Follow on Bloglovin

Tävling - Vinn valfri vara!

I samarbete med evasunderklader.se tävlar jag nu ut en valfri vara till värde av 300:-
Man behöver INTE ha blogg för att delta!
 

FÖR ATT VARA MED SKA DU:
Gilla evasunderklader.se på facebook HÄR
Gå in HÄR och välj den vara du vill vinna för max 300:-
Skriv en kommentar här där du länkar till varan du vill vinna, vad du heter på fb samt din mail

FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA KAN DU:
Gilla min blogg på facebook HÄR
Följa mig på bloglovin HÄR, skriv då vilket nummer du blev
Skriv ett inlägg på din blogg/facebook där du länkar till tävlingen

Glöm inte att skriva om ni gjort något av de extra
 
Tävlingen avslutas: 10/5
Tid: 23:59
 
Grattis till Emma, har kontaktat dig via mail!

58 Kommentarer »


Mat - fix!

Hola på er allihopa!

Förlåt för en inte så bra uppdatering idag, men har haft så mycket i huvudet så har jag varit & hämtat ut paket osv så har helt enkelt inte haft tid.. :) Iaf så ska vi käka alldeles strax & sen hoppar jag på en gång in i duschen för att börja fixa mig, fick planer till slut & blir nämligen fest för min del iaf.. ;) Har iaf fixat några inlägg tills imorgon då jag förmodligen kommer ligga bakis & sen så kommer det upp en tävling lite senare ikväll också! Lovade er ju en tävling men har inte hunnit lagt upp den ännu !
Men som sagt, tidsinställer den till typ 21:00 eller nå! :D

50 Kommentarer »


Paket

Varit och hämtat ut paket, ni ser förmodligen redan vad det är men visar sen iaf :D

 

22 Kommentarer »


BOOM BOOM !

Godmorgon på er mina fina!

Jag har sån kick nu så det finns inte hih! Så glad när jag loggar in & ser först på blogg.se's framsida att jag ligger 1a på mest aktiva listan!!! IIIH :D Sen när man kommer in & kollar statistiken så har man haft över 300 besökare REDAN IDAG?! :D :D :D Hih jätte glad iaf ! :rolleyes: Sen statistiken igår märks att nu är det påväg uppåt & speciellt om man kollar statistiken nu på morgonen som sagt också :rolleyes: Det är sånt här som får en att tycka att det är ännu roligare att blogga än vad jag redan tycker! & alla era fina kommentarer betyder GULD:love:

Detta firar vi förmodligen med en tävling lite senare eftersom det är valborg också!
Vad tycker ni om det? ;)


31 Kommentarer »


Myskväll!

Gokväll mina fina!

Sitter just nu framför tv'n & har precis sett på BB, synd att Tenny åkte ur tyckte jag :( Men nu blir det bara svårare & svårare, men tycker fortfarande att Annica ska vinna allting, henne diggar jag ! :D Aja, nu blir det iaf mys med popcorn osv framför American Horror Story brukar ni se på det? Det är jätte bra iaf & rekommenderar det starkt, fast ni känsliga ska nog låta bli, knappt så jag klarar av de.. :rolleyes: Får se om det blir någon mer uppdatering idag eller inte, annars hörs vi imorgon! :) Men hoppas ni haft en toppen dag iaf:love:

44 Kommentarer »


Trött chey..

Usch, ni kan nog inte ana hur trött jag är.. Fast det är väl inte så konstigt eftersom jag inte somna förrän 5-6 imorse och vaknade vid 10 som sagt så blir nog förmodligen en ganska tidig kväll för mig ikväll.. Fast jag SKA se Big Brother först + American Horror Story, så jag "får" inte sova förrän efter 12 ändå haha.. ;) Iaf så tänkte jag gotta mig med ett varmt & skönt bad nu eftersom jag känner mig otroligt frussen & har ont i kroppen!
Men återkommer efter det sötnosar!!:love:


19 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



170 Kommentarer »


Spontan lunch!

Hola people!

Blev en spontan tur till donken för lunch med Ronja & Richard så därför försvann jag för ett tag men är tillbaks nu hih :D Iaf så kan jag ju säga att man är skapligt mätt nu efter en happy meal samt cheeseburgare haha.. ;) Men gott var det så helt klart värt det! :D Super fint väder ute också så! Aja lite bilder får visa ist!
Jag idag!

Ronja & Richard, så söta så hih! :D
Haha rev ut pandabrillorna ur vår happymeal, så ful haha!
En fin sommarbild jag tog eftervägen + som jag redigerade nyss, TYCKS?! :rolleyes:
+ lite kraffs jag fick med hem, 1 par jätte fina örhängen & självklart popcorn! :D

14 Kommentarer »


Stelkramp - förändra ett barns liv'

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

 

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
(kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


© UNICEF/Asselin

 

16 Kommentarer »


Morning sweethearts!

Godmorgon sötnosar!

Jag vaknade väl runt 10 konstigt nog eftersom jag inte somnade förrän runt 5-6 imorse.. Satt uppe med gimp heeeela natten haha :o Aja, jag börjar ju komma någon vart med att lära mig iaf.. ;) Nyss ätit frukost & ligger nu här och testade en liten redigering på en bild i gimp inte den bästa men man lär sig ju allt eftersom? :D

Vad ska ni hitta på idag då?
Själv ska jag bara ta de lugnt hih :rolleyes:

16 Kommentarer »


Dedär med att sova själv..

Tänkte att jag gör sista inlägget för ikv nu ist för hade ändå strax tänkt lägga mig och kolla tv oså :) Dock är jag svin hungrig så kanske ska försöka ta mig någonting att äta först haha.. Iaf så har jag fortfarande inte vant mig vid ensamheten, att inte känna någon närhet ifrån den jag älskar så det är jätte jobbigt att lägga sig tomhänt om kvällarna :( Men vad gör man.. Aja ska inte deppa ihop nu!
Hoppas ni haft en toppen dag & kväll iaf så hörs vi imorgon! :D:love:

22 Kommentarer »


Lugn & ro...

Gokväll sötisar!

Nu har alla dragit & det är otroligt tyst, känns typ ovant haha.. ;) Iaf så fick barnen hemmagjord pizza & till dom vuxna blev det någon wook liknande sak, men gott & trevligt var det iaf ! :D Iaf så ligger jag här i sängen alldeles själv nu, Richard & Ronja drog ut någonstans & jag håller på att försöka lära mig gimp, skit svårt ju! :o Aja blir en lugn kväll iaf framför bloggen förmodligen! Har ni haft en bra dag då? & vad gör ni ikväll?


13 Kommentarer »


Dagens outfit!

Nu har jag precis fixat klart mig så här har ni dagens outfit!
Fast ni kan ju ignorera vad jag gör för min haha.. :rolleyes:
Återkommer senare ikväll igen när vi ätit & allt sånt där! Ska försöka ta lite bilder också :D

20 Kommentarer »


Next - FIX

Nu har jag precis duschat osv & ska bara torka lite sen sätta igång att fixa mig, alla andra kommer ju runt 6 tiden så vill ju helst vara klar till dess haha.. ;) & jag är alltid så seg för orkar inte göra allt på en gång :rolleyes:
Men återkommer med outfit/facelook när jag är klar!:love:

Bild från igår'

17 Kommentarer »


God frukost + min lördag!

Har för ett tag sedan käkat frukost, fick bli någon macka & oboy bara, sen gotta jag till det med tårta efteråt eftersom att pappas sambo fyller år idag så bakade pappa tårta imorse, awesome! ;) Iaf så blire nog bara lugnt idag sen ikväll så kommer det en massa folk hit så vi kommer va kanske ca 17 pers i vår lilla 5a haha, frågan är ju hur vi ska få plats :o Iaf så blir de god mat osv så blir nog en bra dag skulle jag tro! :D

Vad ska i hitta på idag?

20 Kommentarer »


På aktiva-listan igen!


Jag vaknade nyss, eller ja jag vaknade tidigt imorse först.. Runt typ halv 7 pga att pappa höll på att spela hårdrock & bakade tårta ute i köket som ligger vägg i vägg med mitt rum?! Den farsgubben kan ju inte tänka klart haha.. ;) Aj iaf så lyckades jag tillslut somna om runt halv 8 igen skönt nog! Så nu ska jag väl bara tare lugnt oså, sen gå upp och äta frukost när jag väl orkar, så himla lat på morgonen :rolleyes:

Iaf, vet ni vad jag upptäckte när jag logga in på bloggen idag?! :D JAG ÄR PÅ AKTIVA-LISTAN IGEN!!! Hur awesome är inte det?! & det är ju ett bevis på att jag är påväg tillbaks med bloggen nu också! Glad tjej!

16 Kommentarer »


Efter varje vecka..

Tänkte faktiskt bara göra ett litet snabbt godnattinlägg nu då jag är hur trött som helst, som efter varje vecka i skolan.. :( Blev iaf en vända till donken med Ronja & Richard för att tjocka lite cheese, skapligt gott kan jag ju lova er att det var iaf ;) Aja, krypa ner under täcket med min mysiga nalle så hörs vi imorgon! Sov gott:love:

17 Kommentarer »


Kvällens drogade!


Har helt fastnat för Justin Biebers låt.. Har aldrig gillat han förut, men denna låt är grym!



15 Kommentarer »


Proppmätt..

Ligger här i sängen & håller på att spricka.. Åt för ett tag sen, typ 1 timme sen till och med?! Iaf så är jag fortfarande lika jävla proppmätt som jag var efter att jag smällt i mig dedär köttet & stripsen.. Aja får hoppas det går över snart, för visst är det bra att vara mätt, men det är fan inte skönt att vara såhär äckligt mätt så man nästan kallsvettas :( Aja bort från det negativa, till det positiva!

Jag är igång med bloggen igen! Jag ska sattsa på den igen & verkligen ge gärnet för jag tycker verkligen om att blogga & man ska väl satsa på det man gillar, right? ;) Så nu tror jag att jag är igång igen! Man får ju mer motivation osv närmare sommaren och speciellt när man ska utomlands snart så det är awesome! :D

BTW, vill ni att jag startar långhelgen med en tävling ?!
In på min fanpage och tyck till söta ni!


10 Kommentarer »


Gilla min blogg på facebook!

För er som gillar min blogg så får ni gärna gilla den på facebook!
PLUSPLUSPLUS just nu har jag en omröstning där om jag ska starta långhelgen med en tävling!!

Klicka på bilden för att komma dit ;)

4 Kommentarer »


Guide - gör en ikon som min'

Fick frågan om jag kunde visa hur jag gjorde en sådan ikon som jag la upp igår
så här har ni en liten guide hih ! ;)

Gå in på google - där du söker på "splash" eller liknande som jag gjorde, så sparar du den bild du vill använda! + att sök på "vit bakgund" eller något & ta en vit bakgrund bara och spara den också!
Gå sedan in på picmonkey.com - Där du trycker på "Edit your photo or drag it over" så väljer du den vita bakgrunden du precis sparat
Tryck sedan på den lilla ikonen som jag har pilen över på bilden här neranför:

Tryck sedan på "your own" som finns högst upp - & välj "splash" bilden eller vad du nu valde!
Då kommer den bilden du valt upp i litet format över den vita bakgrunden, förstora den då till den storlek du tycker passar & sen ändrar du "fade" tills du tycker att det ser bra ut som på bilden nedanför:
Gå sedan över till "P" (finns ovanför där du klicka in först) - & skriv den text du vill ha & välj det typsnitt du vill ha. Samt färg & storleken du vill ha på texten.
Sen är det bara att "klippa ut" vilket du gör på den översta på sidan & trycka på save så är allt klart! :D
(lägger in ikonerna här neranför)



4 Kommentarer »


Tecken på vår!

4 Kommentarer »


Tråkig lektion..

Blää.. Sitter på vård nu & den brukar gå fort och vara chill men ja vår vikarie är mindre chill så.. Iaf så har vi den här sen medicin & så slutar vi, skööönt! :) Ännu skönare att det är helg nu också, speciellt att det är långhelg ;) Blir en chill helg & tagga upp för valborg! Sen kommer syster & hennes pojkvän senare, och imorgon kommer det lite folk hem till oss för att käka god mat! :)

Vad ska ni göra i helgen då?

4 Kommentarer »


don't feel well..

Nu blir det sista inlägget för ikväll då jag är otroligt trött & har otroligt ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. :( Så jag lägger mig & försöker sova och hoppas på att det känns bättre imorgon, fredag då också ju :D Hoppas iaf ni mår bättre än mig så hörs vi imorgon sötnosar, pusss

Btw, knåpade ihop dom här 2 ikonerna nyss,
den högst upp i inlägget & den här längst ner, vad tycks? :D


10 Kommentarer »


Ice age 3

Gokväll!

Sitter, eller ah rättare sagt ligger i sängen just nu och småkollar på Ice age 3 samtidigt som jag läser lite bloggar osv, vanlig kvällsrutin liksom :) Iaf så kan man aldrig växa ifrån Ice age haha, så himla kul :rolleyes: Eller vad säger ni? Blir iaf tvkväll idag med massa mys! Passar med tanke på huvudvärken jag har :(

Vad har ni gjort idag?

7 Kommentarer »


I love u ♥


10 Kommentarer »


My tattoo'

Har fått frågan flera gånger om det är en riktig tatuering jag har & JA det är en riktig tatuering, tycker jag är lite för gammal för att ha en man fäster med vatten eller liknande haha.. ;)

En ville iaf se bild på tatueringen & här har ni den!
Fast ni kan ju ignorera att min arm ser fett tjock ut, trycker den mot kroppen haha..


13 Kommentarer »


New design!

Knåpade snabbt ihop en liten ny design då jag kände för en liten förändring! :-D
Blev att testa på brunt denna gång, andra gånger har de ju varit rosa eller lila tjejigt bara haha..

Så vad tycker ni om min nya design?! :D

FÖRE:


EFTER:


9 Kommentarer »


Det där gick ju...

Nu är jag hemma ifrån skolan igen och vet inte vad jag ska säga om nationella asså haha.. Kändes som det gick bra men ändå inte :( Vet inte ens om jag skrev rätt utan skrev som jag kände/tyckte.. Aja får helt enkelt hoppas på det bästa, nu är det gjort iaf! :) Ska väl bara tare chill nu & njuta av att det snart är helg!

Återkommer lite senare & bjuder på en bild från helgen som va sålänge! ;)

3 Kommentarer »


Nationellt prov uppsats

Nu kör vi!
Önska mig lycka till, kan behövas :rolleyes:

1 Kommentarer »


Bestämde precis dejt'

Tjosan på er!

Nu har jag kollat klart på Big Brother samt plattat håret ordentligt för en gångs skull så nu tänkte jag ta & dejta sängen lite. & vem vet vad vi gör... ;) Haha skojja bara.. Nej nu lär jag gå & lägga mig om jag ska orka upp imorgon, komma till skolan & framför allt orka göra nationella! Sov gott med er :) Pussis:love:

5 Kommentarer »


BB

Nu blir det glo BB sen göra en kopp te i pausen!
Brukar ni kolla på Big Brother?

5 Kommentarer »


Tjockis Linn..

Gokväll sötnosar!

Har nyss tjockat i mig lite kebabtallrik & satan va gott det var seriöst! Efter att ha varit sugen på det sen igår så vare lite sådär smått gott ;) Så nu ligger jag här i sängen med datan i knä (som vanligt) och är hur mätt som helst.. Kollar också på tv'n lite fram & tillbaks då och då :) Iaf så har det varit en lugn & skön kväll, är väl lika bra såhär dagen innan man ska sitta i en aula i 3 timmar för att skriva nationellt prov :o Så är man duktig & har glömt att köpa både godis och dricka också.. :( Får hoppas man kommer i väg på någon rast imorgon :rolleyes:

Nej nu ska jag fortsätta smälta maten, så återkommer jag senare ikväll! :) Sålänge får ni frestas av min goda kebab! BTW målade mina naglar igår också som ni kan få se bild på, dock är det inte sådär fint längre eftersom de råkade bli utsmetat.. :( & färgen är mer lysande blå AS SNYGG!

10 Kommentarer »


Ett inlägg tillägnat till Malva'

Tänkte skriva ett litet inlägg som jag tillägnar Malva & hennes fina familj!
Systern Linnea har även en blogg som ni kan läsa HÄR!

Jag känner ingen utav er men jag har följt Malva steg för steg i eran fina grupp MALVA KÄMPAR och jag blev/blir så rörd för varje litet inlägg. Lilla Malva kämpade in i det sista & är nog den starkaste 3åringen jag någonsin lagt märke till, hon hade alltid en tumme upp hur ont hon än hade. Visade oftast ett leende på läpparna. & hennes familj, kan inte förstå hur nån människa i världen kan vara så stark, speciellt Malvas mamma som orkade uppdatera gruppen varje dag, varje litet steg Malva tog. Det är starkt gjort, otroligt starkt.

Det jag vill ha sagt iaf är att jag skänker en stor tanke till Malva & hennes familj. Det är jobbigt nu och kommer vara det ett tag, men eran dotter/lilla syster slipper lida nu och som känns fel men förmodligen ändå är rätt så mår hon nog bättre nu..
She will always be here, although we do not see her :love:


Bilderna är tagna ifrån MALVA KÄMPAR gruppen'

5 Kommentarer »


Tips på bra redigeringssida!

Riktar detta tips främst till dom som använde picnik & saknar det nu när det försvann :( Men riktas självklart till er andra också som vill ha bra redigeringssida gratis! ;)

Hittade iaf denna sida för kanske 3 dagar sedan när jag gick in på picnik (hade glömt att de skulle stängas ner) så fanns det en länk där i texten & klicka mig in och lovar det är grymt! Till och med bättre än picnik! :o Så sluta sörj över picnik's nedstängning & ta er en titt på den bättre sidan picmonkey.com!

5 Kommentarer »


Finally finish!

Nu är jag äntligen klar med att ha skrivit av ALLT jävla skit haha.. Tog ju fan flera timmar?! :o Aja, skönt att ha det gjort nu iaf ;) Så nu ligger jag i sängen & är vrålhungrig, funderar på att kanske göra iordning lite nudlar, eller om man ska orka vänta tills dom andra kommer hem & ska göra mat haha :rolleyes: återstår att se ;)

Nu ska jag väl iaf bara ta de chill som alltid & tagga inför nationella uppsats i svenska imorgon, känns inte okej att sitta i 3 timmar & skriva, skrivkramp.se haha.. :( Aja, nu ska jag läsa lite bloggar oså! Hare bäst sålänge:love:

2 Kommentarer »


Skriver av.

Tjo!!

Fick sluta tidigare från skolan idag plus sovmorgon då vi hade lite inställda lektioner så de va as skönt! :) kom iaf hem efter 12 någon gång och har städat lite granna och sitter nu och skriver av allt från min förra svenska bok till ett större block då jag anser de skönare att skriva i ett sånt så vill jag ha allt samlat så skriver av allting :) gör ingenting för mig då ja ändå inte har någonting bättre för mig ;) återkommer iaf när jag är klar med det! Puss sålänge :love:

0 Kommentarer »


Tips - myggarmband!

Nu när våren & sommaren börjar närma sig & myggen när som helst kommer finnas i luften & sukta efter just erat blod så passar dom här myggarmbanden perfekt! Armbanden är gjorde av ren naturlig citronellaolja och lavendelextrakt så de innehåller inte några kemiska komponenter & är helt ofarliga och giftfria, awesome?! :D
Måttet på armbanden är 24 x 1,8 cm!

& kolla in detta AWESOME erbjudande ;)
Köp 4 och få 1 extra
Köp 6 och få 2 extra
Köp 10 och få 5 extra

Det är ju hur nice som helst?! :D
Ni hittar dessa armband inne hos uffessakerochting & dom kostar endast 26:-!

5 Kommentarer »


Lönar sig att blogga :')

Fick hem paket igår också som jag tänkte ta och visa er nu, en ur gullig ring hihi! :rolleyes:
Ibland lönar det sig att vara bloggare ;)

6 Kommentarer »


Jobbig dag..

Hola på er allihopa!

Kan lova er alla att denna dag har varit cp jobbig.. Haft sammanlagt 3 prov idag, fan rekord när man egentligen endast får ha 2 prov i veckan haha.. :o Var iaf 2 nationella och ett omprov och kan ju säga att omprovet kan bokstavligt talat DRA ÅT HELVETE! Dom 2 nationella gick hyfsat bra iaf, bättre än jag förväntat mig haha ;)

Iaf så blev de plugg dag igår osv så därför blev det ingen mer uppdatering, men idag ska det nog bli en del skulle jag tro! :) Funderar också på att börja satsa på bloggen igen, då har jag ju ändå någonting att fokusera på.. + att mamma frågar hela tiden hur det går med bloggen osv haha ;) Blir nog så, då har jag något att göra om dagarna + så kan jag fokusera lite mer på det än att gråta.. Får ju ut en hel del känslor på att skriva också :)

Har ni haft en bra start på veckan då?

3 Kommentarer »


Pluggpluggplugg..

Hola senor/senorita!

Kom hem från skolan för ett tag sen & tänkte uppdatera lite snabbt med outfit/facelook osv! :) Iaf så blir detta en pluggdag.. Jag har mått så dåligt på sistone så jag har hamnat ganska mycket efter i skolan vilket jag måste ta tag i.. :( Plus att jag har ett omprov imorgon som jag måste plugga på.. Så jag återkommer när jag blir klar om jag blir klar! Men sålänge så får ni självklart dagens outfit/facelook aldrig testat ha så som idag, but I like it ;)

Vad tycker ni om dagens outfit/facelook?


4 Kommentarer »


På bussen

Godmorgon sötnosar, sovit gott?

Jag gick väl iaf upp vid halv 6 och så hade de blivit strömavbrott, otroligt passande.. Så jag får helt enkelt fixa mig när jag kommit hem till Köping :) iaf hemskt nu när jag sitter helt ofixad och i mjukiskläder och märker att det är en jävla skolbuss jag åker med.. Döda mig! ;(

Aja ska fortsätta njuta av musiken och hoppas den här skiten är över snart haha.. Återkommer sen!

1 Kommentarer »


Bedtime'

Nu blire sängen framför någon film & försöka sova. Blir intressant att se om jag ens kommer upp imorgon haha :) Klockan står iaf ställd på 05:00 & vi lär sticka till bussen vid 06:00 så! Ska försöka få pappa att möta mig i Köping vid 08 imorgon också, får väl se hur det går ;) Men sov så gott babes! pussis:love:

0 Kommentarer »


Lyxmiddag'

Hellooo people!

Sitter just nu i soffan & vaknade inte för så länge sen.. Hamnade i matkoma så jag lyckades somna haha.. :rolleyes: Man kanske skulle satsa på en kock karriär? ;) Aja, det var super gott iaf & nu kollar jag på big brother & ska strax kleta i lite hårfärg i håret :) Blev inte att åka hem idag för orkade inte stressa, så blir att gå upp cp tidigt imorgon & åka med bussen vid 20 i 7.. Hemskt när jag börjar halv 10 haha :( But thats life!

Nej nu ska jag fixa lite osv, men återkommer förmodligen senare ! :) Sålänge får ni frestas lite av min mysiga middag som jag gjorde för familjen, lite avis kan ni ju erkänna att ni är ;)
image descriptionimage description

2 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



147 Kommentarer »


Some new in'

Nu har jag precis kommit hem igen! Vi svängde ju förbi vid min systers pojkvän också och mamma drack kaffe osv. Sen kollade Richards bror på min piercing då han håller på med sånt & det såg tydligen bra ut vilket var toppen att höra! :D Så nu ska jag ställa mig & göra iordning lite mat åt familjen! :)

Detta är iaf vad jag fick med mig hem:

Spräckligt linne - 30:-
2 hårfärger - 30:- st
Deo - 20:-
Puder - 30:-
2 nagellack - 10:- st
Hårsnoddar - 10:-
3 Kollegieblock - 3 för 20:-
Skor - 100:-
Stift - 10:-
2 chokladbitar & 10 paket nudlar haha.. ;)

5 Kommentarer »


Shopping

Påväg hem ifrån Ludvika med en full påse av behövligheter, visar er vad jag köpt när jag kommit hem! :)

3 Kommentarer »


Mot Ludvika!

Nu drar jag mot Ludvika, ger er dagens outfit osv sålänge :)

1 Kommentarer »


Fix - Ludvika'

Godmorgon på er !

Jag vaknade väl runt halv 10 någon gång men har precis gjort frukost åt familjen, ägg & bacon hih :) & nu tänkte jag göra ett snabbt inlägg innan jag ska ta & fixa mig för att sedan åka med mamma till Ludvika för att kolla lite granna :) Sen hem, färga håret & sen vidare mot köping igen hih ! Har ni haft en bra helg då?

& vad ska ni göra idag? :D

0 Kommentarer »


Sängdags!

Slagit mig till ro i soffan nu där jag tillbringar natten då jag inte vågar sova på övervåningen själv haha :rolleyes: ska iaf kolla film och försöka sova för imorgon blire en vända till Ludvika med mamma :) men ni får sova så gott babes! Puss:love:

Btw, kan ju också tillägga att jag har en hund bakom mig som tar upp all plats och när jag knuffar på henne så suckar och stönar hon bara plus att hon knuffar tillbaka haha.. Snacka om att liten hund ska ha större plats än hon behöver ;) saknar också närheten och tryggheten jag fick av m.. Men men vad ska man säga.. Hörs imorn!

2 Kommentarer »


Hemma - nu myskväll!

Gokväll på er mina fina!

Nu har jag precis kommit hem ifrån mormor & har bytt om till myskläder, så himla skönt haha! :) Skulle aldrig kunna ha en lugn & mysig kväll i jeans osv, never in my life ;) Så nu är iaf mysdressen på & jag ska nog göra iordning mig lite nudlar för att sedan mysa med familjen! :) Vad ska ni hitta på ikväll?




4 Kommentarer »


Hos mormor

Sitter just nu hemma hos mormor och vi har ätit lite smörgåstårta och jag har myst med min älskade lilla kusin, så himla mysigt!! :love: nu sitter jag bara och tar de lugnt, folk spelar gitarr, sjunger, skrattar och bara har de trevligt :) återkommer väl när jag är hemma igen när nu de blir haha, ha en trevlig kväll alla ! :)

3 Kommentarer »


Snäll syster hih !

Så himla snäll syster jag har! Fick ett par jeans av henne idag som jag länge velat ha hih :rolleyes:
Dom enda jeansen jag testat som sitter perfekt ;)

5 Kommentarer »


Outfit/facelook!

Nu kilar jag strax iväg på lite 60års-kalas!
Återkommer när jag kommer hem igen om det kanske inte blir någon liten mobilbloggning därifrån, det visar sig helt enkelt! :) Sålänge så får ni dagens outfit/facelook! Ha en toppen Lördag alla! :love:




3 Kommentarer »


Kattungarna'

Nu har jag som lovat tagit lite fina bilder på kattungarna, dock är det himla svårt att få någon bra då dom blivit busiga & rör sig hela tiden haha.. ;) Dom är iaf så himla gosiga & söta nu dock är dom otroligt tidiga eftersom dom endast är 4 veckor och springer runt & leker osv haha! :o
Men fick iaf några bra, så här har ni! :D

7 Kommentarer »


Nyttigt..

Tjoo på er alla!
Sitter just nu i soffan och kikar på Disney och har precis ätit frukost, känner att jag blir fruktansvärt nyttig här hemma hos mamma haha.. ;) tänkte bara uppdatera lite snabbt, ska ta de lugnt ett tag, fixa några inlägg och sen fixa mig då vi ska iväg till mormor eftersom hennes sambo fyller 60år idag! :) så blir lite kalas hihi.. Aja återkommer sen! Pussis:love:

2 Kommentarer »


Sängen'

Blev tyvärr ingen annan uppdatering idag, orkade helt enkelt inte och myste bara med familjen framför tv'n med pizza och godis osv och nu har jag precis lagt mig i sängen och ska kika på new moon :) har tagit massa fina bilder på kattungarna som vuxit till sig också som kommer komma upp imorgon förmodligen! :D

Aja nu ska jag sova, Btw så avslutar jag tävlingen imorgon när jag vaknat ist, orkar verkligen inte nu..:( hoppas det är okej! Godnatt och sov gott med er, puss :love:

5 Kommentarer »


On tha bus

Sorry för ingen uppdatering idag men har vart i skolan sen hade jag utvecklingssamtal och nu sitter jag på bussen Påväg till mamma skönt nog!! :):love: Aja jag återkommer när jag kommit fram!

PS glöm inte tävlingen som avslutad idag! Ni hittar den under pågående tävlingar i menyn ;)

10 Kommentarer »


BB sen sängen'

Gokväll älsklingar!

La mig precis i soffan & har laddat upp med maraboucookies samt cola framför Big Brother! Det är ju bara ett måste på kvällarna, tycker inte ni också? ;) Sen blir det sängen för att tagga för Fredag & sista skoldagen på veckan, utvecklingssamtal & att ÄNTLIGEN få åka hem till min underbara mamma, som jag längtat:love:

Hur avslutar ni helst eran kväll?


5 Kommentarer »


LACK

Ni anar inte hur lack jag blev igår, seriöst.. Ni som följt min blogg vet att jag skrivit om min navelpiercing förut att den inte läker osv & NU har jag fått reda på varför, efter lite över 2 månader så vet jag varför min navelpiercing inte läker.. Det är nickel i horsmycket.. & jag är alergisk mot nickel, trodde inte de var nickel i kirurgiskt stål?! Men jo tydligen.. Iaf så får jag hjälp att byta till titan i helgen ist så att den hinner läka tills utomlandsresan! PUH!!

För övrigt så har jag bokat möte idag också, dock så blire inte förrän om 3 veckor eftersom det var deras tidigaste tid men jag får stå ut! Utvecklingssamtal imorgon också, Håll tummarna att jag är duktig hih :rolleyes: Nej nu ska jag fortsätta deppa sönder här i min ensamhet :) Skulle nämligen varit 1.5 år med Marcus idag..

Min äckliga piercing får stå för bilden, ciao!
Btw, skapligt hårig mage, kanske borde vaxa hahah..?:o

7 Kommentarer »


Dessa tillfällen..


Bara jag som hatar dessa tillfällen då datorn ska installera massa uppdateringar?! Gaaahh.. Sånt kan man ju bara få tokdamp på! Brukar alltid trycka på senare eller liknande men är väl lika bra att göra dom så datorn håller sig fräsh haha :rolleyes: iaf så tar jag de bara chill just nu & väntar på food! Vad gör ni för något?

Bild från i förrgår

2 Kommentarer »


Torsdag 19 april'

Kom hem från skolan för ett tag sen & är hur trött som helst.. Skulle helst bara vilja lägga mig ner och sova, är jämt trött nu för tiden, sjukt drygt :( 2 bra saker är ju iaf att jag fick D&D/C på svenska nationella sen en engelska redovisning som vi hade idag, ett stort plus! Får ser hur uppdateringen funkar idag..
Blir förmodligen ett långt inlägg snart så ni får reda på varför då.


Denna låt spelar sönder mina högtalare just nu iaf !

0 Kommentarer »


Myskväll!

Gokväll på er alla älsklingar!

Har njutit klart nu av ett avslappnande bad & värmde mig sen under täcket, super skönt vill jag lova! :rolleyes: Så nu har jag gjort iordning mig en mugg te, myst ner i min chilladress & slagit mig ner i soffan framför Big Brother :) Riktigt skön & mysig kväll! Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, kanske återkommer sen igen hih ! :-) puss!:love:

Vad hittar ni på ikväll förresten?
Detta te't måsten i köpa, godaste någonsin!
image descriptionimage description
BTW
Ni glömmer väl inte tävlingen om en snygg mustaschring?

8 Kommentarer »


Bad'

Hoppar i ett varmt och skönt bad och börjar göra mig iordning för kvällen. Återkommer när jag njutit klart hihi :rolleyes:

7 Kommentarer »


Tips - sätt lite färg på vardagen!

Dagens tips är att sätta lite färg på vardagen! Eller rättare sagt din iphone alla gillar väl lite färg? & nu till våren/sommaren så har ju färg blivit dagens mode ;) Så varför inte passa på att köpa något av dessa skal som är i transparenta färger eller varför inte en kabel i din egen favoritfärg ? :D Finns skal till iphone3 också!

Ni hittar dessa färgglada prylar inne hos min egen favorit e-butik uffessakerochting!

1 Kommentarer »


Så mycket att göra..

Tjo på er alla!

Kom hem från skolan för en stund sen & känns inte alls som jag är på humör.. Känns som det är alldeles för mycket just nu :( Känns också som det är mycket att göra trots att jag inte har speciellt mycket att göra.. Ingenting att passa osvosv. Men jag antar väl att jag kommit in i en sådan period & får hoppas den går över lika snabbt som den kom, så jag slipper denna ångest & all denna stress osv.. Jag vill inte ha de!!
Aja ska väl bara softa idag, behöver de nu när det är som det är. FÖRSÖKA plugga också, men det kommer väl aldrig ske haha.. Sånt har jag inte ork med när jag inte är i skolan ;) Vad har ni gjort idag då?

& vad ska ni hitta på senare?

3 Kommentarer »


Svar på tal - Hur länge stannar jag i turkiet'

SVAR -
Jag stannar i turkiet endast 1 vecka! Men det ska bli super kul eftersom jag aldrig varit utomlands förut så är det extra roligt ! :D Fast vi blir super många som åker eftersom vi blev medbjudna av pappas tjejs pappa som fyller 60 år! :) Men det kommer bli super! Åker i början på sommarlovet, 2 dagar efter min födelsedag så det passar ju perfekt för då kan jag önska mig lite cash till resan ju hehe.. ;) Hoppas svaret dög!

6 Kommentarer »


Tjockt..

Visst var jag svin hungrig, men nu är jag proppmätt efter att ha tryckt i mig en halv pizza :( Förvånad över mig själv som ens orkade äta en halv brukar ju inte ens orka en halv barnpizza?! :o Aha anyway så är jag hur jävla trött som helst & skulle typ vilja gå och lägga mig nu.. Dock så skulle de ta konsekvenser för sömnen inatt!

Kör ni på beach2012 eller tjockar ni som jag? ;)
Tycker dock jag förtjänar denna halva pizza efter att ha ätit dåligt så pass länge..

7 Kommentarer »


Slutade tidigare!

Hej alla fina!

Kom hem ifrån skolan för ett tag sen, eller ah ca 1 timme sedan.. Fick sluta vid halv 2 idag istället för 20 i 3 då vi hade inställd naturkunskap och gjorde engelskan då istället så vi slapp den på slutet, ibland är skolan för bra ;) Hade prov imorse också när jag börja i medicin gick väl sådär.. Fick lov & hoppa över typ 1 eller 2 frågor men hoppas inte att det gör något :( plus att jag kom på när jag gick ut att jag skulle skriva till en sak som jag helt glömde bort p g a att jag var så stressad när de bara var 5min kvar av lektionen, not nice :(:thumbdown:

Nu ska jag iaf bara ta det lugnt resten av dagen, så himla skönt! Kanske börja på en liten packlista på vad jag ska ha med mig till Turkiet.. ;) 2 månader kvar men eftersom dagarna går så fort nu för tiden så har väl dom där 2 månaderna gått förbi! Och jag åker ju till mamma när jag haft avslutningen för att kunna gå på min systersavslutning samt så firar jag min födelsedag hos mamma så skjutsar dom oss till Arlanda sen så blir i princip 1 vecka mindre för mig att packa för orkar inte släpa med väskan till mamma, den får pappa och dom ta med sig :rolleyes: Aja nu blir det bara massa babbel känner jag haha! Bjuder på dagens outfit/facelook sålänge!

Vad ska ni göra idag?:love:




4 Kommentarer »


Godnatt sweeties!

6 Kommentarer »


Just accept'

Gokväll på er glada som sura!

Sitter just nu i soffan & kollar på CSI sjukt bra program enligt mig hihi ;) Funderar också på att ta någonting att äta..? Är cp hungrig men har inte någon aptit, sugen på pizza, chips & dipp är jag också, blää.. :( Aja iaf så fick jag inget gjort idag som jag skulle göra.. Skulle ju fixa i garderoben osv men det gjorde jag självklart inte, sen skulle jag plugga osv också eftersom jag har prov imorgon samt en del inlämningsuppgifter jag inte gjort, men självklart orkade jag inte det heller haha :( Har bara varit datanörd hela dagen :rolleyes:
Upptäckte precis att det snöar ute också, INTE okej..

Vad har ni gjort idag då sötisar?

7 Kommentarer »


Aw hur gulligt ?!:')

Sitter och spelar wordfeud så kommer detta! Hur gulligt? :rolleyes::love:

8 Kommentarer »


Tips - överfallsalarm!

8 Kommentarer »


Outfit/facelook'


Hej på er finaste!

Kom hem från skolan för ett tag sen & har nyss försökt ringt för att boka ett möte men skulle tydligen ringa tillbaks på Torsdag om jag orkade vänta och pallar inte säga att det är brådskande läge osv så jag sa att jag kunde vänta, that's life! :) Ska väl iaf plugga lite idag då vi har ett prov i medicin imorgon & sen ska jag nog bara ta det lugnt! Fixa lite i min garderob eftersom jag tvättade igår oså :) Vad ska ni göra idag?

Bjuder på outfit/facelook sålänge!


BTW
Ni glömmer väl inte tävlingen om en snygg mustaschring?

7 Kommentarer »


Mys framför big brother!

Vem tror ni åker ikväll? Amandus eller Joe ? :)

14 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


63 Kommentarer »


Söndagstips'

Godmorgon på er alla fina!

Jag börjar dagen med ett tips eftersom jag inte mår så bra just nu p g a olika anledningar.. & har egentligen ingen lust till att blogga så kan jag lika bra komma med ett awesome tips till er iphoneägare!
Jag antar att ni iphone ägare är rädd för att tappa er mobil i backen så kraschar hela mobilen(?)
Eftersom mobilen är av glas så händer det ofta att glaset spricker i småbitar & mobilen går sönder om man tappar den. & för att hindra detta tänkte jag tipsa om detta fodral som du lägger i mobilen i & du behöver inte ta ur mobilen där ur utan kan använda alla funktioner trots fodralet & de skyddar mobilen mot stötar om du t.ex skulle tappa den i backen, hur awesome är inte det?! :D

Jag själv har ett i rosa som mamma köpte till mig som ni som läst min blogg sett? Dom är iaf väldigt praktiska & kostar endast 129:- så det är lätt värt det! Tycker ni ska kika in & klicka hem er ett skydd ;)
Ni hittar fodralen HÄR från uffessakerochting


7 Kommentarer »


Mys'

Myser i soffan framför The flock, otroligt bra film så tycker alla ska ta och sätta på 4an! :) För övrigt så hoppas jag ni alla haft en underbar lördag! Puss:love:

8 Kommentarer »


Trött, mätt & ännu mer trött..

Godkväll sötnosar!

Jag lyckades somna, (typ direkt efter jag skrev förra inlägget haha..) så jag har typ nyss vaknat & käkat lite osv :) Iaf så är jag proppmätt nu så la mig i sängen igen för att låta maten sjunka & sen blir det nog lite mys framför tv'n skulle jag tro hih ! :) Såg att Linda hade köpt en påse godis så :rolleyes: Så blir bara en lugn innekväll framför tv'n! Kanske slå på nån skräckis med syster oså

Vad ska ni göra ikväll?




18 Kommentarer »


llinnhahne @wordfeud !

Tjoooo folket!

Nu är det så att jag tänker utmana er lite på wordfeud eftersom jag har så himla tråkigt just nu haha ! ;) Jag är inte ett dugg duktig, utan rättare sagt as kass haha.. Så ni som har tråkigt & har lust kan ju ta och skicka en invite till llinnhahne ! :D Kassa poäng, dock har min syster wordfeudfusk så inte konstigt..



10 Kommentarer »


Tänk va musik kan göra!

Endast lite av denna musikstil har fått mig sjukt PARTYYSUGEN!

7 Kommentarer »


Längtan är oslagbar!

Nu är det ungefär BARA 2månader kvar tills vi åker!
Side here we come!

13 Kommentarer »


14 april'

Har ni sovit gott? - det har väl jag kan man säga!

Iaf så vaknade jag för ett tag sen & har käkat lite frukost nyss och nu sitter jag här och häckar framför datorn & spelar wordfeud med systeryster hih :) Iaf så har jag ingen aning om vad som händer idag faktiskt, blir nog bara lugnt skulle jag tro & nu ska jag bara ligga och slappa, blogga lite osvosv :)

Vad ska ni hitta på idag?




4 Kommentarer »


Fredag den 13 is over'


Godkväll/godnatt(?) på er!

Förlåt för den urkassa bloggningen idag, vet att jag bara gjort ett inlägg men hänt massa så varit på dåligt humör och allting, en kass dag helt enkelt så då la jag tyvärr bloggen åt sidan :( Menmen, nu är Fredag den 13onde över iaf och man är på lite bättre humör vilket är toppen haha ;) Dock cp trött så blir nog sova strax..
Hade ni tur/otur idag?

Iaf så kom syster hit idag så vid halv 11 typ så drog hon och jag till donken & tjocka i oss lite nattmat måste ju vara det bästa som finns haha ! :D Sen kom vi hem för inte så jätte länge sen & resten av dagen/kvällen har jag ba chillat & tagit det lugnt! Otroligt skönt kan jag lova :) Nej, nu ska jag ta & lägga mig och slå på tv'n så jag somnar någon gång! Är verkligen olagligt trött haha, not ok! Hoppas ni haft en bra dag alla fina, puss:love:



0 Kommentarer »


Wihoo paket!

Bara jag som älskar när man får hem paket..? ;)
Fick iaf hem ett skal till min mobil som jag beställde i förrgår från en helt awesome sida!
Skalet kostade endast 79kr & det är fri frakt, how awesome?! :D
Klicka HÄR så kommer ni till sidan!
Hur snyggt? :D
Passar mig perfekt som gillar blingbling ;)

9 Kommentarer »


Satsa igen?

Godkväll på er !

Jag har verkligen inte orkat uppdatera tidigare p g a en massa olika saker, men nu helt plötsligt ba pang boom så fick jag lusten till att uppdatera haha ! :D Iaf så ska jag strax bänka mig framför tv'n då det går torsdagsfilm idag ju ;) Dock velar jag mellan Se upp för dårarna eller Osean's thirteen har ju sett den första så kanske ska se den andra nu..? Den första är ju bra och den andra verkar bra så visar sig väl hih ! :D Ganska chill iaf att man fick reda på att vi har massa inställda lektioner imorgon så börjar 0925 och slutar 1220:rolleyes:

Har också en tanke på om man ska börja satsa på bloggen igen..? Jag vet ju själv att jag förmodligen kommer tröttna efter ett tag men just nu känns det som om lite blogglust börjar komma tillbaks.. Hmm..
Återstår att se helt enkelt! Men gör ju ändå inget om dagarna nu för tiden ändå.
image descriptionimage description

8 Kommentarer »


Sommarjobb!

Nu äntligen så har blanketterna angående feriejobb kommit ut så nu jävlar ska här fixas lite casch hehe ;) Nejrå men ska fylla i den förbannade blanketten så att man kan få sig ett sommarjobb! Går ju Vård & Omsorg så vi har ju turen att ha garanterat sommarjobb så det är härligt ;) Återkommer när jag fixat lite med det!

5 Kommentarer »


Värk..

Usch.. Haft värk i hela kroppen i 2 hela dagar nu & jag kan lova att det är inte det minsta skönt :( Vill bara sova och vakna utan denna hemska värk! Har iaf tagit mig ett varmt bad nyss för att hoppas de ska göra saken bättre och för tillfället känns det bra men hoppas på att det inte kommer tillbaks.. Iaf så bänkar jag mig nu i sängen framför någon film & hoppas på att bli bättre! Sällskap skulle ju inte sitta fel men är man forever alone så är man haha..

3 Kommentarer »


New in!


Äntligen så är träningsskor inskaffade!!
Har länge velat haft men inte haft råd, så hittade jag dessa på en köp och sälj sida och till min lycka så står det "oanvända" så dom är i princip nya & fick dom för endast 200kr HOW AWESOME?! :D
(Det är lila detaljer inte svarta som de ser ut som hehe!)

5 Kommentarer »


Hem ljuva hem!

Hola på er!

Kom alldeles nyss hem, eller ah för ett tag sen haha.. Fick sluta skapligt tidigt ändå 1440 p g a att någon kom och behövde gipsa när vi stod & hade studebesöket haha! Rätt lyckat ;) Iaf så var det riktigt intressant att få höra & se när hon gipsade kan jag lova! :) Lite coolt hehe ;) Var häftigt att känna på hur det känns också eftersom jag agerade provdocka när hon skulle visa hur dom gjorde haha :D Otroligt roligt iaf!!

Nu väntar jag på mat för är dö hungrig & i väntan på det ska jag läsa igenom lite kommentarer som jag fått! :)
So I update you later guys!

2 Kommentarer »


Chillin' in school

Sitter just nu och har etik då vi kollar på någon verklighetsbaserad film, ganska soft lektion enligt mig ;) sen blir de svenska i typ 45 min för att sedan bege sig iväg på studiebesök och sen köpa träningsskor! Skön dag med andra ord :) dock gav ju gud oss inte det vackraste vädret idag heller.. Spöregn :(
Låt 2 månader gå fort så jag kommer till Turkiet och värmen!!

1 Kommentarer »


Bed time!

Gokväll på er alla fina!

Det här blir sista inlägget för ikv, är trött & måste sova om jag ska orka upp imorgon.. Dåligt humör är jag på också :( Blev inge plugg idag heller haha, lat jag är.. :rolleyes: Aja, tvätta navelpiercingen sen dejt med kudden!
Hoppas ni haft en bra dag sötisar :) Sov så gott! pusss:love:

4 Kommentarer »


Tävling - Vinn snygg mustaschring!

I samarbete med Bomby Design startar jag nu en tävling där du kan vinna denna snygga mustaschring i färgen vit eller svart! Man behöver INTE ha blogg för att delta
 
 
FÖR ATT VARA MED I TÄVLINGEN SKA DU:
Gilla Bomby Design på facebook HÄR skriv i samma kommentar vad du heter på facebook
Skriv en kommentar här med en liten motivering till varför just du ska vinna + vilken färg du skulle vilja vinna!

FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA KAN DU:
Gilla min blogg på facebook HÄR
Följ min blogg på bloglovin HÄR skriv då vilket nummer du blev
Gör ett inlägg i din blogg/facebook där du länkar hit

Glöm INTE att skriva i kommentaren om du gjort något av det extra

 
 

Tävlingen avslutas: 20/4
Tid: 23:59
 
 
 
Grattis till Jennifer som vann en snygg vit mustaschring!
Jag har kontaktat dig!

50 Kommentarer »


Ge mig tips!!

Åhhh!! Jag vill att min piercing ska läka nu då vi åker utomlands om ca 2 månader & jag verkligen VÄGRAR ta ut den när vi ska åka! Så nu tycker jag ni ska ge mig tips på hur en navelpiercing läker fortare?!

Har redan fått tips av en kompis att ta ur piercingen och lägga den i rengöring så att de blir rent rakt igenom men jag är svinrädd för smärta så det vågar jag inte göra haha.. :( SÅ GIEF TIPS ALLA UNDERBARA LÄSARE!

22 Kommentarer »


Ruggigt väder..

Kom precis hem ifrån skolan, eller ah för ett tag sen & har bytt om till myskläder eftersom att mina kläder var helt genomblöta när jag kom hem haha.. Spöregnar ju ute :( Hatar sånt väder.. Iaf så har de varit en rättså chill dag ändå, förutom mötet då men iaf haha.. & sen fick jag reda på provet i matten också & blev godkänd så det är awesome! :D Nu ska jag väl strax ta mig någonting att äta trorja och plugga lite granna :)

Vad ska ni hitta på idag?


1 Kommentarer »


Möte

Blää, sitter på något äckligt möte just nu, har med vårt program att göra och vi ska sitta i 1 timme och 45 min?! Jag pallar inte!! Suttit en timme och det är nog de tråkigaste jag gjort, usch!!
Ett plus är väl fika pausen..

2 Kommentarer »


New nails!

Då var naglarna fixade då!
Sorry för kass mobilbild, men får duga, och ni kan ju ignorera mina extremt torra händer :)



12 Kommentarer »


Ren & fräsch Linn!

Gokväll alla fina!

Jag har precis badat & satan va skönt det var.. En upplevelse alltså! Och jag längtar som fan tills jag får lägga mig i min sköna & renbäddade säng nu också! Kommer bli så underbart & fantastiskt skönt ! :rolleyes: Nu ska jag iaf fixa naglarna & sen blire nog BB om jag orkar hålla mig vaken & sen min älskade säng för att tagga skolan imorgon! Men jag återkommer lite senare med hur naglarna blev oså! Älskar långa naglar hehe.. ;)

Har ni haft en bra påsk då?


0 Kommentarer »


Städat, duktig chey!

Hola på er!

Sorry för den urkassa uppdateringen men har inte haft ork & sen har jag helt enkelt inte kunnat, var upptagen igår kväll & varit upptagen fram tills nu haha.. Dock var jag tvungen att dra Veckans Blogg vinnarna för att jag skulle egentligen gjort det igår men då sov jag så :) Aja! Har iaf fixat lite till i designen som ni kanske ser? ;)

Anyway! Har nyss städat på rummet & är helt förvånad över mig själv att jag ens orkade.. Jag är tjej men jag lovar jag är nog den grisigaste tjej som finns för jag har jämt stökigt & skitigt på mitt rum och grejer, och jag ORKAR INTE ta reda på skiten, palla städa liksom..? Men nu tog jag tag i det iaf för ja ni skulle inte trott de var en tjej som bodde här inne på rummet om ni hade sett hur grisigt det var hahha.. :rolleyes:

Håller iaf på att vädra ut på rummet nu & har bäddat rent & grejer också så kommer bli super skönt sen för hade tänkt att lägga mig i ett bad strax & kanske fixa naglarna om jag orkar!
För imorgon börjar skolan igen, ganska skönt ändå enligt mig själv.. ;)


1 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



78 Kommentarer »


Efterrätt

Är hemma hos pappas tjejs mamma nu och har ätit för ett tag sen och äter efterrätt nu, kan lova att det var inte lite gott haha ;) men återkommer när jag är hemma igen !

4 Kommentarer »


Söndag again'

Jag vaknade alldeles nyss & frågan är ju varför.. Jag vill sova längre ju, det är så jävla skönt haha :(.. Aja iaf så slog det mig precis att det är ju fan Söndag idag igen tycker det är söndag varannan dag typ haha! Så snabbt går veckorna enligt mig, håller ni inte med? ;) Iaf så hade jag väl som sagt en helt okej kväll igår, kolla film, tjocka pizza osv. Men allt sånt är förstås bättre om man är två men det funkade helt okej ! :)

Vi åt ju påskmat oså i fredags så vi gjorde inget sådant igår, eller jo jag fick leta ägg haha ;) Kände mig som en liten snorunge igen :rolleyes: Var massa godis & jag som varit helt sjukt godissugen så det passa bra! Sen fick jag 200kr också, behövs nu eftersom jag snart har slut på mina pengar för den här månaden & det är ju typ hela månaden kvar innan jag får pengar nästa gång ?! :o Not OK asså.. Vad gjorde ni igår då? Nå kul? :D
Nej nu ska jag ta och göra det jag gör varje morgon, läsa lite bloggar, kolla fb & sen gå och ta mig lite frukost!
Om inte frukosten blir godisskålen som står framför mig hehe.. ;)
Men hoppas ni får en toppen dag alla fina!

Pusspuss


4 Kommentarer »


Mys för mig själv'

Blev en rätt lyckad kväll för mig själv ändå, var nyss och köpte pizza, tänt lite ljus hällt upp godis & nu har jag myst ner mig i sängen för att tjocka och kolla på Hell Ride som går på tv11! En helt okej kväll! :)

Vad hittar ni på?

3 Kommentarer »


Nytt i designen'

Som ni kanske ser så har jag ändrat lite i designen!
Har dock bara gjort lite ändring utav färg osv & jag tyckte själv det vart jätte bra hih ! :D

1 Kommentarer »


Glad påsk på er!

5 Kommentarer »


Bad update, men ni hajjar nog varför..

Som sagt dålig uppdatering, men jag antar att ni fattar varför? Mitt skriver av mig - inlägg igår var bara lite av allt i mitt liv. Skulle jag skriva allt i mitt liv så hade det blivit ett förjävla långt inlägg.. Glömde ta upp en sak i inlägget också men det är skitsamma! Eftersom att jag märker att det är flera personer jag inte alls känner här på bloggen så ska jag väl inte dela med mig fööööör mycket av mitt privatliv antar jag :( Aja!

Har iaf bara tagit det lugnt den här morgonen träffade finaste:love: en snabbis & sen har jag bara legat i sängen framför datorn och latat mig, försöker komma underfull med vad som händer ikv! Är otroligt sugen på att dra ihop ett gäng & köra en bowlingkväll eftersom att det är Discobowling på fredagar & lördagar, det är grymt ju ;)


Vad ska ni göra ikv?
För övrigt så vågade titta ut efter alla statusuppdateringar om snö & yes, de spösnöar ute..

8 Kommentarer »


Skriver av mig'

Med tanke på att detta är som en öppen dagbok för mig så behöver ni inte klaga på vad JAG skriver eftersom att det är MIN blogg och det är ingen annan än jag som kontrollerar den.

Jag känner att jag måste skriva av mig någonstans just nu & det får helt enkelt bli på bloggen.. Tvivlar på att någon ens kommer orka läsa detta men jag har så många känslor som måste ut och bloggen är som sagt som en öppen dagbok för mig som jag äger för att kunna skriva, så ja..


Iaf.. En sak fattar jag inte, att en människa kan göra allt för att förstöra för någon genom att gå ut med en jävla lögn. Seriöst, jag hade precis börjat bli lycklig igen, kunnat le ett äkta leende.. Jag hade precis fått min älskade m in i mitt liv igen.. & då kommer en jävel in och sprider att jag varit otrogen?! seriöst, hur jävla idiotisk får man vara?! Jag skulle ALDRIG och då menar jag ALDRIG kunna vara otrogen, det är det värsta jag vet, hatar såna personer & jag har liksom inte ens samvete till att knappt skriva en flörtgubbe till en kille när jag har pojkvän?! Hur F*N ska jag då kunna gå och vara otrogen genom att strula med ett äckel?!


Seriöst, tänk er ryktet om att vara otrogen & den ni älskar mest av allt tror inte på dig, utan den tror på det där äckliga ryktet. Kan ni förstå hur äckligt dåligt man mår utav det?! ;( Och det äcklet som går runt och ljuger, går liksom till m's as bra polare som han aldrig snackat med innan och säger det, vafan skulle han göra det för om det var sant?! Då skulle han förfan gått direkt till M.. Eller har jag helt jävla fel?!
Det här gör mig så äckligt arg, för förstår verkligen inte hur människor, liksom människor kan vara såna svin & göra allt för att förstöra för någon?! Till & med gå ut och ljuga om att man varit otrogen liksom?! ALLA som känner mig vet att jag ALDRIG skulle vara otrogen, ALDRIG..


& sen en sak förstår jag inte, jag är inte ens 17 år än men jag har varit med om mer än folk kan tro, mitt liv började rasa redan vid 14 år. Är det så en tonåringsliv ska vara?! 2 månader efter att jag fyllt 14 år så blir jag våldtagen av en kille som då var min kompis och som jag trodde jag kunde lita på, men tack för det ditt äckel. I den våldtäkten så blev jag också av med min oskuld, är det så det ska gå till?! Är det en sån jävla värld vi lever i?! Isf kan jag säga att då vill jag inte leva i den världen. Jag blev en idiot efter det där. Jag började ligga runt för att typ "skada" mig själv eller vad man ska säga, ni kan inte förstå ni som inte varit med om det. Men jag mådde så dåååligt så det är sjukt.. Mitt liv förstördes vid 14 år.


Den killen fick mig att må så dåligt och göra så många misstag så jag har till och med haft självmodstankar.. Tänk er att en människa kan förstöra ens liv sådär?! Och ja jag anmälde denna kille 1.5 år efter händelsen, jag vågade inte tidigare & nej han åkte inte dit, fanns inga bevis trots att jag hade vittne till ett sms han skrivit som kan visa att han gjorde det & ett vittne som såg att jag följde med honom hem. Men vill ni veta något sjukt?! Dom förhörde aldrig vittnet som såg mig följa med honom hem, svenskarättssystemet kan dra någonstans där solen inte skiner.


Det finns en kille som fick mig att må bra och hitta mig själv igen, & det är m, & ja alla vet förmodligen vem det är, Marcus Lundström. Så som jag känt för honom och en så snäll och underbar kille har jag ALDRIG i hela mitt liv mött. Jag kan lova att jag lät som alla andra tidigare "Killar är svin" Marcus visade mig motsatsen. Han fanns där för mig, i vått och tort. Han torkade mina tårar & han fick mig att stå på egna ben igen, han fick mig stark. & nu på grund av det där äckliga falska ryktet så har jag förlorat honom, jag har förlorat min andra halva. Han som alltid fanns där, han som fick mig att känna mig trygg. För jag lovar, när han höll om mig så var det som tiden stog still, ingenting annat betydde någonting, jag var inte rädd längre. Inte med han..



Jag tycker jag fallit för många gånger för att hittas på botten igen.. Precis när jag mår bra.. Jag orkar inte ta det igen.. Men det är väl som folk säger, man är inte svag för att man faller, jag är så jävla stark för jag har rest mig varenda jävla gång.. Det här trodde ni inte om mig va? Bara för att jag lerbilder så betyder det inte att allting är bra, ingenting just nu är bra faktiskt. Just nu har jag förlorat allt. Jag har precis förlorat min värld.

6 Kommentarer »


Fina kusinvitamin♥


4 Kommentarer »


Påväg hem

Hola!

Förlåt för den kassa uppdateringen men det är så mycket skit som hänt nu osv så har helt enkelt inte haft någon lust alls till att uppdatera.. Känns som att allt dåligt händer just nu :( när jag precis börjat bli lycklig igen så är det alltid något som ska förstöra.. Men det sägs ju att det bara är avundsjuka som sprider falska rykten för att få se en sjunka.. Tycker jag har varit på botten för stor del av mitt liv.. Börja redan gå under vid 14 års ålder p g a en sak.. ;(

Aja ska sluta klaga till er som faktiskt läser min blogg men har den ju för att få skriva.. Så kommer förmodligen komma ett inlägg då jag skriver av mig ikv, kan behövas!
Iaf så sitter jag på bussen påväg hem till Köping nu, världens mensvärk har jag också INTE okej.. Glömde ta Ipren innan jag drog också, mindre okej :( men ska iaf möta upp Susanna på stan för en fika och pratstund, passar bra nu då jag tror hon och jag har en del att prata om! Känns som hon är den som förstår mig bäst just nu :love:

Men uppdaterar er senare, ha det bäst sålänge och glad påsk på er :)

0 Kommentarer »


Feelings off'

5 Kommentarer »


A new day, another drama'

Godmorgon på er!

Jag vaknade för ett tag sen, runt halv 9 någongång men har inte kunnat uppdatera förrän nu då blogg.se vägrat fungera.. & sånt gillas INTE! :( Aja iaf så har jag ätit frukost nyss, toast & juice muums;) & nu har jag precis bytt om till min mysdress! Ska väl strax packa & fixa lite eftersom jag drar hemåt Köping idag igen & ska äntligen få träffa finaste:love: Nej nu ska jag kolla runt lite oså så jag återkommer senare, Ha en toppen dag! :)


4 Kommentarer »


It's not a secret that I miss you..

I try to be strong but even I fall down sometimes'

4 Kommentarer »


Trött tjej..

Gokväll på er!

Lyckats sova ännu några timmar så vaknade för en liten stund sen, frågan är ju när jag missat alla dessa timmar sömn..? Aja, nu blir det mys framför tv'n med mamma och Ronja iaf! :)

3 Kommentarer »


Hur gott?!

Började med onyttigt men köpte något nyttigt för att jämna ut det ;) wildchips är ju så jävla gott och nog de nyttigaste "godis" man kan äta :rolleyes:

8 Kommentarer »


Ren!

Äntligen så har jag duschat nu och plattat håret osv, känner mig fräsch igen haha! Kan lova att det var skapligt skönt ;) iaf så väntar jag på att mamma ska bli klar också så blir det att åka och hämta paket och köpa mjukglass! :D
Vad ska ni hitta på ?

 

7 Kommentarer »


Huvudvärk så det skriker om det..

Usch och fy.. Jag tror seriöst att jag kommer gå under, har en sådan jävla huvudvärk :( Iaf så har jag sovit tills nu i hopp om att jag skulle må bättre & vara piggare, men nejnej huvudvärken kom och blev värre.. Hade ju inte ens huvudvärk när jag la mig ?! :o Aja.. Ska ta mig en iprén och sen hoppa in i en dusch/bad så kanske det blir bättre! Så återkommer lite senare när jag duschat och fräshat till mig lite oså, nu ser jag ut som jag vet inte vad haha.. Nej nu ska jag göra mig ren & fräsch, hörs sen!

1 Kommentarer »


Snö ute?!

Jag vaknade alldeles nyss konstigt nog.. Brukar aldrig vakna såhär tidigt annars?! Brukar vakna runt en 10 iaf haha aja :) Precis gett hundarna mat & släppt ut dom en sväng och nu ligger jag här och ba chillar i soffan! Man kanske ska ta och försöka sova en sväng till haha (?) ;) Förresten, när jag öppnade dörren för att släppa ut hundarna så möttes jag av något jag inte gillade, det låg snö på backen :( Inte mycket men iaf.. Vill INTE ha det.. :( Nej nu ska jag ta och vakna till lite mer sen käka frukost eller något, kanske slå på någon film, alltid mysigt såhär på morgonen hihi!

Hoppas ni får en underbar dag alla fina, puss på er :love:

5 Kommentarer »


Mysmåndag!

Gokväll på er!

Har alldeles nyss käkat lite nudlar & satan va starka dom var haha.. Men gott ;) Glömde helt bort veckans blogg igår så har dragit vinnare oså till den nu också och nu blir det bara mys resten av kvällen! :) Ska invänta BB nu med mamma & sen slå på en film med henne och låtsaspappa när han kommer hem! :)

Brukar ni kolla på BB? Är också jätte sugen på att börja lägga ner tid på bloggen igen men tror nog inte det blir så.. Visar sig :) Är ju så himla kul men vet ju själv att jag inte klarar stressen :(

Aja, nu ska jag kolla lite på tv oså! Ha en fin kväll alla :love:

 

6 Kommentarer »


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



47 Kommentarer »


Hur söta?!

Var någon som ville ha fler bilder på kattungarna så här har ni + en liten film hih! :rolleyes::love:

1 Kommentarer »


Paket!

Drog och kollade brevlådan för ett tag sen & såg att mamma hade fått hem ett skydd till Iphone (är även som en plånbok, awesome ju ;)) ! Får se om det är jag eller hon som ska ha det som kom nu för kommer komma hem ett precis lika dant så jag och hon ska ha ett varsitt :D Är ju hur bra som helst ifall man ska ut eller liknande, då behöver man inte vara rädd att tappa de ;)

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

4 Kommentarer »


AWESOME KAMERA!

Hola påla på er solstrålar!

Nu har jag vaknat till, hunnit äta lite frukost & lagt över lite bilder från mobilen till datorn också! Har en massa bilder som ska upp här på bloggen idag! Bland annat både video & bilder på våra kattungar ;) såå söta :rolleyes: Aja iaf så måste jag ju säga att jag kan typ sälja iväg min andra kamera för den är inte ens i närheten av kameran på min iphone! Asså shit vilka bilder det blir!! :o Galet! Nej nu ska jag fixa lite inlägg oså!
Här har ni ett exempel på hur BRA bilderna blir!

Mitt söta sovsällskap hih:love:

1 Kommentarer »


Vaken

Precis vaknat, somnade med kläder på igår snacka om trött haha.. Aja ska vakna till så uppdaterar jag snart!

2 Kommentarer »


Mys

Pizza och mys med mamma och låtsaspappa i väntan på BB!

5 Kommentarer »


Födelsedagsfirande

Hola på er!

Mormor och hennes sambo var hit för ett tag sen och fikade osv och nu väntar vi på moster och dom som kommer om ett tag :) syster är iaf bra på att baka muffins haha ;)

Vad gör ni?

2 Kommentarer »


1 april!

Godmorgon på er!

Vaknade för ett tag sen och har käkat frukost och lite sådant, 1 april idag också,
har ni hunnit lura någon än? ;) Jag orkar inte ens bry mig om sånt där, tycker det är så överskattat haha! :D Började ju redan inatt som skämt om att dom var gravida och grejer ;) Aja, dom håller på att baka för fullt där nere, mamma fyller ju år idag så får massa främmande om ett tag så lär nog börja fixa mig nu! Jag uppdaterar lite senare när jag hinner oså :) Blir förmodligen några mobilbloggar!

kisses:love:

söt bild från igår haha!
image description

5 Kommentarer »


Quote'

2 Kommentarer »


©copyright ~ linnhahne.blogg.se
ingenting får kopieras.