2 gånger p g a att min piercing krånglat väldigt mycket.. När jag först tog hål i naveln så fick jag ett smycke av kirurgiskstål & i det är de nickel och jag är jätte nickelallergisk så undrade först ett bra tag varför min piercing aldrig ville läka.. Tills jag kom underfull med att de var nickel.. Så jag köpte en ny piercing av titan & pressade in den då det läkte bättre!
 
Kan säga att det gjorde svinont att ta hål i naveln (höll på att krypa ur skinnet..) men det är ju olika för alla, vissa säger att det inte ens känns så jag litade på dom haha.. & sen gjorde det ärligt svinont att byta piercing dom 2 gångerna också, men det är bara att pressa så är det bra sen ;) Nu ska jag dock inte byta på ett tag då det verkar som den läker fint med den nya piercingen (den på bilden) så låter de nog vara ett tag!
 
Hoppas du fick veta det du kände att du undrade, men måste tillägga att alla får inte dom problemen jag haft med den utan det var mest för att jag gick runt med ett smycke som hade nickel i sig dom första 3 månaderna :)

8 Kommentarer »


Godmorgon!

Godmorgon på er alla fina ! 
 
Jag vaknade för en liten stund sen & håller på med en massa inlägg som jag sparar i utkast - otroligt smart att planera inlägg faktiskt! & ska väl snart göra iordning lite frukost & sätta på kaffe åt mamma & Alex så dom blir lite happy när dom vaknar till liv ;) Fick bli att sova på soffan inatt då vi såg på någon skräckfilm igår & jag är väldigt lättskrämd så soffan & hunden blev mina älsklingar inatt hehe :rolleyes: Aja, nu börjar magen säga ifrån så ska väl göra mig någonting att äta, återkommer senare! Pussis :love:

1 Kommentarer »


Turkiet Side del 1

Nu kommer första delen från turkiet, kommer komma upp delar därifrån lite var som dock är det inte alla bilder som kommer läggas upp utan tagit några från olika dagar & delat upp i olika delar! Here we go!;)


5 Kommentarer »


Byter tillbaka + Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Har nu bestämt mig för att byta tillbaka till blogg.se då jag känner att jag trivs bäst där & det går mycket snabbare än myshowroom, bytte ju för att blogg.se hade blivit så segt osv men verkar gå snabbare nu när dom gjort om det? :) Dock verkar inte appen funka? :( Men dom fixar väl de med får man hoppas på! Iaf så har jag nyss käkat frukost och ska nu fixa alla bilder & inlägg osv från Turkiet, massa bilder som ska upp därifrån & berätta vad jag gjort där osv, hade det iaf super bra där :D Menmen, hörs snart när det är fixat! Puss sålänge :love:

2 Kommentarer »


Back to Sweden!

godmorgon på er!
Hann inte bli så mycket uppdatering denna vecka, men borde vara förståeligt eftersom jag varit utomlands ;) men iaf så väntar vi på bussen till flygplatsen nu så nu bär det av hemåt med massa uppdatering och bilder! :) hörs sen, puss!

20120623-075659.jpg

1 Kommentarer »


Sol och värme!

Godmorgon på er!
Ligger ute i solen och steker, klockan är bara kvart i 11 men solen står högt och det är super varmt! Älskar det!! vad ska ni göra idag? vi ska iväg till turkiska ullared och shoppa lite grann, äta ute och självklart sola&bada! Ha en underbar dag!

0 Kommentarer »


Night in side

Gokväll på er!
Antar att klockan inte alls är mycket hos er? Typ 10? Här är hon 11 då den går en timme före, lite annorlunda måste jag säga haha! :) iaf så funkar internet nu, skrev ett inlägg tidigare men de sega så orkade inte publicera det hehe! Och nu sitter jag med syster ute på balkongen och kollar helt ointresserat på fotbollsmatchen, dom har satt upp en stor projektor här ute, så fotbollsgalna personer skulle väl vara överlyckliga av att vara här ;) vad har hittar ni på en söndakväll?

0 Kommentarer »


I Turkiet!

Gör en snabb update för att berätta att resan hit gick super, dock super jobbig.. Men vi har de underbart här, 30-40+ hur varmt som helst och brun blir man ;) dock cpar internet på rummet så sitter på någon resturang och har precis käkat och dom hade gratis internet :D men har massa bilder, ska se om internet går att fixa annars hörs vi på lördag! Hoppas ni har de bra i sunkiga Sverige ;) puss!

0 Kommentarer »


Mot Arlanda!

20120616-004003.jpg

0 Kommentarer »


Egentid

Lite egentid innan det bär av till Arlanda!

0 Kommentarer »


Instagram

Fick en fråga angående om jag har instagram och vad jag heter där isf, och ja jag har instagram och heter linnhahne där :D

20120615-162314.jpg

0 Kommentarer »


Tårtan + vad jag fick i present

Tårtan jag bakade dagen innan, fin huh? ;)

Vad jag fick i present:

USA-bikini
Solbrillor
Ring
Shorts
1800:- (1000 syns inte för de är på mitt konto & 200 har jag handlat upp redan haha..)

1 Kommentarer »


Friday morning!

Godmorgon sötisar!

Vaknade för ett tag sen & har nyss käkat lite frukost oså, vaknade först vid 8 imorse & hade så fruktansvärt ont i magen, har resfeber så det skriker om det :( Men får hoppas det går över snart så jag orkar fixa allt som ska fixas, för inatt drar vi till Arlanda :D Idag blir det iaf att kolla igenom packningen en gång till, färga håret, raka benen & noppra ögonbrynen så att jag är fräsch till resan! :) Vad ska ni hitta på idag?

0 Kommentarer »


Bedtime för min del!

Gokväll på er!
Har hållt på och fixat lite med musik nu på kvällen och mysit med Noah då såklart :) men nu är jag himla trött så får fortsätta med musiken imorgon när jag vaknat oså! Måste ju ha musik på flyget ;) är himla taggad! Lägger upp bilder imorgon också på vad jag fick idag, jätte nöjd faktiskt :D

Men ni får sova så gott fina ni, puss <3

20120615-010017.jpg

0 Kommentarer »


Min favorit bebis är här!

Moster & dom kom för ett tag sen för att fika lite granna & dom sover även över här så blir riktigt mys för då får jag mysa med min favorit bebis riktigt mycket innan jag åker iväg till Turkiet love it! :D 2 bilder jag tog igår. 
Visst är han så fin?!

0 Kommentarer »


New in!

Snygga hörlurar som jag köpte på någon bloppis på fb helt oanvända såklart ! :)
56:- rosa med bling, så mig ;)

0 Kommentarer »


Dagarna som gått'

(Sent inlägg, skulle upp i början av veckan)

Dom 2 sista skolveckorna var jag helt klar med allting & lektionerna tillbringades till mestadels att fika + att vi tog farväl av 09OP som tog studenten, (omvårdnadsprogrammet alltså) Så min klass dukade och fixade lite fint för dom medans 2orna hade lekar med dom, riktigt trevligt vill jag lova! + att fikat var ju inte lite gott ;)
Stack ner & kollade på studenten med tjejerna & gud va fina alla var och gud va alla såg lyckliga ut! Kan ju säga att jag var skapligt avundsjuk så jag var typ sur haha :( :rolleyes: Men om 724 dagar är det min tur! :D
Senare på kvällen efter studenten så drog jag, Susanna, Felizia & Elin hem till Linnea på lite tjejmys, tog lite cider, spela kort, prata massa & hade det allmänt mysigt bara! :) Saknat att umgås med dom så de behövdes!:love:

Typ i princip det jag gjort dom här dagarna & bara tagit det lugnt då förstås :) Mitt sommarlov började ju i torsdags(en vecka sedan) så det är galet skönt! & en annan sak som hände var att det knasa skapligt med mitt sommarjobb, dom hade inte fått in min ansökan osvosv så min mentor fick ringa och snacka med dom & jag fick dra till arbetsförmedlingen oså men nu är det löst & jag har äntligen sommarjobb! :D

0 Kommentarer »


Min dag idag!

Idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, HURRA HURRA HURRA :D

Känns absolut ingenting speciellt att fylla 17 men det är alltid kul att fylla år, håller ni inte med? (a) Älskar det verkligen!! Fick iaf frukost på sängen imorse, sen har jag önskat mig pengar eftersom att jag åker utomlands på lördagmorgon :D

Men ett litet grattis är jag väl värd? (a)
Jag när jag gick i lekis, tänk så liten jag varit!

födelsedag

0 Kommentarer »


Testar nytt!

Testbyter till myshowroom för att se hur det är där! Gillar det faktiskt lite också en anledning till dålig uppdatering, för jag ska byta blogg & har fixat lite med den oså :D Alla inlägg är överförda men är fortfarande massa kommentarer som ska föras över! Ny header där också som jag faktiskt blev rättså nöjd över ;) Så från och med nu hittar ni mig HÄÄÄÄÄÄR med massa nya inlägg & bilder! :D

2 Kommentarer »


Myskväll with me, myself and I

Gokväll:love:

Nu har jag precis tagit mig ett varmt skumbad & kan lova att det var verkligen välbehövligt! Så nu har jag myst ner i sängen & kollar på tv lite, Usa I love you aldrig hört talas om så får väl se om den är bra eller om man får byta kanal haha ;) Var iväg och köpte pringles och energi dricka tidigare också så blir lite mys!
Det förtjänar jag!


15 Kommentarer »


Monday - helt slut

Tjo på er !

Vet att uppdateringen har varit kass på sistone, även fått kommentarer angående det & jag ber om ursäkt men jag har faktiskt varken haft ork eller tid till att uppdatera.. :( Har gjort annat, varit studenten & grejer nu också så kollat på det osvosv så bloggen har fått hamnat bakom :/ Men nu ska jag försöka börja uppdatera igen, åker ju som sagt till Turkiet på lördag vilket jag ser sjukt mycket fram emot!! :D & sen fyller jag år på torsdag också ;)

Iaf så har jag städat, tvättat & packat hela dagen så jag är helt slut i kroppen, hann som tur var med en snabb powernap1timma tidigare iaf, vilket var otroligt skönt haha :rolleyes: Menmen! Nu ska jag väl iaf bara ta det lugnt, fixa lite inlägg som ska ha varit uppe för länge sen & sen ska jag ta mig ett varmt och avslappnande bad, göra mig något gott att äta & mysa ner mig framför någon film eller tv'n, får se :) Vad ska ni göra?

5 Kommentarer »


Veckans blogg vinnarna

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


Det blev veckans blogg vinnarna, dock kör jag inte igång en ny omgång p g a Turkiet resan, hinner inte utse vinnare oså då, så veckans blogg körs igång igen om 2 veckor ;) Självklart kommer dessa 3 vinnare få en plats i menyn som alla andra fått, tar bara bort på söndag så det blir rättvist! :)

13 Kommentarer »


One year done, two years left.

TJA SNYGGINGAR!!

Jag vet att uppdateringen har varit kass & det kommer den säkerligen vara ett tag (tror jag?) Men har en hel del inlägg som jag planerat & som ska upp, men har bara inte haft orken att publicera dom typ haha (?) ;) Men iaf så var jag iväg runt 12 & kikade på studenten här i Köping GRATTIS PÅ ER!!:love: Man blev ju inte alls liiiite avundsjuk.. :rolleyes: Men om 2år är det min tur & då jävlar!! Iaf så blir det förmodligen fest ikväll, iaf så ska vi nog hem till Linnea & softa lite så utgår vi därifrån, kan ju inte vara tomt på fester under studenten iaf ;)

Min sommar består av detta: Festa, leva, bada, sola, FESTA & avsluta med lite jobb!
Vad ska ni hitta på i sommar guys? :D

6 Kommentarer »


Blää

Dålig uppdatering jag vet, men har lingon veckan och är på allmänt dåligt humör så har släckt ner på mitt rum & krupit ner under täcket framför Simpson i väntan på One tree hill i hopp om att humöret ska bli på topp igen! Hoppas ni har en bättre dag än mig :love:

29 Kommentarer »


Mysipysi👌

0 Kommentarer »


Svar på frågestunden

Blev flest röster på att jag skulle svara i videoblogg, så här har ni svaren! :D
För övrigt så orkade jag inte kolla igenom eller göra om så de fick bli som de blev haha..


1 Kommentarer »


SNART SÅ!

Låt dessa dagar gå snabbt så jag får komma till värmen!!

0 Kommentarer »


Free today'


Godmorgon sweeties:love:

Vaknade för ett tag sen & har precis ätit frukost framför 90210 & ligger nu i sängen & är bara allmänt lat haha :) Det får man vara när man är ledig :rolleyes: Är ju ledig idag, imorgon & sen snabbt till skolan på torsdag bara & sen har jag sommarlov wihooo :D Så kommer syster i helgen, då blire städa, tvätta & packa för sen åker jag hem till mamma och måste då ha allting packat till Turkietresan är bara ca 1.5 vecka kvar nu till värmen, ÄLSKA

Vad ska ni hitta på idag då ?
Chilla lika mycket som mig? ;)

0 Kommentarer »


Hur ska jag svara på frågestunden?

Nu är det såhär att jag inte kan bestämma mig för om jag ska svara på frågestunden skriftligt alltså att jag skriver frågorna och svar eller i en videoblogg då jag läser upp frågorna & svarar, vad tycker ni?
Videoblogg eller skriftligt?!

Bloggextra.se
Ni hittar frågestunden HÄR om ni har fler frågor

9 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


83 Kommentarer »


Snart sommarlov!

Hola snyggingar! - Haft en bra start på veckan? ;)

Jag har väl haft både bra och dålig, det bra är väl att man är ledig nu imorgon & på onsdag sen ska man till skolan lite snabbt på torsdag & sen har man sommarlov fyfan va skönt !! :D Känns underbart! Plus att jag fyller år om 10 dagar + att vi åker utomlands om 12 dagar :rolleyes: Så en del saker är väl bra trots det dåliga som tur är ! Iaf så håller jag väl på att kolla runt lite nu & ska vänta på att pappas sambo ska höra av sig så ska vi ner och hämta våra pass, hahaha känns som att jag kommer vara svin ful på bilden.... :( Men vad gör de om 100 år!
puss på er :love:

7 Kommentarer »


Bästa frukosten...

Tills jag kom på att vi ska fika direkt när jag kommer till skolan, tjockt Linn, tjockt... Haha äsch! Nu blir de platta håret och dra på sig nå snabba kläder för att sticka till bussen hem till Köping! :) blir fix hemma ist, har ju nästan 2 timmar på mig när jag kommit hem haha ;)

8 Kommentarer »


Ofräsch tjej..

Godmorgon snyggingar! - Har ni sovit gott?

Sitter just nu i soffan & bara tare lugnt, kollar tv & blogg oså men ska nog ta och hoppa in i en dusch då jag känner mig äckligt ofräsch & moster kommer hit idag för vi ska fira mig och min syster :) Blev ingen mer uppdatering igår då vi inte kom hem förrän vid halv 1 :o Satt där i 6 timmar innan vi kom därifrån :( Min låtsaspappas mor & hennes sambo var snälla & åkte enda från bysala till leksand med en biltrailer för att hjälpa oss :rolleyes::love: Men nu ska jag ta och hoppa in i en dusch & fixa mig oså, bjuder på en ofräsch bild sålänge haha.. ;)

5 Kommentarer »


Stuck..

Följde med låtsaspappa för att hämta en båt i Leksand, och ja vill ni veta hur de slutade? Vi har setat fast på riksväg 70 i snart 2 timmar för att de blev punka på släpet :( Menmen.. Jag uppdaterar mer när jag är hemma igen, vet inte hur länge till vi blir fast här..

6 Kommentarer »


Svar på tal

Ska egentligen inte bry mig om dessa kommentarer osv, men denna kände jag behövde ett svar ;)
SVAR
- 1. Vart har jag sagt att jag har en känd blogg?:D
2. Har inte bett dig gilla den, huvudsaken är att jag gillar den :rolleyes:

9 Kommentarer »


Grattis till min älskade syster!

Godmorgon på er älskade läsare!

Vaknade för ett tag sen & har gjort frukost och allt åt hela familjen samt sjungit för min syster som blir hela 15 år idag :D GRATTIS ÄLSKADE DU:love: Så denna dag blir väl bara lugn oså syster ska ju in till byn med sin pojkvän oså, så ska vi fira både henne och mig imorgon eftersom jag fyller år om typ 1.5 vecka också :D

Vad ska ni hitta på idag? & resten av helgen? :)
Syster & jag från en kryssning förra sommaren hih


2 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.