Follow on Bloglovin

new in - sticker ut!

Ska ut med 2 tjejkompisar och gå en sväng, så återkommer när jag kommer hem!
Så länge så får ni se vad som är nytt för idag! ;)



Smyckesställ som jag fick utav mamma


En dosett så jag kommer ihåg mina mediciner


Och min nya medicin för pulsen!

23 Kommentarer »


Äntligen hemma !

Hej på er !
N
u är jag äntligen hemma igen! Tog sin lilla tid menmen.. Gick iaf super bra hos BUP-läkaren och nu har jag fått min medicin också, ska ta en på morgonen samtidigt som jag tar min ADHD-medicin :) Det är en medicin som sänker min puls eftersom att jag har över 100 i vilopuls & man ska ha mellan 60-80.. Men nu borde det bli bättre iaf ! :D

Ett plus med denna medicin är ju att man tydligen inte kan mäta kondition på samma sätt, så då kan man typ träna som ba fan utan att känna något, helt awesome ju ? ;) Nej nu lär jag fixa lite och sen käka, men återkommer efter det! :D

11 Kommentarer »


Outfit/facelook - kilar hem nu!

Nu har jag precis "fixat" klart mig och väntar bara på att mamma ska komma hem oså och sen bär de av hemåt Köping & på läkarbesök! Hoppas innerligt att det kommer gå bra.. Men jag uppdaterar er om hur det gick oså när jag kommer hem senare! Blir efter 4-5 någon gång så ni får tyvärr vänta lite! ;/ Så vi hörs då, pussis

16 Kommentarer »


For today'

3 Kommentarer »


te & tvmys.

Godmorgon på er!
J
ag vaknade för ett litet tag sen och har setat och kollat på Disney XD ett tag, haha känner mig som ett litet barn men det är ju sååå bra.. Iaf så har jag nyss gjort iordning mig lite te & ska fortsätta kolla på tv medans jag vaknar till!

Hoppas ni får en underbar dag!

11 Kommentarer »


Hur du drar till dig besökare'



Design - Designen är enligt mig otroligt viktig och kan få flera läsare att stanna av bara den! Vad föredrar ni t.ex en standars ful design på blogg.se eller en avancerad som du själv eller någon annan knepat ihop till en? Kan ni inte göra designer osv så kan jag tipsa om bloggdesign.nu där man kan hitta gratisdesigner! :D

Bilder - Ha mycket bilder på bloggen, minst en bild i varje inlägg, annars ser det tråkigt ut och man orkar oftast inte ens läsa ett inlägg utan någon bild, ni kan ta vilken bild som helst, från google eller något, ser mycket bättre ut!

Uppdatera - Uppdatera bloggen mycket, gör du bara 1 inlägg varannan dag så orkar ingen ens läsa.. Och har du ingenting att skriva så lägg upp någon bild bara? Varför inte ett inspirationsinlägg? Det gillar alla ;)

Kommentera - Kommentera andras bloggar, det får folk att hitta in på din också, 2 bra sidor där du kan hitta många nya bloggar är t.ex bloggtrafik.nu eller blogstart.se där du samlar poäng och får fler besökare till din blogg också!
(Men kommentera INTE saker som folk stör sig på, om det står att någon inte vill ha en viss kommentar så kommentera inte det, men du kan t.ex kommentera något angående inlägget eller typ " Önskar dig en fin dag" )

Länka din blogg - Du kan t.ex länka din blogg då och då t.ex på facebook, eller gå med i facebook-grupper där du kan länka din blogg och få många fler och nya läsare! Du kan t.ex gå med i denna grupp den äger jag och en till!


30 Kommentarer »


NI ÄR BÄST!

Kolla vad mycket fint jag hade när jag kom hem!:love:

119 Kommentarer »


Hellooo!

Nu har jag precis kommit hem! Eller ah för ett tag sen, men vi har främmande så jag satte mig inte vid datorn på en gång, känns så otrevligt hehe :) Iaf så följde vi ju med bror, men vi var inte där sålänge, var tydligen nå trummor och elgitarr osv som man kunde testa på! & det är så roligt nu också, för min syster har tagit med sig en kille hem för första gången ;) Så vi får väl se hur de går oså, dom försvann ju upp på rummet på en gång, men där känner man ju igen sig hehe! :rolleyes:

Men nu ska jag kolla runt lite, så återkommer jag strax!
Har ni haft en bra dag då?

77 Kommentarer »


Facelook for today!

Hellooo mina sötisar!
N
u har jag precis duschat & fixat klart mig och om ett tag så bär det av emot smedjebacken för att följa med bror min på någon sportlovsaktivitet som han skulle på! Skönt att komma ut lite och jag kände verkligen för att fixa mig för en gångs skulle när jag är hos mamma haha ! Går annars ALLTID i mjukisar osv här hemma ;)
Nu ska jag iaf svara på lite kommentarer och sedan kilar jag som sagt iväg med familjen i detta underbara vårväder!:love:

Vad hittar ni på idag?

facelook'

93 Kommentarer »


Godmorgon - frukost'

Godmorgon på er sötnosar!
J
ag vaknade för ett tag sen och har nyss gjort iordning mig lite frukost och käkat oså, så nu ska jag sätta mig ner i soffan och kolla på tv med min lillebror :) Måste ta en paus ifrån internet p g a att våra mb snart är slut på internet och då stängs de av :( Så ska låta datorn vara ett tag så kan jag blogga senare hih ! :D Hoppas ni får en underbar dag!!
pusspuss

36 Kommentarer »


Sängen!



Nu blir det sängen för mig och slå på Grease 2 tvekade mellan den och new moon hehe ;)
Men ni får sova så gott iaf, det ska jag göra :) Hare bäst, pusspuss:love:

46 Kommentarer »


Mys!

Nu blir det mys vid tv'n med mamma framför Big Brother med jordgubbar & god korv!
Ha en fin kväll alla:love:

50 Kommentarer »


Över 100!!

Sitter just nu & kollar på 112 på liv och död och fick för mig att kolla min bloglovin lite snabbt & fick se att jag har över 100 följare nu hur kul som helst ju! :D Ni som diggar min blogg får gärna följa mig ni med, klicka HÄR isf! thih

92 Kommentarer »


Puuuh!

Nu har jag nyss kommit in ifrån att ha övningskört, eller ah har setat en stund och svarat på kommentarer, hade 59 olästa på ett inlägg fast var omöjligt att bli klar eftersom att det fortsatte att ramla in så kände att jag lär göra ett nytt inlägg annars blir jag väl aldrig klar haha! ;)

Iaf så gick övningskörningen rättså bra, men var grymt svårt eftersom att vi körde på skogsväg, och ni kan ju förstå hur det går där ingen har åkt och så är det is och mycket snö?! Haha var ju en utmaning kan jag lova ;) Men kan ju lova att det var kul + att det var inte så svårt att växla oså som jag trodde att det skulle vara.
Men låtsaspappa tyckte jag var duktig och det är huvudsaken :D

Men nu ska jag svara klart på dom här kommentarerna och sen hitta på något!

92 Kommentarer »


Sticker ut och övningskör!

Drar ut och övningskör, så återkommer efter det! :D
Och vet att jag har skills att rita på datorn ;)

75 Kommentarer »


Pirriiiigtt...

Hej på er!
S
itter just nu och svarar på massa kommentarer, har också sjungit och kollat när min bror spelar så därför har jag inte uppdaterat något :) Men nu ska vi iaf laga iordning mat fläskfilé och strips, hur gott?! ;) Sen efter det så blir det att övningsköra, lite pirrigt eftersom jag inte kört bil på hur länge som helst & aldrig växlat själv haha :D Så ett lycka till skulle inte vara fel :rolleyes:

73 Kommentarer »


Wihoo besöksrekord!

Wiihooo, jag hade besöksrekord igår, inte långt ifrån hela 600 unika how awesome?! :D Verkar gå riktigt bra för min blogg just nu för nu har jag 161 unika & det brukar jag ha vid kanske 3-4 tiden och kl är inte ens 12 än sålänge! Så jag kanske slår ännu ett besöksrekord idag? :D Plus att jag ligger 4amest aktiva så är iaf super glad just nu hihi ! :D

137 Kommentarer »


Monday morning - sportlov!


Har ni sovit gott? Jag har nog både och faktiskt.. Sover aldrig bra ensam.. :(

Iaf så vaknade jag alldeles nyss och har precis svarat på lite kommentarer som ramlat in under natten/morgonen! Kändes skönt att vakna och veta att man har sportlov haha ;) Iaf så såg jag att jag har flyttat mig enda upp till plats 4aktiva listan hur bra är inte det? :D Idag blir det nog iaf att kanske övningsköra med min låtsaspappa i min bil som jag ska få sen när jag får körkort :rolleyes: Ska verkligen bli superkul, första gången jag övningskör liksom! Dock blir det nog lite svårt eftersom jag inte kan något om att växla haha! :o Men nu ska jag iaf ner och käka frukost o lite sådant!

Vad hittar ni på idag?
utanför mitt fönster just nu - isbana haha..

45 Kommentarer »


Nighty nighty!


26 Kommentarer »


tvmys & cola!

Gokväll sweeties!
S
itter just nu och har kollat klart på BB och sett dom första 2 som har gått ut ifrån huset, men vad tycker ni om valet på hon som fick lämna huset p g a minst röster? (Juliana) Petrionella valde ju att självmant lämna BB-huset.. Men iaf så tyckte jag att Juliana var helt fel person att åka ut, jag hållde på Jessica hon var ju bara för mycket?! :o Håller ni inte med?

Iaf så överraskade mamma oss när hon kom hem efter att hämtat syrran med pizza, så nu sitter man här hur mätt som helst med cola framför sig & slappar framför tv'n hih ! :D Blev en riktig tjockissöndag ;)

68 Kommentarer »


Tjockisss.

Sitter nu och har svarat på massa kommentarer och jag har en massa kvar att svara på.. Så jag passade på att hämta lite glass att gotta mig med under tiden hih ! :D Och så sitter bror min i soffan här bredvid och kollar på Gustav dock ska ju jag se på tv om 30min för då är det ju BB ;) Och idag åker ju en person ut och de måste man ju se, right?!

Vad hittar ni på ikväll? Brukar ni kolla på BB(Big brother)?

87 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!





148 Kommentarer »


Satan..

Åh duktiga Linn.. Efter att jag käkat och duschat så la jag mig i sängen framför datorn och duktig som jag är så slocknar jag på en gång.. Fast måste ju påstå att det var skapligt skönt ehe.. :rolleyes: Får man väl se om man kan vara vaken lite längre ikväll också, har ju somnat mellan halv 10-halv12 varje kväll nu :o Men skönt det med ;) Nej nu lär jag svara på kommentarerna som rasat in & sen gå ner till mamma haha.. Hon undrar väl om jag dött här uppe ;) Så vi hörs!

93 Kommentarer »


Glasögonorm!

Testade min låtsaspappas glasögon & så illa såg det väl inte ut? ;)

117 Kommentarer »


Plats 9!

Jag har ju knappt bloggat & varit väldigt inaktiv på bloggen i kanske 2 dagar, och då försvann jag ifrån mest aktiva :(
Men igår försökte jag iaf vara så aktiv som de gick och så kolla jag på mest aktiva listan nyss
och jag har hamnat på 9onde plats, hur bra är inte det? :D

71 Kommentarer »


Äckel internet..


Jag vaknade alldeles nyss av en äcklig dröm, fyfan va jag hatar såna där drömmar.. eller äcklig och äcklig det var mer som att när ni drömmer någon gång typ att er pojkvän hittat någon annan typ en sån dröm fast var inte min pojkvän nu då.. :( Iaf så kunde jag inte uppdatera mer igår då internet dog vid halv 9 och vägrade sättas igång, så då gick jag och la mig runt halv 12 :) Nej nu ska jag svara på kommentarer och sen ner och käka lite frukost oså.
Hoppas ni får en underbar söndag allihopa!

48 Kommentarer »


ååååh så söt!!!

Nu har jag varit hemma hos moster & snosat bebis, asså ååååh så fin han var, helt perfekt!! Så brun & fin, och gud så liten! Hade helt glömt att dom är så himla små :rolleyes: Man vill ju nästan ha en själv haha (skämt å sido) ;)

Nu ska jag iaf bara ta det lugnt, svara på kommentarer & käka lite, så återkommer efter det!

66 Kommentarer »


Outfit/facelook'



Dagens sköna outfit!

74 Kommentarer »


Frulle!



Nu har jag precis käkat frukost & satan va gott det var!
Så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag för att sedan göra mig iordning och åka och hälsa på vår lilla kusin iih! :D Fick nyss reda på att moster och dom kommit på ett namn till snutten nu också, lilla Noah
Så blir att snosa bebis hela eftermiddagen så mysigt!

87 Kommentarer »


Good morning!


Jag vaknade för en stund sen & har setat och svarat klart på alla kommentarer skönt haha.. Så nu funderar jag på om jag kanske ska orka mig ner och ta någonting att äta(?) Orkade ju knappt äta någonting igår p g a att jag inte hade någon matlust osv, menmen.. Iaf sovit kasst inatt, vaknat flera gånger och ja mått kasst ;(

Idag ska vi iaf åka hem till moster & träffa vår nya kusin som är 3-4 dagar gammal bara hihi :rolleyes: Jag som är helt galen i småttingar hihi :D Så det är mina planer för idag än sålänge iaf!

Vad ska ni hitta på?

43 Kommentarer »


Sängen tidigt..

Gokväll sweeties!
I
kväll blir det sängen för mig väldigt tidigt då jag känner att jag är alldeles för trött och inte alls mår bra.. Jag sov knappt någonting natten som var p g a allting och sen vakna jag vid 20 över 7, så kanske inte är så konstigt. :( Iaf så har jag tagit mig lite cider oså med mamma ikväll och bara haft trevligt, men drickan förstorar alltid känslor & då kände jag att det blev för mycket helt enkelt, ja ni förstår?.. Så nu lägger jag mig ner och slår på andra avenyn och försöker sova!
Hör imorgon om jag orkar

37 Kommentarer »


Fick med mig lite hem idag för endast 210 kr ;)



32 Kommentarer »


Ska försöka blogga.

Hej på er..
J
ag har bestämt mig att jag ska försöka blogga trots allt som har hänt.. Det är mitt privatliv & det borde inte bloggen ha någonting att göra med egentligen.. Dock tror jag nog att jag kommer ta det lite lugnt eftersom att jag verkligen vill lösa detta!

För er som undrar
det tog slut med min pojkvän igår & jag mår jätte kasst över det.. Han var verkligen det bästa som har hänt mig. Så jag ska försöka göra allt för att fånga tillbaks mitt hjärta :love:


37 Kommentarer »


Vet inte om jag orkar blogga.

Tar en kort paus för jag har förlorat det bästa i mitt liv p g a en dum sak jag skrev när jag var arg ;(

47 Kommentarer »


Varit på dans.

Tjooo alla!
Jag har nyss kommit hem ifrån dansen, internet funkade inte när jag drog det börja precis funka nu.. Så jag kunde inte göra någon update innan! Iaf verka det sjukt awesome, så jag ska vara med och köra en test omgång nästa torsdag ;) Det är Hip Hop & Ragga som jag fördmodligen ska börja på! Så då blire 2 timmars dans på torsdagar :D Ja hiphop vet ni väl vad det är ? Men ragga kanske det inte är så många som vet, men det är iaf mycket bröst, rumpa, höfter & shake!
Som på videon här neranför ungefär ;)


Så nästa vecka ska jag shaka sönder bitches! ;)

109 Kommentarer »


Svar på tal.




SVAR
-
Klart det är riktiga tatueringar hihi! :D Självklart kan jag visa bild på dom!
Den som sitter på axeln står för min mamma & pappa som ni säkert förstår när ni ser den ? ;)
& den andra sitter på handleden & står för min syster & bror Ronja & Adrian!

Bilderna är inte dom bästa men man ser iaf.






SVAR 1
-
Fått dessa frågor ett antal gånger nu så jag väljer att svara i ett inlägg ist.. Har skrivit om detta tidigare men antar att jag får nya läsare eftersom att frågan kommer om och om igen(?) :rolleyes: Anyway..
Jag har ADHD och då äter jag adhdmedicin såklart, & eftersom att jag har ett hjärta som går fort
(gjort EKG och fick reda på det efter att jag börjat med medicinen) så gör medicinen så att mitt hjärta går fortare vilket resulterar i en hög puls. & nej jag har inte högt blodtryck!

SVAR 2
-
En normal vilopuls ligger på 60-80 varav jag hade alldeles för hög eftersom att min vilopuls låg på 112 utan medicin så då kan ni ju tänka er hur den blir med medicin (?) Så detta ska jag nästa onsdag till bup igen för att prata om & kanske få en medicin som sänker ner pulsen. Jag får alltså inte vara med på idrotten eller liknande förrän min puls är helt okej och jag får inte träna heller eftersom det inte är speciellt bra med en så pass hög vilopuls..
Dock beror pulsen också på om man är vältränad, röker osvosv. Men mellan 60-80!

78 Kommentarer »


Home!

Nu är jag äntligen hemma igen! Skönt som fan, den här dagen har varit ritkigt seg kan jag lova, tråkig & seg.. Dagarna brukar faktiskt aldrig vara så. Menmen, var i aulan på slutet för att få reda på något individuellt val vi ska göra nu till 2an, så får väl se vad man väljer ;) Nu blir det iaf att svara på lite kommentarer, göra lite inlägg som ska komma upp & sjunga hih ! :D :rolleyes:



39 Kommentarer »


Pulsen hög, som vanligt..

Hej på er!
H
ar nyss kommit till skolan efter att ha varit på BUP och ja, min puls är fortfarande skyyyhög.. :( Hade 112 i vilopuls när jag satt & 85 när jag låg ner så det är sån stor skillnad.. Får nog iaf medicin nästa onsdag, skönt nog! :) Men nog om det! Kom nyss till skolan och har nyss pratat betyg sen blire äcklig engelska..
Efter skolan blire nog iaf att testa på dans, ska bli awesome ;)

Catherine ville vara med på ett litet hörn ehee...


Vad ska ni hitta på idag då ?

48 Kommentarer »


ååh fatsooo

Usch va tjock jag känt mig idag, helt sjukt?! :o Vet inte varför men känner mig jätte tjock & har världens ångest typ haha.. & det känns ju inte bättre när jag gått och smakat lite crunchos samt ätit glass nyss?! Haha fettisdagen var väl igår? Varför känner jag mig då tjock idag haha? :( Nej nu ska jag sluta klaga hahah! Det var fett gott med glass, aldrig smakat den där smaken förut men satan i helvete, munorgasm förfan ;) & crunchos har jag alltid velat smaka sen reklamen börja komma & nu har vi det här hemma så passade på och satan vilka goda chips, rekomenderar verkligen! thih :D

33 Kommentarer »


Myskväll!


Jag har nyss tjockat i mig lite varmamackor samt tagit en varm & skön dusch, så nu känner jag mig pigg & fräsch igen! Det med pluggandet gick bra en liten stund, men datorn lockar alltid för mycket, någon som känner lika?;) Men ska nog försöka ta och göra liiite mer iaf! Sen blir det BB & lägga sig direkt efter det, lär gå upp lite tidigare imorgon för att jag ska vara på BUP kl 0800 & ta ett blodtryck eftersom att jag ska få en medicin som sänker min puls nästa onsdag..

Jag har ju ADHD det vet ju ni som följt min blogg ett tag & då äter ju jag ADHDmedicin såklart, & mitt hjärta går alldeles för fort, har liksom över 100 i vilopuls och det är fööör högt verkligen.. Jag gjorde ett EKG när jag inte tagit medicinen och de visade sig att mitt hjärta går fort & medicinen gör då att det går fortare, därför ska jag få medicin för det!

47 Kommentarer »


aww!



Såg detta gulliga inlägg som en läsare gjorde igår, hur gulligt äre inte ?! :rolleyes: Jag blir så himla rörd verkligen! Denna tjej har även skrivit tidigare att hon älskar både mig & min blogg och att jag är hennes förebild hur coolt är inte det?! Att jag är en förebild för någon jag inte alls känner:love:

Ni kan klicka HÄR eller på bilden för att se denna urgulliga läsares blogg hihi!
Hon har även gjort denna super fina idolbild här ovanför!

Vill ni också skicka in en idolbild/mail till mig? isf kan ni göra det på [email protected]

90 Kommentarer »


Somnade i alla böcker, wtf liksom?!

Hej på er!

V
ill ni veta något riktigt kul haha..? Jag lyckades somna PÅ alla skolböcker, liksom äre bevis på att jag är skapligt trött på skolan eller.. ? ;) Iaf så blire att blogga lite nu, fortsätta plugga & sedan hoppa in i en varm dusch! Är verkligen döö trött kan jag lova.. Så blir nog sängen hyffsat tidigt idag iaf! Man kan ju inte lägga sig innan 11 iaf eftersom att BB börjar kl 10-11 :(


42 Kommentarer »


Dissar bloggen ett tag för att komma ikapp..

42 Kommentarer »


Latast i världen..

Ligger fortfarande i sängen med pjamas & latar mig framför andra avenyn.. Men när man väl börjat kolla så kan man ju inte sluta, det är ju sååååå bra! Men ska nog slita mig snart iaf och göra iordning någonting att äta + att jag lär plugga också.. :) Men kan ju lova att det är skapligt skönt att man fick ledigt, man hade ju flyt att få 2 inställda lektioner och sen fixa ledigt från dom andra 2 lektionerna som vi hade också hehe ;)

Ser ut åt helvete just nu haha..


Vad sa ni hitta på idag då?

54 Kommentarer »


Andra Avenyn'



L
igger och kollar på Andra Avenyn & bara chillar gärnet! Pappa hämta ju hem dom säsongerna åt mig hih :rolleyes:
Någon mer än jag som tycker det är grymt?

55 Kommentarer »


Ledig dag!


Har ni sovit gott? Det har jag gjort iaf! Sovit heeeela natten och inte vaknat en enda gång, how awesome ;) Iaf så har jag precis gjort iordning mig lite frukost, te & macka! Eftersom att jag vakna svinhungrig :o
Men vet ni en sak som gjorde mig super glad ?! :D Jag såg att jag är fortfarande med på mest aktiva på plats 11 denna gång, så jag har höjts hihi! :rolleyes:

Men nu ska jag käka & svara på kommentarer så återkommer efter det, puss !

49 Kommentarer »


Trött tjej..

Usch nej, nu blir det nog sängen för min del faktiskt.. Fast har setat en stund & läst om skötselråd för navelpiercing jag är ju så hemskt rädd att få en infektion eller liknande.. :( Bland annat så stod det att om man blir sjuk så kan läkningstiden förlängas, och jag som blev sjuk & inte är helt frisk än.. Otur :( Men en sak jag såg som var bra, är att om man tar någon C vitamin eller äter vitaminer osv så läker det bättre & man får oftast inga komplikationer :D!
& det är ju super bra eftersom att jag äter en tablett som innehåller alla vitaminer som går ;) Men ska se till och köpa nå skit som har zink i sig, skulle tydligen vara bra!

Nej usch, nu blire sängen, sov så gott sötisar, puss :love:

19 Kommentarer »


Förlåt<3

Gokväll hörrni..
F
örlåt för mitt lilla utbrott tidigare, var inte meningen ska inte ta ut sån där på er! Men jag tycker liksom att såna där kommentarer är så onödiga, man ska glädjas åt andras lycka! Sen fick jag en kommentar om att jag hängde ut personer, men vem hängde jag ut i det där inlägget? Jag skrev inga namn eller någonting, bara kommentarerna liksom! Tycker ni att jag hängde ut nå personer?

Iaf så sitter jag uppe hos baby nu & har kollat på BB med han! Stör mig något enormt på Hanna Widerstedt
är jag ensam om det?
Ska väl strax ner till mig igen & bara ta det lugnt, en annan är ju ledig imorgon ;)
Har ni gjort nu ikv då? :) Nej nu lär jag vara social med min baby innan jag ska hem igen! Puss sålänge

20 Kommentarer »


Haters gonna hate'


Förlåt, men jag måste avreagera mig och det blir tyvärr på er eftersom att vissa av er är dom skyldiga!
Fyfan men jag klarar inte av det här asså, kan INGEN vara glad för någons skull eller?! Skrev ju att jag var med på aktiva listan osv yeah you know?! Iaf, klart som fan att jag får en kommentar bah
"När jag bloggade på blogg.se så var jag alltid med på aktiva listan :D" So what liksom?! Nu handlar detta om mig och jag skiter fullständigt i om du ALLTID var med på den hor listan. Seriöst? Sen när jag visa massa fina kommentarer som jag hade fått av läsare, då fick jag en kommentar ba "såna där kommentarer har jag också fått" SO WHAT?!

Seriöst lägg ner för i helvete, var glada för min skull och kom inte hit med er avundsjuka/skrytsamhet eller vafan ni försöker med. Shut the fuck up and kiss my middle finger for fuck sake!

47 Kommentarer »


Svar på tal




SVAR:
- Asså helt ärligt så vet jag inte hur jag gjorde det.. Men jag tror att man lär vara aktiv ;) Haha närå skojja! Men man lär nog kommentera andras bloggar & uppdatera mycket, vara aktiv helt enkelt! :) Men tror nog faktiskt att statistiken har en roll också.. För har varit aktiv ett tag, kommenterat bloggar oså, men igår när min statistik gick ganska högt igen ja då hamna jag på aktiva idag! 
Sen ett till litet tips, för att hitta nya bra bloggar och för att få lite mer statistik till er blogg så rekomenderar jag dessa 2 sidor: bloggtrafik & blogstart & sen så kan jag rekomendera en bloggrupp för bloggar också som jag & en till äger, där kan man länka sin blogg lite då & då och får på så sätt nya läsare plus att ni kan hitta bloggar där ! :D Klicka här för att komma till den gruppen!




SVAR:
-
Jag har fått flera såna här kommentarer & meddelanden.. Men jag "utforskade" det igår & testade ändra designen på min pappas dator så allt hängde ihop (allt såg knas ut på den datorn också) men då såg de helt fel ut på min dator när de såg rätt ut på hans. & hans skärm är typ dubbelt så stor som min dataskärm.. Så ska jag vara ärligt så tror jag svaret på det där är att det beror på hur stor skärm man har osv, så jag kan inte göra någonting åt det.. Synd nog :(

Såhär ser designen ut på min dator iaf:

55 Kommentarer »


Lunch & fika med fina vänner!

Hej på er!

J
ag kom för ett tag sen hem ifrån stan, drog dit direkt efter skolan för att äta & fika med mina fina vänner Felizia, Ida & Linnea! :) Satt och snackade där på Café Latte i 3 timmar, så blir det när man inte umgåtts på länge, men de var trevligt & skönt att umgås med er igen!

Iaf så ligger jag nu i sängen & de typ bränner i fötterna för att jag fryser & jag har typ växtvärk i benen, ont som FAN.. ;( Nej men nu ska jag inte klaga, glada miner! :D Men ska svara på lite kommentarer & sen svara på en fråga jag fått flera gånger nu om hur man hamnar på aktiva listan här på bloggen sen! Ha de bäst sålänge, återkommer snart!

47 Kommentarer »


GLAD LINN!


Idag försov jag mig & är hur trött som helst.. Men när jag skulle logga in på bloggen nu så blev jag glad igen, för guess what?! JAG ÄR MED PÅ AKTIVA LISTAN!!! :D Skapligt glad man blir då hihi! :rolleyes: Hoppas jag håller mig kvar där nu också!

Iaf så sitter jag just nu på medicinen och har precis visat att jag kan matspjälkningsorganens platser oså! :) Gjorde sällskap med min baby till skolan imorse också, nu känns de på riktigt att han bor ovanför mig! :love: Men nu lär jag fortsätta hänga med på lektionen haha! Jag återkommer senare mina fina!!

108 Kommentarer »


Dejtar sängen & andra avenyn!


12 Kommentarer »


Myskväll framför BB!

Godkväll sweeties!

N
u har jag alldeles nyss duschat & satt på mig sköna mjukiskläder & är laddad och klar för att kila upp till min babe för att se på BB med han & Oscar! Så lär kila upp dit nu eftersom att det börjar typ nu.. haha! Hörs sen :D

19 Kommentarer »


You guys make me smile!





Sånt här får mig att le enda in i benmärgen! Att folk som jag inte alls känner skriver så fint & bryr sig om mig när jag är sjuk osv, ja ni förstår? Det gör mig så sjukt glad ska ni veta! :love: Detta är bara lite av allt fint som folk skrivit + att det är så mycket mer på facebook också! Får privata meddelanden där osv om att dom älskar min blogg och allt!

Ni är bäst!!

35 Kommentarer »


NY DESIGN!

FÖRE


EFTER

83 Kommentarer »


Outfit/facelook.


12 Kommentarer »


Helloo!

Hej på er !

K
om för ett tag sen hem ifrån skolan & har setat och snackat med pappa och dom lite granna :) Pappa var till lasarettet idag p g a att han har ont i armen, dom trodde det var en spricka men det visade sig att inte vara någonting som tur var!! Iaf så ska jag väl svara på lite kommentarer & om ett tag sticka upp till baby & hämta ner mina saker :)

Vad hittar ni på idag? Har ni fått lov än?



18 Kommentarer »


Monday morning!


Sovit gott?
Jag vakna iaf för kanske 30 min sen och ska väl börja göra mig iordning inför skolan nu! Gör mig ett försök att dra dit efter att ha varit sjuk en vecka! Iaf så blev de sent inatt, somna inte förrän 3-halv4 p g a att jag inte kunde sova så då passa jag på att avsluta 2 tävlingar också :) Men jag är iaf inte trött nu som tur är! :D Men nu lär jag börja fixa mig, börjar vid halv 10 och jag vill inte stressa så! Men vi hörs senare, hare bäst puss!

Bild på mig och baby från igår! :love:

73 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!






118 Kommentarer »


Tävlar!

Förlåt sötisar, första & förmodligen sista inlägget om en tävling som jag tävlar i! Men vill verkligen ha denna så ni får stå ut ;)


Jag är iaf med i en tävling hos vadfanskajagheta.se där man kan vinna
valfritt plagg ur hennes lovebasket! Var med ni också vetja!
Valde självklart denna skönhet :rolleyes:

2 Kommentarer »


Nytt i designen'


21 Kommentarer »


WTF jag sitter som en kille hahahah?!




Denna bild hitta jag på min fina vän Elins blogg & kolla på mig hahaha..
Jag sitter ju fan som en kille?! Detta var då vi hade skräckfilmskväll hemma
hos Felizia! Haha men Marcus sa att jag inte alltid sitter så, som tur är ! :rolleyes:

11 Kommentarer »


15 månader av kärlek!



17 Kommentarer »


Blingbling, like it or hate it?


Har ni sovit gott? Jag har väl sovit sådär.. Iaf så ser ni min "godmorgon mina fina"? Jag har nämligen lärt mig hur man gör såna där blingande saker nu, så nu kommer jag göra min blogg lite mer bling om ni förstår ;) Då kanske min blogg blir lite roligare också, eller vad säger ni ? :D Iaf så ska jag upp och äta lite frukost, ta bort plåstret från navleln & tvätta rent de och lite sånt! Så jag uppdaterar er senare, puss sweeties! :love:

 

16 Kommentarer »


Sova eller inte(?)

Har precis kommit hem ifrån Felizia & ja, kan ni gissa vad de första jag gjorde när jag kom hem var? Har ju haft nyttigkväll idag de vet ni ju? Och när jag kom hem så tog jag pizzan sen tidigare idag samt ett glas fanta. Haha duktiga jag! ;) Iaf så vet jag inte om jag ska sova eller om jag orkar vara vaken en stund till.. Visar sig helt enkelt!

Hoppas ni haft en helt underbar dag/kväll:love:

12 Kommentarer »


Ändrade planer!

Blev ändrade planer trots allt, drog hem till Felizia, min tremänning för lite lördagsmys istället! Köpte frukt & juice och gjorde oss en fruktsallad och nu ska vi snart dra igång någon film och bara chilla järnet! Så blev en lyckad kväll trots allt :)

Ha en mysig lördag hörrni!

23 Kommentarer »


Myskväll(?)

Gokväll mina kära!

S
er ut att bli en riktig myskväll för min del eftersom jag inte fått några andra planer än sålänge.. Så jag har precis duschat & myst ner i min chilladress & ligger och läser bloggar och kanske ska ta o slå på något avsnitt av andra avenyn eller om jag ska ta och leta äventyr?
Vet inte vad jag vill ikväll faktiskt haha..

Vad hittar ni på ikväll?

17 Kommentarer »


HOW AWESOME?!

Kollar mitt konto beredd på att ha 0kr men nejnej, min matersättning har tydligen tittat in ;)

38 Kommentarer »


Min kassa humor hahah!

Checka vad man hitta på hemköp igår ;)

17 Kommentarer »


Min dag - hoppas min kväll ser bättre ut..

Sätter igång med pluggandet då jag har en fet naturkunskapsuppgift som ska vara klar på tisdag och jag har typ inte ens kommit halvvägs.. plus att jag har ju varit borta ifrån skolan i 3 dagar, vilket lär betyda att jag missat en hel del tal i matten & en hel del skrivande i medicin så ja, min dag består av pluggande.. Hoppas fan min kväll ser bättre ut!

45 Kommentarer »


hatar rubriker..

Hej på er sötisar!

J
ag kom för ett tag sen hem till mig igen, drog iväg med tjejerna och hade skräckfilmskväll igår därför jag inte uppatera mer & sen drog jag upp och sov med Marcus så! Men nu är jag hemma igen och kan vara uppdaterad haha ;) Iaf så vare nå skit äckliga filmer vi såg på igår, någon på något mentalsjukhus som jag inte minns namnet på och sen från andra sidan men grymma var dom! :D Iaf så ska jag svara på lite kommentarer oså nu och sen kanske plugga om jag orkar haha!

Vad ska ni hitta på idag?

16 Kommentarer »


Svar på tal - gjorde det ont att ta hål i naveln?



Jag har fått denna fråga i princip flera gånger per dag sen i måndags så då kan jag lika bra svara på den här i bloggen nu så jag slipper skriva exakt samma svar till alla som frågar haha! Iaf så till frågan:

SVAR:
-
Först & främst, tack så jätte mycket thihi! :D & Ja, jag tyckte det gjorde ont, kändes som jag skulle krypa ur skinnet typ. (vill inte skrämma er som vill ta haha..) Men der beror ju på person till person, vissa kanske är mer känsliga än andra! För dom jag frågade innan jag tog så sa dom flesta att det inte gjorde ont alls & ett fåtal sa att det gjorde ont.
Så det är nog fler som inte tycker det gör ont ;)

31 Kommentarer »


Städat + internet har varit dött..

Tjooo!

L
igger just nu uppe hos älskling och håller han sällskap medans han håller på att packa upp alla kläder osv :) Känns så otroligt bra när han flyttar in ovanför mig hihi :rolleyes: Iaf så städade jag innan och internet har varit dött ett tag därför jag inte har uppdaterat.. Men nu funkar det igen iaf! :D

Men här har ni lite för-efter bilder på rummet iaf! ;)

26 Kommentarer »


a cup of tea.

Godmorgon på er!

J
ag vaknade för ett tag sen, runt 20 över 11 någon gång & har käkat lite och nu har jag precis gjort iordning mig en kopp te! Skönt att dricka för halsen hihi :rolleyes: Sitter i soffan också och väntar på att Marcus ska höra av sig, han tog med sig min skåpnyckel imorse för att han skulle ta med sig lite böcker åt mig hem så att jag inte kommer så jätte mycket efter! :)

Men nu ska jag svara lite på kommentarer och vänta på min babe så vi hörs later! puss på er

83 Kommentarer »


Bedtime eller..?

Godkväll på er!

F
örlåt för att jag helt plötsligt slutade uppdatera, men min pojkvän & hans pappa var hit och åt under flytten & sen så när dom åkt så dröjde det inte länge till tills Marcus kom tillbaks så har umgåtts med han hela kvällen & nu sover han sötnosen hihi :rolleyes: Så jag har svarat på lite kommentarer oså, men nu tror jag att jag ska slå mig ner framför andra avenyn och hoppas på att somna! Lite svårt när jag är så täpt att det gör ont osv + har svin ont i halsen...

Men ni får sova så gott sweeties! Pusspuss'

20 Kommentarer »


Nu äntligen kanske saker & ting kan bli bra!

Detta efterlängtade mail fick jag i förrgår!

52 Kommentarer »


Kan man ha mer tur än mig?

Tror nog inte det.. ;)
Min pojkvän och hans familj håller på att flytta in 2 trappor ovanför mig!! GAAAH LYCKA! Vem vill inte ha den turen att bo ca 10sekunder ifrån sin underbara pojkvän hihih ? :rolleyes:

54 Kommentarer »


Vinterbilder'



Bilderna kommer ifrån min syster ronjas blogg

70 Kommentarer »


Fråga till er!

70 Kommentarer »


Liten hög haha..

Har nyss orkat mig ner i tvättstugan för att tvätta upp dom där 1.5 tvättkorgarna med kläder som jag hade haha! Hade verkligen ingenting rent typ! Men nu jävlar, lite lär man ta orken till trots att man är sjuk.. :) Ska väl iaf ner igen om ca 1 timme för att hänga upp allt och sen slänge i min chilladress & ett annat linne jag har också som ska tvättas i 30°C! Sen blir det att fixa lite på rummet oså :)

Liten hög med tvätt huh..? ;)

20 Kommentarer »


Sjuk idag igen..

Godmorgon mina solstrålar som mörka moln!

J
ag vaknade alldeles nyss & har precis svarat på lite kommentarer oså. Blir ju hemma idag igen p g a att jag fortfarande är sjuk, snorar ju som att de inte fanns något stopp liksom hehe.. :o Iaf så ska jag väl ta och gå upp och dricka lite te & ta mig någon frukost eftersom att jag har sviiiiin ont i halsen så passar te perfekt! :D Sen blir det väl att glo lite andra avenyn avsnitt! Sånt passar perfekt när man är sjuk :)

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

14 Kommentarer »


Feber ... igen...

Usch, tog tempen för ett tag sen & den visade feber igen :( Tog ju iprén imorse så då gick den ner till 37.0 men nejnej, nu är den uppe på 38.4 så blir väl att vara hemma imorgon igen.. :( Åh jag hatar att vara sjuk! Speciellt när man bara vaknar upp & mår skit, inte ens känt på mig något (?) Aja nu ska jag sluta klaga haha!!

Har nyss käkat kvällsmat samt tagit en iprén så nu sitter jag framför tv'n och ska väl ta och kolla om det är någonting bra, har jag tur kanske det går någon film :) Annars får jag vänta tills pappa kommer hem så blir det att glo andra avenyn! Men först och främst så ska jag ta & tvätta navelpiercingen & sätta på kompress så jag är klar tills jag ska sova sen!

30 Kommentarer »


Besöksrekord!!

Åh va kul det var här om dagen, jag hade då besöksrekord på denna blogg hihi ! :D
På min förra blogg hade jag ju mellan 600-1000+ unika men dom försvann när jag bytte blogg :(
Så jag är jätte glad nu!
Hoppas verkligen att alla stannar!!

34 Kommentarer »


Mitt alla hjärtans dag!

Börja med att jag drog till stan som jag skrev igår, med Catherine och köpte alla hjärtans dag present till min underbara pojkvän, sen drog jag hem och fixade klart det & fixade mig oså sen kom Marcus hit vid halv 7-7 typ, så drog vi & käka oså på chili nam nam där vi träffade på 2 kompisar simon & sus så vi satt & käkade med dom haha ;) Sen drog vi därifrån runt kvart över 8 kanske, hem & myste satan & kolla film oså!

Nu kanske ni vill veta vad Marcus fick av mig & vad jag fick av han? ;) Av mig fick han chokladask med hjärtan, en liten nalle & ett kort där jag skrev massa :rolleyes: & av han fick jag..... 20 rosor, en nalle & ett helt underbart kort! Hur underbar pojkvän har man inte? :love:

Vad gjorde ni igår då & fick ni något fint? :D


sus & hennes boyfriend


Min underbara som aldrig vill vara seriös haha


Detta fick jag av min underbara!!:love:

60 Kommentarer »


Svar på tal!

SVAR:
- Hej! Först & främst tack så mycket och va kul att du följer min blogg sen en tid tillbaks, alltid kul att veta! :D
En tremänning är min mammas, kusins barn. Låter kanske krångligt för den som inte vet vad det är men hoppas du förstod i alla fall! :) Kram!


SVAR:
-
Om det blir som jag vill just nu så har jag planerat att först jobba inom vården, kanske på hem eller någonting. Bara så att jag har ett jobb liksom och får en inkomst :) Fram tills 23 då jag tänkt söka in på polishögskolan japp det stämmer, jag vill bli polis när jag blir stor. Tycker det verkar så sjukt spännande! :D

43 Kommentarer »


Städa eller nae jag är för lat..

Usch, finns det någon latare människa än jag haha? Jag har världens stökigaste rum, jag lovar det ligger smutsiga kläder öööööverallt på rummet! :o Eller ah, nu har jag plockat upp kläderna & de resulterade i 1.5 tvättkorg ;) Mer orkar jag inte göra haha! Ska bara byta sängkläder sen och sen får jag städa när jag orkar! :D Nu kan jag ju alltid skylla på att jag är sjuk :rolleyes:

Någon mer än jag som hatar att städa?

24 Kommentarer »


'

Nobody can go back and start a new beginning, 
but anyone can start today and make a new ending.

25 Kommentarer »


sjuk tjej..

Godmorgon på er!

J
ust nu ligger jag här i sängen och mår åt helvete, hoppas ni mår bättre! Jag har iaf vaknat fram & tillbaks inatt och mått skit dåligt, frysit ena gången & svettas den andra gången.. Så vid 6 imorse vakna jag och orka inte mer, kunde ju knappt sova & de var as drygt :( Så bad Linda känna på min panna och japp, hej feber :thumbdown: Usch jag brukar ju inte bli sjuk.. Menmen, ska väl lägga mig ner en stund till oså!
Återkommer & berättar om min gårdag lite senare också! Den var helt underbar & jag har världens bästa pojkvän:love:

18 Kommentarer »


Resultat av mitt hål i naveln!

38 Kommentarer »


Home sweet home!

Hej på er mina små :love:-an!

J
ag kom hem för ett tag sen & har setat och svarat på en massa kommentarer, bara älskar när ni kommenterar! :D Iaf så drog jag till stan efter skolan för att köpa en liten alla hjärtans dag present till mitt underbara hjärta! Så nu ska jag bara fixa en liten detalj till på det & sen duscha och fixa mig och allting sånt där :D
Blir att äta god mat med pojkvännen ikväll & bara mysa med han, försöka visa lite extra hur mycket jag älskar honom (om han nu inte förstått det redan *fniss*) Är så lyckligt kär så det finns inte!!

Vad ska ni hitta på idag på alla:love: dag? Familjen, pojkvännen, kompisen eller firar ni inte alls?

23 Kommentarer »


Glad alla hjärtans dag på er!

Godmorgon på er sötisar!
J
ag sitter nu i skolan på naturkunskapen & ska skriva något tråkigt skit.. Usch hate it! Valde ju bort Kemi, Biologi & Fysik i 9an så ja, jag bokstavligen hatar det! Iaf så slutar jag vid halv 2 idag istället för 20 i 3 för att ni har inställd engelska, & då blir det hem och duscha och allt sådant för att sedan självklart umgås med min underbara älskling på alladag! Men jag uppdaterar senare! Då ska ni få resultat på min navelpiercing också som jag tagit kort på :D

Ha en underbar alla:love: dag !

34 Kommentarer »


Snart kommer baby!

Sitter nu i soffan & väntar på min underbara babe som kommer alldeles strax :) Så blir mys med han hela dagen/kvällen! Tänkte bara att jag skulle säga de ifall de blir dålig bloggning så vet ni ju varför! ;)

36 Kommentarer »


JAG VÅGADE!!

& ja, jag svimma nästan.. Ni får resultat när jag tagit bort plåstret! :D

23 Kommentarer »


Outfit/facelook!

Hej på er!
H
ar precis kommit hem, gjorde en sak efter skolan som ni får se om ett tag. Som de såg ut då så blev jag nöjd iaf ;) Men uppdaterar om ett tag, ni får outfit/facelook sålänge!

12 Kommentarer »


Kylan efter att ha duschat på morgonen..

Godmorgon på er mina gullungar!
Jag blev väckt av pappa runt halv 8 kanske & kutade in i duschen då. Fyfan hatar att duscha på morgonen egentligen :( Kylan som blir efteråt är ju bara dryg ?! :o Men iaf så har jag krypit ner i handduk under 2 täcken i sängen så min värme kom fort tillbaks hihi :rolleyes: Nu ska jag väl iaf svara på lite kommentarer sen blåsa håret, äta frukost, fixa mig osv ja ni vet allt en tjej gör på morgonen ;)

Hoppas ni får en toppen dag!

21 Kommentarer »


Puuh klar..

Gokväll på er!
Nu är jag äntligen klar, efter att det gått mer än en timme?! :o Har alltså meddelat 170 personer om att veckans blogg är avslutad och det tog mig mer än en timme haha! Så nu är jag helt slut.. Sitter iaf inne på mitt rum nu & käkar donken äpplen och ska svara på lite kommentarer oså, men först ska jag nog ta mig lite kvällsmat trorja! :)

Vad gör ni denna söndakväll?

32 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1!
Vinnare 2!
Vinnare 3!

129 Kommentarer »


Ikon bredvid ditt bloggnamn'

Fick en fråga angående min krona som jag har bredvid mitt bloggnamn om hur man lägger in en sån, & självklart kan jag svara på den frågan ! :)
Såhär gör du:
 
1. Välj den bild du vill ha (eller om du gör en egen) men den lär vara 16 x 16 pixlar
2. Ladda upp bilden & kopiera denna kod -> <link rel="shortcut icon" href="länken till din bild" /> (kopiera din länk till bilden du laddade upp & klistra in den där de står "länken till din bild")
3. Gå in på design-kodmallar & leta upp </head> klistra in koden ovanför där spara & gör sen detta i alla kodmallar.
 
Såhär kan det se ut:

21 Kommentarer »


Lite halvstressad..

Känner mig lite halvstressad nu då vi lär åka om ca 50min och jag är inte ens liiite klar än?! Packade inte imorse när jag skrev att jag skulle göra det, var för lat ;) Skapade också nyss ett evangemang för gruppen som jag och en till har i på facebook för min veckans blogg tävling & vi är liksom nästan 3000 personer i den?! Kan ju säga att det blev KAOS med kommentarer och allt :o Men det är alltid kul! :)

Var nyss ute en sväng också, satans skönt ute i solen! Men nu ropa mamma att det är mat så ska ta och käka och sen fixa mig oså :) Men jag uppdaterar när jag kommer hem till Köping igen så slipper det bli så stressigt! Så vi hörs då puss sålänge!

19 Kommentarer »


I think it's gonna be a bad day.

Känns som att detta kommer bli en riktigt dålig dag.. Lite grejer som hänt nu sen mitt senaste inlägg som jag inte alls mår bra utav.. Men jag ska försöka blogga som vanligt iaf, men om det skulle bli dålig uppdatering så vet ni ju varför..(?) ;(

anyway.. Käkat frukost för ett tag sen & ska nog gå upp och packa ihop mina grejer så att det är klart & fixa mig oså så att jag slipper stressa senare! Men nu får ni nöja er med bilder som jag tog igår, men vad gör det? Jag ser ju likadan ut, inte så att jag förändras över en natt, right? ;)

19 Kommentarer »


Now I am awake!

Godmorgon sötisar!
Nu är jag vaken, blev att sova ganska länge idag (?) Brukar inte det haha! Men iaf så sitter jag i soffan nu & kollar på Disney XD sånt kan man aldrig bli för stor för, eller håller ni inte med ? ;) Aya, jag återkommer om ett tag, ska käka lite frukost & sånt nu så puss sålänge! :D

18 Kommentarer »


Sängen för mig'

Nu tänkte jag faktiskt ta & gå upp och byta om till min chilladress för att sedan krypa ner under täcket & slå igen ögonen & hoppas på underbara drömmar! ;) Nej men seriöst nu, ska upp & byta om som sagt och krypa ner bredvid min syster & försöka sova! Är riktigt trött efter en lååång dag :) Hoppas ni haft en underbar dag ni med!
Godnatt & sov gott

11 Kommentarer »


Ibland har man tur!

Checka vad jag hitta i frysen, full var den också ;)

21 Kommentarer »


Mysigt!

Sitter nu & kollar på melodifestivalen & har nyss tjockat några rån med ost på, satan va gott det är! Ska väl kolla om det finns nå annat gottis som jag kan tugga på, det är ju lördag så sånt är tillåtet ;)

Kollar ni på melodifestivalen?

24 Kommentarer »


Chillkväll!

Gokväll alla söta !
Sitter nu i soffan & är skapligt hungrig just nu så jag funderar på att ta mig en sväng till bästavännen såhär på kvällarna (kylskåpet). Blir iaf en lugn kväll idag som alla kvällar hos mamma, men det är så otroligt skönt att vara här! :) & sen till en annan sak, får mycket frågor om jag tog hål i naveln eller inte, & dom hade inte öppet för dom skulle tydligen göra någonting (?) Så det får förmodligen bli i veckan någon gång! ;)

Svaret på gåtan var iaf ekot ;)
& den som hade rätt denna gång blev denna brud!

3 Kommentarer »


Dagens gåta 11/2! - AVSLUTAD!

16 Kommentarer »


Nytt i garderoben!

ÄLSKAR tröjan, helt kär! :D fick den för endast 25:- ;)

27 Kommentarer »


Hemma igen efter en dag på stan!

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan med broder! Hitta en super snygg tröja (tar kort på den snart) & sen köpte jag en snygg kofta till min bror sen shoppa han loss som satan haha ;) Nu ska jag väl bara ta det lugnt fixa lite, svara på kommentarer oså! Men jag återkommer om ett tag igen :)

Min snygging till bror!

15 Kommentarer »


Tror ni jag kommer våga..? ;)

Just nu är jag förmodligen på stan med min bror & en av sakerna jag förmodligen ska göra är att ta hål i naveln om jag vågar såklart.. ;) Jag är ju så fruktansvärt rädd för nålar, att jag inte ska passa i det & att det ska fucka ur & bli infekterat o massa tills jag ska utomlands så jag måste ta ur det :(
Men till frågan!

Tror ni jag kommer hem med piercing i naveln? alltså att jag vågade? ;)

10 Kommentarer »


Outfit/facelook!

Nu sticker jag iväg till ludvika för shopping med lillebror!

8 Kommentarer »


Godmorgon !

Godmorgon mina söta!
Jag vaknade nyss & ligger nu och försöker att vakna till :) Ställde kl på 0900 för att inte sova bort hela dagen idag! Ska ju som sagt med bror till stan så då vill jag vara pigg! Nu ska jag väl läsa lite bloggar, kolla fb & sen äta frukost o sånt innan vi far iväg! Men jag återkommer sen med outfit/facelook oså :)

Bild ifrån igår kväll

9 Kommentarer »


Min syster är så vacker såhär mitt i natten haha!

Gokväll på er!
Sitter just nu med syster inne på hennes rum med varsin dator ( like always ) eftersom dom andra skulle gå och lägga sig så drog vi upp :) Sitter och lyssnar på musik & bara chillar gärnet! Dock funderar jag på att lägga mig strax för att orka upp imorgon, en hel dag på stan väntas med brorsan ;)

Btw, sorry för den urkassa bloggningen verkligen.. Jag ska bli bättre! Men har inte haft någon ork idag helt enkelt, & ingenting att skriva om heller.. Men håller på att fixa en del inlägg som ska upp imorgon så imorgon blir det bloggning iaf när jag kommit hem! :D

Vad hittar ni på i helgen?

9 Kommentarer »


Svar på tal - hur träffades jag & min pojkvän

SVAR:
- Det är absolut inte någon privat fråga enligt mig! :D 
Det är ganska lustigt det där faktiskt haha.. Jag har vetat väldigt länge vem Marcus har varit eftersom att pappas familj känner hans familj väldigt bra. Jag har alltså ofta varit hemma hos honom, dock missat honom alla gånger förutom en gång då han kom hem stupfull ;) Sen tänkte inte jag mer på det. Fram tills...
Jag såg honom på en cheerleading träning när jag var där med min kompis som tränade dom små, han var där med sin lillasyster då. Jag fastnade för honom direkt kärlek vid första ögonkastet typ :rolleyes: Så satt länge & tittade på honom tills jag kom på att jag faktiskt kände igen hans syster, så jag skrev fort till min låtsasmamma & fråga om hans namn (eftersom jag glömt det..) & direkt när jag kom hem så sökte jag på facebook & addade han direkt hihi Det började med att vi snackade & jag blev bara mer och mer intresserad, (kan erkänna att jag blev faktiskt kär genom att bara chatta med honom) :blush:

Efter ca 3 veckor så bestämde vi oss för att träffas, jag var väldigtväldigt nervös. Hade aldrig varit så pirrig någon gång innan! Var hemma hos min tremänning tills jag & han skulle träffas.. Sen på kvällen så träffades vi & vi umgicks hela den där helgen & sov hos varandra & måste säga att det var den bästa helgen i mitt liv, fick mitt livskärlek då:love:
& den 19februari så har vi varit tillsammans i hela 15månader!


17 Kommentarer »


sorry!

Hej alla!
Förlåt verkligen för den dåliga uppdateringen idag! Men direkt efter skolan så drog jag hem & skulle uppdatera men då ville mamma att jag skulle komma tidigare så tog en buss kl 20 i 4 istället alltså vart det lite stressigt eftersom jag slutade skolan 1500 haha :o Men nu har jag iaf tjockat i mig en halv pizza gick bra med nyttigheter jag vet :thumbup: så nu ska vi väl se vad jag ska hitta på, ska nog svara på kommentarer och blogga! :D

Vad ska ni hitta på ikväll?

22 Kommentarer »


I skolan - Svenska

Tjoooo!
Sitter just nu på svenskan & läser, eller ah orkade inte läsa något haha.. Så har bara setat & tagit det lugnt :) Slutar om ca 5min då vi har 2TIMMAR rast?! Fett drygt :( Men matteläraren ska på begravning så då skulle vi inte ha någon lektion, och det förstår man ju!
Nej nu slutar vi, så uppdaterar er senare! puss

29 Kommentarer »


Godmorgon!

Godmorgon på er!
Jag har vaknat för ett tag sen och har nyss ätit frukost & klätt på mig osv, var -14 ute så fick bli dubbla tights & stickad tröja haha.. Men nu lär jag fixa klart det sista inför skolan, men uppdaterar er senare ! pusspuss

Min frukost:

5 Kommentarer »


Bedtime'

Gokväll sweeties
Nu är jag skapligt trött & hade tänkt att inta sängläge så att jag orkar upp imorgon! Efter att ha gått med träningsvärk som blivit värre & värre för varje timme så känns de ganska skönt att gå och lägga mig! :) Imorgon är det skola igen & efter det drar jag hem & packar för att sedan dra vidare hem till mamma, skööönt!
Men ni får sova så gott sötisar, puss!


5 Kommentarer »


Med i 2 awesome tävlingar!

Tänkte bara tipsa om 2 awesome tävlingar som jag är med i just nu!
Ena är om ett tandsmycke & det andra om ett AAAS SNYGGT armband!
Håller verkligen tummarna på att jag har turen med mig i båda tävlingarna :D

Klicka på bilderna för att komma till tävlingarna!

9 Kommentarer »


Inspiration - Summer wanties!

24 Kommentarer »


Tröööötttt

Är skapligt trött nu vill jag lova! Har legat i sängen sen jag kom hem ifrån skolan & inte orkat röra mig ur fläcken.. Inte ens orkat röra mig till duschen trots att jag svettades skapligt mycket på idrotten.. Äcklig jag är haha!! Iaf så tror jag nog att jag ska sätta i en zumba video & se hur det går till oså, och kanske gör jag några moves ;) Sen blir det iaf en skön dusch!

Rätta svaret på gåtan var iaf månen :D
& den som hade rätt denna gång blev denna tjej!

Fastnar inte på bild just nu så får bli en från nyår!



9 Kommentarer »


Dagens gåta 9/2! - AVSLUTAD!

13 Kommentarer »


Tävling - Vinn valfritt smycke!

I samarbete med onyxsweden.se så lottar jag ut en valfri vara till värde av 200:-
Man behöver INTE ha blogg för att delta.
 
FÖR ATT VARA MED SKA DU:
 
Gå in HÄR & välj det smycket du vill vinna för max 200:-
Gilla Onyxsweden på facebook HÄR
Skriv en kommentar här där du länkar till smycket, din mail samt vad du heter på facebook.
 
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA SKA DU:
 
Gilla mig på facebook HÄR
Följ mig på bloglovin HÄR & skriv i kommentaren vilket nummer du fick (följer du mig redan så kan du gilla inlägget & skriva vilket nummer du fick där)
Skriva om tävlingen i din blogg/facebook & länka hit och till onyxweden
 
Ifall du gör något avovanstående så glöm INTE att skriva det i kommentaren.
 
 
Tävlingen avslutas: 19 feb
Klockan: 23:59
 
Grattis till Julia som blev vinnaren av ett vackert armband, kontaktar dig under dagen!

37 Kommentarer »


Tjo på er!

Förlåt för den kassa bloggningen idag! Men var jätte stressigt imorse.. Saknade min älskling så mycket så drog en spontan cykeltur till han igår & slagga där :rolleyes: Och när jag sover där är jag alltid lika seg upp ur sängen. Ni med kille/flickvän känner ni lika? Iaf så har jag precis kommit hem ifrån skolan! Är hur slut som helst, hade en jätte jobbig idrottslektion haha.. Men det är ju bra eftersom jag ska börja träna så ;)
Vad har ni gjort idag då?

23 Kommentarer »


mysonsdag'

Har nyss tagit mig ett bad där jag tog med mig en bok in & la mig i lugn och ro och läste, usch sjukt hur en bok kan vara sorglig! Nu funderar jag iaf på att poppa lite popcorn & mysa ner mig framför en film! Perfekt onsdakväll

26 Kommentarer »


Saknar min babe..

Gokväll alla söta !

Just nu sitter jag här i soffan & är super duper trött samtidigt som jag saknar min babe så inåt h*lv*te.. Blir alltid så när jag kommit hem ifrån honom, alltid lika svårt att lämna hans underbara famn :(:love: Men får iaf träffa han i skolan imorgon & sen får jag mysa med han extra mycket på alla:love: dag! Nu ska jag nog iaf strax hoppa in i en dusch oså, skippar zumban ikväll & kör på imorgon istället, är för trött nu..

Rätta svaret på gåtan var iaf julafton ;)
& den som hade rätt denna gång blev denna tjej!

8 Kommentarer »


Dagens gåta 8/2! - AVSLUTAD!

11 Kommentarer »


Smile and everything is gonna be okay'

27 Kommentarer »


Första träningspasset - MISSLYCKAT...

Usch varför skulle just första träningspasset bli misslyckat? :( Det gick ju jätte bra till en början, tills jag gick på toa & såg att jag gått in i lingonveckan.. åååh :( Men de blev iaf lite gjort! Dock tog jag det lugnt eftersom att det är ett tag sen jag tränade :) Men det blev iaf:

CROSSTRAINER - 15min fatburn
AB CRUNCH BENCH (som situps) - 3x10
SEATED LEG PRESS - 3x20
sen gjorde jag en övning för min rygg också!

Dock tog de stopp där, & ja jag var inte förberedd på att få det just då, så ni lär ju förstå att jag var tvungen att dra hem.. Men får köra ett zumba pass ikväll ist så att jag får liteeee mer träning ! ;)

12 Kommentarer »


Drar & tränar!

Sticker och tränar, återkommer med massa update när jag kommer hem!

5 Kommentarer »


Hemma nu!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Marcus och ska ta & svara på lite kommentarer & sen dra iväg att träna! :) Har också precis pratat med en kompis om att jag ska börja träna med henne & en till så nu jävlar ska de bli av ! ;) Ska nog också ändra kosten, ska försöka att inte äta godis & liknande så mycket, hoppas jag klarar det nu :rolleyes:

Vad ska ni hitta på idag?

6 Kommentarer »


Morning!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen bredvid min underbara älskling Somnade grymt fort igår men det beror på att jag ligger så himla skönt bredvid honom & sover bäst bredvid honom hihi :rolleyes::love: Så nu ligger vi här i sängen & fick nyss en liten krabat som kröp ner under täcket haha, sötisarna håller på och härjar nu & skriker hehe, syskonkärlek ;) Ska väl ner & äta frukost strax sen senare lär jag svara på alla kommentarer, såg att jag fått en del när jag loggade in älskar kommentarer! Så fortsätt i den stilen! :')

2 sötisar som inte ville va med på bild :(

4 Kommentarer »


Sticker till pojkvännen!

Mjukiskläderna är on, flätor i håret & mössan är på! Nu sticker jag iväg till pojkvännen för massa mys!

16 Kommentarer »


Svar på tal

SVAR:
Skulle jag ha åkt med pojkvännen eller någon kompis, så ja då skulle jag ha behövt tillstånd ifrån mina föräldrar. Men nu äre så att pappas tjejs pappa bjuder med oss för han fyller 60. Så då åker jag med pappas familj ;)


SVAR:
Åh tack va glad jag blir gulliga du!! :rolleyes:
Själv är jag inte HELT nöjd med min kropp än, men det kommer jag bli! Jag har tyvärr inte vägt mig på ett tag & vet inte hur mycket jag väger för tillfället, men för typ ett par veckor sen eller om det var någon månad sen (?) så vägde jag ca 57kg! Kram!


15 Kommentarer »


shower.

Gokväll alla trogna bloggleesaree!
Jag har precis tagit mig ett bad/dusch och sitter nu i soffan framför tv'n bara! Ska vänta på att älskling hör av sig så att jag kan dra till han, men han skulle gymma först så får vänta! :) Ingen aning om vad vi ska hitta på, men det blir väl att glo film som vanligt & bara mysa, men det har jag inget emot, älskar att ligga i hans famn/på hans bröst & känna hans närhet så :rolleyes: finns det något bättre än kärlek?:love:

Svaret på gåtan var ju iaf självklart hålet ;)
& den som gissa rätt idag blev denna brud!

22 Kommentarer »


Dagens gåta 7/2! - AVSLUTAD!

9 Kommentarer »


Mitt naturligt lockiga hår!

Ganska fint huh..? :D

7 Kommentarer »


Dagens outfit!

Ni får ursäkta mitt hår hehe.. Precis varit ute i snöstorm typ!


8 Kommentarer »


Bättre för er.

Har tänkt på det här ett bra tag men aldrig tagit tag i det.. Men jag tänkte, ni syns ju bara i en liten länk i inlägget för veckans blogg vinnarna & det är ju lite litet, right? Så checka vad jag har fixat till er i min meny ;) Nu syns ni som vunnit i min meny i en hel vecka ist för i ett litet inlägg!
Vad tycker ni om det? :D

För att komma till den pågående veckans blogg tävlingen klicka HÄR!

4 Kommentarer »


Home sweet home!

Hej på er!
Har precis kommit hem ifrån skolan typ, eller ah för en liten stund sen & hade egentligen tänkt att dra & träna på en gång.. Men så blev det tyvärr inte :( Pratade precis min låtsasmamma & det är tydligen jätte farligt att träna ifall man inte är helt frisk & speciellt om man har som mig att min medicin jag äter gör så att hjärtat går fortare oså.. Var tydligen inga bra kombinationer för träning :thumbdown: Men får ta & gå ut och gå ist, då rör jag ju på mig lite iaf :D Nu ska jag iaf ta & kolla runt lite oså, ikväll blir det att sova hos älsklingen också, så får se hur det blir med uppdateringen då.. Har iaf några inlägg som ska upp!:)
Är ni också lediga imorgon?

Bilder ifrån tårtfesten i skolan idag ;)


1 Kommentarer »


Hååål..

Fyfan.. Sitter just nu i bibblan framför datorn som vanligt.. Fick nyss reda på att vi tydligen har håltimme fram till halv 1?! hate it.. Men då passar jag på att blogga haha ;) Har iaf typ en halv lektion då & sen ska vi äta tårta, as chill! :D Sen slutar man efter det & är som sagt ledig imorgon, så det gillas starkt!

Just nu - ni får outfit sen.

14 Kommentarer »


Satans trött..

Usch & fy vad trött jag är.. Men godmorgon på er alla sötisar!
Jag vaknade alldeles nyss & gör en snabb update för att sedan svara på kommentarer & sen fixa klart mig :) Börjar 20 över 9 så känns skönt med sovmornar! :) Dock börjar vi kvart över 8 torsdag&fredag... Men hoppas ni får en underbar dag iaf sötingar! puss

7 Kommentarer »


Tjockiskväll framför tv'n hehe..

Usch vad jag kommer ha ångest imorgon! Jag har bestämt att jag ska börja träna denna vecka & ta tag i skiten nu eftersom det endast är 4 månader & 1vecka kvar tills vi åker utomlands, så jag vill ju iaf vara liiiteeee mer tränad! Så blir verkligen HÅRDTRÄNING nu! Men tar det som ett tröstät eftersom de sket sig med att träna idag ;) Men imorgon skiter jag nog i om jag är förkyld eller inte, ska försöka komma iväg till gymmet iaf! Annars kör jag på ett zumba pass + situps morgon och kväll. Tror ni att jag klarar att bli smalare på 4 månader? ;)
Sen tar jag hål i naveln i slutet av månaden också om jag vågar..

6 Kommentarer »


Några frågor jag fick angående ADHD!

Är det jobbigt? -
Jobbigt & jobbigt.. Det beror på, glömmer jag medicinen så kan jag säga att det blir jobbigt eftersom att jag blir så okoncentrerad så jag verkligen stänger av allt och det är drygt vill jag lova.. Sen är utbrotten man kan få väldigt jobbiga också. Så mitt svar är väl ja på den frågan, det är jobbigt ibland.

Att ha det, känns det något speciellt eller är det som vanligt? -
Som jag svara här ovanför så märks det nog att det inte känns som vanligt.. Jag märker själv vilken skillnad det är efter jag började med medicinen, jag är MYCKET gladare och piggare vill jag lova! Så måste nog säga att det känns inte speciellt vanligt utan mer speciellt..

Vad innebär det att ha det egentligen? -
Ja det innebär en massa olika saker.. Men det mesta är väl utbrotten & koncentrationssvårigheterna. Det är det jag har mest svårt med iaf. & för mig innebär det ännu mer eftersom att det är krångel med min medicin så jag har hög puls, & när jag har normal puls så har jag högt blodtryck, så jag har jätte jobbigt när jag anstränger mig. Blir som att jag har världens sämsta kondition om ni förstår? Så för tillfället så väntar jag på svar utav barnläkarn angående medicin för hjärtat som ska bromsa ner det.

Hur är det att leva med det? -
Tror nog jag har svarat ganska bra på det i frågorna ovanför..? Men det går bra att leva med det bara jag inte glömmer medicinen, för tar jag medicinen så är det i princip som vanligt ;) Men glömmer jag den så mår jag inte alls bra som sagt!

När du berättar att du har sjukdomen, hur brukar folk reagera? -
Jadu.. Dom flesta säger mest "VA? Du ADHD? Är du seriös?" För dom flesta tror inte det om mig eftersom att dom flesta av mina polare inte har sett mig fått utbrott och liknande & min släkt tänkte väl inte den tanken om mig eller vad man ska säga. Så dom flesta blev mest förvånade.
Det vad ju jag själv som tog tag i det hela & ville göra utredning om det för att jag märkte att jag var "speciell" eller vad man ska säga.. Så när jag flyttade till pappa så var det de första jag tog tag i!

Vad innebär det nu? -
Kolla på frågorna över så hoppas jag att du får ditt svar! :)

8 Kommentarer »


Något ni kanske inte visste (?)


37 Kommentarer »


Outfit/facelook!

14 Kommentarer »


Chillar!

Ligger nu bredvid syster i sängen som vanligt med varsin dator haha.. & bara lyssnar på musik & tar det lugnt :) Blev också otroligt sugen på något gott så funderar på om man ska vandra iväg till affären & kolla om det finns något som frestar? ;) Fick också reda på att det blir as tjill dag imorgon! vi har knappt någon lektion 1-2st tror jag? (orkar inte kolla schemat haha..) & sen ska vi ha lite "fest" i matsalen med tårta och allting! :D Vi har blivit utnämnda till bästa vårdprogrammet eller liknande så det ville dom fira ;) Sen är man ledig på onsdag, how awesome! :thumbup:

Svaret på gåtan var iaf 40år & det är väl kanske en självklarhet? ;)
& den som gissa rätt idag blev denna blogg!

15 Kommentarer »


Dagens gåta 6/2! - AVSLUTAD



30 Kommentarer »


Hur du lägger in en "google translate" på din blogg!

Fick en fråga om hur man lägger in en sån här google translate som jag för någon dag sen la in på min blogg, ni har säker sätt den? Därför tänkte jag nu visa er hur man gör!!
 
1. Gå in på google & sök på Google translate för bloggen välj den som kommer upp överst när du sökt.

 
 
Då kommer du in på en sida som ser ut såhär:

 
 
2. Där är redan i kryssat som det ska vara (om du inte har ett annat språk på din blogg, då får du ändra från "svenska" till det språk din blogg är på)
 
3. På steg 4 så kopierar du koden som finns i rutan - gå sedan in på design - kodmallar


 
 
Det som är markerat är koden inne i min kodmall, jag valde att sätta den högst upp i min sidomeny så då bläddrade jag ner till <div id="side"> & klistrade in den precis under där. Men du kan självklart SJÄLV VÄLJA vart du vill att koden ska sitta på din blogg. När du valt det så klistrar du in den & gör likadant på alla kodmallar!
 
Jag är inte så bra på sånt här haha.. Men hoppas att ni förstod & att jag var till någon hjälp! :D
Släng gärna in en kommentar ifall det hjälpte er!

6 Kommentarer »


Precis kommit hem!

Tjo alla cutiieee bloggläsare!
Har precis kommit hem & tagit outfit/facelook-bilder osv som kommer komma upp här strax ;) Men först ska jag ta & svara på lite kommentarer, som alltid när jag fått någon ny sen blir det byta om till mjukis oså! Skönast att gå hemma i hehe, håller ni inte med? :rolleyes: ;)

Såhär snygg är jag just nu iaf!

4 Kommentarer »


In school!

Sitter nu i skolan & har Människans livsvillkor & Etik. Vi ska komma på någon norm som vi lärt oss hemifrån eller liknande, skit tråkigt.. Inte har man någon koncentration heller eftersom att jag glömde min medicin imorse :( Typ sur på mig själv för det! Men skönt att man bara har en lektion till efter det här iaf så slipper man sitta i skolan okoncentrerad till typ 3-halv 4 ;)

1 Kommentarer »


Godmorgon!

Godmorgon sötisar!
Vaknade alldeles nyss & fysatan va kallt det är :( och stackars min syster som ska va hemma idag för hon är sjuk, ja då äre nån kille som ringer henne. Men det är väl så i den åldern eller? ;) Iaf så ska jag gå upp & typ sätta mig framför tv'n ett tag, äta frukost & börja fixa mig :) Men nu ska jag först svara på lite kommentarer så återkommer om ett tag!

1 Kommentarer »


Godnatt!

Nu blir det sängen för min del om jag ska orka upp till skolan imorgon.. Har alldeles nyss plattat håret & ska bara komma på vad jag ska ha för kläder imorgon, sen kryper jag ner i sängen bredvid systeryster :) Ni får sova så gott allihopa! Godnatt

0 Kommentarer »


Nu kan ni läsa min blogg på andra språk!

Oyes!
Nu kan ni ändra språk när ni checkar min blogg! Jag har fått någon kommentar av någon från Ryssland(?) Så tänkte att jag kanske har fler utländska läsare (?) :D Så det är ju lika bra att skaffa en translate så ni kan ändra språk!

2 Kommentarer »


På med 4an alla!!

2 Kommentarer »


Fullspäckad kväll..?

Känns som jag har en ganska fullspäckad kväll just nu ändå haha.. Men det känns alltid så stressigt oså när jag utser veckans bloggvinnarna oså :( Var ju 93 st som deltog denna gång & att meddela 93 olika bloggar om att veckans blogg är avslutad är drygt vill jag lova! :thumbdown: Men ni ska veta att jag är överlycklig att så många deltar ! :D
Iaf så har jag nyss tagit mig ett bad samt meddelat alla att tävlingen är avslutad oså, så nu ska jag svara på lite kommentarer & ta mig någonting att äta!

Vad hittar ni på?

2 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1!
Vinnare 2!
Vinnare 3!



141 Kommentarer »


Så nöjd över min design!

Jag blir typ mer nöjd för varje gång jag ser min design nu haha :D Jag gillade inte alls headern först osv.. Men nu tycker jag att den passar in riktigt bra & jag diggar min design hårt!! Glad att jag tog mig tid eftersom jag inte gilla den förra alls! Diggar ni min design lika mycket som mig? ;)

3 Kommentarer »


Right now!

Just nu sitter jag i soffan & svarar på lite kommentarer och kikar runt lite på bloggar oså, är en sån här ta-det-lugnt-dag idag, men det blir väl alla söndagar! :) Men det behövs extra mycket idag eftersom att jag ska tillbaks till skolbänken imorgon :( Inte varit där sen jullovet eftersom jag hade APL direkt efter det! Men har varit skönt att få komma bort ifrån allt pluggande ett tag ;) Hur ser era söndagar ut?

Svaret på gåtan var iaf bidrottningen
& den som gissa rätt denna gång blev denna tjej! ;)

1 Kommentarer »


Dagens gåta 5/2! - AVSLUTAD!


11 Kommentarer »


Hotellet, ca 4månader kvar!

Avstånd till strand: 850m
Avstånd till centrum: 200m






3 Kommentarer »


Inspiration - sommar&utomlands!

Eftersom att jag längtar så innerligt tills vi ska utomlands
så passar denna inspiration skapligt mycket!
Bilder på hotellet kommer snart !

bilder från weit

3 Kommentarer »


Lockigt av flätor!

Bara jag som älskar dom fina lockarna man får efter att man har haft flätor?
Tycker det är så himla fint! (Syns dock inte så bra på bilden men ah..)

4 Kommentarer »


Ny mobil!

Bytte mobil med syster igår så nu är jag x10mini ägare! :D
Känns skapligt skönt att ha blivit av med min x8 faktiskt ;)
Skönare med tangentbord!! Eller vad tycker ni?

3 Kommentarer »


Min morgon!

Godmorgon älsklingar!
Jag vaknade typ alldeles precis & satte mig vid datorn på en gång haha! Neard jag vet.. :rolleyes: Syster ligger bredvid & sover så sött stackarn är ju så förkyld att hon knappt kan andas :( Iaf så ska jag väl svara på lite kommentarer nu, vänta på att Ronja ska vakna & sen blir det väl frukost!

1 Kommentarer »


Nattfilm!

Ligger just nu i soffan framför tv'n, syrran ligger i andra soffan hehe.. Båda med varsin dator, vilka nördar vi är!:rolleyes: Slog nyss över till 5an också där angel eyes nyss börjat, var någon amerikansk thriller så får väl se om den är något att se! :) Vad hittar ni på såhär på kvällen/natten?

1 Kommentarer »


Vad tycker ni om bidragen som gick vidare?

Själv tycker jag dom var helt okej! :)



7 Kommentarer »


Min kväll♥

Har precis myst ner mig med systeryster i sängen framför Melodifestivalen Min kväll består alltså utav det som bilden här neranför visar, melodifestivalen, bloggning & mys med syster :)

Hur ser eran kväll ut?

1 Kommentarer »


Hatar rubriker

Gokväll alla söta!

Kände nyss lukten av bränt så jag gick ut och kollade i köket, & köttgrytan som vi skulle ätit ikv var inte så ätbar längre.. Så nu har vi precis beställt pizza, jammie ;) Så blir väl en myskväll med familjen med massa tjockt & kolla melodifestivalen eller nå! En myshelg behövs såhär innan skolveckan börjar känner jag :) Har ju inte haft skola sen innan jullovet eftersom att vi gick ut på APL direkt efter det ;)

Iaf så var svaret på gåtan att man köper en jordglob!
& den som gissade rätt först denna gång blev denna tjej! ;)

1 Kommentarer »


Dagens gåta 4/2! - AVSLUTAD

4 Kommentarer »


Rabattkod på beccadesign.se!

Ni kanske har tittat in eller hört talas om beccadesign.se?
Jag har iaf fixat en liten rabattkod åt er på den hemsidan, vad tycker ni om det? :D
På hemsidan finns UUUR snygga smycken & med en rabattkod på 20% borde ni shoppa loss ;)

Rabattkod: xixafhpqf


1 Kommentarer »


Vad tycker ni?

Jag har ställt denna fråga på min förra blogg också..
 
Borde jag ha en tävling i samarbete med brilliantsmile?
Sen ett tag sen tillbaka så har jag börjat använda tandkräm ifrån brilliantsmile
& jag bara älskar deras tandkräm! Den gör så att tänderna ser renare ut & framför allt så känns dom renare!
Tandkrämen tar bort bland annat karies, plack & missfärgningar, samtidigt som den bleker tänderna.
How awesome är inte det? ;)
Så nu frågar jag er!:
Vill ni att jag tävlar ut ett litet kit av denna tandkräm?

 

1 Kommentarer »


Helt slut!

Usch, jag är verkligen super trött nu! Vet inte varför.. :( Men man blir ju iaf lite piggare när man kollar ut & ser att det är super fint vinterväder ute! :D Har iaf fixat klart de sista lilla i nya designen & jag hoppas verkligen att ni också tycker den blev bättre än förra hehe(?) :rolleyes: Får väl se vad som händer senare, om vi skulle bowla eller om det inte blev något utav det! :)
Vad ska ni göra idag då ?

1 Kommentarer »


Äntligen är den nya designen klar!

Vad tycker ni ? :D



0 Kommentarer »


Pillerill..

Usch va drygt det är haha.. Har hållt på med designen ett bra tag nu & nu tänker jag ta en paus för att käka frukost! Är inte klar på långa vägar, men det som jag gjort blir väl som jag vill förutom headern så den kommer vara tillfällig sen om jag ska använda den designen! :)
Ni får se den helt när den är klar sen ;)

0 Kommentarer »


Godmorgon!

Sovit gott?
Det har iaf jag gjort! Är fortfarande super trött & vill egentligen fortsätta sova.. Men jag vill inte sova bort hela dagen så tvingade upp mig själv haha :D Iaf så tvärslocknade jag igår, därför jag inte bloggade mer :( Höll på med en bloggdesign & sen ställde jag ifrån mig datorn och slocknade på en gång, snacka om trött schey.. Nu ska jag iaf fortsätta lite på den där designen & vakna till oså. Så återkommer snart, puss sålänge :D

fastnade inte på bild..

2 Kommentarer »


Kollat final destination 3!

Usch, har precis kollat på final destination 3 & satan asså.. Ska aldrig mer åka bergodalbana!! :o Var något med solarium också och fyfan.. Haha gick in och gömde mig på toan, för annars skulle jag väl inte våga sola nå mer :rolleyes: Sevärd film iaf!

1 Kommentarer »


mums!

Mys framför tv'n

3 Kommentarer »


Gjort en design åt syster!

Gjorde precis en ny design åt syster!
Vad tycks? :D
(klicka på bilden för att komma till bloggen & se helheten)

2 Kommentarer »


Precis badat!

Har nyss tagit mig ett bad & nu har syster landat här hemma också! :) Nu blir det iaf att kila iväg till kiosken för att köpa chips & dricka här ska tjockas! ;) Efter det väntas god mat med familjen, myspys!


Svaret på gåtan var iaf självklart ledtråden ;)
& den som gissade rätt denna gång blev denna brud!

0 Kommentarer »


Dagens gåta 3/2! - AVSLUTAD

0 Kommentarer »


Trött Linn..

Usch, ligger här i sängen & är både hungrig & trött, not nice:thumbdown: Funderar iaf på om man kanske ska se om man kan knepa ihop någon snyggare design på bloggen? Eller om den ska få vara som den är ett tag till tills jag verkligen känner suget(?) Visar sig! Iaf så tror jag nog att det blir myskväll ikv, varmt bad med skum samt film marathon, låter toppen! :D :thumbup:

1 Kommentarer »


Hur gammal är inte denna haha?!

1 Kommentarer »


APL avklarad!

Sådär ja! Nu är jag hemma igen & mina 4 veckor på APL'en är avklarade! Jag har haft det jätte bra & har stormtrivits, så jag kommer sakna dom alla där, både brukarna & personalen :(:love: Men man får hålla tummarna på att man ses någon mer gång! :)
Iaf så ska jag ta & svara på lite kommentarer och sen sätta igång att plocka upp lite på rummet, såg att pappa iaf hade bäddat min säng nu när jag kom hem så tack älskade far :rolleyes: Så blir väl bara att plocka upp alla kläderna oså!
Vad ska ni hitta på idag då ?

0 Kommentarer »


Sticker till jobbet nu!

Godmorgon alla glada! :D

Nu ska jag kila iväg till jobbet så att jag inte kommer försent! Dock var det motvilligt som jag klev upp imorse eftersom det nu har blivit mer än -10 grader ute.. :( & cykla i den kylan gillas inte :thumbdown: Men nu lär jag rusa iaf, sen blir det hem & städa tills syster kommer! Men ska iaf försöka uppdatera er med någon mobilblogg om jag hinner :) puss sålänge!

1 Kommentarer »


Dagens outfit/facelook!

Randiga tights & en stickad tröja = skön outfit! ;)

0 Kommentarer »


2 snygga vattenbilder!

Eftersom att älskling & dom har neonlyse i sin duschslang så var jag tvungen att ta kort på de.. ;)

1 Kommentarer »


Hemma efter en heldag på jobbet..

Gokväll sötisar!
Kom hem för ett tag sen, typ runt 8! Så har käkat & svarat på lite kommentarer oså fram tills nu :) Så nu ska jag väl lägga in bilder på datorn, har tagit outfit/facelook bilder på hur jag ser/såg ut idag, dock inte dom bästa men man ser iaf! ;) Sen blir det väl antingen att hoppa in i en dusch eller ett bad :thumbup: ett bad skulle ju inte vara helt fel..(?)

Svaret på gåtan var iaf självklart pluto ;)
& den som gissa rätt först denna gång blev denna tjej!

1 Kommentarer »


Vad som fanns i terrariet..

Det var en orm som befann sig i terrariet ;) & denna tjej gissa rätt!

Den ormen blev jag tvungen till att sova i samma rum som.. Hade helt glömt bort att älskling & dom hade en orm hemma haha :( Jag som är livrädd för ormar! Tur att min fobi försvunnit lite iaf, dock fick jag rysningar när jag kom i närheten av den haha! :rolleyes:

0 Kommentarer »


Dagens gåta 2/2! - AVSLUTAD


6 Kommentarer »


Inspiration - hair

1 Kommentarer »


Vad innehåller detta terrarium? ;) - AVSLUTAD

Den som gissar rätt på vad som befinner sig i detta terrarium får en länkning ;)

ps. eftersom detta är tidsinställt så kollar jag vem som gissa rätt först när jag kommer hem!

0 Kommentarer »


Min & älsklings myskväll i bilder!

0 Kommentarer »


Inte ens halvklar!

Jag börjar om mindre än en halvtimme & jag är inte ens halvklar, stressad!!!! Har iaf fixat tidsinställda, så see ya! puss

0 Kommentarer »


Lycka till älskade låtsaspappa! ♥

0 Kommentarer »


home!

Nu har jag precis kommit hem ifrån baby, kände att jag inte vill stressa när jag kom hem så drog ganska snabbt.. Börjar ju som sagt att jobba kl 1300 & då vill jag ha allt klart i min takt hihi :rolleyes: PLUS att jag ska försöka fixa lite tidsinställda åt er, & fylla på min mobil så jag kanske kan göra något mmsinlägg ;) Kostar ju som ett vanligt mms, & det är ju inte så dyrt så :D

0 Kommentarer »


Godmorgon!

Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår.. Men jag drog hem till min älskling & hade en riktig myskväll! Tog lite bilder igår också som kommer komma upp lite senare! Dock kommer det inte bli så mycket uppdatering under dagen idag eftersom att jag börjar 1 & slutar 9 :( Men blir lite nu på förmiddagen oså & sen ikväll! Iaf så ska väl babe sticka till skolan när som helst, & då ska jag ta och svara på lite kommentarer oså och sen dra hemåt vid typ 10 någon gång :) Hoppas ni hade en bra onsdag iaf, för det hade jag!

0 Kommentarer »


Rättegång..

Åh jag är så spänd..
Jag vet egentligen inte varför jag är det, jag är det väl mest för min familjs skull! Jag hoppas verkligen att idioterna åker fast riktigt hårt.. Eller åkt fast har dom ju redan gjort men att dom får fängelse för det dom gjort! Jag vill egentligen vara med på rättegången som är imorgon för min låtsaspappa, vill ju kunna finnas där för han :( Men jag sitter här hemma och håller tummarna för dig älskade låtsaspappa på att dom där 2 idioterna får fängelse och en riktig summa att betala i skadestånd! :mad: Dom förtjänar att åka dit för det dom gjorde, man gör inte så!
Men det kommer nog gå jätte bra, älskar dig

1 Kommentarer »


Inspiration - shoes

0 Kommentarer »


Lite senare idag..

Tjoo alla!
Blev lite senare idag, annars brukar jag få sluta skapligt mycket tidigare.. Men var inköp oså så det tog lite tid :) Iaf så har jag nyss kommit innanför dörren & ska ta och svara på lite kommentarer nu och sen fixa lite med bloggen!
Har ni andra haft en bra dag idag då?

0 Kommentarer »


Stressad..

Godmorgon alla!
Får bli en snabb update, jag vakna för typ 10min sen och jag börjar om 15min.. Så jag lär skynda mig lite! Tur min frisyr och sånt inte är förstört sen igår så sticker till jobbet som jag vakna haha ;) Men vi hörs sen igen, kan ju som sagt inte mobilblogga med bilder så då struntar jag i det helt ist :(
trött chey..

0 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.